Για μια στιγμή μπερδεύτηκα. Νόμιζα ήταν ο Γιαννόπουλος και ζητούσε πηγές για το περιστατικό.Tarkovsky έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 16:46τελικώς το διαπραγματεύτηκα με κάτι ταούκ γκιοκσού από του Χατζή (που τότε ακόμα δεν είχε ανοίξει στην πρωτεύουσα)Αγις έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 16:33πηγες ;Tarkovsky έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 16:24
μια φορά είχα ανέβει Σαλονίκη και η συμβία είχε παραγγείλει να της κατεβάσω γύρο από τον Σιντ, έστω και μπαγιάτικο
τελικώς δεν κάθεται η φάση (νομίζω ο παπάρας είχε σεμινάριο να μάθει να παίζει ξύλο), γυρνάω σπίτι, από το θυροτηλέφωνο ρωτάει για το γύρο και μου απαντά δεν ανοίγω, τράβα να μείνεις στης μάνας σου
Πόσους χρήστες από το πχωρουμ έχετε γνωρίσει από κοντά;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- hellegennes
Re: Πόσους χρήστες από το πχωρουμ έχετε γνωρίσει από κοντά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 16:50Για μια στιγμή μπερδεύτηκα. Νόμιζα ήταν ο Γιαννόπουλος και ζητούσε πηγές για το περιστατικό.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Την δική σου ή του πελάτη;Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 16:19Ναι αλλα ενιοτε καποιες μερες φτιαχνω μερικα καποιες αλλες οχι, αναλογα την ορεξη
Δηλαδή αν ανέβουμε Θεσ/κη και έρθουμε σε σένα για καλαμάκι πρέπει να δώσουμε παραγγελία από την Αθήνα;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Aμα πας στου Σιντ για καλαμάκι, θα πιεις, δε θα φας.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:14Την δική σου ή του πελάτη;Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 16:19Ναι αλλα ενιοτε καποιες μερες φτιαχνω μερικα καποιες αλλες οχι, αναλογα την ορεξη
Δηλαδή αν ανέβουμε Θεσ/κη και έρθουμε σε σένα για καλαμάκι πρέπει να δώσουμε παραγγελία από την Αθήνα;

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θα πάω με μεταφραστήCecily Anne έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:15Aμα πας στου Σιντ για καλαμάκι, θα πιεις, δε θα φας.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:14Την δική σου ή του πελάτη;Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 16:19Ναι αλλα ενιοτε καποιες μερες φτιαχνω μερικα καποιες αλλες οχι, αναλογα την ορεξη

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Έγώ τον φοβάμαι ότι θα μας κάνει κουμάντο στις μερίδες. Σαν να τον ακούω. Άστο κάτω μωρή το δεύτερο πιτόγυρο.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:17Θα πάω με μεταφραστή
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Επ' ευκαιρία, ποιοι έχουν ψηφίσει 50+;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κορίτσια, δεν παίζουν αυτά στη βόρεια κουζίνα ούτε στις βόρειες συνήθειες.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:21Έγώ τον φοβάμαι ότι θα μας κάνει κουμάντο στις μερίδες. Σαν να τον ακούω. Άστο κάτω μωρή το δεύτερο πιτόγυρο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Για τον Σιντ μιλάμε. Είναι ικανός να μας παίρνει τις μπουκιές από το στόμα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:26Κορίτσια, δεν παίζουν αυτά στη βόρεια κουζίνα ούτε στις βόρειες συνήθειες.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:21Έγώ τον φοβάμαι ότι θα μας κάνει κουμάντο στις μερίδες. Σαν να τον ακούω. Άστο κάτω μωρή το δεύτερο πιτόγυρο.
Ο Σιντ είναι η επιτομή του κιμπάρη.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:28Για τον Σιντ μιλάμε. Είναι ικανός να μας παίρνει τις μπουκιές από το στόμα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:26Κορίτσια, δεν παίζουν αυτά στη βόρεια κουζίνα ούτε στις βόρειες συνήθειες.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:21
Έγώ τον φοβάμαι ότι θα μας κάνει κουμάντο στις μερίδες. Σαν να τον ακούω. Άστο κάτω μωρή το δεύτερο πιτόγυρο.
Το υπογράφω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Εγώ είμαι ο ένας. Με επιφύλαξη γιατί με μια ονοματική μέτρηση που έκανα μού βγαίνουν 46. Είμαι όμως βέβαιος ότι ξεχνάω κάποιους. Είχαμε μερικές συναντήσεις που ήμασταν πάνω από 15 άτομα και πολλοί απ' αυτούς δεν γράφουν πλέον και δεν τους είχα δει πάνω από μια φορά και κυρίως δεν έγραφαν τόσο συχνά ή δεν έμειναν τόσο πολύ στο φόρουμ. Υπάρχουν άτομα που έχω δει μια φορά μόνο, π.χ. ο Τουρκόγυφτος ή ο Τουκιθεμπλόμ και απλά το θυμάμαι γιατί ήταν χρήστες με έντονη παρουσία, που επιπροσθέτως δεν περίμενα ότι θα συναντήσω ποτέ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α δεν παίζουν αυτά. Άρπαξα το πιτογυρο και έφυγα τρέχοντας.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:21Έγώ τον φοβάμαι ότι θα μας κάνει κουμάντο στις μερίδες. Σαν να τον ακούω. Άστο κάτω μωρή το δεύτερο πιτόγυρο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κανέναν και δεν θα ήθελα. Όχι επειδή δεν είναι συμπαθείς κάποιοι χρήστες με τον τρόπο που γράφουν. Αλλά γιατί υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες να ξενέρωνα. Γράφω από το 2008.
Επειδή κι εγώ έγραψα ότι ήταν μετριοπαθής η πρώτη μου επιλογή (30-50) αλλά η πορεία του θέματος, επανέφερε αναμνήσεις, θα επιμείνω ότι η μόνη με την οποία παίζουμε πρώτη/δεύτερη θέση είναι η Ίφιδα. Γιατί ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί στο μαύρο, συναντηθήκαμε με κόσμο μαύρου και υσεε (ω ναι, φοβερές στιγμές) και μετά από όλα αυτά οι συναντήσεις του πχόρουμ ήταν πις οφ κέικ, τουλάχιστον στο κλείσιμο του δικού μου κύκλου.hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:32Εγώ είμαι ο ένας. Με επιφύλαξη γιατί με μια ονοματική μέτρηση που έκανα μού βγαίνουν 46. Είμαι όμως βέβαιος ότι ξεχνάω κάποιους. Είχαμε μερικές συναντήσεις που ήμασταν πάνω από 15 άτομα και πολλοί απ' αυτούς δεν γράφουν πλέον και δεν τους είχα δει πάνω από μια φορά και κυρίως δεν έγραφαν τόσο συχνά ή δεν έμειναν τόσο πολύ στο φόρουμ. Υπάρχουν άτομα που έχω δει μια φορά μόνο, π.χ. ο Τουρκόγυφτος ή ο Τουκιθεμπλόμ και απλά το θυμάμαι γιατί ήταν χρήστες με έντονη παρουσία, που επιπροσθέτως δεν περίμενα ότι θα συναντήσω ποτέ.
Οπότε, δίνω από τώρα στην Μεγάλη Απούσα το χρυσό. Και είναι ένας από τους ανθρώπους που αγαπώ πολύ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ξέχνα αυτά που ξέρεις, δεν μιλάμε για κοινό αθηνέζικο μαγαζί
όχι στου Σιντ για πιτόγυρο
απλώς ΟΧΙ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
31 Μαρ 2025, 20:35
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους Γιαννόπουλους επιτρέπεται να 'χουμε στο πχόρουμ?
από Kauldron » 05 Μαρ 2024, 14:58 » σε Ζώα & άνθρωπος - 52 Απαντήσεις
- 2492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Μαρ 2024, 19:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους πρόσφυγες από τη Γαζα πρέπει να δεχθεί η Ελλάδα;
από Unique » 11 Οκτ 2023, 10:19 » σε Εθνικά Θέματα - 86 Απαντήσεις
- 3149 Προβολές
-