οποτε, εναν. αλλα κανεναν

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Εγώ προ 20ετιας σε ιντερνέτ καφέ λοξοκοιτώντας βλέπω τύπο με πέτσινο, μεγαλόσωμο, κι ελαφρως ατσούμπαλο να είναι βουτηγμένος στη σελίδα του Ιδρύματος.
Ας πουμε με τον Λαμογιο88 γνωριζόμαστε πολύ πριν το πχώρουμ, το ίδιο και με τον Charlemagne που το γύρισε σε κάποια φάση ως τζιχάντι.
Έχω χάσει επαφές απο το παλιό ακόμη. Αλλά γνωριζόμασταν πριν το πχώρουμ.
Σκέψου πως με τη μάσα μόνο έχω γνωρίσει καμια δεκαριά.
Το θυμάμαι το άβαταρ του, έναν γέρο με μαλλιά και μούσια είχε, νομίζω αργότερα άλλαξε νικ σε Τσέκος ο Αληταράς ή κάτι τέτοιο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 09:14Εγώ προ 20ετιας σε ιντερνέτ καφέ λοξοκοιτώντας βλέπω τύπο με πέτσινο, μεγαλόσωμο, κι ελαφρως ατσούμπαλο να είναι βουτηγμένος στη σελίδα του Ιδρύματος.
Το μάτι μου έκοβε καλύτερα τοτες και είδα να τον λεν MAGNETO. ...
41 τελικα, ξεχασα μερικους και θυμηθηκα τωρα οπως τον Magneto
Τι τυπος ήταν τελικα αυτός που έκανε τον brain να κόψει λάσπη;Sid Vicious έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 12:3641 τελικα, ξεχασα μερικους και θυμηθηκα τωρα οπως τον Magneto
Νορμαλ με φανηκε εμενα μια χαρα. Καποια στιγμη μετα απο φορουμοτσιπουροκατανυξη ειχα μια διαφωνια επανω στον Χαιντεγκερ με την αστυνομια και ετυχε να περναει ο Magneto απο μπροστα και με περιμενε μετα μεχρι να καταληξουμε σε μια συμφωνια στο τμημα επανω στην φυση του εργου του Χαιντεγκερ και να με αφησουν και πηγαμε για ποτοΕρμής έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 12:38Τι τυπος ήταν τελικα αυτός που έκανε τον brain να κόψει λάσπη;Sid Vicious έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 12:3641 τελικα, ξεχασα μερικους και θυμηθηκα τωρα οπως τον Magneto