Ο Δημητρας παραπέμπεται για συμμετοχή σε εγκληματική ορηανωση
Re: Ο Δημητρας παραπέμπεται για συμμετοχή σε εγκληματική ορηανωση
Aς μπει ένα άρθρο της προκοπής για το ζήτημα, να καταλάβουμε τι συμβαίνει.
οπως το διαβασα ειχανε τα στοιχεια των λαθρο ετοιμα πριν καν μπουνε στη χωρα ... προφανως απο τους διακινητες ... αυτο δειχνει οργανωση
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εμένα πάντως επειδή μου φάνηκε πολύ ξαφνική αυτή η εισαγγελική ευαισθητοποίηση, μου πέρασε από το μυαλό και κάτι άλλο. Μήπως παίζει κάποια σχέση με τα πάνω κάτω που' χουν έρθει στην ΕΕ το τελευταίο διάστημα ή αν είναι θέμα εξωτερικής πολιτικής και θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ως ένα ακόμη χαρτί για τη στάση της Τουρκίας στο θέμα. Γιατί κακά τα ψέμματα, χωρίς συνεργασία των ευαισθητοποιημένων με τους Τούρκους, είναι λίγο χλωμό να διεξάγονται οι προωθήσεις των προσφύγων στα ελληνικά συνορα, έτσι δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ο κουλης το παίζει στο εσωτερικό ορμπαν, και στην εε Σουηδός σοσιαλδημοκράτης. σε λίγο που θα πέσει η σφαλιάρα, να δούμε πως θα βάλει την ουρά κάτω απ τα σκέλια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
η ΜΚΟ του Νορβηγου ηδη ειναι στα δικαστηρια για υποπτα ανθΕλληνικα περιστατικα ... η εμπλοκη του Δημητρα με τη συγκεκριμενη τον βαζει στο καδροΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 23:33Εμένα πάντως επειδή μου φάνηκε πολύ ξαφνική αυτή η εισαγγελική ευαισθητοποίηση, μου πέρασε από το μυαλό και κάτι άλλο. Μήπως παίζει κάποια σχέση με τα πάνω κάτω που' χουν έρθει στην ΕΕ το τελευταίο διάστημα ή αν είναι θέμα εξωτερικής πολιτικής και θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ως ένα ακόμη χαρτί για τη στάση της Τουρκίας στο θέμα. Γιατί κακά τα ψέμματα, χωρίς συνεργασία των ευαισθητοποιημένων με τους Τούρκους, είναι λίγο χλωμό να διεξάγονται οι προωθήσεις των προσφύγων στα ελληνικά συνορα, έτσι δεν είναι;
https://www.reader.gr/politiki/429380_o ... ihnidi-tis
- Υδράργυρος
Τι αλλο θα σκαρφιστει η μητσοτακικη μαφια για να ριξει τη μπαλα στην εξεδρα
-
το ότι κυνηγάς ως εγκληματικές οργανώσεις νόμιμες μκο αναγνωρισμένες από την εε, μάλλον βούτυρο στο ψωμί του Ερντογαν είναι, του οποίου κατ ουσία η ρητορική είναι "είμαστε τα ίδια σκατα, μην πουλάτε ηθικολογία και επεμβατισμο."ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 23:33Εμένα πάντως επειδή μου φάνηκε πολύ ξαφνική αυτή η εισαγγελική ευαισθητοποίηση, μου πέρασε από το μυαλό και κάτι άλλο. Μήπως παίζει κάποια σχέση με τα πάνω κάτω που' χουν έρθει στην ΕΕ το τελευταίο διάστημα ή αν είναι θέμα εξωτερικής πολιτικής και θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ως ένα ακόμη χαρτί για τη στάση της Τουρκίας στο θέμα. Γιατί κακά τα ψέμματα, χωρίς συνεργασία των ευαισθητοποιημένων με τους Τούρκους, είναι λίγο χλωμό να διεξάγονται οι προωθήσεις των προσφύγων στα ελληνικά συνορα, έτσι δεν είναι;
η συγκεκριμενη ΜΚΟ εβαλε φωτο με αφιξεις οπλων στα νησια ...
Έλα ρε συ, έπεσα από τα σύννεφα. Απίστευτο.nostromos έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 23:37η ΜΚΟ του Νορβηγου ηδη ειναι στα δικαστηρια για υποπτα ανθΕλληνικα περιστατικα ... η εμπλοκη του Δημητρα με τη συγκεκριμενη τον βαζει στο καδροΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 23:33Εμένα πάντως επειδή μου φάνηκε πολύ ξαφνική αυτή η εισαγγελική ευαισθητοποίηση, μου πέρασε από το μυαλό και κάτι άλλο. Μήπως παίζει κάποια σχέση με τα πάνω κάτω που' χουν έρθει στην ΕΕ το τελευταίο διάστημα ή αν είναι θέμα εξωτερικής πολιτικής και θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ως ένα ακόμη χαρτί για τη στάση της Τουρκίας στο θέμα. Γιατί κακά τα ψέμματα, χωρίς συνεργασία των ευαισθητοποιημένων με τους Τούρκους, είναι λίγο χλωμό να διεξάγονται οι προωθήσεις των προσφύγων στα ελληνικά συνορα, έτσι δεν είναι;
https://www.reader.gr/politiki/429380_o ... ihnidi-tis

Και άσε τους άλλους να λένε τα πατερημά και τα μάντρα τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχω μπαν στο τουιτερ και δυστυχώς δεν μπορώ να τρολαρω τον Ιάσονα 

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Εδώ βγήκαν στον τάκο ευρωβουλευτές και λοιποί ρε συ, στα λιμά κάποιων μκο θα κολλήσουν...για να επέλθει κάθαρση στο χώρο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 23:39το ότι κυνηγάς ως εγκληματικές οργανώσεις νόμιμες μκο αναγνωρισμένες από την εε, μάλλον βούτυρο στο ψωμί του Ερντογαν είναι, του οποίου κατ ουσία η ρητορική είναι "είμαστε τα ίδια σκατα, μην πουλάτε ηθικολογία και επεμβατισμο."ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 23:33Εμένα πάντως επειδή μου φάνηκε πολύ ξαφνική αυτή η εισαγγελική ευαισθητοποίηση, μου πέρασε από το μυαλό και κάτι άλλο. Μήπως παίζει κάποια σχέση με τα πάνω κάτω που' χουν έρθει στην ΕΕ το τελευταίο διάστημα ή αν είναι θέμα εξωτερικής πολιτικής και θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ως ένα ακόμη χαρτί για τη στάση της Τουρκίας στο θέμα. Γιατί κακά τα ψέμματα, χωρίς συνεργασία των ευαισθητοποιημένων με τους Τούρκους, είναι λίγο χλωμό να διεξάγονται οι προωθήσεις των προσφύγων στα ελληνικά συνορα, έτσι δεν είναι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Αν αυτές οι ΜΚΟ παίζουν ύποπτα παιχνίδια, τότε δεν είναι παράνομο να τις κυνηγά το κράτος.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 23:39το ότι κυνηγάς ως εγκληματικές οργανώσεις νόμιμες μκο αναγνωρισμένες από την εε, μάλλον βούτυρο στο ψωμί του Ερντογαν είναι, του οποίου κατ ουσία η ρητορική είναι "είμαστε τα ίδια σκατα, μην πουλάτε ηθικολογία και επεμβατισμο."ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 23:33Εμένα πάντως επειδή μου φάνηκε πολύ ξαφνική αυτή η εισαγγελική ευαισθητοποίηση, μου πέρασε από το μυαλό και κάτι άλλο. Μήπως παίζει κάποια σχέση με τα πάνω κάτω που' χουν έρθει στην ΕΕ το τελευταίο διάστημα ή αν είναι θέμα εξωτερικής πολιτικής και θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ως ένα ακόμη χαρτί για τη στάση της Τουρκίας στο θέμα. Γιατί κακά τα ψέμματα, χωρίς συνεργασία των ευαισθητοποιημένων με τους Τούρκους, είναι λίγο χλωμό να διεξάγονται οι προωθήσεις των προσφύγων στα ελληνικά συνορα, έτσι δεν είναι;
Και η άλλη νόμιμη ΜΚΟ είναι και δημοσίευσε αυτό:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 20 Δεκ 2022, 23:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δείτε εδώ ένα ρητουιτ του Δήμητρα
Κλασσικός Δήμητρας
Κλασσικός Δήμητρας
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Έχει μπει επαρκέστατη ανάλυση από την εφσυν, δεν σου κάνει;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
όσο και να φτιάχνεσαι με τον ακροδεξιό αντιευρωπαισμο, ο κουλης δεν μπορεί να τον πούλησει. πήγαινε στον κασιδιάρη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 23:43Εδώ βγήκαν στον τάκο ευρωβουλευτές και λοιποί ρε συ, στα λιμά κάποιων μκο θα κολλήσουν...για να επέλθει κάθαρση στο χώρο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 23:39το ότι κυνηγάς ως εγκληματικές οργανώσεις νόμιμες μκο αναγνωρισμένες από την εε, μάλλον βούτυρο στο ψωμί του Ερντογαν είναι, του οποίου κατ ουσία η ρητορική είναι "είμαστε τα ίδια σκατα, μην πουλάτε ηθικολογία και επεμβατισμο."ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 23:33Εμένα πάντως επειδή μου φάνηκε πολύ ξαφνική αυτή η εισαγγελική ευαισθητοποίηση, μου πέρασε από το μυαλό και κάτι άλλο. Μήπως παίζει κάποια σχέση με τα πάνω κάτω που' χουν έρθει στην ΕΕ το τελευταίο διάστημα ή αν είναι θέμα εξωτερικής πολιτικής και θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ως ένα ακόμη χαρτί για τη στάση της Τουρκίας στο θέμα. Γιατί κακά τα ψέμματα, χωρίς συνεργασία των ευαισθητοποιημένων με τους Τούρκους, είναι λίγο χλωμό να διεξάγονται οι προωθήσεις των προσφύγων στα ελληνικά συνορα, έτσι δεν είναι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση O Γερουσιαστής Μενεντεζ παραπέμπεται σε δική για διαφθορα
από zteo » 22 Σεπ 2023, 18:09 » σε Διεθνής πολιτική - 140 Απαντήσεις
- 4744 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars