Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 14 Ιαν 2023, 18:50

George_V έγραψε:
14 Ιαν 2023, 18:31
Cecily Anne έγραψε:
14 Ιαν 2023, 18:29
Επίσης θα παραστεί και όλο το παπαδαριό από ό,τι διαβάζω που έχει χεσμένη παντελώς την άποψη των υπολοίπων.
Ε αν δεν παρισταντο πως θα γινοταν η κηδεια? Ειναι απαραιτητοι σε αυτο.

Και περαν αυτου τουλαχιστον αυτοι προσκληθηκαν επισημα απο την οικογένεια. Ολοι οι αλλοι σκανε μυτη γιατι απλα θελουν να πανε. Crashing the party που λενε.
αϊ στο καλο σου... ειπες επιτελους και κατι αστειο... :smt005:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 14 Ιαν 2023, 18:51

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Ιαν 2023, 18:51

Echelon έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:55
Scouser έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:29
Εγώ πάντως πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φωνάζουν κάποιοι Νεοδημοκράτες. Ρε σεις, ο ιδρυτής και ιερό τοτέμ του κόμματός σας ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την κατάργηση της Βασιλείας στην Ελλάδα. Την ημέρα μετά το δημοψήφισμα του 1974, δήλωσε ''ένα καρκίνωμα αποκόπηκε σήμερα από το σώμα του έθνους''. Τώρα λοιπόν εσείς τι πρόβλημα έχετε; Ξέρετε πολλά καρκινώματα που να θάβονται με τιμές αρχηγού κράτους ή έστω δημοσία δαπάνη; Θα πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσετε ότι είστε Εγκλωβισμένοι σε ένα κόμμα που κατά 70-80% δεν έχει καμία σχέση με αυτά που πιστεύετε εσείς, που θέλει τις ψήφους σας αλλά όχι εσάς τους ίδιους. Δεν θέλετε να το καταλάβετε, πρόβλημά σας, θα έχετε διαρκώς μια δυσάρεστη αίσθηση στο στομάχι με τα όσα λένε και πράττουν αυτοί που ψηφίζετε. Αλλά την αγανάκτηση και την οργή δεν τις καταλαβαίνω.
Μα και τα νδουλικα δεν θέλουν το κόμμα. Για τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι παλεύουν.
τα κόμματα δεν είναι φέουδα των ιδρυτών τους, όπως και μέσα στον χρόνο, οι ιδρυτικες διακυρηξεις ελάχιστη σημασία έχουν. για να αποκτησουν ειδικά το μέγεθος για να γίνουν κόμματα εξουσίας, πρέπει να καλύπτουν έναν ευρύ φάσμα περιξ της ιδεολογίας που υπηρετούν. πολλές φόρες λειτουργούν και σε αντιπαράθεση με το αντίπαλο εξουσιαστικο μπλοκ και έτσι συσπειρωνει και ετερόκλητα στοιχεία εντός αυτού του εκλογικού ρεαλισμου, και βέβαια δημιουργούνται και υλικά συμφέροντα από αυτές τις διαδικασίες σε επίπεδο βάσης, κάτι εκει το ποιος είναι Χουντικος, ποιος βασιλικός και ποιος καραμανλικος, είναι αδιάφορα. κι εμένα ο παππους μου ήταν βασιλοκαραμανλικος και ο πατέρας μου ναζοχουντικος, και ψήφιζαν νέα δημοκρατία. αν ήταν ο καθένας για το βαρεμα του να έχει ειδικό κόμμα, θα κατεβαζαμε κάνα εκατομμύριο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 14 Ιαν 2023, 18:52

ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Ιαν 2023, 18:36
George_V έγραψε:
14 Ιαν 2023, 18:26
Ειμαι σιγουρος οτι αν ο Κουλης ηξερε τι πονοκέφαλο θα του δημιουργουσε ο θανατος του Κωνσταντινου 3 μηνες πριν τις εκλογες τοτε θα πηγαινε ο ιδιος στο νοσοκομειο και θα τον αρχιζε στις τεχνητες αναπνοες, στις μαλαξεις και στα ηλεκτροσοκ για να τον κρατησει ζωντανο.
Ακριβώς, γι΄αυτό έχει μηδενική επικοινωνιακή δεινότητα, το νδκρατικό επιτελείο.

Μπήκε στο αυτόματο του μπακογιάννη μουντ και νόμισαν κάποιοι μάνατζερς της ανωκάτω κωλοπετεινίτσας, ότι θα λειτουργήσει.

Γουάου και τρισγουάου από τα επικοινωνιακά ροτβάιλερ, που τελικώς κατέληξαν σε σπαρακτικά γαου..γάου... γάου... από τα καλομαθημένα τσιουάουα.

Ας σκούζουν όσο θέλουν, και η ζωοφιλία έχει τα όρια της.
εχεις παρει με καλη συμβαση την εργολαβια στο παρον νημα;

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 14 Ιαν 2023, 18:54

ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Ιαν 2023, 18:28
George_V έγραψε:
14 Ιαν 2023, 18:17
Μεγαλωνει η λιστα των πολιτικων που θα παραστουν.

Εκτος απο Πλευρη, Βοριδη, Ασημακοπουλου, Χρυσομάλλη και Μαντα φερεται να εχει κλειδωσει και η προσελευση των Αντωνη Σαμαρα, Δημητρη Βαρτζόπυλου και Χρηστου Κέλλα στην κηδεια.
Δεν έχει σημασία πια. Από ένα σημείο και μετά, όσοι ξεθάρρεψαν έτσι ξαφνικά, παίζουν στο ίδιο πλαίσιο, με τους απέχοντες λόγω ...ανηλειμμένων υποχρεώσεων. :lol:

Ο Σαμαράς, σαφώς και δεν ανήκει στην κατηγορία, γιατί εξέφρασε από την πρώτη στιγμή τις απόψεις του.
λαδι, ελια
και pizza Σαμαρά...

:smt005:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιαν 2023, 18:54

Οκ, μέχρι τώρα ξέραμε ότι στις κηδείες παίζει γέλιο και στους γάμους κλάμα.

Έχω γελάσει σε πολλές κηδείες αλλά γέλιο μέχρι δακρύων σε άλλη κηδεία δεν μου έχει ξανατύχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 14 Ιαν 2023, 18:55

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
14 Ιαν 2023, 16:27
εντωμεταξύ πολλοί βασιλικοι είναι και αμερικανολαγνοι, που ποτέ δεν είχαν βασιλιά. τραγελαφικό.
οχι μονο δεν ειχαν, αλλα ξαποστειλαν και τους βασιλικους αγγλους στον αγυριστο...

4th o July λεμε...

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 14 Ιαν 2023, 18:57

vantono έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:25
Εμένα ο Νικολαομπούλης, μου θυμιζει λιγο τον πλουσιο γκομενο της Μονικας απο τα Φιλαρακια
Εικόνα

Ο Παυλάρας απ'την αλλη, μου θυμίζει αυτον
Εικόνα

Σύγκρινε φάτσες, τωρα. Η μπουλοσύνη μιλάει απο μονη της. Ο,τι και να πεις ειναι λίγο.

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 14 Ιαν 2023, 18:57

Με αυτους ειστε!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιαν 2023, 19:00

Κατά τα άλλα, και μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές από τα κανόνια των κανένων γεμιτζήδων του κάμπου.

Απτόητοι οι αντιμοναρχικοί σκεπτόμενοι αίγαγροι που την είδαν γοργόνες/τιμωροί στη μπανιέρα τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 14 Ιαν 2023, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 14 Ιαν 2023, 19:00

Ολοι αυτοί που τσιρίζουν ένα τους λέω , ελπίζω να έχει χρήματα η οικογένεια να πληρώσει ιδιωτική αστυνομία για την φύλαξη των χώρων και των επισήμων.
Αυτό να διευκρινιστεί όχι να μας κοστίσει ο κούκος αηδόνι η κηδεία του Κοκού έστω και ιδιωτική.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 14 Ιαν 2023, 19:01

14 Ιαν 2023, 18:51
Echelon έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:55
Scouser έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:29
Εγώ πάντως πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φωνάζουν κάποιοι Νεοδημοκράτες. Ρε σεις, ο ιδρυτής και ιερό τοτέμ του κόμματός σας ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την κατάργηση της Βασιλείας στην Ελλάδα. Την ημέρα μετά το δημοψήφισμα του 1974, δήλωσε ''ένα καρκίνωμα αποκόπηκε σήμερα από το σώμα του έθνους''. Τώρα λοιπόν εσείς τι πρόβλημα έχετε; Ξέρετε πολλά καρκινώματα που να θάβονται με τιμές αρχηγού κράτους ή έστω δημοσία δαπάνη; Θα πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσετε ότι είστε Εγκλωβισμένοι σε ένα κόμμα που κατά 70-80% δεν έχει καμία σχέση με αυτά που πιστεύετε εσείς, που θέλει τις ψήφους σας αλλά όχι εσάς τους ίδιους. Δεν θέλετε να το καταλάβετε, πρόβλημά σας, θα έχετε διαρκώς μια δυσάρεστη αίσθηση στο στομάχι με τα όσα λένε και πράττουν αυτοί που ψηφίζετε. Αλλά την αγανάκτηση και την οργή δεν τις καταλαβαίνω.
Μα και τα νδουλικα δεν θέλουν το κόμμα. Για τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι παλεύουν.
τα κόμματα δεν είναι φέουδα των ιδρυτών τους, όπως και μέσα στον χρόνο, οι ιδρυτικες διακυρηξεις ελάχιστη σημασία έχουν. για να αποκτησουν ειδικά το μέγεθος για να γίνουν κόμματα εξουσίας, πρέπει να καλύπτουν έναν ευρύ φάσμα περιξ της ιδεολογίας που υπηρετούν. πολλές φόρες λειτουργούν και σε αντιπαράθεση με το αντίπαλο εξουσιαστικο μπλοκ και έτσι συσπειρωνει και ετερόκλητα στοιχεία εντός αυτού του εκλογικού ρεαλισμου, και βέβαια δημιουργούνται και υλικά συμφέροντα από αυτές τις διαδικασίες σε επίπεδο βάσης, κάτι εκει το ποιος είναι Χουντικος, ποιος βασιλικός και ποιος καραμανλικος, είναι αδιάφορα. κι εμένα ο παππους μου ήταν βασιλοκαραμανλικος και ο πατέρας μου ναζοχουντικος, και ψήφιζαν νέα δημοκρατία. αν ήταν ο καθένας για το βαρεμα του να έχει ειδικό κόμμα, θα κατεβαζαμε κάνα εκατομμύριο.

παραμυθας δηθεν αναρχικος φιλοτουρκος μας κανει μαθηματα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 14 Ιαν 2023, 19:01

Ποιος είδε την Ντόρα και δεν την φοβήθηκε!

Μαύρες μνήμες πρέπει να ξύπνησαν στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη από την μετωπική επίθεση που δέχτηκε από την ίδια του την αδελφή, Ντόρα Μπακογιάννη αναφορικά με την απόφαση του για την ταφή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η Ντόρα θεώρησε την στάση του Κυριάκου άδικη και απρεπέστατη, ενώ η οργή της ήταν τέτοια που του απέδωσε βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Για την ακρίβεια, τέτοια επίθεση δεν έχει δεχθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε από την αντιπολίτευση!

Η αιφνίδια μεταστροφή της κυβέρνησης αναφορικά με το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί στον τελευταίο αποχαιρετισμό του τ. Βασιλέα, φαίνεται να είναι αποτέλεσμα ακριβώς αυτής της σκληρής παρέμβασης της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ενδεικτική ήταν και η στάση του Ισίδωρου Κούβελου, ενώ εάν η υγεία της το επιτρέψει, η Ντόρα θα παρευρεθεί στην ταφή του τελευταίου Βασιλέα των Ελλήνων.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Ιαν 2023, 19:02

taxalata xalasa έγραψε:
14 Ιαν 2023, 18:55
14 Ιαν 2023, 16:27
εντωμεταξύ πολλοί βασιλικοι είναι και αμερικανολαγνοι, που ποτέ δεν είχαν βασιλιά. τραγελαφικό.
οχι μονο δεν ειχαν, αλλα ξαποστειλαν και τους βασιλικους αγγλους στον αγυριστο...

4th o July λεμε...
φιλελεύθεροι της πλάκας. που είναι ο τζημερος και ο χορμοβιτης να διδάξει.
Since America has declared independence, support of monarchy has possessed a generally low popularity, though it has increased slightly over time. In 1950, 3% of Americans said it would be a good idea for America to possess a royal family, while 93% thought it would be bad. This question was re-asked in 1999, where 11% of Americans answered that in favor of a royal family would be good for the United States & 87% against.[15] A 2013 CNN poll found that 13% of Americans would be open to the United States possessing a royal family again.[16] A 2018 poll asking if America would be better or worse if it possessed a constitutional monarchy had 11% of Americans answering better & 36% answering worse.[17] A 2021 poll by YouGov found that 5% of Americans would consider it a good thing for the United States to have a monarchy (7% support among men & 4% support among women), with 69% answering that it would be a bad thing. In the YouGov poll, African-Americans were most likely to answer positively in favor of a monarchy at 10% support.[18]
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 14 Ιαν 2023, 19:02

Έσκασε και το αρνί

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”