Γιατί να απολογηθούμε σε ξένους βασιλικούς οίκους; Εάν θέλουν να έρθουν για την κηδεία, να τιμήσουν με την παρουσία τους τον νεκρό και την οικογένειά ας έρθουν. Εάν θέλουν να έρθουν για το τζερτζελο και τις φωτογραφίες, ας τα κάνουν στις χώρες τους.Golden Age έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 14:23Χωρίς πλάκα, πως θα απολογηθούμε σε βασιλικούς οίκους ξένων κρατών για τα μεταπολιτευτικά καραγκιοζιλίκια;
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
- Golden Age
Ωραία διπλωμματία. Τα εσωτερικά πολιτικά συμπλέγματα πάνω απο τις διακρατικές σχέσεις.GoBzi έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 14:26Γιατί να απολογηθούμε σε ξένους βασιλικούς οίκους; Εάν θέλουν να έρθουν για την κηδεία, να τιμήσουν με την παρουσία τους τον νεκρό και την οικογένειά ας έρθουν. Εάν θέλουν να έρθουν για το τζερτζελο και τις φωτογραφίες, ας τα κάνουν στις χώρες τους.Golden Age έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 14:23Χωρίς πλάκα, πως θα απολογηθούμε σε βασιλικούς οίκους ξένων κρατών για τα μεταπολιτευτικά καραγκιοζιλίκια;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
εδώ που τα λέμε και ποιον θα ψηφισουν; εκτος και αν δεν τους νοιαζει, μη ψηφιζοντας τον Κούλη, η πιθανοτητα να τους κατσικωθει πάλι ο Τσίμπλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 12 Ιαν 2023, 14:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Το ζήτημα ειναι οτι πολλοι απο αυτους ήδη δεν θα ψηφίσουν ΝΔ, οποτε και η ΝΔ τι να κανει, αφου αυτους τους εχει ουτως ή αλλως χασει, κοιταει να μην χασει κεντρωους
Διλημματα του κωλου, στις Δημοκρατιες δεν υπαρχουν αδιεξοδα μας λενε δεκαετιες τωρα....
- Sid Vicious
Παρένθεση:
Ας μην συγχέουμε την Δημοκρατία, το αρχαίο αυτό σύστημα κοινωνικής οργάνωσης του Λευκού Ανθρώπου, από την Αρχαία Αθήνα στην προκαισαρικη Ρώμη, στην Δημοκρατία των Βικινγκς στην Ισλανδία και στο Νοβγκοροντ, στο Ατμανατο των Κοζακων, με τον κοινοβουλευτισμο.
Ας μην συγχέουμε την Δημοκρατία, το αρχαίο αυτό σύστημα κοινωνικής οργάνωσης του Λευκού Ανθρώπου, από την Αρχαία Αθήνα στην προκαισαρικη Ρώμη, στην Δημοκρατία των Βικινγκς στην Ισλανδία και στο Νοβγκοροντ, στο Ατμανατο των Κοζακων, με τον κοινοβουλευτισμο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μέγα λάθος της ΝΔ το θέμα με την κηδεία του τέως.
Οι δεξιοί ψηφοφόροι της έκαναν πολλες φορές την Παπια σε θέμα που τάσσονταν στην δεξιά ατζέντα και τους πηγε κουβά ο Κουλης. Αυτή ήταν μάλλον η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτηρι, όσο αστείο και να φαίνεται ο χειρισμός τη κηδεία του τέως έκανε μεγαλο κακό στην νδ
Οι δεξιοί ψηφοφόροι της έκαναν πολλες φορές την Παπια σε θέμα που τάσσονταν στην δεξιά ατζέντα και τους πηγε κουβά ο Κουλης. Αυτή ήταν μάλλον η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτηρι, όσο αστείο και να φαίνεται ο χειρισμός τη κηδεία του τέως έκανε μεγαλο κακό στην νδ
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να ανάβει ο Κυριάκος κάθε μέρα ένα κερί στην Παναγία που υπάρχει ο Τσίπρας κι έτσι μπορεί να εφαρμόζει ό,τι πολιτική θέλει χωρίς να φοβάται ότι θα χάσει ψηφοφόρους
πέραν αυτού, για να απαντήσω και στον foscilis που θεωρεί ότι είμαι κρυφοβασιλικός ενώ είμαι ενάντια στον θεσμό της βασιλείας: ο θεσμός της βασιλείας καταργήθηκε με το σύνταγμα του 1975, μετά από δημοψήφισμα. Καλώς για μένα. Η ιστορία πάει μπροστά και η βασιλεία ανήκει σε άλλες εποχές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σήμερα, 45 χρόνια μετά, θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε τόσο μικροί και εκδικητικοί απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος κράτησε αξιοπρεπέστατη στάση απέναντι στη χώρα και το πολίτευμά της όλα αυτά τα χρόνια. Συμπεριφερόμαστε σαν μικρόψυχοι χωριάτες αυτή τη στιγμή και το θεωρώ ντροπή για τη χώρα και τη κοινωνία μας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Golden Age
Και γινόμαστε και διεθνώς έκθετοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 14:43σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να ανάβει ο Κυριάκος κάθε μέρα ένα κερί στην Παναγία που υπάρχει ο Τσίπρας κι έτσι μπορεί να εφαρμόζει ό,τι πολιτική θέλει χωρίς να φοβάται ότι θα χάσει ψηφοφόρους
πέραν αυτού, για να απαντήσω και στον foscilis που θεωρεί ότι είμαι κρυφοβασιλικός ενώ είμαι ενάντια στον θεσμό της βασιλείας: ο θεσμός της βασιλείας καταργήθηκε με το σύνταγμα του 1975, μετά από δημοψήφισμα. Καλώς για μένα. Η ιστορία πάει μπροστά και η βασιλεία ανήκει σε άλλες εποχές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σήμερα, 45 χρόνια μετά, θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε τόσο μικροί και εκδικητικοί απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος κράτησε αξιοπρεπέστατη στάση απέναντι στη χώρα και το πολίτευμά της όλα αυτά τα χρόνια. Συμπεριφερόμαστε σαν μικρόψυχοι χωριάτες αυτή τη στιγμή και το θεωρώ ντροπή για τη χώρα και τη κοινωνία μας
Χρειάστηκε να πεθάνει ο τέως για να αντιληφθούν την απουσία πολιτικού αναστήματος τουΚουλι οι ΝΔκρατες 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 755 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Δεκ 2024, 23:24
-
- 68 Απαντήσεις
- 2845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 23:12
-
-
Νέα δημοσίευση Μενδωνη vs Ιδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 0-5
από Frappezitis » 14 Αύγ 2023, 07:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Αύγ 2023, 17:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο 3ος θα ξαναγίνει υπουργός;
από Εκτωρ » 29 Μάιος 2023, 01:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Μάιος 2023, 13:13
-