Συν διατροφή και προπόνηση. Όσο φάρμακο κ να παίρνεις δεν μπορείς να κάθεσαι όλη μέρα κ απλά να αποκτήσεις κτηνωδεις μύες τρώγοντας μακντοναλντς κ βλέποντας νετφλιξ
αυτονοητο... δεν μπαινει σε καλουπι... στο γυμναστηριο ξημερωνει και βραδιαζει... αν ηταν απο καλουπι, θα αγοραζαμε ολοι απο ενα και θα γινομασταν ετσι...
συγνωμη, αλλα, θελετε να γινετε ετσι;
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακόμα και να θέλεις να γίνεις έτσι, είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο. Έχω ακούσει από κόσμο ακόμα κ να φοβάται το γυμναστήριο γιατί "δε θέλω να γίνω σαν αυτούς τους φουσκωτους". Μη φοβάσαι, δε θα γίνεις.
Σα να υποτιμαει ο κόσμος πόσο χρονο/χρημα/αφοσίωση/σκληρή δουλειά/πειθαρχία (όλα αυτά μαζι βασικά) απαιτεί αυτό.
αυτονοητο... δεν μπαινει σε καλουπι... στο γυμναστηριο ξημερωνει και βραδιαζει... αν ηταν απο καλουπι, θα αγοραζαμε ολοι απο ενα και θα γινομασταν ετσι...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακόμα και να θέλεις να γίνεις έτσι, είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο. Έχω ακούσει από κόσμο ακόμα κ να φοβάται το γυμναστήριο γιατί "δε θέλω να γίνω σαν αυτούς τους φουσκωτους". Μη φοβάσαι, δε θα γίνεις.
Σα να υποτιμαει ο κόσμος πόσο χρονο/χρημα/αφοσίωση/σκληρή δουλειά/πειθαρχία (όλα αυτά μαζι βασικά) απαιτεί αυτό.
Πιο χαζή δικαιολογία δεν έχω ακούσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό μου θυμίζει ένα φίλο μου κάποτε, που έλεγε για μία "ωραία κοπελα μωρέ αλλά δεν ψήνομαι να την πηδήξω γιατί θα της αρέσει τόσο πολύ μετά που θα μου γινει τσιμπούρι, και δεν ειμαι σε φάση σχέσης τώρα".
αυτό με το χρήμα-αφοσίωση-σκληρή δουλειά και πειθαρχία του κουραδόχρωμου μπαλονιού κολλάει και σε αυτή την περίπτωση λογικά.έχει προσπαθήσει πολύ περισσότερο για να καταντήσει.θα κόψει και τα πόδια του λέει,πσσσ
Και σαν τον τύπο στη φωτό να είναι πάντως, δυσλειτουργικος είναι γενικά. Είναι μαλακια να μη μπορείς να στρίψεις. Όπως δεν θα ήθελα να ήμουν χοντρός, εξισου δεν θα ήθελα να είμαι και έτσι, προσωπικά.
εντιτ: 1.92 - 98kg εγώ. Για χειμώνα καλά τα πάω μέχρι στιγμής, μην το ματιασω. Τους χειμωνες συνήθως ακουμπάω και τριψήφιο.
Τόσο καλα για χειμώνα έχω να πάω σχεδόν από την εποχή των λοκνταουν, που όλη μέρα ήμουν στα πάρκα και γυμναζομουν πολλές ώρες τη μέρα. Εκεί είχα φτάσει να είμαι αρκετά πιο κάτω σε κιλά βέβαια.
Αυτό μου θυμίζει ένα φίλο μου κάποτε, που έλεγε για μία "ωραία κοπελα μωρέ αλλά δεν ψήνομαι να την πηδήξω γιατί θα της αρέσει τόσο πολύ μετά που θα μου γινει τσιμπούρι, και δεν ειμαι σε φάση σχέσης τώρα".
και σε μάλλον υποτιμάς την ισχύ των αναβολικών. ΄΄οχι μόνο για τους επαγγελματιες body builders, αλλά και για fitness μοντέλα που βλέπεις σε διαφημίσεις να φοράνε βρακιά με six packs, τον σφίχτη της γειτονιάς κλπ. Σιγά για τις διάνοιες και τα τρελά προπονητικά προγράμματικα που ακολουθούν με επιστημονική ακρίβεια όλοι αυτοί οι υψηλου επιπέδου τυποι.
Και καθόλου γυμναστική να μην κάνανε υπερτερούν του φυσικού. και μασαμπουκόνουν και λουφάρουν .
Έχω μια φίλη που είχε ένα γκόμενο μοντέλο, μου έλεγε ότι το six pack για τη φωτογράφηση γίνεται με μια ένεση τσακ μπαμ
Αυτά πριν μεγαλουργήσει το φώτοσοπ
Έχω μια φίλη που είχε ένα γκόμενο μοντέλο, μου έλεγε ότι το six pack για τη φωτογράφηση γίνεται με μια ένεση τσακ μπαμ
Αυτά πριν μεγαλουργήσει το φώτοσοπ
Μαλακιες σου έλεγε
Αν ήταν έτσι όλοι με είπαν θα ήταν
Με πείνα και σωματικό λίπος γύρω στο 8% γίνεται το σιξπακ
Συν μεγάλες ποσότητες πολλών φαρμάκων και τη συνειδητή απόφαση να καταστρέψεις την υγεία σου και να χρειάζεσαι εφ όρου ζωής εξωγενή τεστοστερόνη για να σου σηκώνεται
Αν το BMI ειναι κοντα στο 25, δεν θεωρεισαι χοντρος.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.