Συνεργασία εμφιετζογλου και ΕΛΚΙΣ
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Re: Συνεργασία εμφιετζογλου και ΕΛΚΙΣ
Γι'αυτό southern λέω ότι ο Εμφιετζογλου δαγκωνεται όπως δεν τον έχουν ξαναδαγκωσει στη ζωή του. Εγώ λέω για πλάκα ότι οι γέροι είναι η πιο δυναμική εκλογική ομάδα στην Ελλάδα και εδώ το βλέπουμε να πραγματοποιείται ως σοβαρή στρατηγική μπροστά στα μάτια μας.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Δλδ πιστευετε πως δαγκωνει ο καθε τυχαρπαστος τον Εμφιετζογλου;Rakomelofronas έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 15:44Γι'αυτό southern λέω ότι ο Εμφιετζογλου δαγκωνεται όπως δεν τον έχουν ξαναδαγκωσει στη ζωή του. Εγώ λέω για πλάκα ότι οι γέροι είναι η πιο δυναμική εκλογική ομάδα στην Ελλάδα και εδώ το βλέπουμε να πραγματοποιείται ως σοβαρή στρατηγική μπροστά στα μάτια μας.

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
O Eμφιετζογλου ουτε λαμογιο ειναι ουτε καθυστερημενος και το ιδιο ισχυει για τον Κας.
.
Ο πρωτος καθυστερημενος δεν ειναι σιγουρα.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ούτε εγώ θα το πίστευα μέχρι που τον είδα να κάνει δικό του κόμμα. Λαγός - διασπαστής κτλ στην ηλικία του;Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 15:45Δλδ πιστευετε πως δαγκωνει ο καθε τυχαρπαστος τον Εμφιετζογλου;Rakomelofronas έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 15:44Γι'αυτό southern λέω ότι ο Εμφιετζογλου δαγκωνεται όπως δεν τον έχουν ξαναδαγκωσει στη ζωή του. Εγώ λέω για πλάκα ότι οι γέροι είναι η πιο δυναμική εκλογική ομάδα στην Ελλάδα και εδώ το βλέπουμε να πραγματοποιείται ως σοβαρή στρατηγική μπροστά στα μάτια μας.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Oυτε λαμογιο γιατι μια ζωη δουλεψε.
Ο δευτερος αν ηταν λαμογιο δεν θα ειχε μπει φυλακη αλλα θα ζουσε ζωαρα.
.
Το να τον "δαγκώνει" κάποιος εν γνώση του είναι άλλο πράγμα. Ενδιαφέρον θα ταν να δούμε πόσα λεφτά δηλώνει το χρόνο για τη χρηματοδότηση/δωρεά προς κόμματα. Ξέρεις αυτή είναι κλασσική τακτική πλυντηριακου τύπου.Rakomelofronas έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:13Ούτε εγώ θα το πίστευα μέχρι που τον είδα να κάνει δικό του κόμμα. Λαγός - διασπαστής κτλ στην ηλικία του;Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 15:45Δλδ πιστευετε πως δαγκωνει ο καθε τυχαρπαστος τον Εμφιετζογλου;Rakomelofronas έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 15:44Γι'αυτό southern λέω ότι ο Εμφιετζογλου δαγκωνεται όπως δεν τον έχουν ξαναδαγκωσει στη ζωή του. Εγώ λέω για πλάκα ότι οι γέροι είναι η πιο δυναμική εκλογική ομάδα στην Ελλάδα και εδώ το βλέπουμε να πραγματοποιείται ως σοβαρή στρατηγική μπροστά στα μάτια μας.
κι εγώ τείνω να πιστεύω πως ίσως δαγκώνεται ο Εμφιετζόγλου.. πρέπει να έχει κακούς συμβούλους. Μαζεύει ότι να είναι.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά το ερώτημα τι να ψηφίσεις από τα μικρά δεξιά κόμματα.. τείνω προς μπογδανο και ελπίζω να τα βρει με τον Παναγιωτοπουλο. τουλάχιστον αυτοί έχουν υλικό από ΝΔ και λιγους πρώην φαηλικους/τζημερικουςRakomelofronas έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 15:44Γι'αυτό southern λέω ότι ο Εμφιετζογλου δαγκωνεται όπως δεν τον έχουν ξαναδαγκωσει στη ζωή του. Εγώ λέω για πλάκα ότι οι γέροι είναι η πιο δυναμική εκλογική ομάδα στην Ελλάδα και εδώ το βλέπουμε να πραγματοποιείται ως σοβαρή στρατηγική μπροστά στα μάτια μας.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
γιατί ειδικά οι δεξιοί βορειοελλαδίτες ψηφοφόροι φημίζονται για τη σοβαρότητα τους, βλέπε ψωμιαδης, βελοπουλος ,κλπ. το να είσαι ψεκοσουργελο, αποτελει όνειδος, δεν το συζητώ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Κάθε ψήφος προς τα υπάρχοντα μικρά κόμματα της "δεξιας" είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑsouthern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:34είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά το ερώτημα τι να ψηφίσεις από τα μικρά δεξιά κόμματα.. τείνω προς μπογδανο και ελπίζω να τα βρει με τον Παναγιωτοπουλο. τουλάχιστον αυτοί έχουν υλικό από ΝΔ και λιγους πρώην φαηλικους/τζημερικουςRakomelofronas έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 15:44Γι'αυτό southern λέω ότι ο Εμφιετζογλου δαγκωνεται όπως δεν τον έχουν ξαναδαγκωσει στη ζωή του. Εγώ λέω για πλάκα ότι οι γέροι είναι η πιο δυναμική εκλογική ομάδα στην Ελλάδα και εδώ το βλέπουμε να πραγματοποιείται ως σοβαρή στρατηγική μπροστά στα μάτια μας.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μόνο Κούλη ;Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:38Κάθε ψήφος προς τα υπάρχοντα μικρά κόμματα της "δεξιας" είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑsouthern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:34είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά το ερώτημα τι να ψηφίσεις από τα μικρά δεξιά κόμματα.. τείνω προς μπογδανο και ελπίζω να τα βρει με τον Παναγιωτοπουλο. τουλάχιστον αυτοί έχουν υλικό από ΝΔ και λιγους πρώην φαηλικους/τζημερικουςRakomelofronas έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 15:44Γι'αυτό southern λέω ότι ο Εμφιετζογλου δαγκωνεται όπως δεν τον έχουν ξαναδαγκωσει στη ζωή του. Εγώ λέω για πλάκα ότι οι γέροι είναι η πιο δυναμική εκλογική ομάδα στην Ελλάδα και εδώ το βλέπουμε να πραγματοποιείται ως σοβαρή στρατηγική μπροστά στα μάτια μας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- metaxoskolikas
είναι αρκετοί ψήφοι και οι παλαιοημερολογίτες αν και δεν μπορεί να δέχεται το κράτος εξαιρέσεις σε θέματα διοικησης . επίσης είδα τις προάλλες ότι ο εμφιετζογλου είχε επαφές και με οργανώσεις ρομα που λένε ότι πρέπει να καταργηθεί ο συστημικος ρατσισμος του ελληνικού κράτους και της αστυνομίας και άλλα παρόμοια.
μάλλον θα ψηφίσω τον φαηλο τελικά.
μάλλον θα ψηφίσω τον φαηλο τελικά.
μα και η ΝΔ πάει σιγά σιγά προς τις βασικές δικαιωματιστικες γραμμές του Σύριζα. εγώ ήμουν μέλος της ΝΔ πολλά χρόνια. κι έχω περάσει και από το ΛΑΟΣ. αν θες το συζητάμε σε άλλο νήμα αυτό. πάντως δεν υπάρχει περίπτωση επαναφοράς του Σύριζα στην εξουσία.Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:38Κάθε ψήφος προς τα υπάρχοντα μικρά κόμματα της "δεξιας" είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑsouthern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:34είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά το ερώτημα τι να ψηφίσεις από τα μικρά δεξιά κόμματα.. τείνω προς μπογδανο και ελπίζω να τα βρει με τον Παναγιωτοπουλο. τουλάχιστον αυτοί έχουν υλικό από ΝΔ και λιγους πρώην φαηλικους/τζημερικουςRakomelofronas έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 15:44Γι'αυτό southern λέω ότι ο Εμφιετζογλου δαγκωνεται όπως δεν τον έχουν ξαναδαγκωσει στη ζωή του. Εγώ λέω για πλάκα ότι οι γέροι είναι η πιο δυναμική εκλογική ομάδα στην Ελλάδα και εδώ το βλέπουμε να πραγματοποιείται ως σοβαρή στρατηγική μπροστά στα μάτια μας.
Ψήφος προς τα μικρά κόμματα "αριστεράς", είναι ψήφος στη ΝΔ;Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:38Κάθε ψήφος προς τα υπάρχοντα μικρά κόμματα της "δεξιας" είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑsouthern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:34είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά το ερώτημα τι να ψηφίσεις από τα μικρά δεξιά κόμματα.. τείνω προς μπογδανο και ελπίζω να τα βρει με τον Παναγιωτοπουλο. τουλάχιστον αυτοί έχουν υλικό από ΝΔ και λιγους πρώην φαηλικους/τζημερικουςRakomelofronas έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 15:44Γι'αυτό southern λέω ότι ο Εμφιετζογλου δαγκωνεται όπως δεν τον έχουν ξαναδαγκωσει στη ζωή του. Εγώ λέω για πλάκα ότι οι γέροι είναι η πιο δυναμική εκλογική ομάδα στην Ελλάδα και εδώ το βλέπουμε να πραγματοποιείται ως σοβαρή στρατηγική μπροστά στα μάτια μας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το επίσημο προεκλογικό βίντεο του κόμματος Μπογδάνου Εμφιετζόγλου
από southern » 13 Ιουν 2023, 06:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
13 Ιουν 2023, 21:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χωρίζουν» οι δρόμοι για Μπογδάνο- Εμφιετζόγλου: Διαλύεται ο Πατριωτικός Συνασπισμός
από southern » 08 Ιούλ 2023, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 2484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
09 Ιούλ 2023, 11:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεργασία Κασσελακη - Κωνσταντόπουλου
από Ίακχος » 11 Μάιος 2025, 11:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 184 Απαντήσεις
- 2904 Προβολές
-