Zarkadaki @ Ότι μαλακία μας έρθει.
To λιγότερο ύποπτο....
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Κανονικά θα πρέπει να πέφτουν πρόστιμα, για κακοποίση ζώου κλπ..lonelyrider έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 22:17Θέλω να ρωτήσω το εξής μιας και περί σκύλων το θέμα.
Αυτοί που ενω ταυτόχρονα με το ποδήλατο που κάνουν, έχουν και το σκύλο με το λουρί πιασμενο να τους ακολουθεί τρέχοντας ο δυσμοιρος, δεν πρέπει να τους κόβει πρόστιμο η δημοτική αστυνομία?
Τι λέτε?
Πολλές φορές συναντώ αυτό το εξοργιστικο φαινόμενο στην πόλη οπου κατοικώ.
Ελπίζω εκτός από τους σκύλους, να είχες την ίδια οπτική και με τα γαϊδούρια που φουμάρουνε...aLiCat έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 22:21Κανονικά θα πρέπει να πέφτουν πρόστιμα, για κακοποίση ζώου κλπ..lonelyrider έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 22:17Θέλω να ρωτήσω το εξής μιας και περί σκύλων το θέμα.
Αυτοί που ενω ταυτόχρονα με το ποδήλατο που κάνουν, έχουν και το σκύλο με το λουρί πιασμενο να τους ακολουθεί τρέχοντας ο δυσμοιρος, δεν πρέπει να τους κόβει πρόστιμο η δημοτική αστυνομία?
Τι λέτε?
Αλλά θα πρέπει να κάνει διάλειμμα η δημοτική αστυνομία από τα καφεδάκια της, για να δουλέψει και λίγο.
Παρεκτός κι αν γίνει κάποια καταγγελία.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Και ναι να πω, θα γυρίσει εναντίον μου. Τι νόημα έχει;filitsa έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 22:28Ελπίζω εκτός από τους σκύλους, να είχες την ίδια οπτική και με τα γαϊδούρια που φουμάρουνε...aLiCat έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 22:21Κανονικά θα πρέπει να πέφτουν πρόστιμα, για κακοποίση ζώου κλπ..lonelyrider έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 22:17Θέλω να ρωτήσω το εξής μιας και περί σκύλων το θέμα.
Τι λέτε?
Αλλά θα πρέπει να κάνει διάλειμμα η δημοτική αστυνομία από τα καφεδάκια της, για να δουλέψει και λίγο.
Παρεκτός κι αν γίνει κάποια καταγγελία.
Αν πηγαίνεις σαν τον άνθρωπο δε βλέπω το πρόβλημα. Ειδικά αν έχεις καμιά ράτσα που χρειάζεται εκτόνωση πιο πιθανο ειναι να χασμουριεται ο σκυλος. Πιο επικίνδυνο σε αυτήν την περίπτωση μου φαίνεται για τον ποδηλάτηlonelyrider έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 22:17Θέλω να ρωτήσω το εξής μιας και περί σκύλων το θέμα.
Τι λέτε?
Γλύκας είναι! Χτίζεις και αντισώματα.stergiosbik έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 15:38Mπας και ξυπνήσετε ζωντοβολα!
[img]https://i.postimg.cc/8kKckXGt/FB-I ... .jpg[/img]