Το αλκοολ μετατρεπεται σε ποτο για γεροντες και περιθωριακους
-
Re: Το αλκοολ μετατρεπεται σε ποτο για γεροντες και περιθωριακους
Μαλακιες. Νηφάλιος συνεχεια η ζωη σου ειναι καπως γραμμικη, χωρις εξαρσεις, ρουτινιαρικη ακομα κι αν ειναι ευτυχισμενη. Δυο τρεις μερες την εβδομαδα αν δεν την ακουσεις γερά να μπει το μυαλό σου σε μια κατασταση διαφορετικη, ειτε πιο χυμα και σταρχιδια σου περα απο τα σκαλωματα των νηφαλιων πρεπει(στα ερωτικα προσεχε μοο να εισαι λευτερος η σε σχεση φρι), ή πιο ευαισθητη και πιο διεισδυτική, που νιωθεις οταν εισαι πιωμενος πως ανακαλυπτεις την βαθυτερη ουσια των πραγματων η του μυαλού σου ανακαλωντας μνήμες πουμοιαζουν τοσο ζωντανες που σε γεμιζουν δακρυα, πιανεσια κορόιδο. Βεβαια όπως ειπα 2-3 φορες την εβδομαδα. Ολα τα ωραια πραγματα θελουν ελεγχο αλλιως θα χασουν την μαγεια τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 11 Οκτ 2018, 09:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εαν ειναι ανικανοι να απολαυσουν 1-2-3 ποτα μια στις τοσες, και οι μονες τους επιλογές ειναι ειτε να το κοψουν ή να τους μαζευουν απο τα πεζοδρόμια, ε τοτε ας το κοψουν.
Αλλα δεν θα τους ζηλεψουμε κιολας.
Αλλα δεν θα τους ζηλεψουμε κιολας.
-
Κι αυτο που λες λιγο ειναι. 3 κιλα κρασι την εβδομαδα ειναι μια χαρα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Αυτό ακριβώς. Έζησα άτομα που επειδή δεν είχαν τα λεφτά για να πιουν αρκετά ποτά στο μπαρ αγόραζαν τις μπύρες από το super market, έπιναν 5-6 στο σπίτι και έβγαιναν μετά για τις τελευταίες. Φυσικά υπήρξαν φορές που στο γυρισμό δεν μπορούσαν καν να ξεκλειδώσουν την πόρτα και κοιμόντουσαν στο δρόμο. Γιαυτό αμφισβήτησα την έρευνα του αρχικού νήματος, γιατί θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση να έχει υπάρξει τόσο μεγάλη αλλαγή σε μερικά χρόνια. Ποιο φυσιολογικά μου φαίνονται τα στοιχεία του hellegennes.
Πίνω ελάχιστα έως καθόλου μες στο μήνα. Η μπύρα δε με πιάνει τόσο εύκολα. Τ' άλλα μετά από 1,5- 2 αρχίζω να το χάνω λίγο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Northern Spirit
εγω βλπεω πχ στο ανειστημιο οτι οι πινοντες αλκοολ εχουνε περιοριστει..Τωρα για το μεγεθος τους φαινομενου ειναι δυσκολο να πεις..Πχ ο κοσμος συνεχιζει να πηγαινει στα κλαμπς..Αν εκει πινουνε χυμους η αλκοολ σε μικροτερες ποσοτητες ειναι δυσκολο να πεις..Παντως αυτο που λεει το αρθρο ειναι συμβατο με αναλογες μετρησεις σε αλλους τομεις που λενε πχ οτι οι νεοι σημερα ειναι περισσοτερο υπερ της οικολογιας, κατα του καπνισματος, του γαμου, της θρησκειας, ενω αυξανει διαρκως το ποσοστο των vegeterians, vegans κλπ..ST48410 έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 02:16Έχω ζήσει κάποια χρόνια στο νησί σου και επίσης συναναστραφεί Άγγλους στην Ελλάδα και μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Εσύ που μένεις τώρα εκεί το βλέπεις αυτό στην πράξη; Είναι κάτι ορατό στην Σαββατιάτικη βραδυνή έξοδο;Northern Spirit έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 14:23Στην βρετανια το 1/3 των νεων 16-24 ετων δεν καταναλωνει καθολου αλκοολ. Το ποσοστο τον lifetime asbtainers εχει αυξηθει σε 17% απο 9%.
Η αποxη απο το αλκοολ γινεται πλεον πιο mainstream.
Δηλαδη οι νεοτερες γενιες δειχνουνε μεγαλυτερη αποστροφη για συνηθειες των προηγουμενων γεναιων οποτε και η μικροτερη καταναλωση αλκοολ μου φαινεται μαλλον φυσιολογικη..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Μπα οι μετρησεις δεν αφορουνε μουσουλμανους η αλλους που το κανουνε για θρησκευτικους λογους, η δε ελιτ πανοτε διαφοροποιουνται απο τη μαζα.Dorian έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 00:24
Aν βάλεις νέους μουσουλμάνους, κανα 5%, ελίτ ΄& ανώτερη μεσαία τάξη που από αντίδραση στα αίσχη για να διαφοροποιηθεί από την μάζα που μπεκροπίνει μερικά τοις εκατό, νομιμοποίηση του χασισιού άρα και αντικατάσταση του αλκοόλ ως ευφορικό από τους μπα΄φους (οι προυπολογισμοί είναι πεπερασμένοι πόσα χρήματα θα διαθέσει κανείς σε κάθε τομέα), και λίγο είναι.
Τώρα να χαίρεται κανείς που χάνεται και αλλοιώνεται η βαθιά ριζωμένη στην ευρωπαϊκή κουλτούρα και ακόμα και βιολογία ελληνορωμαϊκή παράδοση της αμπελουργίας, λελογισμένης οινοποσίας, εξαιτίας, μεσανατολιτών ισλαμιστών και του χασισιού, είναι τραγικό.
Τα υπολοιπα τωρα για την "βαθια ριζωμενη Ευρωπαικη κουλτουρα" τα ακουω βερεσε..Βαθια ριζωμενη κουλτουρα για χιλιετιες ητανε και η δουλεία, οι ανθρωποθυσιες και αλλα ακραια σημερα φαινομενα.
Οταν κοσμος αλλαζει και εξελισσεται αποβαλλει οτι πλεον δεν εξυπηρετει κατι ή οταν εχει βρει νεους τροπους για να εξυπηρετει παλιες αναγκες..
Τα μεταλλαγμενα τροφιμα σταδιακα γινονται mainstream οπως και τα μη αλκοολουχα ποτα..Δεν βλεπω κανενα κακο σε αυτο..
Η εποχη οτι πρεπει να μπαικροπινουμε επειδη μπεκροπινανε οι προγονοι ειναι αναχρονισμος..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Τόσο μεγάλη στροφή όσο αναφέρει το αρχικό σου ποστ θα έπρεπε να είναι αισθητή. Δεν πάνε λίγα χρόνια που τοποθετούσαν πλαστικές τουαλέτες έξω από την Tate στον Λονδίνο για να μην ουρούν οι μεθυσμένοι στους τοίχους.Northern Spirit έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 10:25εγω βλπεω πχ στο ανειστημιο οτι οι πινοντες αλκοολ εχουνε περιοριστει..Τωρα για το μεγεθος τους φαινομενου ειναι δυσκολο να πεις..Πχ ο κοσμος συνεχιζει να πηγαινει στα κλαμπς..Αν εκει πινουνε χυμους η αλκοολ σε μικροτερες ποσοτητες ειναι δυσκολο να πεις..Παντως αυτο που λεει το αρθρο ειναι συμβατο με αναλογες μετρησεις σε αλλους τομεις που λενε πχ οτι οι νεοι σημερα ειναι περισσοτερο υπερ της οικολογιας, κατα του καπνισματος, του γαμου, της θρησκειας, ενω αυξανει διαρκως το ποσοστο των vegeterians, vegans κλπ..ST48410 έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 02:16Έχω ζήσει κάποια χρόνια στο νησί σου και επίσης συναναστραφεί Άγγλους στην Ελλάδα και μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Εσύ που μένεις τώρα εκεί το βλέπεις αυτό στην πράξη; Είναι κάτι ορατό στην Σαββατιάτικη βραδυνή έξοδο;Northern Spirit έγραψε: ↑10 Οκτ 2018, 14:23Στην βρετανια το 1/3 των νεων 16-24 ετων δεν καταναλωνει καθολου αλκοολ. Το ποσοστο τον lifetime asbtainers εχει αυξηθει σε 17% απο 9%.
Η αποxη απο το αλκοολ γινεται πλεον πιο mainstream.
Δηλαδη οι νεοτερες γενιες δειχνουνε μεγαλυτερη αποστροφη για συνηθειες των προηγουμενων γεναιων οποτε και η μικροτερη καταναλωση αλκοολ μου φαινεται μαλλον φυσιολογικη..
Τέλος πάντων. Γίνονται καμπάνιες προς αυτή την κατεύθυνση; Διαφημιστικά σποτς, ενημερωτικές εκπομπές, φυλλάδια, γιατροί στα σχολεία και τέτοια; Γενικά οι Άγγλοι είναι μεθοδικοί. Αν αποφασίσουν ότι είναι πρόβλημα και πρέπει να το περιορίσουν θα βρουν τρόπο να το κάνουν αλλά νομίζω ότι θα πάρει 1-2 δεκαετίες.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εγω ζαλίζομαι με μια μπύρα και μάλιστα αυτή που εχει λιγότερο αλκοόλ, με λεμόνι

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Γονιδιακο το θεμα εγω πινω τον αμπακα αλλα πινω με συγκεκριμενες ποσοτητες /ανα ωρα ,μπυρα δεν μπορω να πιω πανω απο τρεις φουσκωμω κατουριεμαι ,το κρασι πλην σπανιων περιπτωσεων δεν μου αρεσει , οπότε τσιπουρο.
- Northern Spirit
Εχω την αισθηση, αλλα αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση , οτι υπαρχουνε λιγοτεροι μεθυσμενοι στους δρομους..ST48410 έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 10:42
Τόσο μεγάλη στροφή όσο αναφέρει το αρχικό σου ποστ θα έπρεπε να είναι αισθητή. Δεν πάνε λίγα χρόνια που τοποθετούσαν πλαστικές τουαλέτες έξω από την Tate στον Λονδίνο για να μην ουρούν οι μεθυσμένοι στους τοίχους.
Τέλος πάντων. Γίνονται καμπάνιες προς αυτή την κατεύθυνση; Διαφημιστικά σποτς, ενημερωτικές εκπομπές, φυλλάδια, γιατροί στα σχολεία και τέτοια; Γενικά οι Άγγλοι είναι μεθοδικοί. Αν αποφασίσουν ότι είναι πρόβλημα και πρέπει να το περιορίσουν θα βρουν τρόπο να το κάνουν αλλά νομίζω ότι θα πάρει 1-2 δεκαετίες.
Απο εκει και περα ολα τα ifestyle και αλλα περιδικα και σαιτς που μιλανε για υγιεινη διατροφη αναφερονται σε περιορισμο της καταναλωσης αλκοολ..
Αρα, ναι υπαρχει τετοια ταση..
Οι άνθρωποι που δεν πίνουν μου είναι αδιάφοροι.
Ordem e Progresso.
Ναι την ακούς γερά 2-3 μέρες την εβδομάδα από το αλκοόλ και άλλες 2-3 μέρες που την ακούς με το χανγκόβερ μετά, οκ την έβγαλες την εβδομάδα χωρίς ρουτίνα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 09:11Μαλακιες. Νηφάλιος συνεχεια η ζωη σου ειναι καπως γραμμικη, χωρις εξαρσεις, ρουτινιαρικη ακομα κι αν ειναι ευτυχισμενη. Δυο τρεις μερες την εβδομαδα αν δεν την ακουσεις γερά να μπει το μυαλό σου σε μια κατασταση διαφορετικη, ειτε πιο χυμα και σταρχιδια σου περα απο τα σκαλωματα των νηφαλιων πρεπει(στα ερωτικα προσεχε μοο να εισαι λευτερος η σε σχεση φρι), ή πιο ευαισθητη και πιο διεισδυτική, που νιωθεις οταν εισαι πιωμενος πως ανακαλυπτεις την βαθυτερη ουσια των πραγματων η του μυαλού σου ανακαλωντας μνήμες πουμοιαζουν τοσο ζωντανες που σε γεμιζουν δακρυα, πιανεσια κορόιδο. Βεβαια όπως ειπα 2-3 φορες την εβδομαδα. Ολα τα ωραια πραγματα θελουν ελεγχο αλλιως θα χασουν την μαγεια τους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
03 Μαρ 2025, 18:38
-
-
Νέα δημοσίευση Διακοπή αλκοόλ και δοκιμή μετά από ενάμιση χρόνο!
από alto_sem » 12 Οκτ 2023, 19:07 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
12 Οκτ 2023, 20:14
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 922 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Exodus
21 Μάιος 2023, 18:30