Το ξέρουν οι λάθρο για μαλάκες τους έχεις;

Αλλά αξίζει εδώ να πούμε κάποιια πράγματα προς ορθή και θετική διαμόρφωση των αντιλήψεών μας.
1. Ο τρόπος που συλλογιέσαι (όχι ότι έτσι συλλογιέσαι κανονικά και στην πραγματική σου ζωή, ακαδημαϊκά μιλάμε) μας προσανατολίζει στο συμπέρασμα ότι οι βιασμοί γίνονται για κάλυψη σεξουαλικής ανάγκης και μόνο. Δεν είναι. Ο βιαστής θέλει να βιάσει και έρχεται σε πολύ υποδεέστερη θέση η πραγματική καύλα και ανάγκη για σεξ. Ψάξτο λίγο. Δεν θα βίαζες άμα είχες να γαμήσεις 2 και 3 χρόνια εσύ, έτυσι δεν είναι; (Μην λογίζεσαι ότι αφήνω και υποννοούμενα για να σε τσιγκλίσβω και να προσβάλλω κεκκαλυμένα. Δεν ξέρω τι σεξουαλικά ζωή έχεις και θεωωρώ πως είσαι μια χαρά καλυμένος από όλες τις απόψεις. Απλά να βάλεις φανταστικά λέω τον εαυτό σου σε αυτή τη θέση). Λοιπόν; Τι λες;
2. Κι εμένα μου τη σπάνε τα επιδόματα που δίνει το κράτος. Να πηγαίνανε όλα στις δικές μας κρατικές ανάγκες των Ελλήνων. Αυτών που συναλλασσόμαστε καθημερινά, δουλεύουμε γι αυτούς και δουλεύουν για μας κι ό,τι άλλο σημαίνει "εμείς, Έλληνες κι άλλα σχετικά". Όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εδώ πλήρως εξαρτημένοι κι ανίκανοι να πάρουν πρωτοβουλία να αποκαταστασουν τη ζωή τους. Τι κάνουμε; Εδώ στα γατιά και πετάς ένα κεφτεδάκι από τη μερίδα σου, δεν θα το κάνεις σε ανθρώπους; Παιδιά;
Υπάρχει βέβαια ολόκληρη συλλογιστική , όχι μόνα μία, γι αυτό το θέμα. Αλλά όταν το συζητάμε θα πρέπει κι οι δυο μεριές να αρχίσουν από το ίδιο σημείο, να συμφωνήσουν τι συζητάνε, και να χειριστούν τα δεδομένα του άλλου κι όχι να τ' αγνοήσουν.
Εδώ σε θέλω