Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Η αποφαση της κυβερνησης για την ταφη του Βασιλεως ειναι ντροπιαστικη και φοβικη.
Επρεπε να ταφει με τιμες αρχηγου κρατους αφου υπηρξε τετοιος επι αρκετα ετη.
Επρεπε να ταφει με τιμες αρχηγου κρατους αφου υπηρξε τετοιος επι αρκετα ετη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δεν υπήρχε περίπτωση να έχει τέτοια αντίληψη ένας νέος 24 ετών.. Η ευθύνη είναι όλη των συμβούλων του..πατησιωτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 18:50Ο Κωνσταντίνος δεν είχε πολιτικές ικανότητες για να αντιληφθεί ότι δεν έπρεπε να βγει αυτός μπροστά εάν ήθελε να διατηρήσει τον θρόνο του και να αφήσει τους πολιτικούς να βγάζουν τα μάτια τους περιοριζόμενος στο ρόλο άλλων ευρωπαικών μοναρχιών.
Το 1965 έπρεπε αφού ζήτησε την παραίτηση Παπανδρέου να διαλύσει τη βουλή και να προκηρύξει εκλογές.
Τις εκλογές θα τις κέρδιζε πάλι ο Παπανδρέου που αυτή τη φορά θα έπαιρνε και το Υπουργείο Αμύνης (το αστείο εδώ είναι ότι ο Παπανδρέου θεωρούσε τον Παπαδόπουλο δικό του επειδή ήταν και αυτός από την Αχαίααλλά ας το αφήσουμε αυτό).Το στρατοδικείο που θα δίκαζε τον Ανδρέα για την υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ με τις οδηγίες του πατέρα του φυσικά θα τον αθώωνε πανηγυρικά και επίσης φυσικά η ΕΡΕ του τώρα εμφανιζόμενου ως "συνετού" Κανελλόπουλου που τότε κατηγορούσε τους Παπανδρέου ότι ετοιμάζουν "δικτατορία ελεεινής μορφής" θα κατήγγειλε ότι η απόφαση ήταν μιλημένη και κωμωδία όπου στρατοδίκες αθώωναν κάποιον ενώ είχαν προιστάμενο τον πατέρα του.
Μείνε εσύ απέξω και άσε την Ενωση Κέντρου και την ΕΡΕ να πλακώνονται και αν σου έλεγε κάποιος τι έκανες η απάντηση θα ήταν εγώ έδιωξα τον Παπανδρέου αλλά ο λαός τον επανέφερε και αφού ο "κυρίαρχος λαός" δεν έχει πρόβλημα να δικάζουν δικαστές υπό τις διαταγές του πατέρα τον γιο και να τον αθωώνουν δεν έχω ούτε εγώ.Δηλαδή η πασοκική καφρίλα θα είχε εκδηλωθεί από τότε και όπως τώρα έχει γίνει κοινή συνείδηση ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έπεσε από τον ουρανό αλλά είναι πάνω απ όλα δημιούργημα του "έλληνα λαού" θα ήταν γνωστό από τότε.
Αυτός πάντως θα ήταν απέξω από όλα αυτά και δύσκολα θα του προσήπτε κάποιος κάτι.Ούτε ήταν πιθανόν εφ όσον δεν έβαζε εμπόδια να βρει αφορμή ο Παπανδρέου να τον διώξει.
Πως θα τέλειωναν όλα αυτά;όπως τέλειωσαν και τώρα αλλά πολύ πιο γρήγορα χωρίς τα ταμεία της ΕΟΚ.
Το ΔΝΤ θα εμφανιζόταν τη δεκαετία του 70 όπως σε τόσες άλλες χώρες με την κρίση του πετρελαίου και οι πολιτικοί θα έβαζαν τα κεφάλια μέσα και θα ακολουθούσαν μνημόνια με δραχμή.Αυτός πάντως θα ήταν στο θρόνο του.
Τα υπόλοιπα για την εγχώρια πολιτική κατάσταση, αν και θλιβερά, έχεις δίκιο..
συμφωνω με βατραχο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
και ο παπαδόπουλος θα έπρεπε, εδώ ετάφη με τιμές ο φλωράκης και ο μαλακανδρέας
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Καλά ναι, ήταν ταλέντο στα στρατιωτικά
Τελείωσε τέσσερις παραγωγικές σχολές σεντρια χρόνια
Τελείωσε τέσσερις παραγωγικές σχολές σεντρια χρόνια
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο πατέρας του μάλλον με τους δασκάλους που του πήρε.Για βασιλιά τον προετοίμαζε.Αντί να τον στέλνει σε στρατιωτικές εκπαιδεύσεις λες και επρόκειτο να πολεμήσει ή σε ολυμπιακούς αγώνες να του πάρει πέντε πολιτικούς επιστήμονες και ιστορικούς να μάθει σε ποιά χώρα βρίσκεται.Parrot έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 19:02Δεν υπήρχε περίπτωση να έχει τέτοια αντίληψη ένας νέος 24 ετών.. Η ευθύνη είναι όλη των συμβούλων του..πατησιωτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2023, 18:50Ο Κωνσταντίνος δεν είχε πολιτικές ικανότητες για να αντιληφθεί ότι δεν έπρεπε να βγει αυτός μπροστά εάν ήθελε να διατηρήσει τον θρόνο του και να αφήσει τους πολιτικούς να βγάζουν τα μάτια τους περιοριζόμενος στο ρόλο άλλων ευρωπαικών μοναρχιών.
Το 1965 έπρεπε αφού ζήτησε την παραίτηση Παπανδρέου να διαλύσει τη βουλή και να προκηρύξει εκλογές.
Τις εκλογές θα τις κέρδιζε πάλι ο Παπανδρέου που αυτή τη φορά θα έπαιρνε και το Υπουργείο Αμύνης (το αστείο εδώ είναι ότι ο Παπανδρέου θεωρούσε τον Παπαδόπουλο δικό του επειδή ήταν και αυτός από την Αχαίααλλά ας το αφήσουμε αυτό).Το στρατοδικείο που θα δίκαζε τον Ανδρέα για την υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ με τις οδηγίες του πατέρα του φυσικά θα τον αθώωνε πανηγυρικά και επίσης φυσικά η ΕΡΕ του τώρα εμφανιζόμενου ως "συνετού" Κανελλόπουλου που τότε κατηγορούσε τους Παπανδρέου ότι ετοιμάζουν "δικτατορία ελεεινής μορφής" θα κατήγγειλε ότι η απόφαση ήταν μιλημένη και κωμωδία όπου στρατοδίκες αθώωναν κάποιον ενώ είχαν προιστάμενο τον πατέρα του.
Μείνε εσύ απέξω και άσε την Ενωση Κέντρου και την ΕΡΕ να πλακώνονται και αν σου έλεγε κάποιος τι έκανες η απάντηση θα ήταν εγώ έδιωξα τον Παπανδρέου αλλά ο λαός τον επανέφερε και αφού ο "κυρίαρχος λαός" δεν έχει πρόβλημα να δικάζουν δικαστές υπό τις διαταγές του πατέρα τον γιο και να τον αθωώνουν δεν έχω ούτε εγώ.Δηλαδή η πασοκική καφρίλα θα είχε εκδηλωθεί από τότε και όπως τώρα έχει γίνει κοινή συνείδηση ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έπεσε από τον ουρανό αλλά είναι πάνω απ όλα δημιούργημα του "έλληνα λαού" θα ήταν γνωστό από τότε.
Αυτός πάντως θα ήταν απέξω από όλα αυτά και δύσκολα θα του προσήπτε κάποιος κάτι.Ούτε ήταν πιθανόν εφ όσον δεν έβαζε εμπόδια να βρει αφορμή ο Παπανδρέου να τον διώξει.
Πως θα τέλειωναν όλα αυτά;όπως τέλειωσαν και τώρα αλλά πολύ πιο γρήγορα χωρίς τα ταμεία της ΕΟΚ.
Το ΔΝΤ θα εμφανιζόταν τη δεκαετία του 70 όπως σε τόσες άλλες χώρες με την κρίση του πετρελαίου και οι πολιτικοί θα έβαζαν τα κεφάλια μέσα και θα ακολουθούσαν μνημόνια με δραχμή.Αυτός πάντως θα ήταν στο θρόνο του.
Τα υπόλοιπα για την εγχώρια πολιτική κατάσταση, αν και θλιβερά, έχεις δίκιο..
-
Σίγουρα τα ίδια θα έλεγε και για τους κομμουνιστες ηγέτες που πέθαναν μετά την πτώση του υπαρκτό. κορομηλο το δάκρυ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ρε Πάτ αδίκησε έπρεπε να γράφεις σενάρια Επιστημονικής Φαντασίας 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- taxalata xalasa
ειμαι καθετα αντιθετος στην ιδεολογικη σου μεργια, αλλα θα συμφωνησω οχι επειση ηταν αρχηγος κρατους, αλλα επειδή, όπως επαναλαμβάνω συνέχεια, χάνουμε μια ευκαιρία για παγκόσμια προβολή σαν χώρα που ζει από τον τουρισμό...
θα ηθελα μια φαραωνική κηδεία 15 ημερων με τρελα εσοδα και παγκοσμια διαφημιση, για ολο το κρατος και ολους τους προμηθευτες υπηρεσιων και υλικων και αϋλων αγαθων, ενταφιάζοντας ταυτόχρονα μια και καλή την βασιλεία στην Ελλάδα από το Τατόϊ στο κατώϊ...
Δυστυχως κυβερνιομαστε από κομπλεξικους προλεταριους που ειναι και δεξιοι και αριστεροι και δεν εχουν σχεση με την σημερινη παγκοσμια κοινωνια του εμποριου...
Δυστυχως επτωχεύσαμε και θα παραμείνουμε πτωχευμένοι...
Τα ιδεολογικα τα κανω κωλόχαρτο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 11 Ιαν 2023, 19:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 755 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Δεκ 2024, 23:24
-
- 68 Απαντήσεις
- 2846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 23:12
-
-
Νέα δημοσίευση Μενδωνη vs Ιδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 0-5
από Frappezitis » 14 Αύγ 2023, 07:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Αύγ 2023, 17:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο 3ος θα ξαναγίνει υπουργός;
από Εκτωρ » 29 Μάιος 2023, 01:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Μάιος 2023, 13:13
-