Πουτλερακι ήθελα να γράψω. FixedPillars έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 10:58Πουτινάκι επειδή υποστηρίζω τα δικαιώματα των κατοίκων του Ντομπάς που αποφάσισαν έτσι απλά οι αγαπημένοι σας ουκροναζί να εξολοθρεύσουν;
Η Μιχαηλίδου μας προετοιμάζει για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλα ζευγάρια
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Η Μιχαηλίδου μας προετοιμάζει για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλα ζευγάρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 11 Ιαν 2023, 11:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Otto Weininger
Αυτό με τους ψηλούς μου διαφεύγειStalker έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 10:48Τι να πω, με τραβάνε τα low hanging fruit, αν είναι πανεύκολο να την πω σε κάποιον θα το κάνωOtto Weininger έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 10:25Εκτός από ανωμαλους και woke, ασχολείσαι με κάτι άλλο;Stalker έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 10:06Υιοθεσία από ομοφυλόφιλους είχε μέχρι και η αμερική του Τραμπ, τίποτα δεν πάθανε.
Λίστα προκάτ ακροδεξιάς αγανάκτησης:
- αιξο η εβρεη κε ι μαύροι: fail
- αίξο η ξαίνη: fail
- αίξο ει πουστιδι: fail
- να μη παντρεύονται ι πουστιδη: fail
- να μην υιοθετοούν οι πούστιδη <--- είστε εδώ
- αίξο οι βαψομαλλιάδες qe ι κινονικες επιστιμες από τα πανεπιστήμια
- αίξο οι τρανς
- ίστε όλι πεδερασταις εκτός απω μένα
...
Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, προχτές άνοιξε νήμα ότι οι woke προσπαθούν να κάνουν κάνσελ του ψηλούς, η εμμονικότητα και η φαντασιοπληξία των antiwoke του πχώρουμ είναι σε τελείως άλλο επίπεδο από το σποραδικό shitposting μου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Απλώς ο Αρίστος ανακάλυψε τη στήλη opinion στις αμερικάνικες φυλλάδες και του έκανε εντύπωση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
H ακύρωση των ψηλών είναι η νέα μούρλα της woke cultureOtto Weininger έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 10:59Αυτό με τους ψηλούς μου διαφεύγειStalker έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 10:48Τι να πω, με τραβάνε τα low hanging fruit, αν είναι πανεύκολο να την πω σε κάποιον θα το κάνω
Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, προχτές άνοιξε νήμα ότι οι woke προσπαθούν να κάνουν κάνσελ του ψηλούς, η εμμονικότητα και η φαντασιοπληξία των antiwoke του πχώρουμ είναι σε τελείως άλλο επίπεδο από το σποραδικό shitposting μου.
Απ'τις πιο δυνατές πχορουμικές στιγμές!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι ακριβώς, στην φύση δεν θα μπορούσε να πάει με άντρα και δεν θα έκανε παιδί εκτός αν είναι bisexual οπότε εκεί δεν υπάρχει πρόλημα.Ναύτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 10:52Κι όμως, σε ό,τι έχει να κάνει με τη βιολογία, απαντιέται πολύ εύκολα. Παιδιά κάνουν οι γυναίκες που έχουν βιολογική ικανότητα προς τούτο.-
Το άλλο που γράφει: "και δικαιούνται να υιοθετούν τα ανδρόγυνα", είναι πολιτική θέση και συζητείται. Η υιοθεσία είναι όντως ευαίσθητο ζήτημα, όχι γιατί οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να θεωρούνται de facto ως ακατάλληλοι για γονείς, αλλά επειδή τα παιδιά που θα τεκνοθετηθούν από ομόφυλα ζευγάρια ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κοινωνικό ρατσισμό.
Πάντως αν διαπιστωθεί με non-biased έρευνες (γιατί δυστυχώς το wokeness έχει εισχωρήσει και στην επιστήμη) ότι τα παιδιά με ομοφυλόφιλους γονείς μεγαλώνουν φυσιολογικά θα άρω την αντίρρησή μου. Βέβαια κάποια παιδιά θα έχουν γίνει πειραματόζωα προηγουμένως για να φτάσουμε εκεί...
Aυτό είναι λάθος επιχείρημα, γιατί υπάρχουν υπάρχουν και ετερόφυλα ζευγάρια που χρησιμοποιούν την εξωσωματική με σπέρμα ξένου δότη. Ή γυναίκες που θέλουν παιδί χωρίς γάμο, ανεξαρτήτως ερωτικής τάσης κλπ κλπ
Αλλού είναι το πρόβλημα. Στην ανεξέλεγκτη από την οικογένεια πίεση που μπορεί να δεχθεί το παιδί από το κοινωνικό περιβάλλον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και πώς θα γνωρίζεις αν είναι non-biased οι έρευνες;Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 11:05
Πάντως αν διαπιστωθεί με non-biased έρευνες (γιατί δυστυχώς το wokeness έχει εισχωρήσει και στην επιστήμη) ότι τα παιδιά με ομοφυλόφιλους γονείς μεγαλώνουν φυσιολογικά θα άρω την αντίρρησή μου. Βέβαια κάποια παιδιά θα έχουν γίνει πειραματόζωα προηγουμένως για να φτάσουμε εκεί...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ξέχασες το τελευταίο στεπ: [*] μου ιπε οτη ινε 18Stalker έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 10:06Υιοθεσία από ομοφυλόφιλους είχε μέχρι και η αμερική του Τραμπ, τίποτα δεν πάθανε.
Λίστα προκάτ ακροδεξιάς αγανάκτησης:
- αιξο η εβρεη κε ι μαύροι: fail
- αίξο η ξαίνη: fail
- αίξο ει πουστιδι: fail
- να μη παντρεύονται ι πουστιδη: fail
- να μην υιοθετοούν οι πούστιδη <--- είστε εδώ
- αίξο οι βαψομαλλιάδες qe ι κινονικες επιστιμες από τα πανεπιστήμια
- αίξο οι τρανς
- ίστε όλι πεδερασταις εκτός απω μένα
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 11 Ιαν 2023, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
Δεν υπάρχει μαγικό τρικ, θέλει χρόνο και κόπο, διάβασμα και διασταύρωση. Αυτό όμως πρέπει να κάνει κάποιος για να έχει σωστή άποψη.AlienWay έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 11:08Και πώς θα γνωρίζεις αν είναι non-biased οι έρευνες;Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 11:05
Π.χ. αν το ΧΥΖ γκρουπ που έκανε την τάδε έρευνα έχει κάνει και άλλες αντίστοιχες και τα αποτελέσματα είναι όλα προς την μια πλευρά ή την άλλη.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Όπως το λες κι εσύ, αμφιβάλλω αν θα υπάρξουν τέτοιες έρευνες. Κάποιες χώρες προσφέρουν τον εαυτό τους για πειραματόζωα οπότε ίσως υπάρχουν επαρκή στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση, η παράδοση παιδιών σε μια ομάδα του πληθυσμού δυσανάλογα υπερσεξουαλικοποιημένη, άστατη ερωτικά και συμμετέχουσα και στις δύο πλευρές της παιδικής κακοποίησης, σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό, δεν ακούγεται καλή ιδέα.Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 11:05Πάντως αν διαπιστωθεί με non-biased έρευνες (γιατί δυστυχώς το wokeness έχει εισχωρήσει και στην επιστήμη) ότι τα παιδιά με ομοφυλόφιλους γονείς μεγαλώνουν φυσιολογικά θα άρω την αντίρρησή μου. Βέβαια κάποια παιδιά θα έχουν γίνει πειραματόζωα προηγουμένως για να φτάσουμε εκεί...
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Ανεξαρτήτως με το πόσο στημένες ή μη είναι οι έρευνες, το σίγουρο είναι ότι τα αποτελέσματα τους αφορούν σε πολλά χρόνια μετά την υιοθεσία.AlienWay έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 11:08Και πώς θα γνωρίζεις αν είναι non-biased οι έρευνες;Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 11:05
Και είναι μάλλον χαζό να θεωρεί κάποιος ότι τα αποτελέσματα σε μία χώρα, όπου οι γάμοι και οι υιοθεσιες ξεκίνησαν πολλά χρόνια πριν, μπορούν να είναι συγκρίσιμα με μία χώρα που προς το παρόν παίζει το συμφωνο συμβίωσης. Γιατί σε κάποιες χώρες επιτρέπονται και οι θρησκευτικοί γάμοι ομοφυλόφιλων, η νοοτροπία είναι διαφορετική.
Απλώς, είναι ένα ακόμη πεδίο από αυτά που μπορεί να παίξει η τάχαμ

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε ορισμένα θέματα κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να συγκεντρωθεί επαρκές δείγμα και να γίνουν έρευνες.Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 11:11Δεν υπάρχει μαγικό τρικ, θέλει χρόνο και κόπο, διάβασμα και διασταύρωση. Αυτό όμως πρέπει να κάνει κάποιος για να έχει σωστή άποψη.AlienWay έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 11:08Και πώς θα γνωρίζεις αν είναι non-biased οι έρευνες;Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 11:05
Π.χ. αν το ΧΥΖ γκρουπ που έκανε την τάδε έρευνα έχει κάνει και άλλες αντίστοιχες και τα αποτελέσματα είναι όλα προς την μια πλευρά ή την άλλη.
Στο συγκεκριμένο, αν η επιστήμη (της παιδοψυχολογίας) είχε σοβαρές ενστάσεις, θα έβγαιναν οι εκπρόσωποί της να τις διατυπώσουν.
Το γεγονός ότι δεν συνέβη αυτό, σημαίνει ότι έχουν δώσει το πράσινο φως.
Άρα ποιοι είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
Μπορεί να σημαίνει και ότι δεν τολμούν να μιλήσουν για να μην τους πετάξουν στ' αζήτητα οι woke καννίβαλοι με την φασαρία που θα σηκώσουν. Δυστυχώς αυτό είναι καθεστώς σήμερα στην Δύση.AlienWay έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 11:19Σε ορισμένα θέματα κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να συγκεντρωθεί επαρκές δείγμα και να γίνουν έρευνες.
Στο συγκεκριμένο, αν η επιστήμη (της παιδοψυχολογίας) είχε σοβαρές ενστάσεις, θα έβγαιναν οι εκπρόσωποί της να τις διατυπώσουν.
Το γεγονός ότι δεν συνέβη αυτό, σημαίνει ότι έχουν δώσει το πράσινο φως.
Άρα ποιοι είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε.
Γιατί τόση πολυλογία; Πείτε απλά μονά-ζυγά δικά σας να τελειώνουμε.Rakomelofronas έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 11:12Όπως το λες κι εσύ, αμφιβάλλω αν θα υπάρξουν τέτοιες έρευνες. Κάποιες χώρες προσφέρουν τον εαυτό τους για πειραματόζωα οπότε ίσως υπάρχουν επαρκή στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση, η παράδοση παιδιών σε μια ομάδα του πληθυσμού δυσανάλογα υπερσεξουαλικοποιημένη, άστατη ερωτικά και συμμετέχουσα και στις δύο πλευρές της παιδικής κακοποίησης, σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό, δεν ακούγεται καλή ιδέα.Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 11:05Πάντως αν διαπιστωθεί με non-biased έρευνες (γιατί δυστυχώς το wokeness έχει εισχωρήσει και στην επιστήμη) ότι τα παιδιά με ομοφυλόφιλους γονείς μεγαλώνουν φυσιολογικά θα άρω την αντίρρησή μου. Βέβαια κάποια παιδιά θα έχουν γίνει πειραματόζωα προηγουμένως για να φτάσουμε εκεί...
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
από southern » 28 Δεκ 2023, 09:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1803 Απαντήσεις
- 31677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
25 Νοέμ 2024, 18:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πάπας Φραγκίσκος: Η Καθολική Εκκλησία θα μπορούσε να ευλογήσει ομόφυλα ζευγάρια
από Ίακχος » 04 Οκτ 2023, 09:45 » σε Θρησκειολογία - 73 Απαντήσεις
- 2951 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
11 Νοέμ 2023, 17:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος στην απόκτηση παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια μέσω παρένθετης μητέρας
από Unique » 02 Απρ 2025, 04:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
02 Απρ 2025, 16:11
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Ιαν 2024, 17:42