Δεν ειμαι εναντια στο ρευμα.Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 11:32προσωπικα δεν μου φαινεται λειτουργικο. πολυ πιο πιθανο βρισκω να μπουν wallbox και στα περιπτερα.stergiosbik έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 11:21Αντε και κατεληξαν οι κατασκευαστες και ολα τα αμαξια θα φορανε εναλλαξιμες μπαταριες.
Εχετε αντιληφθει,περαν του αστρονομικου κοστους που θα απαιτηθει για τις υποδομες,ποσος χωρος χρειαζεται για να μπορει ενα μπαταριαδικο να εξυπηρετει αντιστοιχα αυτοκινητα με οσα εξυπηρετει σημερα ενα βενζιναδικο;
Το βενζιναδικο μεσα σε λιγα τετραγωνικα μπορει να ανεφοδιασει ταυτοχρονα 3-5 αυτοκινητα και εχει επαρκεια καποιων δεκαδων χιλιαδων λιτρων καυσιμου για εκατονταδες αυτοκινητα.
Ολα αυτα ακομη και σε πυκνοκατοικημενες περιοχες με βενζιναδικα ανα λιγες εκατονταδες ή και δεκαδες μετρα.
Εσεις τωρα νομιζετε οτι με καποιον μαγικο τροπο θα βρεθει χωρος να χτιστουν με την αντιστοιχη πυκνοτητα αντιστοιχα μπαταριαδικα,προφανως εκατονταδων τ.μ.,που θα εχουν αποθηκευμενες καποιες εκατονταδες μπαταριες και μαλιστα θα φορτιζουν οσες εχουν αλλαξει και ειναι αδειες!
Ρε,σκεφτεστε καθολου ή αμολατε οτι σας κατεβει;
αλλα δεν μπορω να μη σκεφτω οτι οταν πρωτοκυκλοφορησαν αυτοκινητα, στα καφενεια της εποχης, ολο και καποιος θα ελεγε οτι σιγα μην φτιαχτουν πρατηρια καυσιμων παντου, και πως θα μεταφερεται ολο αυτο το καυσμο, και ειναι επικινδυνο ν απιασει φωτια, και σιγα μην αντικαταστησουν αυτες οι μαλακιες τα αλογα και τα μουλαρια.
λουδιτες.
Ειμαι εναντια στα πρακτικα προβληματα που υπαρχουν.
Εχω ξαναγραψει οτι η μπαταρια δεν θα ειναι η λυση.
Το υδρογονο ειναι η λυση.