και αυτο που βλεπει ο βιολογος των εργαστηριων και αυτο που βλεπει ο αστροφυσικος των τελεσκοπιων ειναι μερος του ιδιου πραγματος που αποκαλουμε «συν+παν»...stavmanr έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 09:37Ακόμα και με αυτή την άποψη δεν έχεις δει ούτε το ένα εκοτομμυριοστό αυτών που μπορείς θεωρητικά να δεις με την τεχνολογία.taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 09:35βλεπω πειραματικα αυτο που προσεγγιζει καθε φορα η ανθρωποφτιαχτη τεχνολογια... αυτο που βλεπω με τα ματια / καμερες / γυαλια / τελεσκοπια / μικροσκοπια κτλ, κτλ...stavmanr έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 09:27
Πως βλέπεις να υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να προσεγγίσει ούτε το μεγαλύτερό μας τηλεσκόπιο;
Αυτό που βλέπεις, προφανώς, δεν είναι το σύμπαν. Αν αυτό που βλέπεις το αποκαλείς σύμπαν, τότε μάλλον επιβεβαιώνεις ότι γράφεις για το σύμπαν της δικής σου ιδέας.
Έπειτα, φυσικά και το σύμπαν δεν είναι αυτό που βλέπεις. Αν ήταν να υπάρχει μόνο ό,τι βλέπεις τότε πχ. οι ιοί θα ήταν για εσένα μεταφυσική.
Επομένως, για ποιο σύμπαν γράφεις; Το ίδιο με εκείνο που γράφει ο βιολόγος των εργαστηρίων, ή ο αστροφυσικός των τηλεσκοπίων;
Βλέπετε τελείως διαφορετικά πράγματα σε αυτό που ονομάζετε "σύμπαν". Παραταύτα, και οι δύο το αποκαλείτε με την ίδια λέξη.
Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
- taxalata xalasa
Re: Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ταυτίζεται αυτό που βλέπει ο βιολόγος ή αυτό που βλέπει ο αστροφυσικός με αυτό που έχεις εσύ στο κεφάλι σου ως σύν+παν;taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 09:52και αυτο που βλεπει ο βιολογος των εργαστηριων και αυτο που βλεπει ο αστροφυσικος των τελεσκοπιων ειναι μερος του ιδιου πραγματος που αποκαλουμε «συν+παν»...stavmanr έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 09:37Ακόμα και με αυτή την άποψη δεν έχεις δει ούτε το ένα εκοτομμυριοστό αυτών που μπορείς θεωρητικά να δεις με την τεχνολογία.taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 09:35
βλεπω πειραματικα αυτο που προσεγγιζει καθε φορα η ανθρωποφτιαχτη τεχνολογια... αυτο που βλεπω με τα ματια / καμερες / γυαλια / τελεσκοπια / μικροσκοπια κτλ, κτλ...
Επομένως, για ποιο σύμπαν γράφεις; Το ίδιο με εκείνο που γράφει ο βιολόγος των εργαστηρίων, ή ο αστροφυσικός των τηλεσκοπίων;
Βλέπετε τελείως διαφορετικά πράγματα σε αυτό που ονομάζετε "σύμπαν". Παραταύτα, και οι δύο το αποκαλείτε με την ίδια λέξη.
Πώς γίνεται αυτό αφού εσύ δεν έχεις δει αυτά που βλέπουν αυτοί;
Και ποιος σου είπε ότι ακόμη κι αν έχεις δει πχ. την πτώση του μήλου από το δέντρο, έχεις την ίδια εικόνα περί του μηχανισμού της πτώσης με τον αστροφυσικό;
Αυτό που σου γράφω είναι ότι η όποια σύμπτωση των εννοιών "σύμπαν" μεταξύ των ανθρώπων είναι ισοπεδωτικά αφαιρετική. Στο κατώτατο δυνατό επίπεδο επικοινωνίας.
- taxalata xalasa
Ναι ταυτιζεται αυτό που βλέπει ο βιολόγος ή αυτό που βλέπει ο αστροφυσικός με αυτό που έχω στο κεφάλι μου ως σύν+παν...stavmanr έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 10:00Ταυτίζεται αυτό που βλέπει ο βιολόγος ή αυτό που βλέπει ο αστροφυσικός με αυτό που έχεις εσύ στο κεφάλι σου ως σύν+παν;taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 09:52και αυτο που βλεπει ο βιολογος των εργαστηριων και αυτο που βλεπει ο αστροφυσικος των τελεσκοπιων ειναι μερος του ιδιου πραγματος που αποκαλουμε «συν+παν»...stavmanr έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 09:37
Ακόμα και με αυτή την άποψη δεν έχεις δει ούτε το ένα εκοτομμυριοστό αυτών που μπορείς θεωρητικά να δεις με την τεχνολογία.
Και ποιος σου είπε ότι ακόμη κι αν έχεις δει πχ. την πτώση του μήλου από το δέντρο, έχεις την ίδια εικόνα περί του μηχανισμού της πτώσης με τον αστροφυσικό;
Αυτό που σου γράφω είναι ότι η όποια σύμπτωση των εννοιών "σύμπαν" μεταξύ των ανθρώπων είναι ισοπεδωτικά αφαιρετική. Στο κατώτατο δυνατό επίπεδο επικοινωνίας.
Αυτό γίνεται επειδή μου τα έδειξαν και τα είδαμε αντάμα...
Μου το ειπε ο αστροφυσικος που μου εξηγησε τον μηχανισμο πτωσης του μηλου απ το δεντρο και sounded experimentaly logical...!
Δεν μιλαμε για το πλαστο συμπαν του γαυρου που νομιζει ο,τι η ομαδα του ειναι ο θρυλος των γηπεδων... ουτε για το «συμπαν» του μπετατζή, ούτε για το «συμπαν» του αερολογά... Μιλάμε για το συμπαν που βλεπουμε ταυτοχρονα ολοι με πειραματικο αποδεδειγμενο τροπο... Ο ηλιος ειναι αστρο και οχι λαμπα σε studio του Truman show!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 04 Ιαν 2023, 10:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι εννοείς "που κινεί τα άτομα γύρω από τα μόρια";
Καταλαβαίνεις ότι το BB δεν μοντελοποιείται ως έκρηξη έτσι;
Δεν χρειάζεσαι καμία φυσική να σου απαντήσει σε τέτοιες ερωτήσεις. Είναι ακατανόητες, για την ακρίβεια δεν μπορώ να φανταστώ καν πώς θα μπορούσε να είναι μια πιθανή απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση. Το σύμπαν ως έννοια περικλείει την ύπαρξη, δεν μπορείς να μιλήσεις για εκτός και πριν ή μετά.
Δεν υπάρχει κανένα λάθος και καμμία βλακεία. Εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι τα όρια φιλοσοφίας, επιστήμης και θρησκείας.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- taxalata xalasa
Δηλαδή για να στο κανω λιανα.
Αυτο το συμπαν....
1.) Hydrogen. ~70% of the Universe remains hydrogen.
2.) Helium. About 28% of the Universe is helium
3.) Oxygen. The most common (~1%) heavy element. Oxygen arises from fusion in massive, pre-supernova stars.
4.) Carbon. The first heavy element created by stars.
5.) Neon. Produced as an intermediate step between carbon and oxygen.
6.) Nitrogen. Nitrogen arises from Sun-like stars in a fusion cycle that includes carbon and oxygen.
7.) Magnesium. Created by fusion processes in massive stars, magnesium is Earth's #4 element: behind iron, silicon and oxygen.
8.) Silicon. The final element to successfully fuse in pre-supernova stars, silicon is observed in supernova remnants.
9.) Iron. Although it's vitally important for core-collapse supernovae, iron primarily originates from merging white dwarfs.
10.) Sulfur. Produced from both core-collapse supernovae and white dwarf mergers, sulfur rounds out the Universe's top 10 elements.
11.) All the rest Combined...
Για να μην μιλαμε αοριστα για ενεργειες και συναφη σοφιστικα γραφηματα...
Αυτο το συμπαν....
1.) Hydrogen. ~70% of the Universe remains hydrogen.
2.) Helium. About 28% of the Universe is helium
3.) Oxygen. The most common (~1%) heavy element. Oxygen arises from fusion in massive, pre-supernova stars.
4.) Carbon. The first heavy element created by stars.
5.) Neon. Produced as an intermediate step between carbon and oxygen.
6.) Nitrogen. Nitrogen arises from Sun-like stars in a fusion cycle that includes carbon and oxygen.
7.) Magnesium. Created by fusion processes in massive stars, magnesium is Earth's #4 element: behind iron, silicon and oxygen.
8.) Silicon. The final element to successfully fuse in pre-supernova stars, silicon is observed in supernova remnants.
9.) Iron. Although it's vitally important for core-collapse supernovae, iron primarily originates from merging white dwarfs.
10.) Sulfur. Produced from both core-collapse supernovae and white dwarf mergers, sulfur rounds out the Universe's top 10 elements.
11.) All the rest Combined...
Για να μην μιλαμε αοριστα για ενεργειες και συναφη σοφιστικα γραφηματα...
- taxalata xalasa
Οπότε ας μας απαντησει ο μπετατζης νηματοθετης αν υπαρχει το Υδρογονο, το Ηλιο, το Οξυγονο, το Κάρβουνο και τα λοιπα, χωρις τον παρατηρητη...
Βασικά, επειδη λέει συνεχεια τα ιδια και δεν καταλαβαινει οτι κυνηγα την ουρα του,

Ελεος ρε Μπετατζή...!!!!
Ειδες 5-10 video που αναθεμα κι αν καταλαβες τα μισα απόσα ακουσες και ερχεσαι εδω να γραψεις τα μισα των μισων που ημικαταλαβες, με υφος πανεπιστημονα...
Ελεος ρε Μπετατζή...!!!! Λυπησου μας....
Βασικά, επειδη λέει συνεχεια τα ιδια και δεν καταλαβαινει οτι κυνηγα την ουρα του,

Ελεος ρε Μπετατζή...!!!!
Ειδες 5-10 video που αναθεμα κι αν καταλαβες τα μισα απόσα ακουσες και ερχεσαι εδω να γραψεις τα μισα των μισων που ημικαταλαβες, με υφος πανεπιστημονα...

Σώπα βρε taxalataxalasa που είσαι μόνιμα στο αστεροσκοπείο και τα βιολογικά εργαστήρια!taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 10:07Ναι ταυτιζεται αυτό που βλέπει ο βιολόγος ή αυτό που βλέπει ο αστροφυσικός με αυτό που έχω στο κεφάλι μου ως σύν+παν...stavmanr έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 10:00Ταυτίζεται αυτό που βλέπει ο βιολόγος ή αυτό που βλέπει ο αστροφυσικός με αυτό που έχεις εσύ στο κεφάλι σου ως σύν+παν;taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 09:52
και αυτο που βλεπει ο βιολογος των εργαστηριων και αυτο που βλεπει ο αστροφυσικος των τελεσκοπιων ειναι μερος του ιδιου πραγματος που αποκαλουμε «συν+παν»...

Βέβαια, ακόμα και οι βιολόγοι και οι αστροφυσικοί έχουν διαφορετικές μεταξύ τους θεωρήσεις και εικόνες του σύμπαντος, αλλά εσύ είσαι αυτός που τους ...ενώνει σε μία κοινή κοσμοθέαση.
...όπως τουλάχιστον κατάφερες να το εννοήσεις εσύ κι όχι αυτός.Μου το ειπε ο αστροφυσικος που μου εξηγησε τον μηχανισμο πτωσης του μηλου απ το δεντρο και sounded experimentaly logical...!
Για κάποιο λόγο φαίνεται να πιστεύεις ότι έχεις την ίδια κατανόηση με τον Αινστάιν στον τρόπο λειτουργίας του κόσμου...
Δεν σου φαίνεται κάπως παρανοϊκό και μόνο να το διατυπώνεις;
Εγώ λέω το απλό ότι η ενέργεια είναι ο θεός.tanipteros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 07:43και δω έρχεται και ένα φιλοσοφικό-θεολογικό ερώτημα... υπάρχει ένα ον αόρατο για μας σε άλλη διάσταση που με την σκέψη του μορφοποιεί την ενέργεια και της δίνει δομή ? πχ ο Πυθαγόρειος μύθος θέλει το Κρόνο να είναι ο Συμπαντικός Νους που εντός του Νου Αυτού είναι οι σκέψεις-ιδέες και όταν αυτές αρθρώνονται γεννιέται ο Υιός του Θεού Κρόνου, Δίας-Λόγος ο οποίος είναι ο αρθρωμένος λόγος του Θεού που πετά κεραυνούς Ιδέες στην Ύλη-Ενέργεια Ρέα-Ήρα και της δίνει μορφή. Η Ρέα-Ήρα γεννά αυτές τις μορφές και παράγει τον αισθητό Κόσμο-Σϋμπαν....
πώς σας φαίνεται αυτός ο μύθος?
ο Θεός είναι ένας εξωγήινος Παγκόσμιος-Νούς ? Που παρατηρεί το Σύμπαν?
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Μου θυμίζεις τους πολιτικούς μηχανικούς που μου έλεγαν ότι δεν ξέρω στατικά και τώρα έχουν κρυφτεί στα λαγούμια τουςtaxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 10:24Οπότε ας μας απαντησει ο μπετατζης νηματοθετης αν υπαρχει το Υδρογονο, το Ηλιο, το Οξυγονο, το Κάρβουνο και τα λοιπα, χωρις τον παρατηρητη...
Ελεος ρε Μπετατζή...!!!!
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
- tanipteros
Εγω λέω ότι ο Θεός είναι αυτός που κινεί την ενέργειαseismic έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 12:11Εγώ λέω το απλό ότι η ενέργεια είναι ο θεός.tanipteros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 07:43και δω έρχεται και ένα φιλοσοφικό-θεολογικό ερώτημα... υπάρχει ένα ον αόρατο για μας σε άλλη διάσταση που με την σκέψη του μορφοποιεί την ενέργεια και της δίνει δομή ? πχ ο Πυθαγόρειος μύθος θέλει το Κρόνο να είναι ο Συμπαντικός Νους που εντός του Νου Αυτού είναι οι σκέψεις-ιδέες και όταν αυτές αρθρώνονται γεννιέται ο Υιός του Θεού Κρόνου, Δίας-Λόγος ο οποίος είναι ο αρθρωμένος λόγος του Θεού που πετά κεραυνούς Ιδέες στην Ύλη-Ενέργεια Ρέα-Ήρα και της δίνει μορφή. Η Ρέα-Ήρα γεννά αυτές τις μορφές και παράγει τον αισθητό Κόσμο-Σϋμπαν....
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Η δύναμη του θεού παράγει την ενέργεια. Γιατί άλλο δύναμη και άλλο ενέργειαtanipteros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 12:53Εγω λέω ότι ο Θεός είναι αυτός που κινεί την ενέργειαseismic έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 12:11Εγώ λέω το απλό ότι η ενέργεια είναι ο θεός.tanipteros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 07:43και δω έρχεται και ένα φιλοσοφικό-θεολογικό ερώτημα... υπάρχει ένα ον αόρατο για μας σε άλλη διάσταση που με την σκέψη του μορφοποιεί την ενέργεια και της δίνει δομή ? πχ ο Πυθαγόρειος μύθος θέλει το Κρόνο να είναι ο Συμπαντικός Νους που εντός του Νου Αυτού είναι οι σκέψεις-ιδέες και όταν αυτές αρθρώνονται γεννιέται ο Υιός του Θεού Κρόνου, Δίας-Λόγος ο οποίος είναι ο αρθρωμένος λόγος του Θεού που πετά κεραυνούς Ιδέες στην Ύλη-Ενέργεια Ρέα-Ήρα και της δίνει μορφή. Η Ρέα-Ήρα γεννά αυτές τις μορφές και παράγει τον αισθητό Κόσμο-Σϋμπαν....
no more mercytaxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 10:24Οπότε ας μας απαντησει ο μπετατζης νηματοθετης αν υπαρχει το Υδρογονο, το Ηλιο, το Οξυγονο, το Κάρβουνο και τα λοιπα, χωρις τον παρατηρητη...
Ελεος ρε Μπετατζή...!!!!

Και πες μου αν πίσω από το υδρογόνο το οξυγόνο και ακόμα και πίσω από την βλακεία υπάρχει μια άγνωστη δύναμη που κινεί τα πάντα.
Για αυτή την δύναμη μιλάω η οποία ζωγραφίζει τα πάντα. Το ότι υπάρχουν και ελέφαντες το ξέρω και εγώ.
Δεν του είπαν όμως στο αστεροσκοπείο ότι τα καλά μήλα τα πετροβολούν και ότι τα σάπια πέφτουν μόνα τους.stavmanr έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 11:50Σώπα βρε taxalataxalasa που είσαι μόνιμα στο αστεροσκοπείο και τα βιολογικά εργαστήρια!taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 10:07Ναι ταυτιζεται αυτό που βλέπει ο βιολόγος ή αυτό που βλέπει ο αστροφυσικός με αυτό που έχω στο κεφάλι μου ως σύν+παν...stavmanr έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 10:00
Ταυτίζεται αυτό που βλέπει ο βιολόγος ή αυτό που βλέπει ο αστροφυσικός με αυτό που έχεις εσύ στο κεφάλι σου ως σύν+παν;
Βέβαια, ακόμα και οι βιολόγοι και οι αστροφυσικοί έχουν διαφορετικές μεταξύ τους θεωρήσεις και εικόνες του σύμπαντος, αλλά εσύ είσαι αυτός που τους ...ενώνει σε μία κοινή κοσμοθέαση....όπως τουλάχιστον κατάφερες να το εννοήσεις εσύ κι όχι αυτός.Μου το ειπε ο αστροφυσικος που μου εξηγησε τον μηχανισμο πτωσης του μηλου απ το δεντρο και sounded experimentaly logical...!
Για κάποιο λόγο φαίνεται να πιστεύεις ότι έχεις την ίδια κατανόηση με τον Αινστάιν στον τρόπο λειτουργίας του κόσμου...
- taxalata xalasa
Δηλαδή αφου το συμπαν = ενεργεια = θεος, => «Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?» = «Υπάρχει η ενέργεια χωρίς τον παρατηρητή?» = «Υπάρχει θεος χωρίς τον παρατηρητή?».... Να μας απαντήσει ο μπετατζής...seismic έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 12:11Εγώ λέω το απλό ότι η ενέργεια είναι ο θεός.tanipteros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 07:43και δω έρχεται και ένα φιλοσοφικό-θεολογικό ερώτημα... υπάρχει ένα ον αόρατο για μας σε άλλη διάσταση που με την σκέψη του μορφοποιεί την ενέργεια και της δίνει δομή ? πχ ο Πυθαγόρειος μύθος θέλει το Κρόνο να είναι ο Συμπαντικός Νους που εντός του Νου Αυτού είναι οι σκέψεις-ιδέες και όταν αυτές αρθρώνονται γεννιέται ο Υιός του Θεού Κρόνου, Δίας-Λόγος ο οποίος είναι ο αρθρωμένος λόγος του Θεού που πετά κεραυνούς Ιδέες στην Ύλη-Ενέργεια Ρέα-Ήρα και της δίνει μορφή. Η Ρέα-Ήρα γεννά αυτές τις μορφές και παράγει τον αισθητό Κόσμο-Σϋμπαν....

- taxalata xalasa
μην ξυνιζεις τωρα....stavmanr έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 11:50Σώπα βρε taxalataxalasa που είσαι μόνιμα στο αστεροσκοπείο και τα βιολογικά εργαστήρια!taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 10:07Ναι ταυτιζεται αυτό που βλέπει ο βιολόγος ή αυτό που βλέπει ο αστροφυσικός με αυτό που έχω στο κεφάλι μου ως σύν+παν...stavmanr έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 10:00
Ταυτίζεται αυτό που βλέπει ο βιολόγος ή αυτό που βλέπει ο αστροφυσικός με αυτό που έχεις εσύ στο κεφάλι σου ως σύν+παν;
Βέβαια, ακόμα και οι βιολόγοι και οι αστροφυσικοί έχουν διαφορετικές μεταξύ τους θεωρήσεις και εικόνες του σύμπαντος, αλλά εσύ είσαι αυτός που τους ...ενώνει σε μία κοινή κοσμοθέαση....όπως τουλάχιστον κατάφερες να το εννοήσεις εσύ κι όχι αυτός.Μου το ειπε ο αστροφυσικος που μου εξηγησε τον μηχανισμο πτωσης του μηλου απ το δεντρο και sounded experimentaly logical...!
οι βιολογοι και οι αστροφυσικοι βλεπουν το ιδιο συμπαν... και στον μικροκοσμο του βιολογου ο αστροφυσικος βλεπει αυτο που βλεπει ο βιολογος και στο μεγακοσμο του αστροφυσικου ο βιολογος βλεπει αυτο που βλεπει ο αστροφυσικος... δεν ειναι τσακωμενοι και μην νομιζεις οτι δεν μιλιουνται και κραταει μουτρα ο ενας του αλλου....

τι εννοεις με το «...όπως τουλάχιστον κατάφερες να το εννοήσεις εσύ κι όχι αυτός.»;
Παρανοϊκα μου φαινονται αυτα που γραφει ο μπετατζης και οχι αυτα που αφησε ο Αινσταιν για τον τροπο λειτουργιας του κοσμου... Κι αν καπου εχει αφησει κενα στην εξηγηση και τα μπαλωσει καποιος αλλος στο μελλον με εξηγηση που στεκει, παλι θα τον κατανοησουμε... Αλλο πραμα να κατανοεις τι σου λενε και αλλο να το πρωτοεξηγεις ενω δεν το εχει εξηγησει κανενας αλλος.... Εγω δεν εξηγησα κατι αστροφυσικο, οπως ο Αινσταιν, για να με βαλεις στην ιδια ζυγαρια με δαυτονε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 04 Ιαν 2023, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η μεγαλύτερη ποσότητα νερού στο σύμπαν.
από Ίακχος » 10 Ιαν 2025, 09:27 » σε Θετικές Επιστήμες - 4 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
10 Ιαν 2025, 09:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το πιο φωτεινό αντικείμενο (κβάζαρ) στο Σύμπαν
από Λοξίας » 20 Φεβ 2024, 12:43 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
20 Φεβ 2024, 12:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Θεός υπάρχει εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει;
από Άθεος » 13 Μάιος 2024, 08:14 » σε Θρησκειολογία - 456 Απαντήσεις
- 12214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
03 Μαρ 2025, 20:24
-
-
- 78 Απαντήσεις
- 2321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
05 Ιουν 2024, 01:25