don't speak έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 20:39ή πόσους χρήστες γαμήσατε, αλλά μην το κάνουμε θέμα.Ενδιαφέρον θα ήταν λενα νήμα '' Ποιούς χρήστες ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ να συναντήσετε''.
Άπατο θα πάει , σιγά μην γράψει κανείς

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
don't speak έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 20:39ή πόσους χρήστες γαμήσατε, αλλά μην το κάνουμε θέμα.Ενδιαφέρον θα ήταν λενα νήμα '' Ποιούς χρήστες ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ να συναντήσετε''.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Δεν υπάρχουν τέτοια πράματα στο πχωρουμdon't speak έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 20:39ή πόσους χρήστες γαμήσατε, αλλά μην το κάνουμε θέμα.Ενδιαφέρον θα ήταν λενα νήμα '' Ποιούς χρήστες ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ να συναντήσετε''.
Αυτό που λες δεν μπορείς να το κάνεις στην πράξη. Του έχω ρίξει 20 μπαν σε ένα ΣΚ. Και συνέχιζε να κάνει εγγραφή.exiledd έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 20:56Αν ήμουν εγώ συντονιστής δεν θα έγραφες προ πολλού αλλά αφού σε αφήνουν καλά τους κάνεις μανμου...
Και δεν είναι μόνο η κατάφωρη παραβίαση των κανονισμών με τα διπλό-τριπλό ακκάου...
Stalkάρεις κανονικά κόσμο πετάς μπηχτές για πράγματα που έχουν πει από το παλιό ακόμα... Τεφτεράκι κι έτσι φάση...
Αλλά είπαμε αφού σε αφήνουν...γ@μ@ τους... Φιλίτσα...
Γλέντα τους...
Έχουμε ζευγάρι παντρεμένο εδώ μέσα που γνωρίστηκαν στο παλιό. Και νομίζω πως στο καινούριο έγιναν 2. Δύσκολο σίγουρα, αλλά γιατί να μην υπάρχει;Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:03Δεν υπάρχουν τέτοια πράματα στο πχωρουμdon't speak έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 20:39ή πόσους χρήστες γαμήσατε, αλλά μην το κάνουμε θέμα.Ενδιαφέρον θα ήταν λενα νήμα '' Ποιούς χρήστες ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ να συναντήσετε''.
Κάνει reboot το ρουτερ και ξαναμπαίνει. Άστο, δεν υπάρχει λύση.
εσενα θα σε βαλουν να κανεις τον οδηγο στο τρενακι... μονο
exiledd έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 20:56Αν ήμουν εγώ συντονιστής δεν θα έγραφες προ πολλού αλλά αφού σε αφήνουν καλά τους κάνεις μανμου...
Και δεν είναι μόνο η κατάφωρη παραβίαση των κανονισμών με τα διπλό-τριπλό ακκάου...
Stalkάρεις κανονικά κόσμο πετάς μπηχτές για πράγματα που έχουν πει από το παλιό ακόμα... Τεφτεράκι κι έτσι φάση...
Γλέντα τους...
Δεν υπάρχει άμυνα απέναντι στους εμμονικούς (ένας φίλος μου λέει να γράψω: μουρλούς, αλλά τού εξήγησα ότι αυτό απαγορεύεται από τους ΟΧ του πχώρουμ) χρήστες, φίλε μου. Ό,τι και να κάνουν οι συντονιστές ο μουρλός εμμονικός, της τεχνολογίας βοηθούσης, είναι "δυνατότερος".exiledd έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 20:56Αν ήμουν εγώ συντονιστής δεν θα έγραφες προ πολλού αλλά αφού σε αφήνουν καλά τους κάνεις μανμου...
Γλέντα τους...
Αει, ρε.taxalata xalasa έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:17εσενα θα σε βαλουν να κανεις τον οδηγο στο τρενακι... μονομπροστα...
Γαμησατε είπε η dont, Όχι παντρευτηκατε.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:11Έχουμε ζευγάρι παντρεμένο εδώ μέσα που γνωρίστηκαν στο παλιό. Και νομίζω πως στο καινούριο έγιναν 2. Δύσκολο σίγουρα, αλλά γιατί να μην υπάρχει;Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 21:03Δεν υπάρχουν τέτοια πράματα στο πχωρουμdon't speak έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 20:39
ή πόσους χρήστες γαμήσατε, αλλά μην το κάνουμε θέμα.
εσύ έπρεπε να είσαι η θεία του Ερμή.