ρε αυτά είναι καλά νέα, να βρούμε έτοιμες υποδομές (αν δεν τις βομβαρδίσουμε) όταν απελευθερώσουμε την ΒασιλεύουσαΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 19:48Περιμένουμε τίτλους τύπου "Απίστευτη τουρκική πρόκληση. Εγκαινίαστηκε νέο αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη" από τα ελληνικά
ΜΜΕ.
Το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι ένας γίγαντας στο σταυροδρόμι των ηπείρων
Re: Το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι ένας γίγαντας στο σταυροδρόμι των ηπείρων
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι ένας γίγαντας στο σταυροδρόμι των ηπείρων
Εσύ είσαι σοβαρός ωρε..... At times.Στύγιος έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 19:49Αν υπονοείς εμένα ,απέχεις παρασάγγας.Πτολεμαίος έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 19:45Έχει την πλάκα του να βλέπεις τα τουρκολαγνα να μουσκευουν με μογγολικα τεκταινόμενα.

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Πάντως από την άλλη πίπα για αεροδρόμιο που έχουν στην Κωνσταντινούπολη, οτιδήποτε είναι καλύτερο.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Frappezitis
Εμμισθο παπαγαλακι του συστηματος.Και για αυτο νρεπεσαι να δειξεις το payroll σου.George_V έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 19:47Δεν ειμαι εγω στο payroll της ΜΙΤ.
Για δειξε μας το δικο σου. (Αν και ειμαι σιγουρος οτι σε πιασανε κοροιδο και το κάνεις τσάμπα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 10 Ιαν 2023, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Θα καβαλήσει το άλογό του ο Κυριάκος και συνοδεία του Φλώρου, του Φραγκούλη Φράγκου και του Καλεντερίδη θαLord Brum έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 19:50ρε αυτά είναι καλά νέα, να βρούμε έτοιμες υποδομές (αν δεν τις βομβαρδίσουμε) όταν απελευθερώσουμε την ΒασιλεύουσαΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 19:48Περιμένουμε τίτλους τύπου "Απίστευτη τουρκική πρόκληση. Εγκαινίαστηκε νέο αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη" από τα ελληνικά
ΜΜΕ.
μπει από την Κερκόπορτα στην Κωνσταντινούπολη. Τον Άδωνη Γεωργιάδη θα τον βάλουν να κάνει την σάλπιγγα.
καλά, όσο ακριβότερα τα έργα τους τόσο αξίζει τον κόπο ο σκαλπ που θα τα διαλύσειΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 19:56Θα καβαλήσει το άλογό του ο Κυριάκος και συνοδεία του Φλώρου, του Φραγκούλη Φράγκου και του Καλεντερίδη θαLord Brum έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 19:50ρε αυτά είναι καλά νέα, να βρούμε έτοιμες υποδομές (αν δεν τις βομβαρδίσουμε) όταν απελευθερώσουμε την ΒασιλεύουσαΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 19:48Περιμένουμε τίτλους τύπου "Απίστευτη τουρκική πρόκληση. Εγκαινίαστηκε νέο αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη" από τα ελληνικά
ΜΜΕ.
μπει από την Κερκόπορτα στην Κωνσταντινούπολη. Τον Άδωνη Γεωργιάδη θα τον βάλουν να κάνει την σάλπιγγα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Και η δεύτερη εικόνα (η "ονειρική", η αλλοιωμένη- τουρκική είναι; ) στο ίδιο μοτίβο από πλευράς αισθητικής, δηλαδή
"ότι τα σκ@τά και το φτυάρι".

Τουτέστιν χάνεται κι ο, όποιος, συμβολισμός στον στροβιλισμό του κιτς.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα μπορουσα.Frappezitis έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 19:56Εμμισθο παπαγαλακι του συστηματος.Και για αυτο νρεπεσαι να δειξεις το payroll σου.
Τουλαχιστον δεν ειμαι τουρκικο παπαγαλακι σαν κι εσενα. Ειμαι σε καλυτερο λεβελ απο σενα ουτως η αλλως.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Frappezitis
George_V έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 20:21Θα μπορουσα.Frappezitis έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 19:56Εμμισθο παπαγαλακι του συστηματος.Και για αυτο νρεπεσαι να δειξεις το payroll σου.
Τουλαχιστον δεν ειμαι τουρκικο παπαγαλακι σαν κι εσενα. Ειμαι σε καλυτερο λεβελ απο σενα ουτως η αλλως.
Καλοφαγωτα τα 0,60.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Φαραωνική έργα για να ξεπλύνει μαύρο χρήμα.
Νομίζω Beria ότι πρέπει να δώσουμε στον Ταγίπ σαν πχωρουμ το βραβείο του Πασοκου της χρονιάς.
Νομίζω Beria ότι πρέπει να δώσουμε στον Ταγίπ σαν πχωρουμ το βραβείο του Πασοκου της χρονιάς.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εσύ τα περιμένεις μόνος σου.Από την άλλη μεριά εάν ο Ταγίπ στείλει τον πύραυλο Ταυφούν στην Αθήνα όπως απειλεί ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ δύσκολο να μείνει και αυτό αλώβητο από τα Ραφάλ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 19:48Περιμένουμε τίτλους τύπου "Απίστευτη τουρκική πρόκληση. Εγκαινίαστηκε νέο αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη" από τα ελληνικά
ΜΜΕ.

- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ωραίος ο νέος πύργος της Μίνας Μόργκουλ
(Μην τη λες έτσι, είναι Μίνας Ίθιλ, αλησμόνητη πατρίδα!)
(Μην τη λες έτσι, είναι Μίνας Ίθιλ, αλησμόνητη πατρίδα!)
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
και τον λευκό τον πύργο να φωτίσω μωβ και να του βάλω ωραία σχεδιάκια θα δείχνει υπερσύγχρονο έργο και πολύ περισσότερο τούρκικο συμπληρώνω
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τουλαχιστον δε με πιασανε κοροιδο να το κανω τσάμπα οπως εσυ.Frappezitis έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 20:27George_V έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 20:21Θα μπορουσα.Frappezitis έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 19:56
Εμμισθο παπαγαλακι του συστηματος.Και για αυτο νρεπεσαι να δειξεις το payroll σου.
Καλοφαγωτα τα 0,60.
Το ξερεις οτι οι υπηρεσιες πληρωνονται ετσι δεν ειναι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
πάντως είναι κάτι όμορφο συγκριτικά με τον τελείως φλατ σχεδίασης τον δικό μας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
02 Αύγ 2023, 20:36
-
-
Νέα δημοσίευση Πυροβολισμοί σε Καθολική εκκλησία της Κωνσταντινούπολης. Φήμες για νεκρούς
από Ίακχος » 28 Ιαν 2024, 12:37 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
28 Ιαν 2024, 12:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πορεία του ΠΑΜΕ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
από Golden Age » 02 Νοέμ 2023, 13:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 445 Προβολές
-