ίου.
Ποιο είναι το αντρικό αντίστοιχο της αστρολογίας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ποιο είναι το αντρικό αντίστοιχο της αστρολογίας;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- EKPLIKTIKOS
Πάντως μου έχει κάνει εντύπωση ότι έχω γνωρίσει και άτομα με υψηλή μόρφωση που πιστεύουν στα ζώδια. Μια τύπισσα που είχα γνωρίσει, αρκετά διαβασμένη, υποψήφια δρ., απλά με σόκαρε όταν άρχισε να μιλάει για τα ζώδια, όχι γιατί τα ανέφερε σαν τον καγκουρα που θα σου πει μια μαλακια έτσι ερήμη, αλλά γιατί μου είπε σοβαρά ότι δεν έχω τυπικά χαρακτηριστικά του ζωδίου μου κ επιχειρηματολογουσε πάνω σ αυτο κιόλας. Τεσπα επειδή ήταν ωραία γκομενα και εγώ τότε μόλις είχα τελειώσει τη διπλωματική στο μεταπτυχιακο και ήθελα να γαμησω επειγοντως, την ανεχτηκα. Τελικά δε γαμησα κιόλας.
Μαλακία μπρο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Δεκ 2022, 20:11Πάντως μου έχει κάνει εντύπωση ότι έχω γνωρίσει και άτομα με υψηλή μόρφωση που πιστεύουν στα ζώδια. Μια τύπισσα που είχα γνωρίσει, αρκετά διαβασμένη, υποψήφια δρ., απλά με σόκαρε όταν άρχισε να μιλάει για τα ζώδια, όχι γιατί τα ανέφερε σαν τον καγκουρα που θα σου πει μια μαλακια έτσι ερήμη, αλλά γιατί μου είπε σοβαρά ότι δεν έχω τυπικά χαρακτηριστικά του ζωδίου μου κ επιχειρηματολογουσε πάνω σ αυτο κιόλας. Τεσπα επειδή ήταν ωραία γκομενα και εγώ τότε μόλις είχα τελειώσει τη διπλωματική στο μεταπτυχιακο και ήθελα να γαμησω επειγοντως, την ανεχτηκα. Τελικά δε γαμησα κιόλας.

.
.
Αφού το ξέρεις ότι το αντρικό ανάλογο της βαρεμενης με την αστρολογία είναι ο μεταλάς. Τι ιουυ;
Γιατί να είναι το αντρικό ανάλογο όμως; Οι μεταλλάδες δεν πιστεύουν ότι αν η μέρα που γεννήθηκες είναι στο μήνα που αγόρασε το μπάσο του ο Alex Webster θα είσαι παρορμητικός χαρακτήρας.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Γιατί χωρίζουν τους ανθρώπους σε κατηγορίες, με τις οποίες ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν ανάλογα με το που ανήκουν.
Διαβάζουν άρθρα στα περιοδικά που απλώς επιβεβαιωνουν αυτά που ήδη πιστεύουν
Ασχολούνται όλη τη μέρα με αυτό
Σπάνε τα παπάρια όλων των υπολοίπων επειδή ασχολούνται όλη την ημέρα με αυτό
-
μεταλαδες λενε τους vegans?Beria έγραψε: ↑17 Δεκ 2022, 20:20Γιατί χωρίζουν τους ανθρώπους σε κατηγορίες, με τις οποίες ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν ανάλογα με το που ανήκουν.
Η μπάλα βεβαίως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Το ίδιο πράμα λαίμαι ρε.
Επειδής ο νήμας είναι της... Λίτσας... απλά ίου.
.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ξεκάθαρα η μπάλα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Beria έγραψε: ↑17 Δεκ 2022, 20:20Γιατί χωρίζουν τους ανθρώπους σε κατηγορίες, με τις οποίες ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν ανάλογα με το που ανήκουν.

Τα αυτονόητα, ορθότατη αναλογία.
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ από αστρολογία δεν ξέρω. Έχω μια γνωστή που όλο ρωτάει τι ζώδιο είναι ο καθένας.
Αυτόν όμως δεν τον φτάνει καμία αστρολόγα. Γκαραντί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τι ζωόδιο είσαι γκερ;Gherschaagk έγραψε: ↑17 Δεκ 2022, 20:31
Εγώ από αστρολογία δεν ξέρω. Έχω μια γνωστή που όλο ρωτάει τι ζώδιο είναι ο καθένας.
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2022, 20:32Τι ζωόδιο είσαι γκερ;Gherschaagk έγραψε: ↑17 Δεκ 2022, 20:31

Δεν είμαι ζούδι εγώ.
Σκορπιός λένε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Εσύ είσαι ξεκάθαρα Κριός.foscilis έγραψε: ↑17 Δεκ 2022, 19:39Δεν υπαρχει αντιστοιχη αναγκη γιατι δεν ειμαστε κατωτερη ταξη.Καραμελίτσα έγραψε: ↑17 Δεκ 2022, 17:40Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν πολύ υψηλότερα ποσοστάς πίστης στην αστρολογία από τους άντρες. Αυτό έχει βεβαίως μια κοινωνιολογική εξήγηση λόγω πατριαρχίας, αλλά η ερώτηση εδώ είναι για άλλο. Τι ικανοποιεί τις αντίστοιχες ανάγκες της αστρολογίας στους άντρες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αλήθεια, ποιο είναι το γυναικείο αντίστοιχο του ΕΜΠ1;
από Allah » 17 Μαρ 2024, 17:32 » σε Γλωσσολογία - 28 Απαντήσεις
- 1768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
26 Μαρ 2024, 23:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αντίστοιχο των Kimtech wipes στην ελληνική αγορά
από Dwarven Blacksmith » 22 Ιαν 2024, 18:09 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 2 Απαντήσεις
- 1068 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
22 Ιαν 2024, 18:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρέθηκε το Αμερικανικό αντίστοιχο του "Καλή Παναγιά'
από Dwarven Blacksmith » 11 Σεπ 2024, 11:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
11 Σεπ 2024, 11:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρεπει η Ελλαδα να εφαρμοσει νομο αντιστοιχο με αυτον της Γεωργιας?
από Στρακαστρουκας » 30 Μάιος 2024, 01:46 » σε Διεθνής πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
31 Μάιος 2024, 07:39
-