Συνεργασία εμφιετζογλου και ΕΛΚΙΣ
Re: Συνεργασία εμφιετζογλου και ΕΛΚΙΣ
Ο Πλευρης ηταν αντιεμβολιαστης επι εποχης ΛΑΟΣ οπως και ο Μπουμπουκος.
.
.
- Otto Weininger
Οι διαφορές είναι πολύ μικρές για να δείχνουν διάλυση του ΕΣΥ όπως λες, είμαστε στα ίδια επίπεδα με ΗΠΑ.Αρίστος έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:23Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:16Ψεύτης.Αρίστος έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 16:54Τα ακουσαμε κι αυτο, η ΝΔ με τους περισσοτερους νεκρους ανα εκατομμυριο στην ΕΕ επι πανδημιας και εχοντας διαλυσει κυριολεκτικα το ΕΣΥ σε σημειο να παραιτουνται γιατροι επειδη ζουν σε κατεργα, πανηγυριζει οτι διαχειριστηκε σωστα την πανδημια.
100% ο ΣΥΡΙΖΑ θα ειχε ενισχυσει το ΕΣΥ επι πανδημιας οποιον και να ειχε υπουργο Υγειας.
.
Θεση 15 στην παγκοσμια θνησιμοτητα ανα εκατομμυριο πληθυσμου σας βγαζει σημερα το Worldometer.
Σουπερ επιτυχια, ετσι;
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Σαν συγκριση η Ιταλια του Μπεργκαμο ειναι θεση 22 και η Σουηδια χωρις lockdown θεση 49.
Στην ΕΕ εισασταν πρωτοι στη θνησιμοτητα απο δευτερο κυμα και μετα.
.
Άλλωστε μετά το πρώτο (και μοναδικό) lockdown ολα ήταν χυμαδιο.
Την Σουηδία αστην έξω, τα έχουμε πει 1000 φορές για εκεί. Κρίνοντας από την αριθμό κρουσμάτων και νεκρών σε μια χώρα σαν την Σουηδία στο πρώτο κύμα, σημαίνει ότι θα είχαμε ολοκαύτωμα στην Ελλάδα αν δεν κάναμε το πρώτο lockdown.
Όσο για το τι θα έκανε ο σύριζα, κρίνοντας από όσα έκανε άνευ πανδημίας, δε θέλω ούτε να το φαντάζομαι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Συμφωνώ, αλλά μην τρως τον παπά του alekhine ότι επειδή Ξανθός θα τα πηγαίναμε καλύτερα.Ερμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:24Ο Πλεύρης έχει το καλό να έχει δυνατούς συμβούλους, ο ίδιος δεν είναι άσσος στη διαχείριση, ενώ είναι αντίθετα εξαιρετικός νομικός. Ο Ξανθός είναι πολύ σοβαρός, τυγχάνει να τον ξέρει προσωπικά πολύ φίλος μου και μου έχει πει πως μπόρεσαν ειδικά Ξανθός και Κοντονης να ασχοληθούν με αυτό το γυφτολόι
Οι ζαίοι γάμησαν το ΕΣΥ και την υγεία γενικά από κάθε τρύπα και ανευ πανδημίας.
Εννοείται πως δε θα τα πήγαιναν καλύτερα, ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη και ούτε θα έκανε κουμάντο αυτός.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:33Συμφωνώ, αλλά μην τρως τον παπά του alekhine ότι επειδή Ξανθός θα τα πηγαίναμε καλύτερα.Ερμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:24Ο Πλεύρης έχει το καλό να έχει δυνατούς συμβούλους, ο ίδιος δεν είναι άσσος στη διαχείριση, ενώ είναι αντίθετα εξαιρετικός νομικός. Ο Ξανθός είναι πολύ σοβαρός, τυγχάνει να τον ξέρει προσωπικά πολύ φίλος μου και μου έχει πει πως μπόρεσαν ειδικά Ξανθός και Κοντονης να ασχοληθούν με αυτό το γυφτολόι
Δε ξέρω αν θυμάσαι που στις αρχές της πανδημίας έδωσε μπράβο στη ΝΔ για την επιλογή Τσιοδρα(είπε πως θα Η τα επιλογή και του ίδιου αν ήταν υπουργός) και έπεσε όλο το αποχετευτικό σύστημα της Κουμουνδούρου να τον φάει .
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Πως φαίνεται ότι έχεις και εσύ samsungΕρμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:35Εννοείται πως δε θα τα πήγαιναν καλύτερα, ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη και ούτε θα έκανε κουμάντο αυτός.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:33Συμφωνώ, αλλά μην τρως τον παπά του alekhine ότι επειδή Ξανθός θα τα πηγαίναμε καλύτερα.Ερμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:24Ο Πλεύρης έχει το καλό να έχει δυνατούς συμβούλους, ο ίδιος δεν είναι άσσος στη διαχείριση, ενώ είναι αντίθετα εξαιρετικός νομικός. Ο Ξανθός είναι πολύ σοβαρός, τυγχάνει να τον ξέρει προσωπικά πολύ φίλος μου και μου έχει πει πως μπόρεσαν ειδικά Ξανθός και Κοντονης να ασχοληθούν με αυτό το γυφτολόι
Δε ξέρω αν θυμάσαι που στις αρχές της πανδημίας έδωσε μπράβο στη ΝΔ για την επιλογή Τσιοδρα(είπε πως θα Η τα επιλογή και του ίδιου αν ήταν υπουργός) και έπεσε όλο το αποχετευτικό σύστημα της Κουμουνδούρου να τον φάει .
Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:52Πως φαίνεται ότι έχεις και εσύ samsungΕρμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:35Εννοείται πως δε θα τα πήγαιναν καλύτερα, ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη και ούτε θα έκανε κουμάντο αυτός.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:33
Συμφωνώ, αλλά μην τρως τον παπά του alekhine ότι επειδή Ξανθός θα τα πηγαίναμε καλύτερα.

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
να πουμε βεβαια οτι αν ειχε βαλει ο ξανθος τον τσιοδρα και εβγαινε να πει οτι τα παιδια εχουν ενα ενζυμο στην μυτη και δεν κινδυνευουν απο κοβιντ η τον αλλον τον τσαρλατανο που ελεγε οτι επιδημιολογικα δεν υπαρχει διαφορα αν οι ταξεις εχουν 15 η 25 παιδια θα ειχε διαλυθει το συμπαν απο τους ιδιους που τωρα τους αποθεωνουνΕρμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:35Εννοείται πως δε θα τα πήγαιναν καλύτερα, ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη και ούτε θα έκανε κουμάντο αυτός.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:33Συμφωνώ, αλλά μην τρως τον παπά του alekhine ότι επειδή Ξανθός θα τα πηγαίναμε καλύτερα.Ερμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:24Ο Πλεύρης έχει το καλό να έχει δυνατούς συμβούλους, ο ίδιος δεν είναι άσσος στη διαχείριση, ενώ είναι αντίθετα εξαιρετικός νομικός. Ο Ξανθός είναι πολύ σοβαρός, τυγχάνει να τον ξέρει προσωπικά πολύ φίλος μου και μου έχει πει πως μπόρεσαν ειδικά Ξανθός και Κοντονης να ασχοληθούν με αυτό το γυφτολόι
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Την αποθέωση πού την είδες;alekhine έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 18:45να πουμε βεβαια οτι αν ειχε βαλει ο ξανθος τον τσιοδρα και εβγαινε να πει οτι τα παιδια εχουν ενα ενζυμο στην μυτη και δεν κινδυνευουν απο κοβιντ η τον αλλον τον τσαρλατανο που ελεγε οτι επιδημιολογικα δεν υπαρχει διαφορα αν οι ταξεις εχουν 15 η 25 παιδια θα ειχε διαλυθει το συμπαν απο τους ιδιους που τωρα τους αποθεωνουνΕρμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:35Εννοείται πως δε θα τα πήγαιναν καλύτερα, ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη και ούτε θα έκανε κουμάντο αυτός.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:33
Συμφωνώ, αλλά μην τρως τον παπά του alekhine ότι επειδή Ξανθός θα τα πηγαίναμε καλύτερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 19:10Την αποθέωση πού την είδες;alekhine έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 18:45να πουμε βεβαια οτι αν ειχε βαλει ο ξανθος τον τσιοδρα και εβγαινε να πει οτι τα παιδια εχουν ενα ενζυμο στην μυτη και δεν κινδυνευουν απο κοβιντ η τον αλλον τον τσαρλατανο που ελεγε οτι επιδημιολογικα δεν υπαρχει διαφορα αν οι ταξεις εχουν 15 η 25 παιδια θα ειχε διαλυθει το συμπαν απο τους ιδιους που τωρα τους αποθεωνουνΕρμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 17:35
Εννοείται πως δε θα τα πήγαιναν καλύτερα, ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη και ούτε θα έκανε κουμάντο αυτός.
πουθενα
ολα ειναι ατμος

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Τα νέα κομματίδια μου θυμισαν ιστορία από το 1976-77. Τότε είχαν ιδρυθεί ΔΥΟ (!) χριστιανοδημοκρατικά κόμματα, το ΧΡΙ.Κ.Ε. και το ΧΡΙΣ.Κ.ΕΛ. Με την παλιοπαρέα μου (Λιόλιος, Παπουτσάς και σια) είχαμε γνωρίσει τον γιο του ''ιδρυτή'' του ΧΡΙΣΚΕΛ, ένα παιδοβούβαλο 200 κιλά. Είχαν ανοίξει και γραφείο κάπου στην Κάνιγγος. Καλοκαίρι, ήταν πολλή η ζέστη αλλά το παιδοβούβαλο κέρναγε αβέρτα παγωτά και αναψυκτικά. Ετσι την βγάζαμε στη δροσιά με τα κεράσματα κάνοντας χαβαλέ με τον τυπά που το είχε πάρει ζεστά
Το μόνο σημείο διαφωνίας ήταν στο χρώμα της στολής της Νεολαίας.
Εμείς λέγαμε μαύρη και το παιδοβούβαλο ήθελε μπλε παντελόνι και σιέλ πουκάμισο!!! Τον συνάντησα λίγα χρόνια μετά στην υπηρεσία μου σαν Αξκός Φρουράς στη ΣΦΑ, κατάδικο για πλαστές επιταγές
Κρίμα που το Έθνος έχασε το ΧΡΙΣΚΕΛ, αλλά πεδίο δόξης λαμπρό για Μπογδάνο,Εμφιετζόγλου και λοιπά νούμερα! 

εσύ ψήφισε Κασιδιαρη. έχεις υψηλά standardsBandit59 έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 19:54Τα νέα κομματίδια μου θυμισαν ιστορία από το 1976-77. Τότε είχαν ιδρυθεί ΔΥΟ (!) χριστιανοδημοκρατικά κόμματα, το ΧΡΙ.Κ.Ε. και το ΧΡΙΣ.Κ.ΕΛ. Με την παλιοπαρέα μου (Λιόλιος, Παπουτσάς και σια) είχαμε γνωρίσει τον γιο του ''ιδρυτή'' του ΧΡΙΣΚΕΛ, ένα παιδοβούβαλο 200 κιλά. Είχαν ανοίξει και γραφείο κάπου στην Κάνιγγος. Καλοκαίρι, ήταν πολλή η ζέστη αλλά το παιδοβούβαλο κέρναγε αβέρτα παγωτά και αναψυκτικά. Ετσι την βγάζαμε στη δροσιά με τα κεράσματα κάνοντας χαβαλέ με τον τυπά που το είχε πάρει ζεστάΤο μόνο σημείο διαφωνίας ήταν στο χρώμα της στολής της Νεολαίας.
Εμείς λέγαμε μαύρη και το παιδοβούβαλο ήθελε μπλε παντελόνι και σιέλ πουκάμισο!!! Τον συνάντησα λίγα χρόνια μετά στην υπηρεσία μου σαν Αξκός Φρουράς στη ΣΦΑ, κατάδικο για πλαστές επιταγές
Κρίμα που το Έθνος έχασε το ΧΡΙΣΚΕΛ, αλλά πεδίο δόξης λαμπρό για Μπογδάνο,Εμφιετζόγλου και λοιπά νούμερα!
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Golden Age
Γιατί υποτιμάς το κόμμα του Κασιδιάρη;southern έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 19:58εσύ ψήφισε Κασιδιαρη. έχεις υψηλά standardsBandit59 έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 19:54Τα νέα κομματίδια μου θυμισαν ιστορία από το 1976-77. Τότε είχαν ιδρυθεί ΔΥΟ (!) χριστιανοδημοκρατικά κόμματα, το ΧΡΙ.Κ.Ε. και το ΧΡΙΣ.Κ.ΕΛ. Με την παλιοπαρέα μου (Λιόλιος, Παπουτσάς και σια) είχαμε γνωρίσει τον γιο του ''ιδρυτή'' του ΧΡΙΣΚΕΛ, ένα παιδοβούβαλο 200 κιλά. Είχαν ανοίξει και γραφείο κάπου στην Κάνιγγος. Καλοκαίρι, ήταν πολλή η ζέστη αλλά το παιδοβούβαλο κέρναγε αβέρτα παγωτά και αναψυκτικά. Ετσι την βγάζαμε στη δροσιά με τα κεράσματα κάνοντας χαβαλέ με τον τυπά που το είχε πάρει ζεστάΤο μόνο σημείο διαφωνίας ήταν στο χρώμα της στολής της Νεολαίας.
δεν θεωρώ τον κύριο Κασιδιαρη ικανό για κάτι καλύτερο από το να φωνάζει και να κάνει σκηνικά στη βουλή. αφήνω τις νομικές του εκκρεμότητες. χρειάζεται σοβαρή εθνική αντιπολίτευσηGolden Age έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 20:02Γιατί υποτιμάς το κόμμα του Κασιδιάρη;southern έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 19:58εσύ ψήφισε Κασιδιαρη. έχεις υψηλά standardsBandit59 έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 19:54Τα νέα κομματίδια μου θυμισαν ιστορία από το 1976-77. Τότε είχαν ιδρυθεί ΔΥΟ (!) χριστιανοδημοκρατικά κόμματα, το ΧΡΙ.Κ.Ε. και το ΧΡΙΣ.Κ.ΕΛ. Με την παλιοπαρέα μου (Λιόλιος, Παπουτσάς και σια) είχαμε γνωρίσει τον γιο του ''ιδρυτή'' του ΧΡΙΣΚΕΛ, ένα παιδοβούβαλο 200 κιλά. Είχαν ανοίξει και γραφείο κάπου στην Κάνιγγος. Καλοκαίρι, ήταν πολλή η ζέστη αλλά το παιδοβούβαλο κέρναγε αβέρτα παγωτά και αναψυκτικά. Ετσι την βγάζαμε στη δροσιά με τα κεράσματα κάνοντας χαβαλέ με τον τυπά που το είχε πάρει ζεστάΤο μόνο σημείο διαφωνίας ήταν στο χρώμα της στολής της Νεολαίας.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Το 1977 υπήρχε (από πολύ παλιότερα) και η Χριστιανική Δημοκρατία του Ψαρουδάκη, που είχε και κόσμο και κύρος.Bandit59 έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 19:54Τα νέα κομματίδια μου θυμισαν ιστορία από το 1976-77. Τότε είχαν ιδρυθεί ΔΥΟ (!) χριστιανοδημοκρατικά κόμματα, το ΧΡΙ.Κ.Ε. και το ΧΡΙΣ.Κ.ΕΛ. Με την παλιοπαρέα μου (Λιόλιος, Παπουτσάς και σια) είχαμε γνωρίσει τον γιο του ''ιδρυτή'' του ΧΡΙΣΚΕΛ, ένα παιδοβούβαλο 200 κιλά. Είχαν ανοίξει και γραφείο κάπου στην Κάνιγγος. Καλοκαίρι, ήταν πολλή η ζέστη αλλά το παιδοβούβαλο κέρναγε αβέρτα παγωτά και αναψυκτικά. Ετσι την βγάζαμε στη δροσιά με τα κεράσματα κάνοντας χαβαλέ με τον τυπά που το είχε πάρει ζεστάΤο μόνο σημείο διαφωνίας ήταν στο χρώμα της στολής της Νεολαίας.
Η στάση του στη διάρκεια της χούντας του είχε δώσει αίγλη και από τη νεολαία του βγήκαν γέροι διανοητές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το επίσημο προεκλογικό βίντεο του κόμματος Μπογδάνου Εμφιετζόγλου
από southern » 13 Ιουν 2023, 06:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
13 Ιουν 2023, 21:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χωρίζουν» οι δρόμοι για Μπογδάνο- Εμφιετζόγλου: Διαλύεται ο Πατριωτικός Συνασπισμός
από southern » 08 Ιούλ 2023, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 2484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
09 Ιούλ 2023, 11:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεργασία Κασσελακη - Κωνσταντόπουλου
από Ίακχος » 11 Μάιος 2025, 11:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 184 Απαντήσεις
- 2865 Προβολές
-