Δεν είναι κάτι που το κάνουν επειδή χρειάζεται:Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Δεκ 2022, 09:46πάντως εγώ δεν ξέρω καμιά να ασχολείται με ζώδια. μου φαίνεται ήταν περισσότερο 90ς ενασχόληση, όπου αποκλείεται να γλιτώνες την ερώτηση περί ζωδίων. τώρα οι άνθρωποι έχουν τα σοσιαλ να αποβλακωνονται, και δε χρειαζεται ντε και καλά να συζητάνε τέτοιες μαλακιες.
Ποιο είναι το αντρικό αντίστοιχο της αστρολογίας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ποιο είναι το αντρικό αντίστοιχο της αστρολογίας;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
έχει τύχει και σε εμένα αυτό, και συνεχίζει να τυγχάνειEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Δεκ 2022, 20:11Πάντως μου έχει κάνει εντύπωση ότι έχω γνωρίσει και άτομα με υψηλή μόρφωση που πιστεύουν στα ζώδια. Μια τύπισσα που είχα γνωρίσει, αρκετά διαβασμένη, υποψήφια δρ., απλά με σόκαρε όταν άρχισε να μιλάει για τα ζώδια, όχι γιατί τα ανέφερε σαν τον καγκουρα που θα σου πει μια μαλακια έτσι ερήμη, αλλά γιατί μου είπε σοβαρά ότι δεν έχω τυπικά χαρακτηριστικά του ζωδίου μου κ επιχειρηματολογουσε πάνω σ αυτο κιόλας. Τεσπα επειδή ήταν ωραία γκομενα και εγώ τότε μόλις είχα τελειώσει τη διπλωματική στο μεταπτυχιακο και ήθελα να γαμησω επειγοντως, την ανεχτηκα. Τελικά δε γαμησα κιόλας.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αυτά με τις ιεραρχίες περισσότερο ως διαδικτυακή κουλτούρα τα έχω συναντήσει.
Δεν τα βλέπω γύρω μου, με την έννοια δεν έχω συναντήσει ανθρώπους στον φυσικό κόσμο που ασχολούνται.
Για αυτό και αντιστοίχισα τα ζώδια με την bro science.
Δεν τα βλέπω γύρω μου, με την έννοια δεν έχω συναντήσει ανθρώπους στον φυσικό κόσμο που ασχολούνται.
Για αυτό και αντιστοίχισα τα ζώδια με την bro science.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
1) με τίποτα, οι άντρες απλά δε φλυαρούν τόσο.Beria έγραψε: ↑19 Δεκ 2022, 16:53Μπορεί όμως να γράφει 300 σελίδες για το 3-5-2foscilis έγραψε: ↑19 Δεκ 2022, 16:52Αυτό ανήκει στην ίδια κατηγορία με τις δίαιτες, τις εναλλακτικές ιατρικές και τα διάφορα προϊόντα ομορφιάς/αδυνατίσματος/νεότητας που οι γυναίκες ψωνίζουν στο 1.000.000πλάσιο.
Συγγενές με τα ζώδια είναι το σύστημα των alpha, beta, sigma κλπ που έχουν οι ινσέλ (που όχι τυχαία δεν είναι ακριβώς η κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας με τη σειρά τους) αλλά ακόμα κι αυτό δε συγκρινεται ως προς τον λόγο θορύβου προς σήμα. ΚΑΝΕΝΑΣ ινσέλ δεν είναι σε θέση να αραδιάσει 300 σελίδες συμπεράσματα για τα πιο εξωφρενικά πράγματα με μοναδική πληροφορία την ημερομηνία και ώρα γέννησής σου.
2) το 3-5-2 είναι κάτι υλικό, έχει ορατή, εμπειρικά επαληθεύσιμη διαφορά η ομάδα που παρατάσσεται 3-5-2 από αυτήν που παρατάσσεται π.χ. 4-3-2-1, δηλαδή στο κομμάτι του γηπέδου που είναι υπεύθυνοι 3 μαλάκες για τη μπάλα στο ένα σύστημα θα είναι 4 στο άλλο.
Aν τα ζώδια έδιναν τιπς για τα μπούτια, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Mon dieu.
C' nest pas possible.
Ίδιες είμαστε. Εντελώς. Καρμπόν, όπως λέμε καρμπονάρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
νομίζω πως οι νέοι άνθρωποι τα έχουν ξεπεράσει, είναι λίγο μπουμπεροκαλημεροκαφεδιαρικη αυτή γενικότερα η αισθητικη.foscilis έγραψε: ↑19 Δεκ 2022, 16:55Δεν είναι κάτι που το κάνουν επειδή χρειάζεται:Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Δεκ 2022, 09:46πάντως εγώ δεν ξέρω καμιά να ασχολείται με ζώδια. μου φαίνεται ήταν περισσότερο 90ς ενασχόληση, όπου αποκλείεται να γλιτώνες την ερώτηση περί ζωδίων. τώρα οι άνθρωποι έχουν τα σοσιαλ να αποβλακωνονται, και δε χρειαζεται ντε και καλά να συζητάνε τέτοιες μαλακιες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Όχι Διά την γεωμετρία τους (μόνον έμμεσα) αλλά Διά την χρήση των (πλασάρισμα στον τρισδιάστατο χώρο - χρόνο).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Υδροχόος - Αιγόκερως - Ιχθύς - Δίδυμος.Καραμελίτσα έγραψε: ↑19 Δεκ 2022, 16:48Πολλά ζητάς.
Κατάλαβα, υδροχόος ή δίδυμος, τι γίνεται μέσα στο κεφαλάκι σου, Λίτσα; τι σταυρό κουβαλάς κι εσύ.

.
.
Αν θέλετε να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά να πάτε να βγάλετε τον χάρτη σας στων Μάγιας, ένα σκέτο Σκορπιός με ωροσκόπο Λέοντα δεν φτάνει.
.
.
Φίλε, έχεις την Αφροδίτη στον Λέοντα;
Όχι φίλε μου, δυστυχώς.
.
.
- Καραμελίτσα
Βρέστο μόνος σου. Ακριβώς μεσάνυχτα 30-6 τί ωροσκόπος είναι;sys3x έγραψε: ↑19 Δεκ 2022, 17:24Υδροχόος - Αιγόκερως - Ιχθύς - Δίδυμος.
Κατάλαβα, υδροχόος ή δίδυμος, τι γίνεται μέσα στο κεφαλάκι σου, Λίτσα; τι σταυρό κουβαλάς κι εσύ.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αλήθεια, ποιο είναι το γυναικείο αντίστοιχο του ΕΜΠ1;
από Allah » 17 Μαρ 2024, 17:32 » σε Γλωσσολογία - 28 Απαντήσεις
- 1768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
26 Μαρ 2024, 23:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αντίστοιχο των Kimtech wipes στην ελληνική αγορά
από Dwarven Blacksmith » 22 Ιαν 2024, 18:09 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 2 Απαντήσεις
- 1068 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
22 Ιαν 2024, 18:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρέθηκε το Αμερικανικό αντίστοιχο του "Καλή Παναγιά'
από Dwarven Blacksmith » 11 Σεπ 2024, 11:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
11 Σεπ 2024, 11:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρεπει η Ελλαδα να εφαρμοσει νομο αντιστοιχο με αυτον της Γεωργιας?
από Στρακαστρουκας » 30 Μάιος 2024, 01:46 » σε Διεθνής πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
31 Μάιος 2024, 07:39
-