Πμ.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 21:49Για πεςGherschaagk έγραψε: ↑16 Νοέμ 2022, 21:38I'd rather kill myself.
Άσχετο. Έχω αρχίσει να πιάνω το νόημα πίσω από το french leather. Νομίζω νιώθω.
Σήκωσα χέρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Σήκωσα χέρι
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
θα συμφωνήσω σε καποιο βαθμ με τη δική σου τοποθέτηση,το πράγμα είναι πολύ σοβαρό δεν πρόκειται απλώςNiki έγραψε: ↑15 Νοέμ 2022, 21:40Εγώ θα είμαι τελείως αντίθετη με όλους.
Αγαπητέ μία κολλητή τόσο καιρό ξέρει πια στιγμή θα πει τι και τι δεν πρέπει να πει.
Όταν μια κολλητή που ξέρει τα ελαττώματα σου την πιο ακατάλληλη στιγμή σε φέρνει εκτός εαυτού ένα πράγμα σημαίνει.
Σε χειραγωγεί και σε εκμεταλλεύεται με τον τρόπο της.
Μείνε μακριά της όσο μπορείς για να βρεις την υγειά σου.
Μόνο σε αυτό μπορώ να σου δώσω συμβουλή.
για εγωικό τραύμα,άν ήταν έτσι θά μπορούσε να αντιδράσει με πιό φυσιολογικούς τρόπους, προσέχουμε τί λέει
"θα ντυθω γαμπρός και θα στηθώ έξω απο μιά εκλησία" κ' "...το ζουζούνι μου"....είναι αυτό που λένε καί πολλοί
ψυχαναλυτές ότι δηλ "πολλες φορές μπορούν καί περιγράφουν τά κονφλίκτ καί τα αναλύουν καλύτερα κι'απ το γιατρό",
στή πράξη όμως τι γίνεται;...τίποτα.
ό ΛΤ αυτή τη σχέση "τήν έχει δεί,την έχει βιώσει ερωτικά-συγκινητικά" με ένα ονειρικό τρόπο (βάλε+ονείρωξη),έχει πάρει
μια αρχέτυπη διάσταση γι'αυτόν καί δεν μπορεί να φύγει πλέον,ενώ αυτή "τόν έχει δεί" αλλιώς δηλ έχει δεί τη μεγάλη
αδυναμία πού της έχει αλλά πολύ σωστα δεν μπορεί να παίξει το ρόλο τού σωσίβιου,όμως έχει κι'αυτή ευθύνες όπως φαίνεται.
ό ταντρίδης πρέπει να φύγει για να βρεί το δρόμο του γιατί πρέπει να καταλάβει ότι μόνο έτσι υπάρχει στό μέλλον πιθανότητα
νά διατηρήσει φιλική σχέση αλληλοεκτίμησης
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
- Phorum.gr user: maraki2002
Είμαστε κατά σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Αν θες στείλε μου μήνυμα να σε συμβουλεψω
Ποιος τρολαρχος είναι αυτος; ο γνωστός;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Εδώ να αναφέρω ότι δε μου μιλούσε μία εβδομάδα και έπειτα με πήρε τηλέφωνο μόνη της και κομπλέ .
Βέβαια έχουμε ξεκόψει σχετικά επειδή έχει καινούριο γκόμενο και πραγματικά δε μπορώ να βρω τι του βρήκε .
Βέβαια έχουμε ξεκόψει σχετικά επειδή έχει καινούριο γκόμενο και πραγματικά δε μπορώ να βρω τι του βρήκε .
Γιατί δεν βρίσκεις κι εσύ μια;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 21:58Εδώ να αναφέρω ότι δε μου μιλούσε μία εβδομάδα και έπειτα με πήρε τηλέφωνο μόνη της και κομπλέ .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Σε γενικες γραμμες ποσους γκομενους εχει αλλαξει αυτη;Εφτασε τριψηφιο;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 21:58Εδώ να αναφέρω ότι δε μου μιλούσε μία εβδομάδα και έπειτα με πήρε τηλέφωνο μόνη της και κομπλέ .
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Λόρδος Ταντρίδης
Από το καλοκαίρι του 2020 και έπειτα δεν μπορώ να βρω για κάποιον λόγο .Naida έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 22:17Γιατί δεν βρίσκεις κι εσύ μια;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 21:58Εδώ να αναφέρω ότι δε μου μιλούσε μία εβδομάδα και έπειτα με πήρε τηλέφωνο μόνη της και κομπλέ .

- Λόρδος Ταντρίδης
Υπολογίζω περίπου τριάντα .GoBack έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 22:35Σε γενικες γραμμες ποσους γκομενους εχει αλλαξει αυτη;Εφτασε τριψηφιο;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 21:58Εδώ να αναφέρω ότι δε μου μιλούσε μία εβδομάδα και έπειτα με πήρε τηλέφωνο μόνη της και κομπλέ .
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
γουατ δη ακτσουαλ φακ.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 00:52Υπολογίζω περίπου τριάντα .GoBack έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 22:35Σε γενικες γραμμες ποσους γκομενους εχει αλλαξει αυτη;Εφτασε τριψηφιο;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 21:58Εδώ να αναφέρω ότι δε μου μιλούσε μία εβδομάδα και έπειτα με πήρε τηλέφωνο μόνη της και κομπλέ .
Και ποσο χρονων ειναι, ειπαμε?
Πρέπει να σταματησω να πεφτω απο συννεφα. Εγώ ειμαι αθωο παιδακι κι ολο με εκπλήσσει αυτός ο κοζμος

ορίστε που τα βλέπεις όλα μαύρα.μ αυτούς τους ρυθμούς θα τους τερματίσει κάποτε.ετοιμάσου
- Λόρδος Ταντρίδης
25 ετών με 10 συμπληρωμένα έτη ερωτικής ζωής .vantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 00:58γουατ δη ακτσουαλ φακ.
Πρέπει να σταματησω να πεφτω απο συννεφα. Εγώ ειμαι αθωο παιδακι κι ολο με εκπλήσσει αυτός ο κοζμος
20 ονόματα γνωρίζω εγώ ( 17 σίγουρα και 3 με ερωτηματικό αλλά προς το σίγουρο ) . Δεν θα είναι και περίπου δέκα που δε γνωρίζω ;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο Λορδος μας ειναι ολιγον simp και αιδοιοδουλος μηπως αι γυναικαι τον κογιοναρουν και τον μπεγλεριαζουν;vantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 00:58γουατ δη ακτσουαλ φακ.
Ιδου το ερωτημα κυριοι.

παλι 25 είναι ρε παιδί μου; Κανένας σεβασμός στον αναγνώστη.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Ιαν 2024, 16:07
-
- 2364 Απαντήσεις
- 64102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Νοέμ 2023, 13:20
-
- 3 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
26 Σεπ 2024, 23:44
-
-
Νέα δημοσίευση Πέντε και στο χέρι ή δέκα και καρτέρει;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Ιαν 2025, 21:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
04 Ιαν 2025, 21:35
-