Και Ελγίνεια έχω λέγετε.
Re: Και Ελγίνεια έχω λέγετε.
Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να παραμείνουν τα γλυπτά στο uk, γιατί με τα ούγκανα που μπλέξαμε μπορεί και να τα σωριάσουν στο τσακίρ κέφι ως μνημεία της δυτικής λευκής πατριαρχίας.
Γιατί οκ, μπορεί να έχουν γίνει αποικία δικαιωματιστών οι Βρεττανοί αλλά στα θεσμικά τους δεν κουνιέται φύλλο xωρίς ξύλο.
Γιατί οκ, μπορεί να έχουν γίνει αποικία δικαιωματιστών οι Βρεττανοί αλλά στα θεσμικά τους δεν κουνιέται φύλλο xωρίς ξύλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:08Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να παραμείνουν τα γλυπτά στο uk, γιατί με τα ούγκανα που μπλέξαμε μπορεί και να τα σωριάσουν στο τσακίρ κέφι ως μνημεία της δυτικής λευκής πατριαρχίας.

Όπως στο Βρετανικό που τα βούρτσισαν με ξύστρες και τα κατέστρεψαν ανεπανόρθωτα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:08Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να παραμείνουν τα γλυπτά στο uk, γιατί με τα ούγκανα που μπλέξαμε μπορεί και να τα σωριάσουν στο τσακίρ κέφι ως μνημεία της δυτικής λευκής πατριαρχίας.
Γαμημένοι Άγγλοι .
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εκλογές ερχονται. Να μη πουμε μερικα πραγματα παραπανω? (ισχυουν-δεν ισχυουν. Δε βαριεσαι? Οτι πιασουμε).ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 16:38Αυτό παίζει εδώ κι ένα χρόνο βρε ταλαίπωρε, τώρα το θυμήθηκες;talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 16:34The Guardian: British Museum in talks with Greece over return of Parthenon marbles.
https://www.theguardian.com/artanddesig ... on-marbles
Αυτός δεν ειναι πρωθυπουργός, είναι ευλογία ( είναι κεντρικό θέμα και στο ραδιο)
Ή σ' έπιασε ξαφνικά το πατριωτικό και ό,τι βλέπεις χαίρεσαι;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
George_V έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:22Εκλογές ερχονται. Να μη πουμε μερικα πραγματα παραπανω? (ισχυουν-δεν ισχυουν. Δε βαριεσαι? Οτι πιασουμε).ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 16:38Αυτό παίζει εδώ κι ένα χρόνο βρε ταλαίπωρε, τώρα το θυμήθηκες;talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 16:34The Guardian: British Museum in talks with Greece over return of Parthenon marbles.
Αυτός δεν ειναι πρωθυπουργός, είναι ευλογία ( είναι κεντρικό θέμα και στο ραδιο)

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Εδώ δεν έχει αλλάξει ο τίτλος για τα νεκρά κοριτσάκια, που συνδέεται με τα βλαμμένα τα γιασονάκια, τώρα σ' έπιασε ο πόνος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Στη λιστα πετσα ο Guardian?George_V έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:22Εκλογές ερχονται. Να μη πουμε μερικα πραγματα παραπανω? (ισχυουν-δεν ισχυουν. Δε βαριεσαι? Οτι πιασουμε).ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 16:38Αυτό παίζει εδώ κι ένα χρόνο βρε ταλαίπωρε, τώρα το θυμήθηκες;talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 16:34The Guardian: British Museum in talks with Greece over return of Parthenon marbles.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε οταν σε διαψευδει το Υπουργειο σε ποια λιστα μπαινεις?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Επειδή "συφιλιάζω" , υποχρεώνω μαθητές -μαθήτριες να σκίζουν την ανάλογη σελίδα στο βιβλίο Γλώσσας Α' Γυμνασίου που κάνει λόγο για "Ελγίνεια μάρμαρα ".
Είμαι αυτό που είμαι.
Καλά, σκίζε σελίδες για τα Ελγίνεια και πρόσθετε για τα εγκλήματα στον Έβρο, θα είναι πιο εποικοδομητικό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απλά θα δημιουργήσουν ένα παράρτημα του Βρετανικού μουσείου στην Αθήνα και θα τα φέρουν εκεί.
Τα δεξιοπουλα θα πανηγυρίσουν που τα Μάρμαρα ηρθαν στην Ελλάδα άσχετα εάν συνεχίζουν να είναι ιδιοκτησία του Βρετανικού μουσείου.
Τα δεξιοπουλα θα πανηγυρίσουν που τα Μάρμαρα ηρθαν στην Ελλάδα άσχετα εάν συνεχίζουν να είναι ιδιοκτησία του Βρετανικού μουσείου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ε, μια και σας έπιασε ξαφνικά ο καημός για τα "αρχαία" δείτε το θετικά.
Ως μια απαλλοτρίωση των Βρεττανικών ιδιοκτησιών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τουλάχιστον εκεί τα έξυσαν για να τα καθαρίσουν, δεν έκαναν γκράφιτις πάνω τους ούτε τα γκρέμισαν.Στύγιος έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:19Όπως στο Βρετανικό που τα βούρτσισαν με ξύστρες και τα κατέστρεψαν ανεπανόρθωτα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:08Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να παραμείνουν τα γλυπτά στο uk, γιατί με τα ούγκανα που μπλέξαμε μπορεί και να τα σωριάσουν στο τσακίρ κέφι ως μνημεία της δυτικής λευκής πατριαρχίας.
Γαμημένοι Άγγλοι .
Άσ' το, δεν το σώζετε με τίποτα τα αριστερόπουλα που την είδατε διασώστες ΚΑΙ της αισθητικής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
https://m.902.gr/eidisi/politismos/3164 ... i-vretania
Όχι μόνο δεν θα γυρισουν στην Ελλάδα μόνιμα αλλά θα αναγνωρίσουμε από πάνω ότι ανήκουν στο Βρετανικό Μουσείο.
Όχι μόνο δεν θα γυρισουν στην Ελλάδα μόνιμα αλλά θα αναγνωρίσουμε από πάνω ότι ανήκουν στο Βρετανικό Μουσείο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα εκκλησιαστικα ελγινεια των Σερρών
από Ίακχος » 29 Ιουν 2024, 18:34 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις