Α γεια σου. Επειδη δεν ικανοποίησα την περιέργεια σου να μάθεις ποια είναι ξεκίνησε η "επίθεση" περί προσωπικών δεδομένων. Καλή συνέχεια Φιλιτσάκι.filitsa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:13είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη, μια σωστή αφετηρία ας πούμεδηλαδή αν ήταν φίλη μου θα ήξερες ότι είχα την άδεια της να αναρτήσω την φώτο της στο φόρουμ;εξαρτάται το ύφος που θα το έλεγες, ίσως το πίστευααν σου απαντούσα ότι είναι φίλη μου θα ηρεμούσε η ψυχούλα σου γιατί θα πίστευες ότι είναι όντως φίλη μου;
δεν ισχυρίστηκα κάπου ότι εγώ είμαι ο απόλυτος κριτής, οπότε δεν είναι το θέμα τι θα πίστευαάρα να περιοριζόμαστε σε όλο το φόρουμ σε κρίσεις απί γεγονότων ειδήσεων και να μην κάνουμε διάλογο για οτιδήποτε μη αποδείξιμοθα ήξερες ότι σου λέω την αλήθεια; οχι.έχει να κάνει και με αυτά, και μάλιστα όχι τόσο αρχικώς - όσο στην πορεία από την όλη στάση σουΟπότε μάλλον όλη η επιμονή σου να μάθεις ποια είναι, δεν έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα κ.ευαισθητούλη μου.
καλή συνέχεια.
Θέλετε να γραφτεί στο φόρουμ η κολλητή της Ναιδας;
Re: Θέλετε να γραφτεί στο φόρουμ η κολλητή της Ναιδας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αν η απάντηση είναι "μια φίλη μου, την ρώτησα για την φώτο", ναι αυτή ακριβώς η περιέργεια μου δεν ικανοποιήθηκε. Αν νομίζεις ότι ήθελα/περίμενα ότι θα πεις ότι είναι η Ναδάη Ζαιοπούλου, μένει στον 3ο στα Πατήσια, έλα να στην γνωρίσω, καλή συνέχεια ναιδάκι.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Η ερώτηση σου έπρεπε να είναι "γνωρίζει το άτομο αυτό ότι έχεις αναρτήσει την φώτο;" end of story

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
όταν σε κάποιον υπαγορεύεις ποια είναι η σωστή ερώτηση (παραμερίζοντας πολλές αντιρρήσεις επ αυτού) αν μη τι άλλο, υπονοείς ότι εσύ ή η πλειοψηφία της ομήγυρης θα καταδεχόταν να απαντήσει σε αυτήνNaida έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:34Η ερώτηση σου έπρεπε να είναι "γνωρίζει το άτομο αυτό ότι έχεις αναρτήσει την φώτο;" end of story
εγώ σου λέω ότι έχω κάνει Πολάκης αυτήν την ερώτηση ΑΚΡΙΒΩΣ και κανένας δεν απάντησε
καλή συνέχεια
SpoilerShow
filitsa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:39όταν σε κάποιον υπαγορεύεις ποια είναι η σωστή ερώτηση (παραμερίζοντας πολλές αντιρρήσεις επ αυτού) αν μη τι άλλο, υπονοείς ότι εσύ ή η πλειοψηφία της ομήγυρης θα καταδεχόταν να απαντήσει σε αυτήν
εγώ σου λέω ότι έχω κάνει Πολάκης αυτήν την ερώτηση ΑΚΡΙΒΩΣ και κανένας δεν απάντησε
καλή συνέχειαSpoilerShow
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Δε διάβασα όλο το θέμα αλλά αν είναι φίλη σου μπορείς να δώσεις ινστα να χαζεψουμε βυζια; φαίνεται υποσχομενη
Σκαστε,με κουρασατε
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
1:30
και κάτι ακόμα, χωρίς να θέλω να κουράσω, αλίμονο
εγώ φύσει αθώος άνθρωπος αν ο άλλος βάλει κάποιον να κάνει ιππασία ή να ταίζει τα ψαράκια, θα το θεωρήσω σαν καλλιτεχνία ας πούμε
αν βάλει μια φάτσα να κοιτάει τον φακό, πιστεύω ότι είναι πρόλογος όντως για να μας γνωρίσει κάποιον

όχι σε μένα, στην κοινότητά """μας""""
εξού και ο τίτλος του τόπικ

εγώ πες ότι είμαι ηλίθιος

εσύ τι ακριβώς ήθελες να πεις με αυτήν την φώτο

ρωτάω από κοινωνιολογικό ενδιαφέρον
- EKPLIKTIKOS
τύπε δεν είσαι παντρεμένος;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:49Δε διάβασα όλο το θέμα αλλά αν είναι φίλη σου μπορείς να δώσεις ινστα να χαζεψουμε βυζια; φαίνεται υποσχομενη
^
Ι
αυτό ήταν κουτσομπολιό, να
Αρνητικοποιηθηκα σημερα

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν δεν βλέπεις σωστά, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.filitsa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:54
1:30
και κάτι ακόμα, χωρίς να θέλω να κουράσω, αλίμονο
εγώ φύσει αθώος άνθρωπος αν ο άλλος βάλει κάποιον να κάνει ιππασία ή να ταίζει τα ψαράκια, θα το θεωρήσω σαν καλλιτεχνία ας πούμε
αν βάλει μια φάτσα να κοιτάει τον φακό, πιστεύω ότι είναι πρόλογος όντως για να μας γνωρίσει κάποιον
όχι σε μένα, στην κοινότητά """μας""""
εξού και ο τίτλος του τόπικ
εγώ πες ότι είμαι ηλίθιος
εσύ τι ακριβώς ήθελες να πεις με αυτήν την φώτο
ρωτάω από κοινωνιολογικό ενδιαφέρον
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
επειδή η ενέργεια είναι ακόμα θολή και η ερώτηση διασαφηνίζει αν πρόκειται για την άτοπη όντως ενέργεια (για την οποία υπάρχουν εξαρχής σχυρές ενδείξεις)
καλή συνέχεια και πάλι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος filitsa την 04 Ιαν 2023, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μικρές τζούρες ναιδας....
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 29 Σεπ 2023, 11:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
29 Σεπ 2023, 14:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Mου θελετε να τρωτε και κρεας κατσικοβαλκανιοι !!
από Frappezitis » 25 Σεπ 2023, 16:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Σεπ 2023, 16:29
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Tarkovsky
26 Μαρ 2024, 17:27
-
-
Νέα δημοσίευση Ολα όσα θέλετε να μάθετε για τη Γιουροβίζιον και δεν τολμάτε να τα ρωτήσετε!
από Frappezitis » 12 Μάιος 2024, 06:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Μάιος 2024, 06:55
-