Α οκ, εννοειται οτι θα εκλαιγες με μαυρο δακρυ σε αυτη τη περίπτωσηJuno έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:33Το δίκαιο θα ήταν να μην μου κάνει κρατήσεις, να φροντίζω εγώ για την περίθαλψή μου και να μην πάρω σύνταξη όταν έρθει η ώρα.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:29Τί, δεν σου δινει το κρατος παραπανω απο οσα πληρωνεις με αμεσους φόρους; προφανως αστειευεσαι
Εχουν οι άνεργοι δικαίωμα να κάνουν διακοπές?
-
Re: Εχουν οι άνεργοι δικαίωμα να κάνουν διακοπές?
ΤΣΟΥ!talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:34Α οκ, εννοειται οτι θα εκλαιγες με μαυρο δακρυ σε αυτη τη περίπτωσηJuno έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:33Το δίκαιο θα ήταν να μην μου κάνει κρατήσεις, να φροντίζω εγώ για την περίθαλψή μου και να μην πάρω σύνταξη όταν έρθει η ώρα.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:29
Τί, δεν σου δινει το κρατος παραπανω απο οσα πληρωνεις με αμεσους φόρους; προφανως αστειευεσαι
Ο λαγός της ΝΔ προλογίζει την κατάργηση των εισητηρίων κοινωνικού τουρισμού που δίνονται στους ανέργους.
Καλά θα πάει αυτό.
Καλά θα πάει αυτό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Περίπου. Μετά την πρώτη κρίση που έπιασαν πατο οι μισθοί μας.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:33Juno έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:31Έχει μεγάλο κόστος για εμένα.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:27
Reasonable and proportional ειναι η μαγικη φράση.
Το να παει ο αλλος λιγες μερες το χρονο κοινωνικο τουρισμό εχει μικρο κοστος, πολυ μικρότερο απο κατι υπερογκα εφάπαξ που μασουλανε διάφοροι
Με τη διαφορά των μεικτών από τα καθαρά που παίρνω, βγάζει τον μήνα της ολόκληρη οικογένεια! Μου αρπάζουν τα μισά για να πηγαίνει διακοπές ο άνεργος που δεν πάει στα χωράφια ούτε στην οικοδομή για να μην του χαλάσει το μανικιούρ.
Εχεις 50% κρατήσεις μισθου;
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι νομίζουν ότι τα χρήματα που παίρνει το κράτος από τους φόρους είναι δικά τους χρήματα.. 

Γιατί να μην δώσουμε και δωροκάρτες για ψώνια, κοκτέιλ, ένα ωραίο καλάθι με κρασιά τις γιορτές, καλά πλυμμένο κοκορέτσι το Πάσχα κτλ;
Να μην ψάξουν ποτέ για δουλειά.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ο Τζημερος ειναι αντιπαθητικός τελειως και δεν εμπνέει για τίποτα. Και αλήθειες να λες δεν γινεσαι με τέτοια προσωπικότητα αρχηγος κόμματος, για αυτό δεν πρόκειται να μπει στη Βουλή ως μίζερος που είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 04 Ιαν 2023, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
-
Παραξενο,Juno έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:37Περίπου. Μετά την πρώτη κρίση που έπιασαν πατο οι μισθοί μας.
https://aftertax.gr/
Εδω για 10.000 το χρονο λεγει μονο 14% κρατησεις ( εφορια και ικα)
Σημασια έχει ότι τρωγω τα χρήματα των ελλήνων φορολογούμενων

- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Να βγαίνει τα καλοκαίρια στις παραλίες η δημοτική αστυνομία και να γράφει οποιον άνεργο κάνει διακοπές!
Τελικά πόσες μαλακίες μπορεί να πει ένας άνθρωπος μέχρι να φύγει από τον κόσμο? Εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια?
Τελικά πόσες μαλακίες μπορεί να πει ένας άνθρωπος μέχρι να φύγει από τον κόσμο? Εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Eχει πάθει μαλάκυνση επειδή δεν μπορεί να μπει στη Βουλή.lonelyrider έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:51Να βγαίνει τα καλοκαίρια στις παραλίες η δημοτική αστυνομία και να γράφει οποιον άνεργο κάνει διακοπές!
-
- Phorum.gr user: independent_44
Βλέπει ότι είναι βιδωμένος στο 1% ενώ ο Κασιδιάρης που είναι λαϊκός τύπος πλησιάζει το 5% και τον έπιασε ο Πορτοσαλισμός
ΔΥ δεν είσαι? Με την ίδια λογική εγώ ως φτωχός Ελεύθερος Επαγγελματίας πληρώνω φόρους για να αμοίβεστε εσείς καλύτερα από μένα,Juno έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:31Έχει μεγάλο κόστος για εμένα.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:27Reasonable and proportional ειναι η μαγικη φράση.
Το να παει ο αλλος λιγες μερες το χρονο κοινωνικο τουρισμό εχει μικρο κοστος, πολυ μικρότερο απο κατι υπερογκα εφάπαξ που μασουλανε διάφοροι
Με τη διαφορά των μεικτών από τα καθαρά που παίρνω, βγάζει τον μήνα της ολόκληρη οικογένεια! Μου αρπάζουν τα μισά για να πηγαίνει διακοπές ο άνεργος που δεν πάει στα χωράφια ούτε στην οικοδομή για να μην του χαλάσει το μανικιούρ.
Τώρα ανακάλυψες ότι υπάρχει κοινωνικός τουρισμός. Μάλλον πρέπει να βγαίνεις ποιο συχνά από το άβατο του Κολωνακίου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι άριστοι δεν κάνουν διακοπές. Λείπουν εκτός Αθηνών...
από Maspoli » 09 Αύγ 2023, 09:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
09 Αύγ 2023, 09:35
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
06 Ιούλ 2023, 19:29
-
-
Νέα δημοσίευση Σε τετοιους εδωσε ο Κουλης νομικο δικαιωμα να εχουν παιδια
από Μαδουραίος » 13 Νοέμ 2024, 08:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
18 Νοέμ 2024, 16:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι δικτατορίες ποτέ δεν έχουν έρθει τόσο κοντά. Καιρός να το κάνουν και οι δημοκρατίες
από Ίακχος » 16 Απρ 2024, 09:16 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 582 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Απρ 2024, 09:16
-