Στην προκειμένη περίπτωση , ο γκόμενος δεν μοιάζει με κανέναν πρώην είτε σχέσης είτε one night stand είτε τραβήγματος . Οι περισσότεροι εμφανισιακά είναι αντικειμενικά ομορφόπαιδα , δηλαδή μπορεί , όπως λέει ένας φίλος μου , να πονάει το δοντάκι μου , αλλά το αναγνωρίζω . Τον τωρινό , η γκόμενα που γνωρίζω καλά , δεν θα τον κοιτούσε και δε θα ενέδιδε με τίποτα υπό φυσιολογικές συνθήκες . Το γεγονός ότι έχει μαγαζί , και πολλές γνωριμίες στην πιάτσα , καθώς και μάλλον την γουστάρει τρομερά και δε χαλάει χατήρι , με κάνει να ανησυχώ ότι άρχισε να κοιτάει και άλλες παραμέτρους πέρα από εμφάνιση ( οι σχέσεις που είχε στο παρελθόν στην πλειοψηφία τους δεν είχαν καν δικό τους εισόδημα ενώ με έναν με λεφτά δεν κράτησε πάνω από ένα μήνα ) . Οπότε πρέπει να σταματήσω τις βλακείες και αν θέλω να έχω παρόμοιας κλάσης γκόμενα να προσπαθήσω να ανέβω αρκετά οικονομικά . Δεν γνωρίζω το πώς . Καμία ιδέα ;
Σήκωσα χέρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Re: Σήκωσα χέρι
- Λόρδος Ταντρίδης
Πριν τρία έτη είχα ανεβάσει τις ηλικίες μας για να φαίνεται πιο πιστευτό , επειδή αν έγραφα τις αληθινές θα ήταν περίεργο να έγραφα στο φόρουμ του 2009 στα 15 μου . Εγώ τώρα είμαι 28 και αυτή τον Μάρτιο κλείνει τα 26 .
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Φασαία ή σλατίνα τύπε μου, γνωρίζομεν?Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 01:0425 ετών με 10 συμπληρωμένα έτη ερωτικής ζωής .
20 ονόματα γνωρίζω εγώ ( 17 σίγουρα και 3 με ερωτηματικό αλλά προς το σίγουρο ) . Δεν θα είναι και περίπου δέκα που δε γνωρίζω ;
Ετσι οπως την κοβω απο τις περιγραφές σου, μαλλον φασαία μου φαινεται.
Και σχετικά υψηλός αριθμός για φασαία, το 30.
- Λόρδος Ταντρίδης
Ο γαμπρός είναι 32 .
- Λόρδος Ταντρίδης
Μπορείς να προσδιορίσεις λίγο τους δύο όρους ;vantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 01:13Φασαία ή σλατίνα τύπε μου, γνωρίζομεν?Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 01:0425 ετών με 10 συμπληρωμένα έτη ερωτικής ζωής .
20 ονόματα γνωρίζω εγώ ( 17 σίγουρα και 3 με ερωτηματικό αλλά προς το σίγουρο ) . Δεν θα είναι και περίπου δέκα που δε γνωρίζω ;
- vantono
Α, μαλιστα. Κυρίως φασαία δηλαδή που σλατινοποιείται σιγά-σιγά.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 01:12Στην προκειμένη περίπτωση , ο γκόμενος δεν μοιάζει με κανέναν πρώην είτε σχέσης είτε one night stand είτε τραβήγματος . Οι περισσότεροι εμφανισιακά είναι αντικειμενικά ομορφόπαιδα , δηλαδή μπορεί , όπως λέει ένας φίλος μου , να πονάει το δοντάκι μου , αλλά το αναγνωρίζω . Τον τωρινό , η γκόμενα που γνωρίζω καλά , δεν θα τον κοιτούσε και δε θα ενέδιδε με τίποτα υπό φυσιολογικές συνθήκες . Το γεγονός ότι έχει μαγαζί , και πολλές γνωριμίες στην πιάτσα , καθώς και μάλλον την γουστάρει τρομερά και δε χαλάει χατήρι , με κάνει να ανησυχώ ότι άρχισε να κοιτάει και άλλες παραμέτρους πέρα από εμφάνιση ( οι σχέσεις που είχε στο παρελθόν στην πλειοψηφία τους δεν είχαν καν δικό τους εισόδημα ενώ με έναν με λεφτά δεν κράτησε πάνω από ένα μήνα ) . Οπότε πρέπει να σταματήσω τις βλακείες και αν θέλω να έχω παρόμοιας κλάσης γκόμενα να προσπαθήσω να ανέβω αρκετά οικονομικά . Δεν γνωρίζω το πώς . Καμία ιδέα ;
- Λόρδος Ταντρίδης
Το αστείο είναι ότι τα μυθιστορήματα που γράφω αν είχα γεννηθεί πριν εκατό χρόνια θα μου άνοιγαν της πόρτες της κοσμικής ζωής της Αθήνας και τα πόδια ωραίων κορασίδων . Γεννήθηκα σε λάθος εποχή .
- Λόρδος Ταντρίδης
Ενώ την εκλύουν γκόμενοι της πιάτσας μετά τα 18 της οι δύο μακροχρόνιες σχέσεις της ήταν με φοιτητές .vantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 01:15Α, μαλιστα. Κυρίως φασαία δηλαδή που σλατινοποιείται σιγά-σιγά.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 01:12Στην προκειμένη περίπτωση , ο γκόμενος δεν μοιάζει με κανέναν πρώην είτε σχέσης είτε one night stand είτε τραβήγματος . Οι περισσότεροι εμφανισιακά είναι αντικειμενικά ομορφόπαιδα , δηλαδή μπορεί , όπως λέει ένας φίλος μου , να πονάει το δοντάκι μου , αλλά το αναγνωρίζω . Τον τωρινό , η γκόμενα που γνωρίζω καλά , δεν θα τον κοιτούσε και δε θα ενέδιδε με τίποτα υπό φυσιολογικές συνθήκες . Το γεγονός ότι έχει μαγαζί , και πολλές γνωριμίες στην πιάτσα , καθώς και μάλλον την γουστάρει τρομερά και δε χαλάει χατήρι , με κάνει να ανησυχώ ότι άρχισε να κοιτάει και άλλες παραμέτρους πέρα από εμφάνιση ( οι σχέσεις που είχε στο παρελθόν στην πλειοψηφία τους δεν είχαν καν δικό τους εισόδημα ενώ με έναν με λεφτά δεν κράτησε πάνω από ένα μήνα ) . Οπότε πρέπει να σταματήσω τις βλακείες και αν θέλω να έχω παρόμοιας κλάσης γκόμενα να προσπαθήσω να ανέβω αρκετά οικονομικά . Δεν γνωρίζω το πώς . Καμία ιδέα ;
- vantono
Φασαία ειναι η τύπισσα που γουστάρει να αράζει με το crew της μαν μου, να πινει κλασική φτηνη περιπτερόμπυρα σε σπιτια ή σε κανα' παρκάκι με τα παιδιά, να γυρνάει τη νταφού κτλ, και συνηθως αριστερών πεποιθήσεων ή απολιτίκ.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 01:14Μπορείς να προσδιορίσεις λίγο τους δύο όρους ;vantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 01:13Φασαία ή σλατίνα τύπε μου, γνωρίζομεν?Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 01:04
25 ετών με 10 συμπληρωμένα έτη ερωτικής ζωής .
Σλατίνα ειναι η τύπισσα που εχει 583K ακόλουθους μινιμουμ στο ινστα της, ανεβάζει στορυ απο τη Μύκονο και τις Μπαχάμες καθε καλοκαιρι και τα 3/4 των φωτος της ειναι απο πόζες με μαγιό σε κότερα/σκάφη.
Για τις δεύτερες, το 30 ειναι αριθμός μινιμουμ, μεσα στο νερό που λεμε. Τόσους ξεπετάνε και μεσα στο χρόνο. Οι φασαίες ειναι ολίγον τι διαφορετικές.
- Λόρδος Ταντρίδης
Είναι ένας συνδυασμός .vantono έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 01:20Φασαία ειναι η τύπισσα που γουστάρει να αράζει με το crew της μαν μου, να πινει κλασική φτηνη περιπτερόμπυρα σε σπιτια ή σε κανα' παρκάκι με τα παιδιά, να γυρνάει τη νταφού κτλ, και συνηθως αριστερών πεποιθήσεων ή απολιτίκ.
Σλατίνα ειναι η τύπισσα που εχει 583K ακόλουθους μινιμουμ στο ινστα της, ανεβάζει στορυ απο τη Μύκονο και τις Μπαχάμες καθε καλοκαιρι και τα 3/4 των φωτος της ειναι απο πόζες με μαγιό σε κότερα/σκάφη.
Για τις δεύτερες, το 30 ειναι αριθμός μινιμουμ, μεσα στο νερό που λεμε. Τόσους ξεπετάνε και μεσα στο χρόνο. Οι φασαίες ειναι ολίγον τι διαφορετικές.
Με τις παλιές κολλητές της και με τους δύο φοιτητές γκόμενους είναι εκατό τις εκατό φασαία , και γουστάρει φουλ αραλίκι ( κυρίως στο αυτοκίνητο ) με καφέ ή μπίρα . Και αριστεροφέρνει αν και με πατριωτικές ιδέες . Με συγκίνησε μία μέρα που έκανε το πιο αγνό αντιπολεμικό σχόλιο : “ Καλά είναι λογικό να σκοτώνονται μεταξύ τους άνθρωποι ; ”
Αλλά στις νυχτερινές εξόδους της είναι προς το σλατίνα . Δεν θα πάει στο στέκι με φθηνές μπίρες . Θα ντυθεί και θα βαφτεί με εκατό κιλά στόκο και θα πάει σε καφέ μπαρ , μπουζούκια ή κλαμπ .
Στα social media δείχνει σώμα αλλά ποτέ σε πρόστυχες πόζες .
- Λόρδος Ταντρίδης
Βέβαια είμαστε και μικρή πόλη οπότε πολλές είναι και φασαίες και σλατίνες .
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ξαναδιάβασε τι έγραψες, μετά διάβασε τι έγραψαν οι Volk, Niki, Who is the 4th Man.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 01:12Στην προκειμένη περίπτωση , ο γκόμενος δεν μοιάζει με κανέναν πρώην είτε σχέσης είτε one night stand είτε τραβήγματος . Οι περισσότεροι εμφανισιακά είναι αντικειμενικά ομορφόπαιδα , δηλαδή μπορεί , όπως λέει ένας φίλος μου , να πονάει το δοντάκι μου , αλλά το αναγνωρίζω . Τον τωρινό , η γκόμενα που γνωρίζω καλά , δεν θα τον κοιτούσε και δε θα ενέδιδε με τίποτα υπό φυσιολογικές συνθήκες . Το γεγονός ότι έχει μαγαζί , και πολλές γνωριμίες στην πιάτσα , καθώς και μάλλον την γουστάρει τρομερά και δε χαλάει χατήρι , με κάνει να ανησυχώ ότι άρχισε να κοιτάει και άλλες παραμέτρους πέρα από εμφάνιση ( οι σχέσεις που είχε στο παρελθόν στην πλειοψηφία τους δεν είχαν καν δικό τους εισόδημα ενώ με έναν με λεφτά δεν κράτησε πάνω από ένα μήνα ) . Οπότε πρέπει να σταματήσω τις βλακείες και αν θέλω να έχω παρόμοιας κλάσης γκόμενα να προσπαθήσω να ανέβω αρκετά οικονομικά . Δεν γνωρίζω το πώς . Καμία ιδέα ;
Έχεις μία μόνο βιώσιμη επιλογή αλλά δεν το καταλαβαίνεις.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
μέσα μου κλαίω όμως
Στα εξηγήσανε simply για να τα καταλαβεις. Αυτη η γυναίκα γελάει μαζί σου πίσω από την πλάτη σου, δεν σε σέβεται και χωρίς σεβασμό δεν υπάρχει τιποτα. Σε θεωρεί αποτυχημένο, χαζό και μαλάκα (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Στα εξηγήσανε simply για να τα καταλαβεις. Αυτη η γυναίκα γελάει μαζί σου πίσω από την πλάτη σου, δεν σε σέβεται και χωρίς σεβασμό δεν υπάρχει τιποτα. Σε θεωρεί αποτυχημένο, χαζό και μαλάκα (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Ιαν 2024, 16:07
-
- 2364 Απαντήσεις
- 64102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Νοέμ 2023, 13:20
-
- 3 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
26 Σεπ 2024, 23:44
-
-
Νέα δημοσίευση Πέντε και στο χέρι ή δέκα και καρτέρει;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Ιαν 2025, 21:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
04 Ιαν 2025, 21:35
-