Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Θα κατεβω Αθηνα να παραστώ και γω.

ναι, ναι για τα δημοτολόγια το έκαναν

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Cecily Anne
Πάμε πάλι. Εγώ είμαι έλληνας πολίτης είμαι υποχρεωμένη να έχω ονοματεπώνυμο. Δεν ξέρω, γιατί ζορίζεστε έτσι, δεν είναι ρόκετ σάιενς.George_V έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 15:58Πηγαινε εσυ στην εφορεια ζητα ΑΦΜ και στη θεση ονοματεπωνυμο γράψε "Σεσιλυ Ανν Νυν χρηστης Πχορουμ"Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 15:56Ναι, είναι υποχρεωμένοι να δώσουν ΑΦΜ σε οποιονδήποτε από οποιαδήποτε χώρα, χωρίς πολλά πολλά. Δεν μπορούν να μην του δώσουν ΑΦΜ.
Οταν εβγαλα εγω ΑΦΜ το 1999 ο εφορος μου ελεγε οτι εχω ηδη ΑΦΜ και πως ειμαι 89 ετων.
Γιατι? Γιατι κοιταζε το ονοματεπωνυμο του παππου μου οταν εκανε ελεγχο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 14 Ιαν 2023, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
δεν χρειάζεται να με κοντράρεις,ας μετρήσουμε το δικό σου μόνο.εξήγησε με ποια λογική δεν μπορεί να χρησιμοποιεί την λέξη λαός ένας τυχαίος αντιμοναρχικός,ο κουτσούμπας πχ
[σου κόβω 40 πόντους για το ζαιος]
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ξερεις οτι στο Διεθνες Δικαιο υπαρχουν κανονες οι οποιοι διέπουν τις σχέσεις Βασιλικων οικων (νυν και πρωην) με τα κράτη.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:01Πάμε πάλι. Εγώ είμαι Έλληνας πολίτης είμαι υποχρεωμένη να έχω ονοματεπώνυμο. Δεν ξέρω, γιατί ζορίζεστε έτσι, δεν είναι ρόκετ σάιενς.George_V έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 15:58Πηγαινε εσυ στην εφορεια ζητα ΑΦΜ και στη θεση ονοματεπωνυμο γράψε "Σεσιλυ Ανν Νυν χρηστης Πχορουμ"Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 15:56
Ναι, είναι υποχρεωμένοι να δώσουν ΑΦΜ σε οποιονδήποτε από οποιαδήποτε χώρα, χωρίς πολλά πολλά. Δεν μπορούν να μην του δώσουν ΑΦΜ.
Οταν εβγαλα εγω ΑΦΜ το 1999 ο εφορος μου ελεγε οτι εχω ηδη ΑΦΜ και πως ειμαι 89 ετων.
Γιατι? Γιατι κοιταζε το ονοματεπωνυμο του παππου μου οταν εκανε ελεγχο.
Και ενας απο αυτους λεει οτι οι βασιλεις και τα μελη των οικογενειων τους δεν ειναι υποχρεωμενοι να εχουν επωνυμα.
Τωρα εαν θελουν ή αν ειναι αναγκαιο για την ευρυθμη λειτουργια του κράτους τους να κανουν register επωνυμο μπορουν να χρησιμοποιησουν ειτε το ονομα του οικου τους είτε την ιδιοτητα τους ως επεχοντα θεση επωνυμου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Cecily Anne
Ξέρεις ότι όλοι οι έκπτωτοι πήραν επώνυμα υποχρεωτικά, ναι;George_V έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:05Ξερεις οτι στο Διεθνες Δικαιο υπαρχουν κανονες οι οποιοι διέπουν τις σχέσεις Βασιλικων οικων (νυν και πρωην) με τα κράτη.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:01Πάμε πάλι. Εγώ είμαι Έλληνας πολίτης είμαι υποχρεωμένη να έχω ονοματεπώνυμο. Δεν ξέρω, γιατί ζορίζεστε έτσι, δεν είναι ρόκετ σάιενς.
Και ενας απο αυτους λεει οτι οι βασιλεις και τα μελη των οικογενειων τους δεν ειναι υποχρεωμενοι να εχουν επωνυμα.
Τωρα εαν θελουν ή αν ειναι αναγκαιο για την ευρυθμη λειτουργια του κράτους τους να κανουν register επωνυμο μπορουν να χρησιμοποιησουν ειτε το ονομα του οικου τους είτε την ιδιοτητα τους ως επεχοντα θεση επωνυμου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- George_V
Το ξερεις ομως οτι εχουν διαβατηρια (καποιοι εχουν και διπλωματικα) με μονο το ονομα και την ιδιοτητα τους (πρωην Βασιλευς) ναι?Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:06Ξέρεις ότι όλοι οι έκπτωτοι πήραν επώνυμα υποχρεωτικά, ναι;George_V έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:05Ξερεις οτι στο Διεθνες Δικαιο υπαρχουν κανονες οι οποιοι διέπουν τις σχέσεις Βασιλικων οικων (νυν και πρωην) με τα κράτη.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:01
Πάμε πάλι. Εγώ είμαι Έλληνας πολίτης είμαι υποχρεωμένη να έχω ονοματεπώνυμο. Δεν ξέρω, γιατί ζορίζεστε έτσι, δεν είναι ρόκετ σάιενς.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Cecily Anne
Σε ποιόν αναφέρεσαι;George_V έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:07Το ξερεις ομως οτι εχουν διαβατηρια (καποιοι εχουν και διπλωματικα) με μονο το ονομα και την ιδιοτητα τους (πρωην Βασιλευς) ναι?Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:06Ξέρεις ότι όλοι οι έκπτωτοι πήραν επώνυμα υποχρεωτικά, ναι;George_V έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:05
Ξερεις οτι στο Διεθνες Δικαιο υπαρχουν κανονες οι οποιοι διέπουν τις σχέσεις Βασιλικων οικων (νυν και πρωην) με τα κράτη.
Κόψε και 100, ακόμη κι αν καταλήξει σε αρνητικό αποτέλεσμα με το σύστημα μέτρησης σου, το ίδιο μου κάνει.
Μεταφράσεις τέρμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
Π.χ. ο Πριγκιπας Ντουαρτε της Πορτογαλιας εχει διαβατηριο το οποιο τον αναγράφει ως Ντουαρτε Πιο Δουκα της Μπραγκανζα (ενω η Πορτογαλια εχει καταργησει την μοναρχια απο το 1910)Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:08Σε ποιόν αναφέρεσαι;
Ο Αλεξανδρος της Σερβιας επισης φέρει διπλωματικο διαβατηριο οπου αναγράφεται ως Crown Prince.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:09Κόψε και 100, ακόμη κι αν καταλήξει σε αρνητικό αποτέλεσμα με το σύστημα μέτρησης σου, το ίδιο μου κάνει.
Μεταφράσεις τέρμα.
φυσικά και δεν σου κάνει το ίδιο.ζεις για να πλασάρεις την φανταστική σούπερ νοημοσύνη σου και δεν γουστάρεις να σε αμφισβητούν.πάρτο άλλη μια για να μην ξεχνιόμαστε
- Cecily Anne
Ο Ντουάρτε είναι αναγνωρισμένος Δούκας και έχει νόμιμο τίτλο Δούκα, οπότε είναι λογικό να αναγνωρίζεται ο τίτλος του, όπως σε όποια άλλη περίπτωση. Δεν ξέρω, γιατί το συγκρίνεις με την συγκεκριμένη περίπτωση. Του Αλέξανδρου το ψάχνω, αλλά δε βρίσκω κάτι.George_V έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:10Π.χ. ο Πριγκιπας Ντουαρτε της Πορτογαλιας εχει διαβατηριο το οποιο τον αναγράφει ως Ντουαρτε Πιο Δουκα της Μπραγκανζα (ενω η Πορτογαλια εχει καταργησει την μοναρχια απο το 1910)
Ο Αλεξανδρος της Σερβιας επισης φέρει διπλωματικο διαβατηριο οπου αναγράφεται ως Crown Prince.
- George_V
Ξερεις επισης οτι το Πορτογαλικο Συνταγμα δεν αναγνωριζει τιτλους ευγενειας ετσι?Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:20Ο Ντουάρτε είναι αναγνωρισμένος Δούκας και έχει νόμιμο τίτλο Δούκα, οπότε είναι λογικό να αναγνωρίζεται ο τίτλος του, όπως σε όποια άλλη περίπτωση. Δεν ξέρω, γιατί το συγκρίνεις με την συγκεκριμένη περίπτωση. Του Αλέξανδρου το ψάχνω, αλλά δε βρίσκω κάτι.George_V έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:10Π.χ. ο Πριγκιπας Ντουαρτε της Πορτογαλιας εχει διαβατηριο το οποιο τον αναγράφει ως Ντουαρτε Πιο Δουκα της Μπραγκανζα (ενω η Πορτογαλια εχει καταργησει την μοναρχια απο το 1910)
Καποτε τον ειχε προσφωνησει ο Προεδρος της Βουλης ετσι και σε ερωτηση βουλευτη γιατι τον αποκάλεσε ετσι η απαντηση ηταν πως "ειτε μας αρεσει ειτε οχι ετσι προσφωνειται και ετσι αναγραφεται παροτι ο τιτλος του ειναι κενο γράμμα στην Πορτογαλια".
- Cecily Anne
Εγώ διαβαζω ότι το από το 06 έχει επίσημα τον τίτλο αναγνωρισμένα.George_V έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:23Ξερεις επισης οτι το Πορτογαλικο Συνταγμα δεν αναγνωριζει τιτλους ευγενειας ετσι?Cecily Anne έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:20Ο Ντουάρτε είναι αναγνωρισμένος Δούκας και έχει νόμιμο τίτλο Δούκα, οπότε είναι λογικό να αναγνωρίζεται ο τίτλος του, όπως σε όποια άλλη περίπτωση. Δεν ξέρω, γιατί το συγκρίνεις με την συγκεκριμένη περίπτωση. Του Αλέξανδρου το ψάχνω, αλλά δε βρίσκω κάτι.George_V έγραψε: ↑14 Ιαν 2023, 16:10
Π.χ. ο Πριγκιπας Ντουαρτε της Πορτογαλιας εχει διαβατηριο το οποιο τον αναγράφει ως Ντουαρτε Πιο Δουκα της Μπραγκανζα (ενω η Πορτογαλια εχει καταργησει την μοναρχια απο το 1910)
Καποτε τον ειχε προσφωνησει ο Προεδρος της Βουλης ετσι και σε ερωτηση βουλευτη γιατι τον αποκάλεσε ετσι η απαντηση ηταν πως "ειτε μας αρεσει ειτε οχι ετσι προσφωνειται παροτι ο τιτλος του ειναι κενο γράμμα στην Πορτογαλια".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 755 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Δεκ 2024, 23:24
-
- 68 Απαντήσεις
- 2845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 23:12
-
-
Νέα δημοσίευση Μενδωνη vs Ιδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 0-5
από Frappezitis » 14 Αύγ 2023, 07:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Αύγ 2023, 17:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο 3ος θα ξαναγίνει υπουργός;
από Εκτωρ » 29 Μάιος 2023, 01:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Μάιος 2023, 13:13
-