Φρανκφούρτη. Η πρώτη γερμανική πόλη, που ο Γερμανός είναι μειονότητα.
Φρανκφούρτη. Η πρώτη γερμανική πόλη, που ο Γερμανός είναι μειονότητα.
Κατά τα λοιπά η αντικατάσταση πληθυσμου είναι ένας μύθος. Σε αυτό το σημείο οδηγούν οι κεντροδεξιες και αριστερές κυβερνήσεις. Ψηφίστε αντιμεταναστευτικα κόμματα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Re: Φρανκφούρτη. Η πρώτη γερμανική πόλη, που ο Γερμανός είναι μειονότητα.
Εάν ήμουν γερμανος κάτοικος στην Φρανκφουρτη , δεν θα με ένοιαζε εάν ή πόλη μου είχε στην πλειοψηφία τους αλλοδαπούς κατοίκους εφόσον αυτό δεν έβλαπτε τα δικά μου προσωπικά συμφέροντα
Δεν με νοιάζει εάν ο τόπος που μένω γίνει .. Ισλαμαμπαντ, φτάνει εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι πλούσιος και ισχυρός μέσα σε αυτή την κοινωνία
Δεν με νοιάζει εάν ο τόπος που μένω γίνει .. Ισλαμαμπαντ, φτάνει εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ να είμαι πλούσιος και ισχυρός μέσα σε αυτή την κοινωνία
Τι αξία λοιπόν έχει ή εθνική ή άλλου είδους ομοιομορφία και ομοιογένεια όταν αυτό δεν επηρεάζει (ή μπορεί να ζημιώνει) τα προσωπικά μας οικονομικά ή άλλου είδους συμφέροντα;
Δηλαδή η πλειοψηφία του πληθυσμού της Φραγκφούρτη είναι μη Γερμανοί πολίτες.?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οι κολεγιές με την τουρκίτσα έχουν επιπτώσεις, τί να κάνουμε..; 

Μα δεν έχει πια κάποια σημασία ο όρος "πολίτης" ώστε να αποτελεί στοιχειώδες κριτήριο αναφορικά με υποχρεώσεις και δικαιώματα. Όλοι πολίτες του κόσμου είμαστε.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εφαρμοσμενος ΑΙΝΕΙΑΝισμος.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Τα στοιχεία δε βλέπουμε όμως.
Λαθος έχει.
Ο νηματοθετης αφήνει υπόνοιες ότι η πλειοψηφία δεν είναι Γερμανοί πολίτες.
Εάν είναι όμως Γερμανοί πολίτες τότε είναι Γερμανοί.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λίνο Βεντούρα
Μεμέτ Γιλντιρίμ λάιξ δις ποστzteo έγραψε: ↑28 Δεκ 2022, 14:08Λαθος έχει.
Ο νηματοθετης αφήνει υπόνοιες ότι η πλειοψηφία δεν είναι Γερμανοί πολίτες.
Εάν είναι όμως Γερμανοί πολίτες τότε είναι Γερμανοί.
Ας μπουν κανονικά τα στοιχεία και η πηγή για αυτό που γράφει ο τίτλος. Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα το νήμα και η κουβέντα.
- Λίνο Βεντούρα
Η είδηση είναι εν τω μεταξύ κάνα δϋο χρονών, σιγά το νέο, για τον λμάο μαο όμως είναι πρωτοφανές.
Ο Μεμετ Γιλντιρίμ πληρώνει τους φόρους του στο Γερμανικό κράτος , παράγει μέσω της εργασίας του για το Γερμανικό κράτος υπηρετεί στον Γερμανικό στρατό.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑28 Δεκ 2022, 14:10Μεμέτ Γιλντιρίμ λάιξ δις ποστ
Άρα είναι Γερμανός.
Είτε σου αρέσει είτε όχι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
και εγώ ειμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω όλες τις ειδήσεις των τελευταίων ετών; Και παλιά να είναι η είδηση εφόσον ανοίχθηκε νήμα τώρα πρέπει να μπουν και τα στοιχεία για να μπορέσει να γίνει κουβέντα πάνω σε κάποια βάση.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑28 Δεκ 2022, 14:13Η είδηση είναι εν τω μεταξύ κάνα δϋο χρονών, σιγά το νέο, για τον λμάο μαο όμως είναι πρωτοφανές.
Οι Γερμανοί είναι γατάκια. Εφεραν τους ξένους και τους εκμεταλλεύτηκαν στη βιομηχανία και ανέβασαν το βιοτικό τους επίπεδο (των Γερμανών). Οι Γερμανοί ήταν τα αφεντικά και οι ξένοι οι εργάτες. Στην Ελλάδα τους φέραμε χωρίς να έχουμε βιομηχανία ούτε παραγωγή και διώξαμε τους Ελληνες. Δεν είμαστε τυχαίοι.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.