Έναν λόγο παραπάνω έχουν να είναι εθνικιστές αφού τους ξερίζωσαν οι Τούρκοι απο τις αλύτρωτες πατρίδες του Ελληνισμού. Η προπαγάνδα ότι "δεν γίνεται πρόσφυγας κι εθνικιστής" είναι μία σαθρή αριστερή προπαγάνδα για αφελείς χουλιγκάνους.
Γιατί θα ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη till the end!!!!
- Golden Age
Re: Γιατί θα ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη till the end!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 23 Δεκ 2022, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GreekGuy
- Phorum.gr user: greekguy
Μάλιστα
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
- taxalata xalasa
ο παρίδιος «ισορροπημενος» που θα ψηφιζε και ακροαριστερο κομμα.GreekGuy έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:45taxalata xalasa έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:40Αναφερομαι στους ανισορροπους. Εσυ γραφεις και για ειδικες κατηγοριες ανισορροπων.
Ποιος ισορροπημένος θα ψήφιζε ακροδεξιό κόμμα;
η ακροαριστερα και η ακρoδεξια εφαπτονται ακριβως απενταντι απο το σημειο ισορροπιας, αν καμψεις σε 180º τις ευθειες γραμμες αριστερα και δεξια του σημειου ισορροπιας. Τωρα που η αιθουσα ειναι 180° δεν βλεπουμε την πραγματικοτητα. Αν ηταν 360° θα βλεπαμε την ακρα αριστερα και ειναι διπλα στην ακρα δεξια και ταναπαλιν.
Γενικα ειμαστε μια χωρα ανισορροπων με διαφορετικες βαθμιδες ανισορροπιας.

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- GreekGuy
Εγώ που είμαι απολιτίκ και δεν ενδιαφέρομαι, που με τοποθετείς σε αυτή την αίθουσα του παραδείγματος;taxalata xalasa έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:57ο παρίδιος «ισορροπημενος» που θα ψηφιζε και ακροαριστερο κομμα.GreekGuy έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:45taxalata xalasa έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:40
Αναφερομαι στους ανισορροπους. Εσυ γραφεις και για ειδικες κατηγοριες ανισορροπων.
Ποιος ισορροπημένος θα ψήφιζε ακροδεξιό κόμμα;
η ακροαριστερα και η ακρoδεξια εφαπτονται ακριβως απενταντι απο το σημειο ισορροπιας, αν καμψεις σε 180º τις ευθειες γραμμες αριστερα και δεξια του σημειου ισορροπιας. Τωρα που η αιθουσα ειναι 180° δεν βλεπουμε την πραγματικοτητα. Αν ηταν 360° θα βλεπαμε την ακρα αριστερα και ειναι διπλα στην ακρα δεξια και ταναπαλιν.

Κρίμα. Βέβαια ποιος θα βάλει πάλι το κεφάλι του στο ντορβά. Πάλι θα αφήσουν ακροαριστερούς να κάνουν επιθέσεις βόμβες παράνομες αντισυγκεντρώσεις μέχρι να συμβεί το κατάλληλοο περιστατικό να πανηγυρίζουν σε ζωντανές συνδέσεις μεγαλοδημοσιογράφοι. Τουλαχιστον να οργανώσει μια νεολαία δικτυο γραφείων και κάποιες συγκεντρώσεις δράσεις. Αν είναι να είναι στυλ Τζήμερου 15 χρόνια μόνο στο τουιτερ ας μην ταλαιπωρείται. με την Χρυσή Αυγή και την συγκέντρωση στη Φλώρινα τι παίζει; υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει;Golden Age έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:30Το κόμμα του Ηλία είναι κόμμα τύπου ΛΑΟΣ. Αλλά για εκλογές μην περιμένεις ένα καθαρό εθνικιστικό κίνημα. Το πρώτο και τελευταίο που το προσπάθησε αυτό στο σύστημα της Μεταπολίτευσης, κατέληξε στη φυλακή.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:08Βλέποντας τι άτομα μαζεύει ο Κασιδιάρης για τα ψηφοδέλτια του, ειδικά στην Α Θεσσαλονίκης που ψηφίζω, πραγματικά η αποχή είναι μονόδρομος .
Καλά δεν μιλάω για τον συρφετό κομμάτων τύπου λαός και ΑΝΕΛ που έχουν δημιουργηθεί..
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- taxalata xalasa
εσυ και εγω ειμαστε αυτοι που κραταμε την αποχη και ψαρευουμε στην αιθουσα να δουμε τι ψαρι θα φαμε... αλλες φορες πιανουμε γαυρο, αλλες σαρδελα και αλλες μπαρμπουνι κι αλλες φορες τιποτα και τρωμε αρμυρη αντζουγια σε μακαροναδα α λα πουτανεσκα...GreekGuy έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:58Εγώ που είμαι απολιτίκ και δεν ενδιαφέρομαι, που με τοποθετείς σε αυτή την αίθουσα του παραδείγματος;taxalata xalasa έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:57ο παρίδιος «ισορροπημενος» που θα ψηφιζε και ακροαριστερο κομμα.

- GreekGuy
taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 00:02εσυ και εγω ειμαστε αυτοι που κραταμε την αποχη και ψαρευουμε στην αιθουσα να δουμε τι ψαρι θα φαμε... αλλες φορες πιανουμε γαυρο, αλλες σαρδελα και αλλες μπαρμπουνι κι αλλες φορες τιποτα και τρωμε αρμυρη αντζουγια σε μακαροναδα α λα πουτανεσκα...GreekGuy έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:58Εγώ που είμαι απολιτίκ και δεν ενδιαφέρομαι, που με τοποθετείς σε αυτή την αίθουσα του παραδείγματος;taxalata xalasa έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:57
ο παρίδιος «ισορροπημενος» που θα ψηφιζε και ακροαριστερο κομμα.

- Golden Age
Στο δρόμμο κατεβαίνουν. Απλά έχουν πιο ήπιο προφίλ. Στη συγκέντρωση στη Φλώρινα συμμετείχε και αντιπροσωπεία του κόμματος του Ηλία. Αντισυγκέντρωση σε αυτούς θα είναι σαν αντισυγκέντρωση στο ΛΑΟΣ.Dorian έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:58Κρίμα. Βέβαια ποιος θα βάλει πάλι το κεφάλι του στο ντορβά. Πάλι θα αφήσουν ακροαριστερούς να κάνουν επιθέσεις βόμβες παράνομες αντισυγκεντρώσεις μέχρι να συμβεί το κατάλληλοο περιστατικό να πανηγυρίζουν σε ζωντανές συνδέσεις μεγαλοδημοσιογράφοι. Τουλαχιστον να οργανώσει μια νεολαία δικτυο γραφείων και κάποιες συγκεντρώσεις δράσεις. Αν είναι να είναι στυλ Τζήμερου 15 χρόνια μόνο στο τουιτερ ας μην ταλαιπωρείται. με την Χρυσή Αυγή και την συγκέντρωση στη Φλώρινα τι παίζει; υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει;Golden Age έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:30Το κόμμα του Ηλία είναι κόμμα τύπου ΛΑΟΣ. Αλλά για εκλογές μην περιμένεις ένα καθαρό εθνικιστικό κίνημα. Το πρώτο και τελευταίο που το προσπάθησε αυτό στο σύστημα της Μεταπολίτευσης, κατέληξε στη φυλακή.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:08Βλέποντας τι άτομα μαζεύει ο Κασιδιάρης για τα ψηφοδέλτια του, ειδικά στην Α Θεσσαλονίκης που ψηφίζω, πραγματικά η αποχή είναι μονόδρομος .
Καλά δεν μιλάω για τον συρφετό κομμάτων τύπου λαός και ΑΝΕΛ που έχουν δημιουργηθεί..
Η ΧΑ έχει νεολαία.
- taxalata xalasa
ειδες καρδασι τι ωραια που στα ξηγω; Ολοι εχουν στοχο το ταμειο για να κανουν τον ταμειαρχιδα διχως να εχουν εργαστει και να βγαλει ο καθενας τα χουγια του με τα δικα μου λεφτα που βαζω στο ταμειο... Αλλος να το παιξει Αφρολεξανδρος και αλλος μυγα Τσε Τσε και Βάρα...GreekGuy έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 00:03taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 00:02εσυ και εγω ειμαστε αυτοι που κραταμε την αποχη και ψαρευουμε στην αιθουσα να δουμε τι ψαρι θα φαμε... αλλες φορες πιανουμε γαυρο, αλλες σαρδελα και αλλες μπαρμπουνι κι αλλες φορες τιποτα και τρωμε αρμυρη αντζουγια σε μακαροναδα α λα πουτανεσκα...

- GreekGuy
Συμφωνώ, εγώ μια ζωή απολιτίκ ήμουν και πριν μάθω οτί υπάρχει λέξη που να περιγράφει αυτή την απόσταση από τα πολιτικά παιχνίδια (επειδή για παιχνίδια πρόκειται, στυλ Μονόπολης, μόνο που εσύ, ο πολίτης, πάντα χάνει) , γενικά δε μπορώ να ακολουθήσω κάποιον που αυθαίρετα αποφασίζει για τόσους πολλούς ανθρώπους, και ας τον εκλέξανε οι ίδιοι,ακόμα και τότε με χαλάει, επειδή συγχωνεύονται χιλιάδες,εκατομμύρια "θέλω", ανάγκες, κτλπ σε 1 άτομο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τα αντιπροσωπεύσει χωρίς κάποια να επωφεληθούν περισσότερο ή λιγότερο.taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 00:15ειδες καρδασι τι ωραια που στα ξηγω; Ολοι εχουν στοχο το ταμειο για να κανουν τον ταμειαρχιδα διχως να εχουν εργαστει και να βγαλει ο καθενας τα χουγια του με τα δικα μου λεφτα που βαζω στο ταμειο... Αλλος να το παιξει Αφρολεξανδρος και αλλος μυγα Τσε Τσε και Βάρα...GreekGuy έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 00:03taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 00:02
εσυ και εγω ειμαστε αυτοι που κραταμε την αποχη και ψαρευουμε στην αιθουσα να δουμε τι ψαρι θα φαμε... αλλες φορες πιανουμε γαυρο, αλλες σαρδελα και αλλες μπαρμπουνι κι αλλες φορες τιποτα και τρωμε αρμυρη αντζουγια σε μακαροναδα α λα πουτανεσκα...Δεν εχει τσιπα ντροπης ουτε ο ενας, ουτε ο αλλος και γι αυτο θα τους ψαρευουμε με την αποχη... Συμφωνεις ή διαφωνεις;...
- taxalata xalasa
Η ψηφος ειναι παγιδα.GreekGuy έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 00:23Συμφωνώ, εγώ μια ζωή απολιτίκ ήμουν και πριν μάθω οτί υπάρχει λέξη που να περιγράφει αυτή την απόσταση από τα πολιτικά παιχνίδια (επειδή για παιχνίδια πρόκειται, στυλ Μονόπολης, μόνο που εσύ, ο πολίτης, πάντα χάνει) , γενικά δε μπορώ να ακολουθήσω κάποιον που αυθαίρετα αποφασίζει για τόσους πολλούς ανθρώπους, και ας τον εκλέξανε οι ίδιοι,ακόμα και τότε με χαλάει, επειδή συγχωνεύονται χιλιάδες,εκατομμύρια "θέλω", ανάγκες, κτλπ σε 1 άτομο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τα αντιπροσωπεύσει χωρίς κάποια να επωφεληθούν περισσότερο ή λιγότερο.taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 00:15ειδες καρδασι τι ωραια που στα ξηγω; Ολοι εχουν στοχο το ταμειο για να κανουν τον ταμειαρχιδα διχως να εχουν εργαστει και να βγαλει ο καθενας τα χουγια του με τα δικα μου λεφτα που βαζω στο ταμειο... Αλλος να το παιξει Αφρολεξανδρος και αλλος μυγα Τσε Τσε και Βάρα...Δεν εχει τσιπα ντροπης ουτε ο ενας, ουτε ο αλλος και γι αυτο θα τους ψαρευουμε με την αποχη... Συμφωνεις ή διαφωνεις;...
Η κληρωση ολων των ικανων και ισορροπημενων θα ηταν μια πετυχημενη λυση στο πολιτειακο προβλημα. Αλλα πρωτα πρεπει να υπαρξει διαγωνισμος για να βρουμε τους ικανους και ισορροπημενους που μπορουν να ανταποκριθουν στον ρολο. Και εννοειται διαλυση και απαγορευση κομματων (συμμοριων) που δρουν για την προστασια του κομματος (συμμοριας) και εχουν στοχο το κοινο ταμειο για να βγαλουν χουγια τους, οπως προειπαμε.
Ολα τα κομματα ειναι συμμοριες και οχι μονο του μπαρμπα νικου. Ονειρα χειμερινης νυκτος, αφου οι ιδιοι που κρατουν το μαχαιρι κρατουν και το καρπούζι...
Και ο λεγαμενος ειναι ενας ακομη wannabe μαχαιροκαρπουζας...
- GreekGuy
- GreekGuy
taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 00:32Η ψηφος ειναι παγιδα.GreekGuy έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 00:23Συμφωνώ, εγώ μια ζωή απολιτίκ ήμουν και πριν μάθω οτί υπάρχει λέξη που να περιγράφει αυτή την απόσταση από τα πολιτικά παιχνίδια (επειδή για παιχνίδια πρόκειται, στυλ Μονόπολης, μόνο που εσύ, ο πολίτης, πάντα χάνει) , γενικά δε μπορώ να ακολουθήσω κάποιον που αυθαίρετα αποφασίζει για τόσους πολλούς ανθρώπους, και ας τον εκλέξανε οι ίδιοι,ακόμα και τότε με χαλάει, επειδή συγχωνεύονται χιλιάδες,εκατομμύρια "θέλω", ανάγκες, κτλπ σε 1 άτομο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τα αντιπροσωπεύσει χωρίς κάποια να επωφεληθούν περισσότερο ή λιγότερο.taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 00:15
ειδες καρδασι τι ωραια που στα ξηγω; Ολοι εχουν στοχο το ταμειο για να κανουν τον ταμειαρχιδα διχως να εχουν εργαστει και να βγαλει ο καθενας τα χουγια του με τα δικα μου λεφτα που βαζω στο ταμειο... Αλλος να το παιξει Αφρολεξανδρος και αλλος μυγα Τσε Τσε και Βάρα...Δεν εχει τσιπα ντροπης ουτε ο ενας, ουτε ο αλλος και γι αυτο θα τους ψαρευουμε με την αποχη... Συμφωνεις ή διαφωνεις;...
Η κληρωση ολων των ικανων και ισορροπημενων θα ηταν μια πετυχημενη λυση στο πολιτειακο προβλημα. Αλλα πρωτα πρεπει να υπαρξει διαγωνισμος για να βρουμε τους ικανους και ισορροπημενους που μπορουν να ανταποκριθουν στον ρολο. Και εννοειται διαλυση και απαγορευση κομματων (συμμοριων) που δρουν για την προστασια του κομματος (συμμοριας) και εχουν στοχο το κοινο ταμειο για να βγαλουν χουγια τους, οπως προειπαμε.
Ολα τα κομματα ειναι συμμοριες και οχι μονο του μπαρμπα νικου. Ονειρα χειμερινης νυκτος, αφου οι ιδιοι που κρατουν το μαχαιρι κρατουν και το καρπούζι...
Και ο λεγαμενος ειναι ενας ακομη wannabe μαχαιροκαρπουζας...

Μια χαρά γινόταν αντισυγκεντρώσεις στο ΛΑΟΣ. Ούτε σε ιδιωτικούς κλειστόυς χώρους, πχ Σινεμά δεν τους άφηναν. Μόνο η ΧΑ κατάφερε να το ξεπεράσει. Τεσπα Ηλία λογικά θα ψηφίσω οι άλλοι φαίνονται να έριξαν λευκή πετσέτα, δεν μπορεί κανε΄ςι να τους κατηγορήσει για αυτό.Golden Age έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 00:10Στο δρόμμο κατεβαίνουν. Απλά έχουν πιο ήπιο προφίλ. Στη συγκέντρωση στη Φλώρινα συμμετείχε και αντιπροσωπεία του κόμματος του Ηλία. Αντισυγκέντρωση σε αυτούς θα είναι σαν αντισυγκέντρωση στο ΛΑΟΣ.Dorian έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:58Κρίμα. Βέβαια ποιος θα βάλει πάλι το κεφάλι του στο ντορβά. Πάλι θα αφήσουν ακροαριστερούς να κάνουν επιθέσεις βόμβες παράνομες αντισυγκεντρώσεις μέχρι να συμβεί το κατάλληλοο περιστατικό να πανηγυρίζουν σε ζωντανές συνδέσεις μεγαλοδημοσιογράφοι. Τουλαχιστον να οργανώσει μια νεολαία δικτυο γραφείων και κάποιες συγκεντρώσεις δράσεις. Αν είναι να είναι στυλ Τζήμερου 15 χρόνια μόνο στο τουιτερ ας μην ταλαιπωρείται. με την Χρυσή Αυγή και την συγκέντρωση στη Φλώρινα τι παίζει; υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει;Golden Age έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:30
Το κόμμα του Ηλία είναι κόμμα τύπου ΛΑΟΣ. Αλλά για εκλογές μην περιμένεις ένα καθαρό εθνικιστικό κίνημα. Το πρώτο και τελευταίο που το προσπάθησε αυτό στο σύστημα της Μεταπολίτευσης, κατέληξε στη φυλακή.
Η ΧΑ έχει νεολαία.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Golden Age
Έχει ήδη γίνει αντισυγκέντρωση (με συμμετοχή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα) σε βιβλιοπαρουσίαση του Ηλία σε ξενοδοχείο και το κόμμα του Ηλία τα κατάφερε κι έκανε την εκδήλωση επιτυχώς.Dorian έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 17:33Μια χαρά γινόταν αντισυγκεντρώσεις στο ΛΑΟΣ. Ούτε σε ιδιωτικούς κλειστόυς χώρους, πχ Σινεμά δεν τους άφηναν. Μόνο η ΧΑ κατάφερε να το ξεπεράσει. Τεσπα Ηλία λογικά θα ψηφίσω οι άλλοι φαίνονται να έριξαν λευκή πετσέτα, δεν μπορεί κανε΄ςι να τους κατηγορήσει για αυτό.Golden Age έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 00:10Στο δρόμμο κατεβαίνουν. Απλά έχουν πιο ήπιο προφίλ. Στη συγκέντρωση στη Φλώρινα συμμετείχε και αντιπροσωπεία του κόμματος του Ηλία. Αντισυγκέντρωση σε αυτούς θα είναι σαν αντισυγκέντρωση στο ΛΑΟΣ.Dorian έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 23:58
Κρίμα. Βέβαια ποιος θα βάλει πάλι το κεφάλι του στο ντορβά. Πάλι θα αφήσουν ακροαριστερούς να κάνουν επιθέσεις βόμβες παράνομες αντισυγκεντρώσεις μέχρι να συμβεί το κατάλληλοο περιστατικό να πανηγυρίζουν σε ζωντανές συνδέσεις μεγαλοδημοσιογράφοι. Τουλαχιστον να οργανώσει μια νεολαία δικτυο γραφείων και κάποιες συγκεντρώσεις δράσεις. Αν είναι να είναι στυλ Τζήμερου 15 χρόνια μόνο στο τουιτερ ας μην ταλαιπωρείται. με την Χρυσή Αυγή και την συγκέντρωση στη Φλώρινα τι παίζει; υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει;
Η ΧΑ έχει νεολαία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΕΛΈΤΗΣΩ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 02 Μάιος 2024, 17:55 » σε Λογοτεχνία - 5 Απαντήσεις
- 865 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Μάιος 2024, 15:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ελεονόρα Μελέτη σε εκπομπή της έχει ξεπλύνει τον φασίστα και εγκληματία Ηλία Κασιδιάρη.
από Μαδουραίος » 18 Απρ 2024, 19:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 94 Απαντήσεις
- 3075 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
20 Απρ 2024, 15:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των Σπαρτιατών - Δίωξη και στον Ηλία Κασιδιάρη..
από Parrot » 04 Απρ 2024, 11:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 169 Απαντήσεις
- 5114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
31 Οκτ 2024, 10:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία
από άγνωστος γνωστός » 20 Μάιος 2023, 22:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
22 Μάιος 2023, 01:45
-