Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 04 Ιαν 2023, 20:45
Naida έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 20:35
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 20:25
Naida έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 20:13
Άλλο είπες πριν, άλλο λες τώρα. Δεν "κλέβω" φώτο να τις ανεβάζω ως δικές μου. Ότι ανεβάζω είναι δικό μου

Ναι ρε συ, μαζί σου. Δεν εννούσα ότι την έκλεψες αλλά ότι δεν την έβγαλες για πάρτη σου. Περισσότερο για φωτο που έβγαλες για να ανεβάσει στο στόρυ της η κυρία, μου φαίνεται. Γιατί κι εγώ έχω πάει στο Νιάρχος αρκετές φορές, αλλά οκ, είπαμε δεν κάνει κρύο αλλά ομολογώ ότι δεν έχω δει ούτε μία γυναίκα, να απολαμβάνει τη θέα με μίνιμαλ ένδυση για μπαράκι ή ρεβεγιόν.

Παντως από το μπολνταρισμενο αυτό άφησες να εννοηθεί.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 18:49
Εγώ νομίζω ότι απλώς
η Νάιδα ανέβασε ως δική της φωτο, μια έτοιμη φωτο από κάποιο στόρυ.
Η κυρία της φωτογραφίας, δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα. Διαφήμιση της κάνει.
Που οκ, άποψη σου θα ήταν ότι και να πιστεύεις αλλά ρε σεις έλεος, έχω 100 φώτο από το Νιάρχος εκείνη την μέρα θα βρήκα και ένα τυχαίο στόρι μιας άσχετης που ανέβασε και της το έκλεψα για να το βάλω στο φόρουμ ως δική μου φώτο; το ότι ήταν σένια η κοπέλα δεν σημαίνει κάτι, πολλές ήταν φτιαγμένες καθότι γιορτινές μέρες.
Νομίζω ότι ξεκαθάρισα το τι εννοούσα, οπότε δεν παίζει υπονοούμενο.
Κατά τα άλλα, δεν αναφέρθηκα στο αν ήταν σένια η κοπέλα, αναφέρθηκα στο ότι είναι στημένη πόζα για ευνόητους λόγους θερμοκρασίας.
Αν ήταν δική σου, αμιγώς καλλιτεχνική φωτο/έμπνευση στιγμής με μια άγνωστη, αποκλείεται να έβαζες σένια γκόμενα στο κάδρο, είτε ήταν καλοκαίρι είτε χειμώνας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 04 Ιαν 2023, 21:00
filitsa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 20:41
Μπορείς να απαντήσεις με ένα αρχιδατο ναι ή όχι στην ερώτηση "το πρόσωπο αυτό γνωρίζει ΚΑΙ ότι φωτογραφήθηκε από σένα ΚΑΙ ότι έχει ανέβει εδώ" ; Θα εξακολουθεί να παραμένει το ερώτημα προς τον συντονισμό διότι μιλαμε για μια χρηστρια που εβλεπε βιντεάκια του δικού της χωρίς ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Δεν είσαι και κανένα τέρας αξιοπιστίας. Αλλά το θέμα είναι έχεις τα κάκαλα να απαντήσεις με ναι ή όχι. Τα υπόλοιπα περιττεύουν.
Στην ουσία θέλεις να μάθεις αν την γνωριζω ή όχι. Γιατί αν θυμάμαι από την αρχή δεν με ρώτησες, γνωρίζει η κοπέλα ότι έχεις ανεβάσει φώτο της; οοοοοχι φιλίτσα μου, με ρώταγες ποια είναι αυτή. Λυσσαξες να μάθεις ποια είναι. Και αφού δεν σου είπα, ανοιξες και νήμα με την ενόχληση σου για την φώτο. Τς τς που θα πάει το μυαλό κάποιου πχια.
Υγ μπλέντερ και τα βιντεάκια. Συνεναιτική ήταν και η λήψη και η αποστολή τους. Ψευταρακο

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 04 Ιαν 2023, 21:06
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 20:45
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 20:25
Ναι ρε συ, μαζί σου. Δεν εννούσα ότι την έκλεψες αλλά ότι δεν την έβγαλες για πάρτη σου. Περισσότερο για φωτο που έβγαλες για να ανεβάσει στο στόρυ της η κυρία, μου φαίνεται. Γιατί κι εγώ έχω πάει στο Νιάρχος αρκετές φορές, αλλά οκ, είπαμε δεν κάνει κρύο αλλά ομολογώ ότι δεν έχω δει ούτε μία γυναίκα, να απολαμβάνει τη θέα με μίνιμαλ ένδυση για μπαράκι ή ρεβεγιόν.

ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 18:49
Εγώ νομίζω ότι απλώς
η Νάιδα ανέβασε ως δική της φωτο, μια έτοιμη φωτο από κάποιο στόρυ.
Η κυρία της φωτογραφίας, δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα. Διαφήμιση της κάνει.
Που οκ, άποψη σου θα ήταν ότι και να πιστεύεις αλλά ρε σεις έλεος, έχω 100 φώτο από το Νιάρχος εκείνη την μέρα θα βρήκα και ένα τυχαίο στόρι μιας άσχετης που ανέβασε και της το έκλεψα για να το βάλω στο φόρουμ ως δική μου φώτο; το ότι ήταν σένια η κοπέλα δεν σημαίνει κάτι, πολλές ήταν φτιαγμένες καθότι γιορτινές μέρες.
Κατά τα άλλα, δεν αναφέρθηκα στο αν ήταν σένια η κοπέλα, αναφέρθηκα στο ότι είναι στημένη πόζα για ευνόητους λόγους θερμοκρασίας.
Αν ήταν δική σου, αμιγώς καλλιτεχνική φωτο/έμπνευση στιγμής με μια άγνωστη,
αποκλείεται να έβαζες σένια γκόμενα στο κάδρο, είτε ήταν καλοκαίρι είτε χειμώνας.
Πόσο καλά με ξέρεις βρε γατούλα.
Que Sera, Sera...
-
Bill Hicks
από Bill Hicks » 04 Ιαν 2023, 21:07
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 20:09
Kauldron έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 19:14
σκέφτομαι να κάνω κι εγώ γυναικείο προφίλ, να γελάσω με τα μικροσκοπικά τσουτσουνάκια των νεοφιλ.
just normal heterosexual stuff

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 
-
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 04 Ιαν 2023, 21:08
Τέτοια κοπελάρα σένια
δεν μπορώ, την έχω έννοια
δε βαστώ να την αφήσω
πα να τη φωτογραφήσω
Θα τη βάλω φορουμάκι
να της κάνουνε καμάκι
οι νυφίτσες κι αν δικάσουν
δεν τους λέω που να σκάσουν
Φίλη μου είναι ρε Φιλίτσα
και μη με γεμίζεις γλίτσα
μού πρηξες τα δεδομένα
τα προσωπικά και ξένα!
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 04 Ιαν 2023, 21:11
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:08
Τέτοια κοπελάρα σένια
δεν μπορώ, την έχω έννοια
δε βαστώ να την αφήσω
πα να τη φωτογραφήσω
Θα τη βάλω φορουμάκι
να της κάνουνε καμάκι
οι νυφίτσες κι αν δικάσουν
δεν τους λέω που να σκάσουν
Φίλη μου είναι ρε Φιλίτσα
και μη με γεμίζεις γλίτσα
μού πρηξες τα δεδομένα
τα προσωπικά και ξένα!
Αυτό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 04 Ιαν 2023, 21:13
Naida έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:06
αποκλείεται να έβαζες σένια γκόμενα στο κάδρο, είτε ήταν καλοκαίρι είτε χειμώνας.
Την άγνωστη στο κάδρο θα την έβαζε η νύχτα, όχι εσύ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
από stavmanr » 04 Ιαν 2023, 21:13
filitsa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:38
Εννοείται ότι αν κάποιο αξιότιμο μέλος της διαχείρισης δεν απαντήσει σαφώς στα 2 ερωτήματα, θα προσλάβω τον
stavmanr (να σπάει τα νεύρα του κόσμου στα γυφτοτοπικ)
Αν είσαι γύφτος θα το σκεφτώ.
-
filitsa
από filitsa » 04 Ιαν 2023, 21:14
Naida έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:00
Μπορείς να απαντήσεις με ένα αρχιδατο ναι ή όχι στην ερώτηση "το πρόσωπο αυτό γνωρίζει ΚΑΙ ότι φωτογραφήθηκε από σένα ΚΑΙ ότι έχει ανέβει εδώ" ; Θα εξακολουθεί να παραμένει το ερώτημα προς τον συντονισμό διότι μιλαμε για μια χρηστρια που εβλεπε βιντεάκια του δικού της χωρίς ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Δεν είσαι και κανένα τέρας αξιοπιστίας. Αλλά το θέμα είναι έχεις τα κάκαλα να απαντήσεις με ναι ή όχι. Τα υπόλοιπα περιττεύουν.
Στην ουσία θέλεις να μάθεις αν την γνωριζω ή όχι. Γιατί αν θυμάμαι από την αρχή δεν με ρώτησες, γνωρίζει η κοπέλα ότι έχεις ανεβάσει φώτο της; οοοοοχι φιλίτσα μου, με ρώταγες ποια είναι αυτή. Λυσσαξες να μάθεις ποια είναι. Και αφού δεν σου είπα, ανοιξες και νήμα με την ενόχληση σου για την φώτο. Τς τς που θα πάει το μυαλό κάποιου πχια.
Υγ μπλέντερ και τα βιντεάκια. Συνεναιτική ήταν και η λήψη και η αποστολή τους. Ψευταρακο

Δηλαδή στο ποια είναι αυτή τι περίμενες ότι περιμένω για απαντηση; Ονοματεπώνυμο ή μια φίλη μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
filitsa την 04 Ιαν 2023, 23:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Prepon έγραψε: ↑19 Αύγ 2021, 22:53
Όχι σκουλίκι, σαρανταποδαρούσα
hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2022, 08:19
Οκ, είσαι πραγματικά αξιοθρήνητη.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 04 Ιαν 2023, 21:14
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:13
Naida έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:06
Την άγνωστη στο κάδρο θα την έβαζε η νύχτα, όχι εσύ.

Εννοείται.
Que Sera, Sera...
-
Feindflug
από Feindflug » 04 Ιαν 2023, 21:19
Χαλάρωσε, δικέ μου.
Θα φώναζα την αστυνομία, αλλά θα τους έπρηζες κι αυτούς!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
enaon
από enaon » 04 Ιαν 2023, 21:20
naida δυο πραγματα:
1. το κινητό σου εχει ρύθμιση ταχύτητας κλείστρου για να βγαζεις φωτο όπως το ιφονε του γύκουλη της κασπερ
2. Στον νιαρχο το συντριβανι στο καναλι κάνει χορογραφίες καθε μισή ωρα το απόγευμα, ελεος με τς κρέπες.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 04 Ιαν 2023, 21:24
filitsa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:14
Naida έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:00

Δηλαδή στο ποια είναι αυτή τι περίμενες ότι περιμένω για απαντηση; Ονοματεπώνυμο ή μια φίλη μου; Στα βιντεάκια που ο έτσι επηδιωσαντο, όλοι οι ηθοποιοί είχανε ενημερωθεί ότι βιντεοσκοπουνται για να το δεις εσύ; Εγώ ξέρω ότι είχες ερωτηθεί σχετικά και από μένα και από άλλο μέλος και απεφυγες να απαντήσεις. Θα μου πεις γιατί γίνεται σε σένα αυτή η ανάκριση. Διότι όπως τυχαίως κανένα άλλο μέλος δεν έχει γράψει για βίντεο ούτε έχει ποσταρει πρόσωπο τρίτου προσώπου.
Υποθέτω ήθελες να μάθεις αν είναι φίλη μου. Δεν βλέπω τον λόγο αλλιώς να με ρωτάς τόσες φορές ποια είναι. Αν πραγματικά σε έκαιγαν τα προσωπικά δεδομένα δεν θα με ρώταγες ποια είναι καν. Θα με ρώταγες απο την αρχή, "γνωρίζει αυτό το άτομο ότι εχεις δημοσιεύσει την φώτο του; " αν πραγματικά ο πόνος σου ήταν τα προσωπικά δεδομένα.
Αλλα ακόμη και τούτο το νήμα το άνοιξες αναφέροντας την ως την κολλητή μου και αν πρέπει να γραφτεί εδώ.
Τελικά τι να υποθέσω;
Υγ.το βιντεακι ήταν εις γνώση της παρτενέρ και εις γνώση της μου απεστάλη. Είχε κανονιστεί και συνάντηση για να μου το επιβεβαιώσει και έκανα πίσω εγώ λίγη ώρα πριν την συνάντηση. Όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις σου.
Que Sera, Sera...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 04 Ιαν 2023, 21:26
enaon έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 21:20
naida δυο πραγματα:
1. το κινητό σου εχει ρύθμιση ταχύτητας κλείστρου για να βγαζεις φωτο όπως το ιφονε του γύκουλη της κασπερ
2. Στον νιαρχο το συντριβανι στο καναλι κάνει χορογραφίες καθε μισή ωρα το απόγευμα, ελεος με τς κρέπες.
1.@@ έχει. Οι νυχτερινές λήψεις ειδικά σε ζουμ είναι μαλάκια και μισή.
2. ναι δεν το γνώριζα, μετά το έμαθα. Θα ξαναπάω σύντομα και θα απαθανάτισω.
Que Sera, Sera...
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
29 Σεπ 2023, 14:20
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Σεπ 2023, 16:29
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Tarkovsky
26 Μαρ 2024, 17:27
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Μάιος 2024, 06:55
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.