Για ποιο λόγο είχες φωτοτυπία του διπλώματος και όχι το δίπλωμα;Στύγιος έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:48
ΟΧΙ, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν διασταύρωση στοιχείων με τα κεντρικά.
Αν πέσεις σε δυσκοίλιο μπάτσο μπορεί να σου πρήξει τ'αρχίδια μέχρις ενός σημείου. Εμένα την τελευταία φορά, αν και επέδειξα φωτοτυπία διπλώματος με σφραγίδα Α.Τ( λογίζεται ως νόμιμο έγγραφο πλέον) και ταυτόχρονα φωτογραφία της αυθεντικής, μου έσπασε τον πούτσο ο ζαρχίδης.
Δεν ήξερε ο ανοήμων μαλάκας..
Τέλη κυκλοφορίας - πρέπει να τα έχουμε μαζί μας τυπωμένα;
Re: Τέλη κυκλοφορίας - πρέπει να τα έχουμε μαζί μας τυπωμένα;
Ειδικά γιά το δίπλωμα, η φωτοτυπία ακόμη και επικυρωμένη δεν αποτελεί υποκατάστατο, γιατί υπάρχει η ποινή τής αφαίρεσης διπλώματος. Αν γινόταν δεκτή η φωτοτυπία, κάποιος του οποίου το δίπλωμα έχει αφαιρεθεί, θα μπορούσε να κυκλοφορεί κανονικά.xioni έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 21:13Για ποιο λόγο είχες φωτοτυπία του διπλώματος και όχι το δίπλωμα;Στύγιος έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:48ΟΧΙ, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν διασταύρωση στοιχείων με τα κεντρικά.
Αν πέσεις σε δυσκοίλιο μπάτσο μπορεί να σου πρήξει τ'αρχίδια μέχρις ενός σημείου. Εμένα την τελευταία φορά, αν και επέδειξα φωτοτυπία διπλώματος με σφραγίδα Α.Τ( λογίζεται ως νόμιμο έγγραφο πλέον) και ταυτόχρονα φωτογραφία της αυθεντικής, μου έσπασε τον πούτσο ο ζαρχίδης.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Leporello έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 21:28Ειδικά γιά το δίπλωμα, η φωτοτυπία ακόμη και επικυρωμένη δεν αποτελεί υποκατάστατο, γιατί υπάρχει η ποινή τής αφαίρεσης διπλώματος. Αν γινόταν δεκτή η φωτοτυπία, κάποιος του οποίου το δίπλωμα έχει αφαιρεθεί, θα μπορούσε να κυκλοφορεί κανονικά.xioni έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 21:13Για ποιο λόγο είχες φωτοτυπία του διπλώματος και όχι το δίπλωμα;Στύγιος έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:48ΟΧΙ, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν διασταύρωση στοιχείων με τα κεντρικά.

Γιατί έχω ένα αμάξι 13 χρόνων κι ένα πανάρχαιο 25 χρόνων. Και τα χρησιμοποιώ εναλλάξ.
Το μπολταρισμένο διασταυρώνεται πολύ εύκολα πλέον και επί τόπου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 20 Δεκ 2022, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είσαι ο μόνος alas σε καταλαβαίνουμε, απόλυτα, σ/φε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:57Ευχαριστώ παίδες! Φαίνεται πως θα το ρισκάρω.Δίκιο έχεις, δέχομαι ότι είναι κάτι το ντροπιαστικό. Η κοινωνία με έφερε σε αυτό το σημείο όμως.kongrosian έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:55μπζούμερ έχεις αμάξι ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:00Επειδή αυτό το αναθεματισμένο μπουμερομηχάνημα που λέγεται εκτυπωτής γαμιέται, σε τι επίπεδο βρίσκεται η ψηφιοποίηση τους;
1) Η τροχαία τσεκάρει αν τα έχουμε πληρώσει από το εσωτερικό της app;
2) Δέχεται απόδειξη πληρωμής σε pdf στο κινητό;
3) Ή πρέπει οπωσδήποτε να τα τυπώσω και να τα έχω μαζί μου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ουτε εγω, εδω και καμια δεκαρια χρονια ή κατι τετοιο.kongrosian έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:52δεν έχω ποτέ στο αμάξι εκτυπωμένα τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια.
Πώς θα βγάλει γκόμενα; Και πακέτο μάλμπορο στο ντουλαπάκι, δια παν ενδεχόμενονkongrosian έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:55μπζούμερ έχεις αμάξι ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:00Επειδή αυτό το αναθεματισμένο μπουμερομηχάνημα που λέγεται εκτυπωτής γαμιέται, σε τι επίπεδο βρίσκεται η ψηφιοποίηση τους;
foscilis έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 21:40Ουτε εγω, εδω και καμια δεκαρια χρονια ή κατι τετοιο.kongrosian έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:52δεν έχω ποτέ στο αμάξι εκτυπωμένα τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια.
Έτσι καυχιόταν κι ο ΣΕ..... μετά ήρθαν οι μέλισσες κάμερες.
- EKPLIKTIKOS
Με την ασφάλεια το ελέγχουν οι ίδιοι άμεσα. Έχω πρόσφατη εμπειρία. Για τέλη δεν ξέρω, δεν ασχολήθηκαν.
για ασφάλεια, πριν δύο χρόνια, δέχτηκαν το pdf (σε κινητό),
αλλά είπανε να την εκτυπώσω άμεσα
(αυτά επαρχία, πρωτεύουσα θεωρώ, λιγότερες πιθανότητες να ασχοληθούν αν είναι σε χαρτί ή όχι)
αλλά είπανε να την εκτυπώσω άμεσα
(αυτά επαρχία, πρωτεύουσα θεωρώ, λιγότερες πιθανότητες να ασχοληθούν αν είναι σε χαρτί ή όχι)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Αφου ειναι ασφαλισμενο και τα τελη πληρωμενα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δόθηκε μήνας παράταση ρε λαμόγιοΣτύγιος έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:33Άλλαξε εκτυπωτήDwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:00Επειδή αυτό το αναθεματισμένο μπουμερομηχάνημα που λέγεται εκτυπωτής γαμιέται, σε τι επίπεδο βρίσκεται η ψηφιοποίηση τους;
Στους ΕΛ τροχονόμους αυτό ,σε τυχαίο έλεγχο.
Αλλιώς ,αν δε τα πληρώσει κάποιος εγκαίρως, βλέπε ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ,διπλασιάζονται ως πρόστιμο στην ΑΑΔΕ στις οφειλές χωρίς ρύθμιση.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kινεζικος ο εκτυπωτής?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:00Επειδή αυτό το αναθεματισμένο μπουμερομηχάνημα που λέγεται εκτυπωτής γαμιέται, σε τι επίπεδο βρίσκεται η ψηφιοποίηση τους;

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δίμηνο βρε παπάρα , ούτε εγώ τα έχω πληρώσει. Αφραγκία γαρ...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Δεκ 2022, 18:25δόθηκε μήνας παράταση ρε λαμόγιοΣτύγιος έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:33Άλλαξε εκτυπωτήDwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:00Επειδή αυτό το αναθεματισμένο μπουμερομηχάνημα που λέγεται εκτυπωτής γαμιέται, σε τι επίπεδο βρίσκεται η ψηφιοποίηση τους;
Στους ΕΛ τροχονόμους αυτό ,σε τυχαίο έλεγχο.
Αλλιώς ,αν δε τα πληρώσει κάποιος εγκαίρως, βλέπε ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ,διπλασιάζονται ως πρόστιμο στην ΑΑΔΕ στις οφειλές χωρίς ρύθμιση.
- Dwarven Blacksmith
I wish.George_V έγραψε: ↑21 Δεκ 2022, 18:34Kινεζικος ο εκτυπωτής?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 20:00Επειδή αυτό το αναθεματισμένο μπουμερομηχάνημα που λέγεται εκτυπωτής γαμιέται, σε τι επίπεδο βρίσκεται η ψηφιοποίηση τους;

- EKPLIKTIKOS
Το ότι έχουμε 2022 κ υπαρχουν ακόμα για εκτυπωτές με κάνει να νιώθω σα να παθαίνω ανεύρυσμα. Μήπως δέχονται και cd rom οι μπάτσοι, ρε.τυποι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγοράστε υβριδικό, δεν θα έχει τέλη κυκλοφορίας, πάρτε φόρο και τελη από το 2025.Πονατε?
από Μαδουραίος » 29 Φεβ 2024, 20:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 43 Απαντήσεις
- 1006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
01 Μαρ 2024, 16:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οριστικό: Χαράτσι στα παλιά αυτοκίνητα (άνω της δεκαετίας) και νέα Τέλη Κυκλοφορίας
από georgebi » 10 Οκτ 2024, 17:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 298 Απαντήσεις
- 5802 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
19 Οκτ 2024, 12:59
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
05 Ιαν 2025, 15:15