Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
δεν είμαστε στο 1984 να κάνουνε γνωριμίες σε μπαρ , ξύπνα παππού.
Και που κάνεις εσύ;
Μην μου πεις στο Ίντερνετ που η μοντελάτη γυναικάρα μπορεί να είναι νταλικέρης με μουστάκι ονώματι Βαγγέλας.
αυτά που λες γινόντουσαν στα τσάτ το 2002. στο fb ο καθένας έχει το προφίλ του με φωτογραφίες, όπως και από ότι ανεβάζει, καταλαβαίνεις για αρχή αν έχει καμιά ποιότητα ως άτομο, η είναι κάνας ρατσιστοκαλημεροκαφεδιαρης. μια χαρά γνωριμίες κάνεις, φιλίες, ανταλλαγή απόψεων, και τσάτ για τα περαιτέρω. το μόνο πρόβλημα είναι πως παίζουν πολύ ωραία κορίτσια και γυναίκες για κανονικές σχέσεις, αλλά λίγα για ελεύθερη φάση. επειδή έχουν πλακώσει όλα τα λιγουρια, όλες θέλουν ποιότητα
λεφτα αισθηματα.
Ε αν σου κάνει λάικ, καρδουλες ,κλπ, η ακόμα καλύτερα, σχολιάζει σε κάνα ανέβασμα σου, όλο θα βρεις μια πρόφαση να χωθείς. αν είναι πιο απόμακρη αλλά καβλα, αρχίζεις τα γνωστά, ευχαριστώ για την αποδοχή, τη φιλιά σου, πολύ ωραίο προφίλ, μπλα μπλα.
Ε αν σου κάνει λάικ, καρδουλες ,κλπ, η ακόμα καλύτερα, σχολιάζει σε κάνα ανέβασμα σου, όλο θα βρεις μια πρόφαση να χωθείς. αν είναι πιο απόμακρη αλλά καβλα, αρχίζεις τα γνωστά, ευχαριστώ για την αποδοχή, τη φιλιά σου, πολύ ωραίο προφίλ, μπλα μπλα.
Ο μπαχαλακης μας ειναι simp και δεν το ξερει.
μιλφ απο φεις ο ορισμος της αποτυχιας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Γαμησε ποτέ κανείς με ατάκες τύπου "ευχαριστώ για την αποδοχη" και "πολύ ωραιο προφιλ" ?
Εγω με το φβ έγινα άνθρωπος. αν και οκ, όντως για φρι φάσεις λίγα πράγματα. αν έψαχνα σοβαρά, για πλάκα, ειδικά όταν είχα δουλειά. τώρα... είναι ειδικές περιστάσεις. ειδικά με τον λιγουρανταγωνισμο, και πως ήδη έχω δυο σχέσεις, άρα περιορισμένο χρόνο.
εγώ πάντως έχω σοβαρό προφίλ, και φίλους σοβαρά άτομα, με ένα ελάχιστο λόγο, ένα επίπεδο. όχι πατριωτικά μινιόν που χαιρετάνε φ16 στο Αγιο όρος.
είναι πραγματικό λυπηρό να ακούς τη φράση "με το ΦΒ έγινα ανθρωπος".
Έννοειται. στα 00ς με τσάτ και φορουμ, το απόλυτο σκότος. εκεί έξω ήθελες σοσιαλ σκιλς, που εγώ δεν είχα ποτέ. ήμουν τρελός incel, έτρωγα χυλόπιτες από κάτι ανελέητα μπάζα. μέσω της ενασχόληση με τα πολιτικά , μελέτης, φορουμοσυζητησης πχ, που φτιάχνεις ένα χαρακτήρα, έχεις ένα λόγο, στο φβ εγώ ήμουν 100 κιλά και έκανα σοβαρή σχέση με το τέλειο κορίτσι έβερ όοως είχα κι άλλες επιτυχίες. αλλά βέβαια μου σκάσανε όλα τα κόμπλεξ του παρελθόντος, τη χώρισα, γλίστρησα απο τα κάγκελα του παραδείσου,κι από εκεί ακολουθούμε τρελή πορεία προς την κόλαση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δηλαδή, τύπε, θέλεις να γράψω
Πολύ ωραίο προφίλ
σε κάποια που ανεβάζει τον εαυτό της απλά να υπάρχει, σε αδιάφορα μέρη, δίχως κάποιο λόγο, σκοπό ή νόημα;
Τι σκοπό θες τύπε;
Αν ηγείται του Μαϊκού αντάρτικου στην Ινδονησία είναι οκ;
Μην μου πεις στο Ίντερνετ που η μοντελάτη γυναικάρα μπορεί να είναι νταλικέρης με μουστάκι ονώματι Βαγγέλας.
αυτά που λες γινόντουσαν στα τσάτ το 2002. στο fb ο καθένας έχει το προφίλ του με φωτογραφίες, όπως και από ότι ανεβάζει, καταλαβαίνεις για αρχή αν έχει καμιά ποιότητα ως άτομο, η είναι κάνας ρατσιστοκαλημεροκαφεδιαρης. μια χαρά γνωριμίες κάνεις, φιλίες, ανταλλαγή απόψεων, και τσάτ για τα περαιτέρω. το μόνο πρόβλημα είναι πως παίζουν πολύ ωραία κορίτσια και γυναίκες για κανονικές σχέσεις, αλλά λίγα για ελεύθερη φάση. επειδή έχουν πλακώσει όλα τα λιγουρια, όλες θέλουν ποιότητα
λεφτα αισθηματα.
Exactly to the point.
Ε αν ψάχνουν για σοβαρή σχέση, θέλουν να έχεις μια σταθερή δουλειά, μην είσαι ρεμάλι. Τελοσπαντων, πριν λίγο καιρό είχα με 3 παράλληλα σχέση, άρα δεν καίγομαι κιόλας. φλερτ να παίζει, παιχνίδι, να έχουμε ωραίους ανθρώπους να μιλάμε και οκ. έχουμε κι αλλά να ασχοληθουμε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Παντρεμενες ειναι οι περισσοτερες και δεν ψαχνονται για γκομενοκαταστασεις.
Υπαρχουν ομως κατι ρωσικα σαϊτ φοβερα!!
Σε ενα ειχα μια συντομη γνωριμια με μια τυπισσα απο το Ντονιετσκ της Ουκρανιας πριν τον πολεμο και μου
εκανε sexting μεσω πμ.
λεφτα αισθηματα.
Exactly to the point.
Ε αν ψάχνουν για σοβαρή σχέση, θέλουν να έχεις μια σταθερή δουλειά, μην είσαι ρεμάλι. Τελοσπαντων, πριν λίγο καιρό είχα με 3 παράλληλα σχέση, άρα δεν καίγομαι κιόλας. φλερτ να παίζει, παιχνίδι, να έχουμε ωραίους ανθρώπους να μιλάμε και οκ. έχουμε κι αλλά να ασχοληθουμε.
Αφου λες οτι το φβ σε εκανε ανθρωπο δες κι αυτο για να θυμηθεις τα νιατα σου.
Δηλαδή, τύπε, θέλεις να γράψω
Πολύ ωραίο προφίλ
σε κάποια που ανεβάζει τον εαυτό της απλά να υπάρχει, σε αδιάφορα μέρη, δίχως κάποιο λόγο, σκοπό ή νόημα;
Τι σκοπό θες τύπε;
Είναι ένας σκοπός κι αυτός, δικέ μου.
Το να βγαίνεις φωτογραφίες μέσα κι έξω από μαγαζιά εστίασης, δίπλα σε τοίχους με γκράφιτι, ενώ κοιτάς αλλού και η κάμερα δήθεν σε έπιασε εκείνη την στιγμή λες και είσαι σελεμπριτι ή να έχεις απλωθεί σε μια ξαπλώστρα, δεν λέει κάτι, τουλάχιστον όχι για like.
λεφτα αισθηματα.
Exactly to the point.
ενταξει Μαριε,ηρεμησε τωρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Τι σκοπό θες τύπε;
Το να βγαίνεις φωτογραφίες μέσα κι έξω από μαγαζιά εστίασης, δίπλα σε τοίχους με γκράφιτι, ενώ κοιτάς αλλού και η κάμερα δήθεν σε έπιασε εκείνη την στιγμή λες και είσαι σελεμπριτι ή να έχεις απλωθεί σε μια ξαπλώστρα, δεν λέει κάτι, τουλάχιστον όχι για like.
Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν θες να πηδήξεις ή να καταταγείς δικέ μου.
Τι σκοπό θες τύπε;
Εσύ κάνεις like σε φωτογραφίες τουρλωμένων κώλων σε παραλίες, τύπε;
Εσύ κάνεις like σε φωτογραφίες τουρλωμένων κώλων σε παραλίες, τύπε;
Εγώ το λάικ μου δε το χαρίζω εύκολα. 2 λάικ έχω δώσει από το 2005.
ενταξει Μαριε,ηρεμησε τωρα
Γιαννοπουλας be like οταν πιανεται στα πρασα να λεει ψεματα;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.