Τι θες να πεις φίλε μου; ότι τ@ τρανς δεν είναι γυναίκες;;;!;tanipteros έγραψε: ↑18 Δεκ 2022, 01:18θες να πεις ότι δεν ξέρει ο κόσμος τι είναι γυναίκα και τι τρανς ?Αγις έγραψε: ↑18 Δεκ 2022, 01:15υπαρχει μια δημιουργικη ασαφεια στον ορισμο του τι εστι γυναικα -που αφηνει ενα κενο για ανοιχτη συμμετοχηtanipteros έγραψε: ↑18 Δεκ 2022, 00:59γιατί δεν κάνουν καλλιστεία Τρανς και θέλουν να μπουν στα γυναικεία?
συγνώμη αλλά ο κόσμος το ξέρει και κακώς που δεν τους αποκλείουν αλλά τους σιγοντάρουν κιόλας για να μην είναι κατά των διακρίσεων...
Μις Κόσμος με τρανς - δημοσκόπηση
Re: Μις Κόσμος με τρανς - δημοσκόπηση
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- tanipteros
σαφώς και δεν είναι....είναι τρανςsys3x έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 21:27Τι θες να πεις φίλε μου; ότι τ@ τρανς δεν είναι γυναίκες;;;!;tanipteros έγραψε: ↑18 Δεκ 2022, 01:18θες να πεις ότι δεν ξέρει ο κόσμος τι είναι γυναίκα και τι τρανς ?
συγνώμη αλλά ο κόσμος το ξέρει και κακώς που δεν τους αποκλείουν αλλά τους σιγοντάρουν κιόλας για να μην είναι κατά των διακρίσεων...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

tanipteros έγραψε: ↑21 Δεκ 2022, 19:59σαφώς και δεν είναι....είναι τρανςsys3x έγραψε: ↑20 Δεκ 2022, 21:27Τι θες να πεις φίλε μου; ότι τ@ τρανς δεν είναι γυναίκες;;;!;tanipteros έγραψε: ↑18 Δεκ 2022, 01:18
θες να πεις ότι δεν ξέρει ο κόσμος τι είναι γυναίκα και τι τρανς ?

.
.
- tanipteros
όσο και να θυμώνεις θέλουν να το παίζουν γυναίκες αλλά έχουν αρχίδια
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Αυτό, αυτό ακριβώς είναι η τρανσοφοβία κύριοι.tanipteros έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 15:08όσο και να θυμώνεις θέλουν να το παίζουν γυναίκες αλλά έχουν αρχίδια
.
.
- GreekGuy
- Phorum.gr user: greekguy
Γιατι δε κανουν απλα καλλιστεια αποκλειστικα για τρανς ατομα για να αποφευγονται κατι τετοια;
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
υπέρ είμαι αν οι γυναίκες δεν σέβονται τον εαυτό τους. Δικαίωμά τους να συναγωνιστούν σε γυναικεία ομορφιά με άντρες.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Αρχιδια αρχιδια εχουνε.tanipteros έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 15:08όσο και να θυμώνεις θέλουν να το παίζουν γυναίκες αλλά έχουν αρχίδια

Παρακαλω αγνοηστε το παραπανω σχολιο, απλα ηθελα να κανω το λογοπαιγνιο :-).
Εγω ειμαι υπερ γιατι ειναι διαγωνισμος γυναικειας ομορφιας, δεν παιζει ρολο η δυναμη, οποτε γιατι οχι; τι προβλημα υπαρχει, οσον αφορα την γυναικεια ομορφια, οι τρανς μπορουν να λεγονται γυναικες.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Θεωρώ πως λίγοι προοδευτικοί υπάρχουν σε αυτό το πχορουμ. Αν κρίνω από αντίστοιχα αγγλικά ή γαλλικά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers