Παγκόσμια Διακήρυξη 1400 επιστημόνων: «Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα»
Re: Παγκόσμια Διακήρυξη 1400 επιστημόνων: «Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα»
Ο Φωσκολος παντως κανει παρτυ τελευταια για τις προβλεψεις του.
Λογω κοιτασματων σε Κρητη και Κυπρο και λογω πολικου χιονιου στις ΗΠΑ.
.
Λογω κοιτασματων σε Κρητη και Κυπρο και λογω πολικου χιονιου στις ΗΠΑ.
.
Re: Παγκόσμια Διακήρυξη 1400 επιστημόνων: «Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα»
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
μου αρέσει να σας βλεπω να γελάτε με την ψυχή μου.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
με τα χάλια σου γελάμε, όχι με την ψυχή σου
vagabondo έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 20:43Πλάκα μου κάνεις τώρα;foscilis έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 20:33Σου δειχνει οτι το CO2 εχει ιδιοτητες θερμοκηπιου. Τι σημασια εχει αν χρησιμοποιει 100%; Δηλαδη αν συνεκρινε χωμα(ουρανιο 0.0000000001%) με καυσιμο πυρηνικου αντιδραστήρα (ουρανιο σχεδον 100%) και διαπιστωνε ραδιενεργες ιδιοτητες στο 2ο θα ηταν λαθος το συμπερασμα οτι το ουρανιο ειναι ραδιενεργο;
Μπορείς να ζήσεις σε ατμόσφαιρα με 100% CO2? Ακόμα και έτσι, τα αποτελέσματα του πειράματος ήταν οριακά.
Θυμιζω ειναι ενα ΑΠΛΟ πειραμα που μπορεις να κανεις στο σπιτι και δειχνει συγκεκριμενα πραγματα. Το μονο προβλημα που εχεις στ'αληθεια ειναι με το αποτελεσμα.. που δεν ειναι καθολου οριακο γιατι βγαζει ποιοτικες διαφορες: πχ οτι ο κανονικος αερας δεν κρυωνει πιο αργα υπο πιεση, αντιθετα με το CO2.
Σειρα μου: το οτι δε θα μπορουσες να ζησεις σε κηπο απο ουρανιο σημαινει οτι ειναι καλη ιδεα να το σκορπας στα φυτα σου και οτι ειναι μη ρεαλιστικο να λεμε πως ειναι ραδιενεργο; Κανονικα πρεπει να πεις ναι.
τωρα που είπε ο νάνος για δημογραφικό, έχω ανοίξει νήμα να κανουμε προφητείες, απατο εχει παει. 
enaon @ Παγκόσμιος πληθυσμός.

enaon @ Παγκόσμιος πληθυσμός.
Μιλαει για καθυστερηση ο τυπος που ψηφιζει ΝΔ και εχει σαν ευαγγελιο ΣΚΑΙ και Πορτοσαλτε.
Εχεις τους ηρωες που σου αξιζουν ρε κακομοιρη.
Οτι εχει πει η Γκρετα ειναι αποστηθιση απο κασετα, τιποτα δεν ειναι δικο της.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 30 Δεκ 2022, 21:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καλά, δεν έχει και άδικο σ' αυτό, σιγά μην στηρίξουμε την μάχη κατά της υπερθέρμανσης στο βλαμμένο που επιπλέον κάνει και επικοινωνιακή ζημιά με τις υστερίες και τις υπερβολές της. Οι επιστήμονες συμφέρουν πολύ καλύτερα.
- Καραμελίτσα
Εγώ έχω περιέργεια πόσα χρόνια θα πάρει ακόμα μέχρι να χρηστεί ποινικό αδίκημα η άρνηση της κλιματικής αλλαγής.
Z
Όχι τύπε, το πρόβλημα το έχεις εσύ που δεν μπορείς να αποδεχθείς ότι σε πιάσανε κορόιδο.foscilis έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 21:09vagabondo έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 20:43Πλάκα μου κάνεις τώρα;foscilis έγραψε: ↑30 Δεκ 2022, 20:33
Σου δειχνει οτι το CO2 εχει ιδιοτητες θερμοκηπιου. Τι σημασια εχει αν χρησιμοποιει 100%; Δηλαδη αν συνεκρινε χωμα(ουρανιο 0.0000000001%) με καυσιμο πυρηνικου αντιδραστήρα (ουρανιο σχεδον 100%) και διαπιστωνε ραδιενεργες ιδιοτητες στο 2ο θα ηταν λαθος το συμπερασμα οτι το ουρανιο ειναι ραδιενεργο;
Μπορείς να ζήσεις σε ατμόσφαιρα με 100% CO2? Ακόμα και έτσι, τα αποτελέσματα του πειράματος ήταν οριακά.
Θυμιζω ειναι ενα ΑΠΛΟ πειραμα που μπορεις να κανεις στο σπιτι και δειχνει συγκεκριμενα πραγματα. Το μονο προβλημα που εχεις στ'αληθεια ειναι με το αποτελεσμα..
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Βρηκαν καποιοι επικοινωνιολογοι οτι ενα παιδακι με ειδικες αναγκες μπορει να συγκινησει τον κοσμο, του εμαθαν να αποστηθιζει μια δακρυβρεχτη κασετα οτι δηθεν απο 8 χρονων ηθελε να σωσει τον πλανητη, και αυτο αντι να το καταγγελουμε ολοι μαζι σαν στυγνη εκεταλλευση του κοριτσιου και απαραδεκτη προπαγανδα στον κοσμο, συγκινουμαστε λες και βλεπουμε ελληνικο μελο. Απο καιρο εχει γνωστο οτι ο μανατζερ της μικρης εχει βγαλει ενα σκασμο λεφτα και πισω του βρισκεται κλαμπ Σουηδων δισεκατομμυριουχων.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας