Δεν υπάρχει "ολιγόωρο" λαϊκό προσκύνημα.Philip Mortimer έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 20:20
Δεν έχω παρακολουθήσει την υπόθεση και δεν με ενδιαφέρει. Από ό,τι διάβασα θα γίνει λαϊκό προσκύνημα
https://newpost.gr/eidiseis/ti-tha-gine ... sto-tatoi/
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καποια στιγμη μπορει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Η απορία μου (ειλικρινής) είναι αφού σύμφωνα με την κυβέρνηση η αντιπολίτευση θα λαϊκιζε όποια απόφαση και να έπαιρνε για την κηδεία, γιατί δεν επέλεξε τη θεσμική λύση;
Πραγματικά θελετε να ταφεί σαν αρχηγός κράτους αυτός που λεηλάτησε και ξεπούλησε την πολιτισμική κληρονομιά του λαού.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ο Μητσοτάκης εχει πεθανει εδω και 5 χρονια. Και ενταφιαστηκε με τιμες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αν δεν το καταλάβατε, σύντροφοι ιθαγενείς, να σάς το εξηγήσω ευχαρίστως: για την απόφαση της κυβέρνησης να κηδευτεί ο Κωνσταντίνος σαν ιδιώτης, φταίει η αντιπολίτευση.

Εννοώ την λεηλασία του Τατοϊου από τον Κωνσταντίνο το 1991 και 2007.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Δεν διαφωνώ στο ότι ήταν αποτυχημένο το κίνημμα. Αλλά δεν ήταν η μόνη αποτυχημένη αντιδικτατορική ενέργεια. Για την ακρίβεια, ΌΛΕΣ οι αντιδικτατορικές ενέργειες και κινήματα ήταν αποτυχημένες/α.George_V έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 20:37Γιατι ηταν ηλιθια. Για αυτο.Golden Age έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 20:31Όλες οι αντιδικτατορικές απόπειρες ήταν αποτυχημένες. Οι άλλες εκθειάζονται όμως. Του βασιλέως Κωνσταντίνου χλευάζεται και απαξιώνεται.
Στελνει τον υπασπιστη του να πει στον Αγγελη να παραδοθει και τον στέλνει αοπλο και χωρις συνοδεια μονο με μια εγγραφη διαταγη του. Αποτελεσμα? Ο Αγγελης που οπλοφορουσε συνελαβε τον υπασπιστη και ενημερωσε ολες τις μονάδες οτι γινεται αντεπανασταση.
Ε πρεπει να εισαι ντιπ ηλιθιος για να πιστευεις οτι ο Αρχηγος ΓΕΕΘΑ (ο οποιος ειναι και ψιλουποψιασμενος και δεν σε εμπιστευεται κιολας) θα παραδοθει σε εναν Ταξιαρχο μονο και μονο επειδη του το γραψες σε ενα χαρτι.
Και αυτο ειναι μονο μια απο τις τιτανοτεραστιες γκάφες που εγιναν. Δεν εχω φτασει ακομα καν στο γεγονος οτι πηγαν Καβαλα αντι για Θεσσαλονικη πιστευοντας οτι εκει θα βρουν τον σταθμο της CIA και Αμερικανικη βοηθεια για να ανακαλυψουν με εκπληξη οτι ο σταθμος της Καβάλας ειχε κλεισει το 1965.
Ε μετα γαμηθηκε ο Διας. Η Θεσσαλονικη ειχε ηδη ενημερωθει απο τον Αγγελη οτι γινεται κινημα και οι χουντικοι συνελαβαν τους φιλοβασιλικους διοικητες και εξασφαλισαν ολη τη φρουρα Θεσσαλονικης.
Εχει και αλλες γκάφες αλλα δεν ειναι το καταλληλο νημα για αυτο.
Η διαφορά είναι ότι ΌΛΑ τα άλλα κινήματα και ενέργειες εκθειάζονται ως αγώνες για τη δημοκρατία, ενώ του βασιλέως χλευάζεται. Αυτό δεν γίνεται γιατί το κίνημα του βασιλιά ήταν αποτυχημένο, όπως και όλες οι αντιδικτατορικές απόπειρες στην Επταετία. Γίνεται καθαρά για να απαξιωθεί ο βασιλιάς απο τους Μεταπολιτευτικούς. Θα μπορούσε να εκθειαζόταν κι αυτό ως αγώνας για τη δημοκρατία όπως όλα τα υπόλοιπα εγχειρήματα κατά της δικτατορίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 12 Ιαν 2023, 21:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
- Golden Age
Ανοίξτε τα μάτια σας!!!!! Διαδώστε
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
ποια είναι αυτή;
ΥΓ. Δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 12 Ιαν 2023, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν την έφερε από την Δανία. Εδώ του την δώσανε και από την στιγμή που τον κυρηξαν έκπτωτο δεν του ανήκει τίποταGolden Age έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 21:30Δική του περιουσία ήταν. Το κράτος την κράτησε με το έτσι θέλω.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 755 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Δεκ 2024, 23:24
-
- 68 Απαντήσεις
- 2845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 23:12
-
-
Νέα δημοσίευση Μενδωνη vs Ιδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 0-5
από Frappezitis » 14 Αύγ 2023, 07:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Αύγ 2023, 17:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο 3ος θα ξαναγίνει υπουργός;
από Εκτωρ » 29 Μάιος 2023, 01:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Μάιος 2023, 13:13
-