Γιατί τσακώνεστε, επειδή θα κάνει το κύκνο μαυριδερός; Ε σιγά. Η Οντιλ κατράμι ήτανε. Επίσης αν το πρόβλημα είναι ότι έχει τσουτσούνα, να σας θυμίσω ότι έτσι και αλλιώς τα πουλιά έχουνε μια έξοδο για χέσιμο, ούρα, αβγά και τα τοιαύτα. No harm done.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιο είναι το θέμα του νήματος περί ου ο λόγος:
η ταξινόμηση της σεξουαλικής του ταυτότητας;
Αν και κατά πόσο συμφωνούμε με την αποδόμηση των στερεότυπων/ρόλων, ανάλογα με το φύλο, στο μπαλέτο;
Κάτι άλλο;
Αν και κατά πόσο συμφωνούμε με την αποδόμηση των στερεότυπων/ρόλων, ανάλογα με το φύλο, στο μπαλέτο;
Κάτι άλλο;
Το κείμενο το διαβάσατε ή σταθήκατε μόνον στις φωτο;
Κάτι άλλο;
Το κείμενο το διαβάσατε ή σταθήκατε μόνον στις φωτο;
Βρίσκουμε ενδιαφέρον ό,τι πονάει τους νοικοκυραίους μπούμερς!
Και ένα μπαλακι στον τοιχο να πετούσε ο τύπος ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και να το ξανάπιανε πισω, και αυτό για κάποιο λόγο πόναγε τους νοικοκυραίους μπουμερς, θα το βρίσκαμε ενδιαφέρον.
Βρε φιφίκο, κι εσυ το ιδιο είσαι
μπλα μπλα μπλα και στον ταβά ''μουνίτσες'' ''γκαυλάκια'' και πόσα αλλα
Οι μπούμερς σε πείραξαν, όταν έβγαζες στον τακο την νεαρη ήταν καλά και μαγκιά
υπόζωο
Φτυσ'τα μπούτια σου και κάνε τσουλήθρα, μωρη γαλιαντρα.
Και ένα μπαλακι στον τοιχο να πετούσε ο τύπος ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και να το ξανάπιανε πισω, και αυτό για κάποιο λόγο πόναγε τους νοικοκυραίους μπουμερς, θα το βρίσκαμε ενδιαφέρον.
υπόζωο
Με Ρωσάκι έκανε φάση ο τύπος, τύπε.
Αλλά δεν το εννοούσε όπως όλοι, το έλεγε χαϊδευτικά και τρυφερά.
Παίδες, το γυμνασμένο σώμα στους χορευτές είναι εκ των ων ουκ άνευ.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ανοίγει πλέον ο δρόμος για την κατάργηση των φύλων/ρόλων και στο κλασσικό μπαλέτο.
Το βρίσκετε ενδιαφέρον;
και ενδιαφέρον και συμφωνώ.
Απλά, η απορία μου δεν αφορούσε το κείμενο, αλλά το κατά πόσο σχετικός είναι ο τίτλος του νήματος με τα σχόλια εδώ.
Εγώ έχω εξοικειωθεί με το αλλού γι' αλλού. Ρωτάς κάτι συγκεκριμένο και αρχίζουν οι αναλύσεις για τα καρούλια της γιαγιάς και τις γροθιές στο στομάχι της συντήρησης.
υπόζωο
υπόζωο
Και στο χαϊδευτικά και τρυφερά έμεινε.
Και μετά μαζεύονται όλοι οι εραστές που έχουν μείνει με το πληκτρολόγιο στο χέρι και την λένε στην Casper...
Το φύλο του καθενός κρίνεται πρακτικά από το τι κάνει στο κρεβάτι ή έστω από το τι είδους ερωτικές εικόνες ερεθίζεται.
Αν αυτοί οι non-binary το κάνουν και από πίσω και από εμπρος(δικαίωμα τους, δε σχολιάζω αυτό) τι διαφορές έχουν από
τους bi?
Οι bi θα σκεφτούν "τι γκομενάρα είναι αυτή", "τι άντρας είναι αυτός". Εξίσουν με βάση το φύλο δηλαδή.
Οι non-binary θα σκεφτούν "ωραίος άνθρωπος".
Οι bi άντρες, όπως και οι γκέι άντρες, έλκονται πολύ συχνότερα από αρρενωπούς άντρες, οπότε το πιθανότερο είναι να σκεφτούν "μιεχ". Αυτοί δε που δεν έλκονται από αρρενωπούς άντρες, έλκονται από τελείως θηλυπρεπείς άντρες, που αυτός δεν είναι γιατί έχει αντρικό σώμα, φουλ ως τις τρίχες. Οπότε κι αυτοί θα σκεφτούν "μιεχ²". Οι non-binary δεν ξέρω τι θα σκεφτούν γιατί αυτός ο όρος είναι 100% πολιτικός, δεν έχει κάποια σεξυοαλική ή φυλετική βάση. Αλλά επειδή οι άνθρωποι που ορίζουν την ζωή τους με βάση την πολιτική είναι ανώμαλοι, είναι αδύνατον να προβλέψεις τι θα σκεφτούν ή τι θα πείσουν τον εαυτό τους ότι πρέπει να σκεφτεί.
Όσο για τις γυναίκες, η συντριπτική πλειονότητα θα το βρει ξενέρωτο που είναι θηλυπρεπής στις κινήσεις και τις εκφράσεις του. Οι λεσβίες έτσι κι αλλιώς δεν θα είχαν κανένα ενδιαφέρον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.