Τι έχω πει.taxalata xalasa έγραψε: ↑09 Ιαν 2023, 18:19Δεν τα χαλαμε πουθενα... ΔΕΝ τα ειχαμε φτιαγμενα για να τα χαλασουμε...seismic έγραψε: ↑09 Ιαν 2023, 18:08Είναι οντότητα που σκέπτεται και δημιουργεί και είναι δύναμη ενέργειας. Τώρα αν εσύ την πεις Θεό ή την πεις ενέργεια ή την πεις υπερδύναμη δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει ότι υπάρχει και τίποτα μα τίποτα δεν έγινε στην τύχη.taxalata xalasa έγραψε: ↑09 Ιαν 2023, 16:59
ο τυπος ειπε.... συμπαν = ενεργεια (δυναμη) = θεος...
αλλα στην πολυλογια του, φασκει και αντιφασκει... και λεει αλλανταλλων...
και οταν πιανεται στην φακα, αλλαζει αυτα που ελεγε...
Δεν φάσκω και αντιφάσκω Εγώ τον λέω Θεό Εσύ ονόμασε τον πίου πίου.
Εκεί θα τα χαλάσουμε στο όνομα?
Επιμενεις σε ολο το νημα πως ΔΕΝ Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή...
Και οταν εσυ ισοδυναμεις το συμπαν με ενεργεια και την ενεργεια με θεο, τοτε μας λες οτι ΔΕΝ Υπάρχει ενεργεια χωρίς τον παρατηρητή = ΔΕΝ Υπάρχει θεος χωρίς τον παρατηρητή...
Και εφοσον ο παρατηρητής εισαι εσυ, ο ανθρωπος, τοτε συνεπαγεται οτι δεν υπαρχει θεος χωρις τον ανθρωπο, το οποιο συνεπαγεται οτι ο ανθρωπος εφτιαξε (στον μυαλο του) τον θεο να υπαρχει...
και εχεις πεσει στον λακκο που εσυ εσκαψες.... διοτι ενω εισαι θεουσος, ταυτοχρονα λες οτι ο ανθρωπος εφτιαξε τον θεο, το οποιο λενε οσοι δεν ειναι θεουσοι...
τι δεν καταλαβες ; να στο κανω μαρμαροσκονη....
1)Έχω πει ότι δεν υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή.
2) Έχω πει ότι πίσω από όλα υπάρχει ενέργεια που σκέπτεται και δημιουργεί.
Το ερώτημα είναι πως αφού υπάρχει η ενέργεια που δημιουργεί, πως δεν υπάρχει το σύμπαν χωρίς εμάς?
Απαντάω
Το δικό μας σύμπαν δεν υπάρχει χωρίς εμάς.
Βλέπουμε αντικείμενα και χρώματα, ακούμε, μυρίζουμε, αισθανόμαστε, γευόμαστε.
Εκεί φίλε έξω στο σύμπαν δεν υπάρχει χρώμα, δεν υπάρχουν αντικείμενα όπως τα βλέπουμε εμείς, δεν υπάρχουν μυρωδιές ούτε ήχοι αν δεν περάσει πρώτα η ενέργεια του σύμπαντος μέσα από τις πέντε αισθήσεις του ανθρώπου και μετατραπεί η ενέργεια στο σύμπαν που βλέπουμε.
Ο ανθρώπινος μηχανισμός δημιουργεί όλα αυτά που βλέπουμε μυρίζουμε ακούμε
Ζούμε σε ένα ΜΑΤΡΙΞ το οποίο εκεί έξω δεν υπάρχει
Τι υπάρχει εκεί έξω?
Υπάρχει μόνο ενέργεια η οποία μας προγραμμάτισε να φανταζόμαστε ότι ζούμε σε ένα περιβάλλον που όμως δεν υπάρχει αλλού παρά μόνο μέσα στο κεφάλι μας.
Και σε ρωτάω τώρα.
Χωρίς αυτό το κεφάλι του παρατηρητή υπάρχει κάτι άλλο εκεί έξω εκτός από την ενέργεια που μας δημιούργησε να ζούμε σε αυτήν την προσομοίωση?
Αν υπήρχε το σύμπαν εκεί έξω που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως άνθρωποι, τότε ο κουφός θα άκουγε και ο στραβός θα έβλεπε.