προβλημα στενου κολπου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
προβλημα στενου κολπου
ρε μαλακες λετε να γεννηθηκα με στενο κολπο ή εγινε ετσι με τα χρονια γιατι δεν βρισκοταν κανεις που να γουσταρα να με πηδηξει; ενας μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει στενος κολπος και θελει τροπο για να ανοιξει και λιγη ωρα παραπανω απο τον κανονικο, εγω τωρα στα 33 μου μετα απο αμετρητα γαμησια μολις και μετα βιας χωνω το ενα αντε και το δευτερο δαχτυλο μου στο μουνακι μου, αμα μου χωσει κανεις κανενα αγγουρι πουτσο πχ θα πονεσω, θα ματωσω και θα αρχισω τα κλαματα, χεστε μεσα, που να βρω συμβατο πουτσο με το δικο μου μουνι για να ηδονιστω οπως το θελω;
η πιο γαματη μου σταση παντως ειναι να ειμαι εγω απο πανω και να ανεβοκατεβαινω στον πουτσο του παρτενερ μου και θυμαμαι λίγο και το γυναικολογο μου οταν παει να με εξετασει και με ανεβαζει σ αυτο τη σκατοβαση παιρνει εναν τεχνητο πουτσο δικο του και δεν μου τον χωνει ευθεια, αλλα κανει μια κινηση σαν να πρεπει να περασει μια στροφη μεσα μου, μετα δεν εχω προβλημα, γαμιεμαι κανονικα.
εσεις τα ξερετε αυτα που σαν λεω η σας φαινονται κινεζικα; σας ετυχε ποτε να θελετε να γαμησετε μια κοπελα και να ανακαλυπτατε τελευταια στιγμη οτι εχει στενο κολπο και πρεπει να συμπεριφερθειτε αναλογα; για πειτε λιγο
η πιο γαματη μου σταση παντως ειναι να ειμαι εγω απο πανω και να ανεβοκατεβαινω στον πουτσο του παρτενερ μου και θυμαμαι λίγο και το γυναικολογο μου οταν παει να με εξετασει και με ανεβαζει σ αυτο τη σκατοβαση παιρνει εναν τεχνητο πουτσο δικο του και δεν μου τον χωνει ευθεια, αλλα κανει μια κινηση σαν να πρεπει να περασει μια στροφη μεσα μου, μετα δεν εχω προβλημα, γαμιεμαι κανονικα.
εσεις τα ξερετε αυτα που σαν λεω η σας φαινονται κινεζικα; σας ετυχε ποτε να θελετε να γαμησετε μια κοπελα και να ανακαλυπτατε τελευταια στιγμη οτι εχει στενο κολπο και πρεπει να συμπεριφερθειτε αναλογα; για πειτε λιγο
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: προβλημα στενου κολπου
Η απάντηση κρύβεται στο ερώτημα.Αλητάκι88 έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 12:14ρε μαλακες λετε να γεννηθηκα με στενο κολπο ή εγινε ετσι με τα χρονια γιατι δεν βρισκοταν κανεις που να γουσταρα να με πηδηξει; ενας μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει στενος κολπος και θελει τροπο για να ανοιξει και λιγη ωρα παραπανω απο τον κανονικο, εγω τωρα στα 33 μου μετα απο αμετρητα γαμησια μολις και μετα βιας χωνω το ενα αντε και το δευτερο δαχτυλο μου στο μουνακι μου, αμα μου χωσει κανεις κανενα αγγουρι πουτσο πχ θα πονεσω, θα ματωσω και θα αρχισω τα κλαματα, χεστε μεσα, που να βρω συμβατο πουτσο με το δικο μου μουνι για να ηδονιστω οπως το θελω;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κανα' κολπικό σάλιο σου τρέχει καθολου μαν μου, ή εισαι τελείως στεγνός? Ρωταω μηπως ειναι καμια ξηροκολπία κατι τετοιοπωςλεγεται.
Παιρνεις τιποτα περιεργα φαρμακα?
Παιρνεις τιποτα περιεργα φαρμακα?
αγαπητή, είσαι τυχερή: έχω ακριβώς ο,τι χρειάζεται για την περίπτωσή σου. Το ίδιο πρόβλημα με τη στενότητα του κόλπου αντιμετώπιζε και η Βασίλισσα Αμαλία και θεωρείται αιτία της ατεκνία της. Εξετάστηκε κατα καιρούς απο ομάδα γιατρών και ακολουθούσε ειδική θεραπεία, την περίφημη μέθοδο των σπόγγων: διάβασε προσεκτικά

- Space_Passenger
- Λίνο Βεντούρα
Βγάλε το φωτογραφία και ανέβασε αγγελία.Αλητάκι88 έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 12:14ρε μαλακες λετε να γεννηθηκα με στενο κολπο ή εγινε ετσι με τα χρονια γιατι δεν βρισκοταν κανεις που να γουσταρα να με πηδηξει; ενας μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει στενος κολπος και θελει τροπο για να ανοιξει και λιγη ωρα παραπανω απο τον κανονικο, εγω τωρα στα 33 μου μετα απο αμετρητα γαμησια μολις και μετα βιας χωνω το ενα αντε και το δευτερο δαχτυλο μου στο μουνακι μου, αμα μου χωσει κανεις κανενα αγγουρι πουτσο πχ θα πονεσω, θα ματωσω και θα αρχισω τα κλαματα, χεστε μεσα, που να βρω συμβατο πουτσο με το δικο μου μουνι για να ηδονιστω οπως το θελω;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Phorum.gr user: neon imposter
Το 88 κάτι μ θυμίζει πάντως

νόμιζα πως μόνο εγώ το σκέφτηκα.σαν κόλπος είναι
-
κάτι άλλο μ θυμίζει, αλλά σπάω το κεφάλι μ και δεν μπορώ να βρω τι

- Space_Passenger
88 = HH (8ο γραμμα του αγγλικου αλφαβητου) = Hail Hitler (νεοναζι βαρανε τατουαζ με το 88 και εννοουν αυτο)
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Υπήρχε στο παλιό κάποιος με το νικ alitaki. Δεν θυμάμαι αν είχε και το 88 αγκαζέ στο νικ, αλλά δήλωνε φανερά 88ρης.neon imposter έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 14:53κάτι άλλο μ θυμίζει, αλλά σπάω το κεφάλι μ και δεν μπορώ να βρω τι
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
ΣΩΣΤΑ!Space_Passenger έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 14:5588 = HH (8ο γραμμα του αγγλικου αλφαβητου) = Hail Hitler (νεοναζι βαρανε τατουαζ με το 88 και εννοουν αυτο)

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θεωρω τον σκυλο μου μερος του στενου μου κυκλου ατομων
από foscilis » 25 Απρ 2025, 23:29 » σε Ζώα & άνθρωπος - 16 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
Σήμερα, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 827 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
29 Ιουν 2023, 18:41