Πόσους χρήστες από το πχωρουμ έχετε γνωρίσει από κοντά;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Sid Vicious
Re: Πόσους χρήστες από το πχωρουμ έχετε γνωρίσει από κοντά;
Ουπς λαθος 43 ατομα τελικα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
45, δεν καθομαι να σκεφτομαι και να μετραω αλλο εχει παοκ- αρης σε λιγο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Που τους ξέρεις όλους αυτούς, έχεις predator;Sid Vicious έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:5145, δεν καθομαι να σκεφτομαι και να μετραω αλλο εχει παοκ- αρης σε λιγο
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Είχα την εντυπωσι πως πρόκειται για τον μετέπειτα Σέλευκα.Ερμής έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 12:38Τι τυπος ήταν τελικα αυτός που έκανε τον brain να κόψει λάσπη;Sid Vicious έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 12:3641 τελικα, ξεχασα μερικους και θυμηθηκα τωρα οπως τον Magneto
Σε κάθε περίπτωσι δεν είναι πως εκλασα μαλλί κύριοι. Απλώς η συμμετοχή μου στο Ίδρυμα με κάνει να αισθάνομαι βρώμικος και με γεμίζει ενοχές. Δεν την γνωρίζει κανείς στο στενό μου περιβαλλον. Παραμένει το ένοχο μυστικό μου.
Υγ. Στο σουβλατζίδικο του Σιντ θα ήθελα να φάω μιαν ημέρα. Πι εμ μι παρακαλώ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Στο esoterica?
Ήταν ένας "Ψηλός" εκεί, από Λάρισα νομίζω πως ήταν.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γιατί πι μι; Ας το γράψει δημόσια και όποιος βρεθεί Θεσσαλονίκη, να τον επισκεφτεί.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:58Είχα την εντυπωσι πως πρόκειται για τον μετέπειτα Σέλευκα.Ερμής έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 12:38Τι τυπος ήταν τελικα αυτός που έκανε τον brain να κόψει λάσπη;Sid Vicious έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 12:36
41 τελικα, ξεχασα μερικους και θυμηθηκα τωρα οπως τον Magneto
Σε κάθε περίπτωσι δεν είναι πως εκλασα μαλλί κύριοι. Απλώς η συμμετοχή μου στο Ίδρυμα με κάνει να αισθάνομαι βρώμικος και με γεμίζει ενοχές. Δεν την γνωρίζει κανείς στο στενό μου περιβαλλον. Παραμένει το ένοχο μυστικό μου.
Occasio facit furem
Ε, τότε γράψε δημόσια και που δουλεύεις κι εσύ, κι αν κάποιος θέλει να περάσει για καφέ να έρθει.vagabondo έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 18:11Γιατί πι μι; Ας το γράψει δημόσια και όποιος βρεθεί Θεσσαλονίκη, να τον επισκεφτεί.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:58Είχα την εντυπωσι πως πρόκειται για τον μετέπειτα Σέλευκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εγώ στο παλιό λεγόμουν Seleykos.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:58Είχα την εντυπωσι πως πρόκειται για τον μετέπειτα Σέλευκα.Ερμής έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 12:38Τι τυπος ήταν τελικα αυτός που έκανε τον brain να κόψει λάσπη;Sid Vicious έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 12:36
41 τελικα, ξεχασα μερικους και θυμηθηκα τωρα οπως τον Magneto
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Έχω γνωρίσει τον Ορεοφύλαξ και τον Μάκη. Με τον δεύτερο δεν καθίσαμε μαζί και ούτε πρόκειται σ'αυτόν τον κόσμο αφού έχει φύγει εδώ και χρόνια. Οι παλιοί του πχόρουμ θα τους θυμούνται από την ιστορία με την Αμφίπολη στο παλιό πχόρουμ. Ο Ορεοφύλαξ είναι πολύ πιο σοβαρός απ'όσο φαινόταν απ'αυτά που έγραφε και οι πληροφορίες που έδινε οφ δε ρέκορντ αληθινές.
Έχω κοινό γνωστό του Οργισμένου, κι απ'οτι μου είπε μόνο τη λέξη Πούτλερ ανεβοκατεβάζει. Επιχειρήματα και κριτική σκέψη γενικά 0.
Έχω κοινό γνωστό του Οργισμένου, κι απ'οτι μου είπε μόνο τη λέξη Πούτλερ ανεβοκατεβάζει. Επιχειρήματα και κριτική σκέψη γενικά 0.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ποιας πραγματικότητας-αν υφίσταται-και γιατί;
Παρατηρητής...
Κατά την αρχαιότητα, σε μια από τις συναντήσεις για ποτό που κανονίσαμε μια συντροφιά από το πχώρουμ ήρθε κι ένας τύπος, θηριώδης στο ανάστημα, πιο χουντικός κι από τον Παττακό. Δεν έχει σημασία το νικ του, να σάς πω μόνο ότι στο αυτοκίνητο έβαζε κι άκουγε κασέτες με άσματα της "εθνοσωτηρίου" και...ομιλίες του Παπαδόπουλου (true story). Οι αρχαίοι θα καταλάβουν. Τον είδα, συστήθηκε, και σκέφτηκα μέσα μου: κοιτά να δεις που βγήκαμε να πιούμε ένα ποτό και θα καταλήξουμε μαλλιοκούβαρα. Αποδείχτηκε ένας έξυπνος, ευγενικός, προσηνής άνθρωπος με καλό χιούμορ. Χουντικός, ναι, αλλά ουδείς τέλειος.
Πέρασαν κάποιες εβδομάδες, τον βλέπω (ήταν 2+μετρος λέμε και ξεχώριζε ένα κεφάλι πάνω από τον κόσμο) κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Δεν με έχει πάρει χαμπάρι, τον πλησιάζω, "απ", τού λέω, "σε τσάκωσα!".
Γυρίζει ξαφνιασμένος, με κοιτάζει και λέει χαμογελώντας: "Καλά ρε, τί 'στε σεις τα κουμούνια, από παντού ξεφυτρώνετε. Σταδιάλα, παλιοκατσαρίδες!"
Ωραίος τύπος.
Συμπέρασμα: οι δημοσιεύσεις κάποιου μέσα σ' ένα φόρουμ δεν είναι πάντοτε απολύτως αντιπροσωπευτικές της προσωπικότητάς του irl.
Πέρασαν κάποιες εβδομάδες, τον βλέπω (ήταν 2+μετρος λέμε και ξεχώριζε ένα κεφάλι πάνω από τον κόσμο) κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Δεν με έχει πάρει χαμπάρι, τον πλησιάζω, "απ", τού λέω, "σε τσάκωσα!".
Γυρίζει ξαφνιασμένος, με κοιτάζει και λέει χαμογελώντας: "Καλά ρε, τί 'στε σεις τα κουμούνια, από παντού ξεφυτρώνετε. Σταδιάλα, παλιοκατσαρίδες!"

Ωραίος τύπος.
Συμπέρασμα: οι δημοσιεύσεις κάποιου μέσα σ' ένα φόρουμ δεν είναι πάντοτε απολύτως αντιπροσωπευτικές της προσωπικότητάς του irl.
Δεν διαφημίζει το μαγαζί του;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 18:36Ε, τότε γράψε δημόσια και που δουλεύεις κι εσύ, κι αν κάποιος θέλει να περάσει για καφέ να έρθει.vagabondo έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 18:11Γιατί πι μι; Ας το γράψει δημόσια και όποιος βρεθεί Θεσσαλονίκη, να τον επισκεφτεί.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:58
Είχα την εντυπωσι πως πρόκειται για τον μετέπειτα Σέλευκα.
Δημόσιες είναι οι διαφημίσεις.
Occasio facit furem
Μυστακοφορος ;Ναύτης έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:16Κατά την αρχαιότητα, σε μια από τις συναντήσεις για ποτό που κανονίσαμε μια συντροφιά από το πχώρουμ ήρθε κι ένας τύπος, θηριώδης στο ανάστημα, πιο χουντικός κι από τον Παττακό. Δεν έχει σημασία το νικ του, να σάς πω μόνο ότι στο αυτοκίνητο έβαζε κι άκουγε κασέτες με άσματα της "εθνοσωτηρίου" και...ομιλίες του Παπαδόπουλου (true story). Οι αρχαίοι θα καταλάβουν. Τον είδα, συστήθηκε, και σκέφτηκα μέσα μου: κοιτά να δεις που βγήκαμε να πιούμε ένα ποτό και θα καταλήξουμε μαλλιοκούβαρα. Αποδείχτηκε ένας έξυπνος, ευγενικός, προσηνής άνθρωπος με καλό χιούμορ. Χουντικός, ναι, αλλά ουδείς τέλειος.
Ωραίος τύπος.
Όχι. Ευτραφής.Beria έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:32Μυστακοφορος ;Ναύτης έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:16Κατά την αρχαιότητα, σε μια από τις συναντήσεις για ποτό που κανονίσαμε μια συντροφιά από το πχώρουμ ήρθε κι ένας τύπος, θηριώδης στο ανάστημα, πιο χουντικός κι από τον Παττακό. Δεν έχει σημασία το νικ του, να σάς πω μόνο ότι στο αυτοκίνητο έβαζε κι άκουγε κασέτες με άσματα της "εθνοσωτηρίου" και...ομιλίες του Παπαδόπουλου (true story). Οι αρχαίοι θα καταλάβουν. Τον είδα, συστήθηκε, και σκέφτηκα μέσα μου: κοιτά να δεις που βγήκαμε να πιούμε ένα ποτό και θα καταλήξουμε μαλλιοκούβαρα. Αποδείχτηκε ένας έξυπνος, ευγενικός, προσηνής άνθρωπος με καλό χιούμορ. Χουντικός, ναι, αλλά ουδείς τέλειος.
Ωραίος τύπος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
31 Μαρ 2025, 20:35
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους Γιαννόπουλους επιτρέπεται να 'χουμε στο πχόρουμ?
από Kauldron » 05 Μαρ 2024, 14:58 » σε Ζώα & άνθρωπος - 52 Απαντήσεις
- 2493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Μαρ 2024, 19:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους πρόσφυγες από τη Γαζα πρέπει να δεχθεί η Ελλάδα;
από Unique » 11 Οκτ 2023, 10:19 » σε Εθνικά Θέματα - 86 Απαντήσεις
- 3149 Προβολές
-