Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 04 Ιαν 2023, 22:55

taxalata xalasa έγραψε:
04 Ιαν 2023, 22:51
ksk έγραψε:
04 Ιαν 2023, 22:17
taxalata xalasa έγραψε:
04 Ιαν 2023, 22:08

ρε φιλε, δεν μιλαμε για την παρανοια και την ψυχασθενεια του καθενα...
μιλαμε απλα οτι το 1+1=2 και το βλεπουμε ολοι οτι ετσι ειναι... απο μικρη ηλικια μεχρι τα βαθεια γεραμτα, ολοι συμφωνουν οτι 1+1=2...
1 μανταρινι + 1 μανταρινι = 2 μανταρινια... δεν μιλαμε για το ποιος θα φαει τα μανταρινια και πως θα μοιραστουν τα μανταρινια στον λαο...
1 θεση πάρκινγκ + 1 θεση πάρκινγκ = 2 θεσεις πάρκινγκ... δεν μιλαμε για το αν σκοτωνομαστε για το ποιος θα πιασει την μια η και τις δυο θεσεις πάρκινγκ...
γιατι το κανεις τοσο περιπλοκο... ;
Όντως όλοι συμφωνούν, μήπως υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν διαφωνώντας;
Ακόμη και το ίδιο το μυαλό τους θα τους αποβάλλει, αφού έχει δομηθεί ετσι :lol:
βαλε (,) για να νοησουμε τι λες
Οκ; :003:
Μπα, ε;;;;
Παρατηρητής...

seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 04 Ιαν 2023, 23:27

taxalata xalasa έγραψε:
04 Ιαν 2023, 22:53
seismic έγραψε:
04 Ιαν 2023, 22:35
Μπορεί το ένα 1 να είναι ο έξυπνος και το άλλο 1 ο χαζός. Το αποτέλεσμα θα είναι το 2 αλλά η αλήθεια που θα αντιπροσωπεύει θα είναι διφορούμενη.
εχεις δει χαζα και εξυπνα μανταρινια; :smt017

τι αλλο θα διαβασουμε στο φορουμ....;
Εσύ και εγώ κάνουμε δύο αλλά ... :003:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 04 Ιαν 2023, 23:32

seismic έγραψε:
04 Ιαν 2023, 23:27
taxalata xalasa έγραψε:
04 Ιαν 2023, 22:53
seismic έγραψε:
04 Ιαν 2023, 22:35
Μπορεί το ένα 1 να είναι ο έξυπνος και το άλλο 1 ο χαζός. Το αποτέλεσμα θα είναι το 2 αλλά η αλήθεια που θα αντιπροσωπεύει θα είναι διφορούμενη.
εχεις δει χαζα και εξυπνα μανταρινια; :smt017

τι αλλο θα διαβασουμε στο φορουμ....;
Εσύ και εγώ κάνουμε δύο αλλά ... :003:
δεν ξερω αν εσυ εισαι μανταρινι, εγω παντως την τελευταια φορα που κοιταχθηκα στον καθρεφτη δεν ειδα μανταρινι... :smt005:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 04 Ιαν 2023, 23:37

Μην το προσπερνας σαν να μην το ειδες.... φιλε μπετατζη... seismic
taxalata xalasa έγραψε: ↑
Εσυ δεν μιλας για μια αγνωστη δυναμη... Εσυ ρωτας αν «Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή»... και φτασαμε, με δικες σου συναρτησεις, να μιλαμε για το αν «Υπάρχει το σύμπαν (=αγνωστη δυναμη=θεος) χωρίς τον παρατηρητή»... Για πες τωρα που εισαι και θεουσος... Υπαρχει θεος χωρις τον παρατηρητη;

Πες να γελασουμε, διοτι εχεις πιαστει στην φακα ο,τι κι αν απαντησεις... :smt005:
Αναμενουμε την σοφια σου, μήλε... που δεν εισαι σαπιος και τον λιθοβολουνε για να τον ριξουν απτην μηλια... :8)

seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 05 Ιαν 2023, 00:15

taxalata xalasa έγραψε:
04 Ιαν 2023, 23:37
Εσυ δεν μιλας για μια αγνωστη δυναμη... Εσυ ρωτας αν «Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή»... και φτασαμε, με δικες σου συναρτησεις, να μιλαμε για το αν «Υπάρχει το σύμπαν (=αγνωστη δυναμη=θεος) χωρίς τον παρατηρητή»... Για πες τωρα που εισαι και θεουσος... Υπαρχει θεος χωρις τον παρατηρητη;

Πες να γελασουμε, διοτι εχεις πιαστει στην φακα ο,τι κι αν απαντησεις... :smt005:
Αναμενουμε την σοφια σου, μήλε... που δεν εισαι σαπιος και τον λιθοβολουνε για να τον ριξουν απτην μηλια... :8)
Εγώ λέω ότι ένα και ένα κάνουν 11 :003:
Ένα δικό μου ένα δικό σου ένα δικό μου εντάξει δίκαια μοιρασιά .. :lol:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 05 Ιαν 2023, 00:20

seismic έγραψε:
04 Ιαν 2023, 20:26
Οι επιστήμονες της πλάκας σαν εσένα, εξετάζουν το σύμπαν μέσα από την υλοενέργεια και διαφέρει από την δική μου εργασία ως προς τον στόχο της έρευνας, διότι η επιστήμη εξετάζει την φυσική ιδιότητα της ύλης και της ενέργειας, ενώ εγώ βάζω και λίγο μεταφυσική προσπαθώντας να φθάσω τον δημιουργό.
Η επιστήμη εξετάζει την ύλη και την ενέργεια ως ανυπόστατα κομμάτια του σύμπαντος Εγώ εξετάζω την δύναμη αυτή που κινεί τα πάντα και δημιουργεί.
Δεν πιστεύω ότι η επιστήμη του σύμπαντος είναι τυχαία και προσπαθώ να φτάσω τον δημιουργό ακολουθώντας την λογική
Ναι ύλη και ενέργεια πάνε μαζί. Όμως σε μερικές περιπτώσεις ξεχωρίζουν τα τσανάκια τους. Η δύναμη δημιουργεί την ενέργεια και ποτέ το αντίθετο.
Η δύναμη μπορεί να περιστρέφει τα μόρια τα άτομα και τους γαλαξίες αλλά μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα μόνη της χωρίς την ύλη.
Τι άλλο κάνει αυτή η δύναμη χωρίς την ύλη. Η δύναμη της ''πληροφορίας''' κατασκεύασε το σύμπαν. Η πληροφορία είναι δύναμη άυλη δύναμη, διότι όταν την έχεις κατασκευάζεις τα πάντα ακόμα και το σύμπαν.
Το σώμα μας που αποτελείται από ύλη, μαζί με την ενέργεια, χρησιμεύει για να παράγει την μηχανική ενέργεια. Δηλαδή είναι το μέσον μεταφοράς της ενέργειας.
Όμως η ύλη μόνη της ούτε σκέπτεται, ούτε παίρνει αποφάσεις, ούτε προγραμματίζει την δημιουργία του σύμπαντος. Η δύναμη της ενέργειας το κάνει με βοηθό την ύλη.
Δεν υπάρχει πρόγραμμα χωρίς προγραμματιστή. Ο προγραμματιστής είναι η δύναμη της ενέργειας και η ύλη είναι μέρος του σχεδίου του προγραμματιστή για να κατασκευάσει το σύμπαν. Ξέρουμε την σύσταση της ύλης αλλά δεν ξέρουμε και ούτε θα μάθουμε ποτέ από που προέρχεται η δύναμη που την κινεί και την προγραμματίζει. Όσο για τον θεό τον προγραμματιστή ή αλλιώς αυτή η δύναμη που αναφέρω, είναι μέσα μας. Δόξα τον θεό και σκεπτόμαστε και δημιουργούμε καθ εικόνα και ομοίωση. Τίποτα δεν υπάρχει χωρίς τον παρατηρητή. Αν πέσει ένα δένδρο στο δάσος για ποιόν έπεσε αν δεν το παρατηρεί κάποιος? Τι είναι ο Θεός χωρίς τους παρατηρητές πιστούς?
Το δέντρο δεν πέφτει για κανέναν seismic, απλώς πέφτει. Ξεκάθαρα δεν χρειάζεται εσένα για να πέσει.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 05 Ιαν 2023, 00:22

seismic έγραψε:
05 Ιαν 2023, 00:15
taxalata xalasa έγραψε:
04 Ιαν 2023, 23:37

Εγώ λέω ότι ένα και ένα κάνουν 11 :003:
Ένα δικό μου ένα δικό σου ένα δικό μου εντάξει δίκαια μοιρασιά .. :lol:
αλλο σε ρωτανε, αλλο απαντας...
Απαντησε. Υπαρχει θεος χωρις τον παρατηρητη; Αφού θεος=ενεργεια(δυναμη)=συμπαν... Εσυ τα εχεις γραψει αυτα τα ισον....

μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... διαλεξε αν θες να γκρεμοτσακιστεις η να πνιγεις.... :003:

Άβαταρ μέλους
klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 05 Ιαν 2023, 00:36

ksk έγραψε:
taxalata xalasa έγραψε:
stavmanr έγραψε:
04 Ιαν 2023, 22:01

Μα αν δεν παρακολουθείς τι γράφω θα με ρωτάς διαρκώς το ίδιο πράγμα.

Σημειολογικά, όλοι μάθαμε επιφανειακά να συμφωνούμε ότι 1+1=2. Το πραγματικό πρόβλημα όμως είναι ότι καθένας βλέπει διαφορετικό πράγμα στο 1+1=2, γι' αυτό και σκοτωνόμαστε καθημερινά από μία θέση πάρκινγκ, μέχρι την αξία του φυσικού αερίου...

Σημειολογία = συμβολική επικοινωνία.
μιλαμε απλα οτι το 1+1=2 και το βλεπουμε ολοι οτι ετσι ειναι... απο μικρη ηλικια μεχρι τα βαθεια γεραμτα, ολοι συμφωνουν οτι 1+1=2...
1 μανταρινι + 1 μανταρινι = 2 μανταρινια... δεν μιλαμε για το ποιος θα φαει τα μανταρινια και πως θα μοιραστουν τα μανταρινια στον λαο...
1 θεση πάρκινγκ + 1 θεση πάρκινγκ = 2 θεσεις πάρκινγκ... δεν μιλαμε για το αν σκοτωνομαστε για το ποιος θα πιασει την μια η και τις δυο θεσεις πάρκινγκ...
Όντως όλοι συμφωνούν μήπως υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν διαφωνώντας;
Ακόμη και το ίδιο το μυαλό τους θα τους αποβάλλει αφού έχει δομηθεί ετσι :lol:
Εξαρτάται τι σημαίνει το συμφωνούν. Σε μαθηματικό επίπεδο, αν είμαστε foundationally στην ίδια αριθμητική δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από το να συμφωνήσουμε (γιατί αλλιώς δεν θα ήμασταν στην ίδια αριθμητική). Σε ένα εμπειρικό context είναι σίγουρο νοητό 1 + 1 μανταρίνια να μην είναι 2 μανταρίνια.

Το point του stav ως αιώνιου contrarian είναι ότι παρόλο που στην αριθμητική που μας διδάξανε ότι 1+1=2, αυτό μπορεί να μην είναι verifiable στο εμπειρικο context.

Η ίδια συζήτηση μπορεί να γίνει και σε πιο ενδιαφέροντα concept, όπως ο modus ponens, που είναι φαινομενικά ίσως και πιο fundamental από το 1+1=2. Το θέμα είναι τι σημασία έχει για την αριθμητική το εμπειρικό context (ή για την λογική for that matter), όπου η απάντηση μπορεί να είναι μια χαρά και το "καμία".
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 05 Ιαν 2023, 00:47

klg έγραψε:
05 Ιαν 2023, 00:36
ksk έγραψε:
taxalata xalasa έγραψε:

Εξαρτάται τι σημαίνει το συμφωνούν. Σε μαθηματικό επίπεδο, αν είμαστε foundationally στην ίδια αριθμητική δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από το να συμφωνήσουμε (γιατί αλλιώς δεν θα ήμασταν στην ίδια αριθμητική). Σε ένα εμπειρικό context είναι σίγουρο νοητό 1 + 1 μανταρίνια να μην είναι 2 μανταρίνια.

Το point του stav ως αιώνιου contrarian είναι ότι παρόλο που στην αριθμητική που μας διδάξανε ότι 1+1=2, αυτό μπορεί να μην είναι verifiable στο εμπειρικο context.

Η ίδια συζήτηση μπορεί να γίνει και σε πιο ενδιαφέροντα concept, όπως ο modus ponens, που είναι φαινομενικά ίσως και πιο fundamental από το 1+1=2. Το θέμα είναι τι σημασία έχει για την αριθμητική το εμπειρικό context (ή για την λογική for that matter), όπου η απάντηση μπορεί να είναι μια χαρά και το "καμία".
μαλιστα. :smt005:
να πατε να πειτε αυτα στην λαικη που πουλανε μανταρινια... να τους πειτε μαζι με το stav οτι το 1+1=2 μανταρινια μπορεί να μην είναι verifiable στο εμπειρικο context. ... και βιντεοσκοπηστε το να δουμε τι θα σας πουνε 100 πωλητες μανταρινιων και ελατε να βαλετε το βιντεο εδω στο ποστ να εχουμε υλικο για να γελανε και οι επομενες γενιες....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 05 Ιαν 2023, 00:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Magistrus
Phorum.gr user: $%^#$&^#$^&

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magistrus » 05 Ιαν 2023, 00:49

Ο παρατηρητής είναι η συνείδηση που προέκυψε απο τη κοσμική δημιουργια. Η ύπαρξη του Σύμπαντος έχει νόημα μόνο αν περιέχει μια συνείδηση ικανή να εκτιμά την οργάνωση, την ομορφιά και την αρμονία του. Επομένως το Σύμπαν ρυθμίστηκε απο κατασκευής του έτσι ώστε να δεχθεί την εμφάνιση ζωής. cogito ergo sum

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 05 Ιαν 2023, 00:54

Magistrus έγραψε:
05 Ιαν 2023, 00:49
Ο παρατηρητής είναι η συνείδηση που προέκυψε απο τη κοσμική δημιουργια. Η ύπαρξη του Σύμπαντος έχει νόημα μόνο αν περιέχει μια συνείδηση ικανή να εκτιμά την οργάνωση, την ομορφιά και την αρμονία του. Επομένως το Σύμπαν ρυθμίστηκε απο κατασκευής του έτσι ώστε να δεχθεί την εμφάνιση ζωής. cogito ergo sum
ρυθμιστηκε τυχαια ή το ρυθμισε ενας προγραμματιστης;

ισχυει το cogito ergo sum για τα λιθαρια που υπαρχουν; πρωτα σκεφτονται και μετα υπαρχουν; :smt017

seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 05 Ιαν 2023, 06:34

Εικόνα
Αυτό που αποτυπώνεται είναι η «μετανεωτερική» θεωρία του συμβιβασμού, σύμφωνα με την οποία η συζήτηση για την αντικειμενική αλήθεια δεν έχει νόημα: Ο καθένας, βάσει των εμπειριών του, έχει τη δική του, ατομική «αλήθεια», που είναι το ίδιο «ισχυρή» και «σωστή» με όλες τις άλλες «αλήθειες» για το ίδιο θέμα, αποτελώντας «θέσεις» ισότιμες, παράλληλες και υποκειμενικές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 05 Ιαν 2023, 06:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 05 Ιαν 2023, 06:43

klg έγραψε:
05 Ιαν 2023, 00:20
seismic έγραψε:
04 Ιαν 2023, 20:26
Οι επιστήμονες της πλάκας σαν εσένα, εξετάζουν το σύμπαν μέσα από την υλοενέργεια και διαφέρει από την δική μου εργασία ως προς τον στόχο της έρευνας, διότι η επιστήμη εξετάζει την φυσική ιδιότητα της ύλης και της ενέργειας, ενώ εγώ βάζω και λίγο μεταφυσική προσπαθώντας να φθάσω τον δημιουργό.
Η επιστήμη εξετάζει την ύλη και την ενέργεια ως ανυπόστατα κομμάτια του σύμπαντος Εγώ εξετάζω την δύναμη αυτή που κινεί τα πάντα και δημιουργεί.
Δεν πιστεύω ότι η επιστήμη του σύμπαντος είναι τυχαία και προσπαθώ να φτάσω τον δημιουργό ακολουθώντας την λογική
Ναι ύλη και ενέργεια πάνε μαζί. Όμως σε μερικές περιπτώσεις ξεχωρίζουν τα τσανάκια τους. Η δύναμη δημιουργεί την ενέργεια και ποτέ το αντίθετο.
Η δύναμη μπορεί να περιστρέφει τα μόρια τα άτομα και τους γαλαξίες αλλά μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα μόνη της χωρίς την ύλη.
Τι άλλο κάνει αυτή η δύναμη χωρίς την ύλη. Η δύναμη της ''πληροφορίας''' κατασκεύασε το σύμπαν. Η πληροφορία είναι δύναμη άυλη δύναμη, διότι όταν την έχεις κατασκευάζεις τα πάντα ακόμα και το σύμπαν.
Το σώμα μας που αποτελείται από ύλη, μαζί με την ενέργεια, χρησιμεύει για να παράγει την μηχανική ενέργεια. Δηλαδή είναι το μέσον μεταφοράς της ενέργειας.
Όμως η ύλη μόνη της ούτε σκέπτεται, ούτε παίρνει αποφάσεις, ούτε προγραμματίζει την δημιουργία του σύμπαντος. Η δύναμη της ενέργειας το κάνει με βοηθό την ύλη.
Δεν υπάρχει πρόγραμμα χωρίς προγραμματιστή. Ο προγραμματιστής είναι η δύναμη της ενέργειας και η ύλη είναι μέρος του σχεδίου του προγραμματιστή για να κατασκευάσει το σύμπαν. Ξέρουμε την σύσταση της ύλης αλλά δεν ξέρουμε και ούτε θα μάθουμε ποτέ από που προέρχεται η δύναμη που την κινεί και την προγραμματίζει. Όσο για τον θεό τον προγραμματιστή ή αλλιώς αυτή η δύναμη που αναφέρω, είναι μέσα μας. Δόξα τον θεό και σκεπτόμαστε και δημιουργούμε καθ εικόνα και ομοίωση. Τίποτα δεν υπάρχει χωρίς τον παρατηρητή. Αν πέσει ένα δένδρο στο δάσος για ποιόν έπεσε αν δεν το παρατηρεί κάποιος? Τι είναι ο Θεός χωρίς τους παρατηρητές πιστούς?
Το δέντρο δεν πέφτει για κανέναν seismic, απλώς πέφτει. Ξεκάθαρα δεν χρειάζεται εσένα για να πέσει.
Παρατηρητής δεν είναι μόνο ο άνθρωπος αλλά και το ίδιο το δένδρο που πέφτει.
Αν το δένδρο δεν καταλαβαίνει ότι πέφτει και δεν υπάρχει άλλος παρατηρητής γύρο του τότε δεν υπάρχει φαινόμενο.

Άβαταρ μέλους
klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 05 Ιαν 2023, 09:15

taxalata xalasa έγραψε:
05 Ιαν 2023, 00:47
klg έγραψε:
ksk έγραψε:

να πατε να πειτε αυτα στην λαικη που πουλανε μανταρινια... να τους πειτε μαζι με το stav οτι το 1+1=2 μανταρινια μπορεί να μην είναι verifiable στο εμπειρικο context. ... και βιντεοσκοπηστε το να δουμε τι θα σας πουνε 100 πωλητες μανταρινιων και ελατε να βαλετε το βιντεο εδω στο ποστ να εχουμε υλικο για να γελανε και οι επομενες γενιες....
Είναι φοβερό το ότι είσαι τόσο βλάκας, που ακόμα και όταν pretty much συμφωνώ μαζί σου πρέπει να γράψεις την ανοησία σου.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 05 Ιαν 2023, 10:23

klg έγραψε:
05 Ιαν 2023, 09:15
taxalata xalasa έγραψε:
05 Ιαν 2023, 00:47
klg έγραψε:

Είναι φοβερό το ότι είσαι τόσο βλάκας, που ακόμα και όταν pretty much συμφωνώ μαζί σου πρέπει να γράψεις την ανοησία σου.
ρε σαϊνόπουλε,
ειναι αδυνατον να μην κανουμε πλακα με ολες τις αγγλικουρες που αμολας... στο χω ξαναπει και παλιοτερα...
γραφε ελληνικα κι αν δεν ξερεις την ορολογια αυτου που θες να πεις, ψαξε να την βρεις...
ποσο δυσκολο ειναι να πεις θεμελιώδης αντι για fundamental;... ασε δε που το φουνταmental υπονοει χασισονοητον... :003:

Κατσε να σε βοηθησω και μην διαστασεις να ζητηξεις βοηθεια απο εναν βλακα...

concept = έννοια / ες
modus ponens = μεθοδος τοποθετησης
fundamental = θεμελιώδης
context = συμφραζόμενο /α
foundationally = θεμελιωδώς
point = προκείμενο / σημείο
contrarian = αντίθετος
verifiable = βεβαιώσιμος
for that matter = για το θέμα αυτό

αν τα πεις με ελληνικα, στην λαϊκη θα σε κερασουν και 1+1 τσαντες με μανταρινια... :8)
αν τα πεις οπως τα λες, θα σε κοιτανε με φάτσα, wtf is wrong with him/her/it ?...
και θα γελανε και τα τελαρα με τα μανταρινια... ειναι μπιτι verifiable αυτο... :003:

Γυρνα τωρα στον διάλογο που εχεις με τον μπετατζή... και να προσεχεις πως μιλας σε συνφορουμυτη γιατι κυκλοφορει ο μπογιας που μπαναρει καθε λιγο και λιγακι για ψυλλου πηδημα...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών