Μου φτάνει το 99.9999%Αρίστος έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:36Libre arbitre έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:32Άρα το υπόλοιπο των επιστημόνων έχουν πλαστά πτυχία και θεωρούν το αντίθετο. Δηλαδή το 99.99999%
Απλα υπαρχει πολιτικη γραμμη οποιος αρνιεται την καθεστωτικη αφηγηση για την κλιματικη αλλαγη να κινδυνευει η καριερα του. Διαφορετικα δεν θα μαζευατε ουτε το 20% των επιστημονων.
.
Παγκόσμια Διακήρυξη 1400 επιστημόνων: «Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα»
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Παγκόσμια Διακήρυξη 1400 επιστημόνων: «Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα»

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Re: Παγκόσμια Διακήρυξη 1400 επιστημόνων: «Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα»
Libre arbitre έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:36Μου φτάνει το 99.9999%Αρίστος έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:36Libre arbitre έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:32
Άρα το υπόλοιπο των επιστημόνων έχουν πλαστά πτυχία και θεωρούν το αντίθετο. Δηλαδή το 99.99999%
Απλα υπαρχει πολιτικη γραμμη οποιος αρνιεται την καθεστωτικη αφηγηση για την κλιματικη αλλαγη να κινδυνευει η καριερα του. Διαφορετικα δεν θα μαζευατε ουτε το 20% των επιστημονων.
.
Ουτε καν στη Δυση δεν εχετε υποπολλαπλασιο αυτου του ποσοστου. Γιατι εκτος Δυσης σας θεωρουν παλαβρες.
.
- Libre arbitre
Εκτός από αντιβαξ, πουτλερίδιο, ακροδεξιός είσαι και flat earther ;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Dwarven Blacksmith
Το πρόσθεσα και στο προηγούμενο ποστ.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:36Γω Αρκτική έγραψα, το γαμηδι πήρε πρωτοβουλία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:28Εσύ λες Ανταρκτική, το άρθρο λέει για αρκτική και δεν αναφέρει τα ποσοστά αυτά.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:25
Πάντως η Ανταρκτική, διάβασα, φέτος έχει 20% περισσότερο πάγο από πέρυσι και τον μεγαλύτερο όγκο στο σύνολο από το 2004.![]()
Πες ποιο θες να δούμε τη μακροπρόθεσμη τάση.
9.71 εκ. τετρ. χλμ φέτο ενώ το 2016 ήταν 8.66.
Το 20% πάνω από πέρυσι το διάβασα, δε το έχει στην οθόνη.
Νέγρε, τι γίνεται;
Πάει με spikes, τώρα είναι σε ψηλό πράγματι αλλά βλέπεις ότι κάθε κορυφή είναι μικρότερη από τις προηγούμενες. Αυτό σημαίνει ότι η τάση δεν έχει σπάσει.

θελω να γραφεις κλιματολόγοι, οχι απλα επιστήμονες, να δουμε αν θα πονάει το μυαλό σου καθόλου όταν το βλεπεις γραμμένο.Libre arbitre έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:32Άρα το υπόλοιπο των επιστημόνων έχουν πλαστά πτυχία και θεωρούν το αντίθετο. Δηλαδή το 99.99999%enaon έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:31θα έχουν πλαστά πτυχία κλιματολόγου.Libre arbitre έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:29Εγώ πίστευα πως υπήρχαν περισσότεροι από 1800 ψευδοεπιστημονες στον κόσμο. Κατάντια...
- Libre arbitre
Πονάς γατάκι; Ωραία λοιπόν το 99.99999% των κλιματολογων θεωρούν πως έχουμε κλιματική αλλαγή. Θες λίγο βικιπαίδεια;enaon έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:39θελω να γραφεις κλιματολόγοι, οχι απλα επιστήμονες, να δουμε αν θα πονάει το μυαλό σου καθόλου όταν το βλεπεις γραμμένο.Libre arbitre έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:32Άρα το υπόλοιπο των επιστημόνων έχουν πλαστά πτυχία και θεωρούν το αντίθετο. Δηλαδή το 99.99999%

δεν πόνεσε καθόλου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Δεκ 2022, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Libre arbitre
Α δεν θέλεις... Σε ενοχλεί η βικιπαίδεια γενικότερα;

Ποιοί είναι οι κλιματολόγοι στην Ελλάδα και από ποιές σχολές βγαίνουν;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Και φέτος ήταν η ζεστότερη χρονιά που έχει καταγραφεί στο ΗΒ.Scouser έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:14Προς το παρόν, έχουμε τον πιο κρύο χειμώνα των τελευταίων 40 ετών στις ΗΠΑ, οπότε ας κινητοποιηθούν καλύτερα να κόψουν κανα καυσόξυλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:05Αυτοί ποτέ δεν ισχυρίστηκαν ότι είναι επιστήμονες ή ότι έχουν κάποια πρωτότυπη θεώρηση. Είπαν να κινητοποιηθούμε να λάβουμε δράση με βάση όσα μας λένε ήδη οι επιστήμονες.
https://news.sky.com/story/2022-will-be ... t%20Office.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι "κλιματική αλλαγή" δεν σημαίνει ότι ξαφνικά μία μέρα δεν θα έχουμε ξανά χειμώνα και δεν θα ξαναδούμε πάγο.
Σταδιακά θα έχουμε όμως λιγότερες ημέρες χειμώνα κάθε χρόνο, με σύντομες και άγριες χιονοθύελλες, και τον υπόλοιπο καιρό θα έχουμε μέτριο καιρό, με περισσότερους καύσωνες το καλοκαίρι.
Για κάποιους μπορεί να ακούγεται ιδανικό, αλλά δεν θα ήθελα να δω πως θα είναι η ζωή σε 40 χρόνια αν έχουμε 20 μέρες χειμώνα, 245 μέρες καλοκαιρία και 100 ημέρες καύσωνα κάθε χρόνο, με τις ημέρες καύσωνα να αυξάνονται κάθε χρόνο σε σχέση με τις άλλες.
- Otto Weininger
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:38Το πρόσθεσα και στο προηγούμενο ποστ.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:36Γω Αρκτική έγραψα, το γαμηδι πήρε πρωτοβουλία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 17:28
Εσύ λες Ανταρκτική, το άρθρο λέει για αρκτική και δεν αναφέρει τα ποσοστά αυτά.
Πες ποιο θες να δούμε τη μακροπρόθεσμη τάση.
9.71 εκ. τετρ. χλμ φέτο ενώ το 2016 ήταν 8.66.
Το 20% πάνω από πέρυσι το διάβασα, δε το έχει στην οθόνη.
Νέγρε, τι γίνεται;
Πάει με spikes, τώρα είναι σε ψηλό πράγματι αλλά βλέπεις ότι κάθε κορυφή είναι μικρότερη από τις προηγούμενες. Αυτό σημαίνει ότι η τάση δεν έχει σπάσει.

Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Να σου πω ένα μυστικό; Οι κλιματολόγοι είναι για να φτιάξουν τα ακριβή μοντέλα, και να σου πουν τόσο θα επιβραδυνθεί από τον κορεσμό της θάλασσας, τόσο θα επιταχυνθεί από το λιώσιμο των πάγων που είναι λευκοί και αντανακλούν ακτινοβολια κλπ. Να συνθέσουν όλους τους πολύπλοκους παράγοντες και να καταλήξουν σε προβλέψεις.
Το ότι οι εκπομπές αερίων θερμοκηπίου δημιουργούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου δεν χρειάζεται κλιματολόγο να στο πει, είναι βασική φυσική.
Όπως δεν χρειάζεσαι γιατρό να σου πει ότι γενικά όσο πιο ηλικιωμένος είναι κάποιος, τόσο πιο πολλά τα προβλήματα υγείας του. Είναι μια βασική, τάση που δεν αλλάζει αν προσθέσεις τη διατροφή, την άσκηση τις υπόλοιπες τάσεις και έκτακτα περιστατικά που ορίζουν την υγεία ενός ανθρώπου. Απλά προστίθεται πάνω τους, και σιγά-σιγά σπρώχνει τις πιθανότητες εναντίον σου.

- Cecily Anne
Δεν είμαι μία σχολή συγκεκριμένη που να βαφτίζονται κλιματολόγοι, ήμαρτον. Εγώ στο πολυτεχνείο πχ είχα ασχοληθεί με μαθηματικά μοντέλα που αφορούσαν την κλιματική αλλαγή. Και το φυσικό έχει ομάδες.. Και το μαθηματικό. Εξαρτάται το κομμάτι ενασχόλησης. Άλλοι ασχολούνται με εκπομπές, άλλοι με προγραμματισμό, άλλοι με lca κλπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έχει υπολογιστεί η συνεισφορά των αερίων αυτών στην αύξηση της θερμοκρασίας του αέρα; Σε ελεγχόμενο περιβάλλον, στο εργαστήριο με κάποιο πείραμα πχ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 18:00Να σου πω ένα μυστικό; Οι κλιματολόγοι είναι για να φτιάξουν τα ακριβή μοντέλα, και να σου πουν τόσο θα επιβραδυνθεί από τον κορεσμό της θάλασσας, τόσο θα επιταχυνθεί από το λιώσιμο των πάγων που είναι λευκοί και αντανακλούν ακτινοβολια κλπ. Να συνθέσουν όλους τους πολύπλοκους παράγοντες και να καταλήξουν σε προβλέψεις.
Το ότι οι εκπομπές αερίων θερμοκηπίου δημιουργούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου δεν χρειάζεται κλιματολόγο να στο πει, είναι βασική φυσική.
Όπως δεν χρειάζεσαι γιατρό να σου πει ότι γενικά όσο πιο ηλικιωμένος είναι κάποιος, τόσο πιο πολλά τα προβλήματα υγείας του. Είναι μια βασική, τάση που δεν αλλάζει αν προσθέσεις τη διατροφή, την άσκηση τις υπόλοιπες τάσεις και έκτακτα περιστατικά που ορίζουν την υγεία ενός ανθρώπου. Απλά προστίθεται πάνω τους, και σιγά-σιγά σπρώχνει τις πιθανότητες εναντίον σου.
Occasio facit furem
- Libre arbitre

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
11 Μαρ 2024, 01:13