Υπήρξα ανώτατο στέλεχος της νεολαίας του ΛάΟΣ από το 2006 μέχρι και το 2011(επίτηδες έχω σταματήσει να το λέω ΛΑΌΣ, από το 2011) και εχω δει το χώρο από την καλή και την ανάποδη.southern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:42μα και η ΝΔ πάει σιγά σιγά προς τις βασικές δικαιωματιστικες γραμμές του Σύριζα. εγώ ήμουν μέλος της ΝΔ πολλά χρόνια. κι έχω περάσει και από το ΛΑΟΣ. αν θες το συζητάμε σε άλλο νήμα αυτό. πάντως δεν υπάρχει περίπτωση επαναφοράς του Σύριζα στην εξουσία.
Συνεργασία εμφιετζογλου και ΕΛΚΙΣ
Re: Συνεργασία εμφιετζογλου και ΕΛΚΙΣ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:38Κάθε ψήφος προς τα υπάρχοντα μικρά κόμματα της "δεξιας" είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑsouthern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:34είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά το ερώτημα τι να ψηφίσεις από τα μικρά δεξιά κόμματα.. τείνω προς μπογδανο και ελπίζω να τα βρει με τον Παναγιωτοπουλο. τουλάχιστον αυτοί έχουν υλικό από ΝΔ και λιγους πρώην φαηλικους/τζημερικουςRakomelofronas έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 15:44Γι'αυτό southern λέω ότι ο Εμφιετζογλου δαγκωνεται όπως δεν τον έχουν ξαναδαγκωσει στη ζωή του. Εγώ λέω για πλάκα ότι οι γέροι είναι η πιο δυναμική εκλογική ομάδα στην Ελλάδα και εδώ το βλέπουμε να πραγματοποιείται ως σοβαρή στρατηγική μπροστά στα μάτια μας.
Aς μην κοροιδευε η ΝΔ τον πατριωτικο κοσμο τοτε.
Τις προσεχεις μερες τα Σκοπια θα αναλαβουν την Προεδρια του ΟΑΣΕ για ενα χρονο χρησιμοποιωντας επισημα το ονομα Μακεδονια.
Ουτε Βορεια οπως με ΣΥΡΙΖΑ αλλα σκετο Μακεδονια.
Προκειται να κανει κατι γι' αυτο η ΝΔ;
.
οι παλαιοημερολογιτες είναι παρακμιακη ομάδα. μια ενσωμάτωση πρέπει να επιτευχθεί με τους ρομα. να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και να σταματήσει η χορήγηση επιδομάτων σε άτομα που έχουν καταδικαστείmetaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:42είναι αρκετοί ψήφοι και οι παλαιοημερολογίτες αν και δεν μπορεί να δέχεται το κράτος εξαιρέσεις σε θέματα διοικησης . επίσης είδα τις προάλλες ότι ο εμφιετζογλου είχε επαφές και με οργανώσεις ρομα που λένε ότι πρέπει να καταργηθεί ο συστημικος ρατσισμος του ελληνικού κράτους και της αστυνομίας και άλλα παρόμοια.
μάλλον θα ψηφίσω τον φαηλο τελικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
θα ήξερες τον κωτσοπουλο, τον Καραϊσκο και τον μεγγο (τον βασιλοφρονα). εγώ ήμουν στο ΛΑΟΣ τη περίοδο 2000 με 2003. θυμάμαι το μπλογκ σου τη διαφορετική ματιά την περίοδο που το πασοκ προχωρούσε το νόμο ραγκουση για την ιθαγένειαΕρμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:44Υπήρξα ανώτατο στέλεχος της νεολαίας του ΛάΟΣ από το 2006 μέχρι και το 2011(επίτηδες έχω σταματήσει να το λέω ΛΑΌΣ, από το 2011) και εχω δει το χώρο από την καλή και την ανάποδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 06 Ιαν 2023, 16:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Ούτε ΛΆΟΣ είναι.Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:44Υπήρξα ανώτατο στέλεχος της νεολαίας του ΛάΟΣ από το 2006 μέχρι και το 2011(επίτηδες έχω σταματήσει να το λέω ΛΑΌΣ, από το 2011) και εχω δει το χώρο από την καλή και την ανάποδη.
Συχνά ο πρόεδρος και οι βουλευτές του διόρθωναν τους άλλους, που έβαζαν τον τόνο στην παραλήγουσα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- metaxoskolikas
εσύ ήσουν από τους πλέον λυσσασμένους υποστηρικτές των Πρεσπών συνεπώς γιατί παραπονεισαι; και αυτούς που λες τώρα πατριωτικό κόσμο πως τους έλεγες τότε όταν ήταν τα συλλαλητήρια;Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:45
Aς μην κοροιδευε η ΝΔ τον πατριωτικο κοσμο τοτε.
Τις προσεχεις μερες τα Σκοπια θα αναλαβουν την Προεδρια του ΟΑΣΕ για ενα χρονο χρησιμοποιωντας επισημα το ονομα Μακεδονια.
Ουτε Βορεια οπως με ΣΥΡΙΖΑ αλλα σκετο Μακεδονια.
Προκειται να κανει κατι γι' αυτο η ΝΔ;
.
καταταλλα συμφωνώ ότι και η ΝΔ σχεδόν την ίδια πολιτική έχει εφαρμόσει και γι'αυτό δε με νοιάζει ακόμη και να βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν το θεωρώ απίθανο όταν η πλειοψηφία δεν έχει καν διαμαρτυρηθεί για το μακεδονικό. εγώ δε θα ψηφίσω τα ίδια .
metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:50εσύ ήσουν από τους πλέον λυσσασμένους υποστηρικτές των Πρεσπών συνεπώς γιατί παραπονεισαι; και αυτούς που λες τώρα πατριωτικό κόσμο πως τους έλεγες τότε όταν ήταν τα συλλαλητήρια;
καταταλλα συμφωνώ ότι και η ΝΔ σχεδόν την ίδια πολιτική έχει εφαρμόσει και γι'αυτό δε με νοιάζει ακόμη και να βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν το θεωρώ απίθανο όταν η πλειοψηφία δεν έχει καν διαμαρτυρηθεί για το μακεδονικό. εγώ δε θα ψηφίσω τα ίδια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπηρχε περιπτωση να μετακινηθει απο το Βορεια Μακεδονια στο σκετο Μακεδονια οπως λαμογιαρικα επιχειρει η ΝΔ τωρα, ουτε υπηρχε περιπτωση να εγκαταλειψει τον εναεριο ελεγχο των Σκοπιων απο την ελληνικη πολεμικη αεροπορια.
Με λιγα λογια η ΝΔ κοροιδεψε καταμουτρα τον πατριωτικο κοσμο και παει σε πολυ χειροτερη συμφωνια απο αυτη του ΣΥΡΙΖΑ.
.
Ρε σεις, μπορεί να κάνει κάποιος μια λίστα γιατί κάπου έχω μπερδευτεί με τα ονόματα των δεξιών/ακροδεξιών/εθνικιστικών κομμάτων;
Δεν κάνω πλάκα, πραγματικά έχω χάσει τη μπάλα.
Δεν κάνω πλάκα, πραγματικά έχω χάσει τη μπάλα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το Σεπτεμβριο στη Βορεια Μακεδονια θα γινει δημοψηφισμα με ερωτημα:
«Είστε υπέρ της ένταξης στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ με αποδοχή της Συμφωνίας μεταξύ της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας” και της Ελληνικής Δημοκρατίας;».
https://www.thepresident.gr/2018/08/10/ ... %BA%CE%AC/
Γιατι αποδεχεται η ΝΔ αυτο το δημοψηφισμα που λογικα θα καταληξει στο σκετο Μακεδονια;
.
«Είστε υπέρ της ένταξης στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ με αποδοχή της Συμφωνίας μεταξύ της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας” και της Ελληνικής Δημοκρατίας;».
Γιατι αποδεχεται η ΝΔ αυτο το δημοψηφισμα που λογικα θα καταληξει στο σκετο Μακεδονια;
.
Τελικα αυτο με το σκετο Μακεδονια στην προεδρια του ΟΑΣΕ δεν ισχυει.
Ελεγε μαλακιες σημερα ο Στοχος που διαβασα καθως δεν υπηρχαν ημερησιες εφημεριδες.
Τωρα που γκουγκλιζω σε ολες τις αναφορες ειναι Βορεια Μακεδονια.
Υπαρχει ομως το ζητημα του σκοπιανου δημοψηφισματος που ειναι πολυ σοβαρο.
.
Ελεγε μαλακιες σημερα ο Στοχος που διαβασα καθως δεν υπηρχαν ημερησιες εφημεριδες.
.
Εγραφες στο φορουμ της νεολαιας του λάος;southern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:49θα ήξερες τον κωτσοπουλο, τον Καραϊσκο και τον μεγγο (τον βασιλοφρονα). εγώ ήμουν στο ΛΑΟΣ τη περίοδο 2000 με 2003. θυμάμαι το μπλογκ σου τη διαφορετική ματιά την περίοδο που το πασοκ προχωρούσε το νόμο ραγκουση για την ιθαγένεια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Πεφρουμε από τα σύννεφα. Μάστορας στην προπαγάνδα και το ψέμα.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 17:13Τελικα αυτο με το σκετο Μακεδονια στην προεδρια του ΟΑΣΕ δεν ισχυει.
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 17:16Πεφρουμε από τα σύννεφα. Μάστορας στην προπαγάνδα και το ψέμα.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 17:13Τελικα αυτο με το σκετο Μακεδονια στην προεδρια του ΟΑΣΕ δεν ισχυει.
.
Το αντιθετο, σας ενημερωσα αμεσως μολις ειδα οτι ο Στοχος σημερα εγραφε παπαριες.
Περιμενω ομως απαντηση γι' αυτο.
.
- Otto Weininger
Περιμένεις απάντηση για ένα άρθρο που γράφτηκε 10/8/18 ;Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 17:19Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 17:16Πεφρουμε από τα σύννεφα. Μάστορας στην προπαγάνδα και το ψέμα.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 17:13Τελικα αυτο με το σκετο Μακεδονια στην προεδρια του ΟΑΣΕ δεν ισχυει.
.
Το αντιθετο, σας ενημερωσα αμεσως μολις ειδα οτι ο Στοχος σημερα εγραφε παπαριες.
Περιμενω ομως απαντηση γι' αυτο.
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το επίσημο προεκλογικό βίντεο του κόμματος Μπογδάνου Εμφιετζόγλου
από southern » 13 Ιουν 2023, 06:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
13 Ιουν 2023, 21:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χωρίζουν» οι δρόμοι για Μπογδάνο- Εμφιετζόγλου: Διαλύεται ο Πατριωτικός Συνασπισμός
από southern » 08 Ιούλ 2023, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 2484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
09 Ιούλ 2023, 11:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεργασία Κασσελακη - Κωνσταντόπουλου
από Ίακχος » 11 Μάιος 2025, 11:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 184 Απαντήσεις
- 2883 Προβολές
-