Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 14 Ιαν 2023, 22:32

Nostalgia έγραψε:
14 Ιαν 2023, 21:17
Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει, μας κουνανε το δαχτυλο τα ορφανα του ταπερμαν που δεν εχουν περασει ουτε εξω απο τα γραφεια της τοπικης τους. Μας αποκαλουν και ζαιους απο πανω, οταν ομως ρωτας ποσα χρονια εισαι στο κομμα απαντουν στην πλειοψηφια τους "οσα θελω".
Καλά τα λες, απλά έχε στο νου σου ότι τα ορφανά του ταπερμαν το 2015 προσπάθησαν μαζί με μας να αποτρέψουν την λαίλαπα των ζαίων.
Εσύ τότε της έκανες αβάντα δια της ψήφου σου, συγκυβερνησατε και τα αποτελέσματα τα είδαμε.
Στην δε θητεία του Σαμαρά που πάλευε με νύχια και με δόντια εσύ πετροβολουσες.

Τώρα, σε μια φοβέρα κρίσιμη στιγμή (για άλλους λόγους) είσαι έτοιμος να ξανακάνεις το ίδιο: να ανοίξεις μονοπάτια στους ζαίους. Το δις εξαμαρτείν λένε.

Τι να το κάνω όταν είσαι Νεοδημοκράτης μόνο τις καλές εποχές (1981 - 2009) ή εκ του ασφαλούς (2019);

Τι να το κάνω το να είσαι χρόνια Νεοδημοκράτης όταν στα δύσκολα (2012 και 2015) εναντιώθηκες στην παράταξη με χίλιες δυο προφάσεις και έκανες τον τσιλιαδορο του Τσίπρα ψηφίζοντας ΑΝΕΛ;

Και γιατί να μην έχω τα ορφανά του ταπερμαν μαζί μου την στιγμή που τον Νοέμβριο του 2015 εκείνοι ψήφιζαν Πρόεδρο Δημοκρατίας ενώ εσύ πανηγύριζες που έπεφτε η κυβέρνηση Σαμαρά και ερχόταν ο Τσίπρας;

Και εν κατακλείδι, τι να το κάνω το να είσαι χρόνια Νεοδημοκράτης όταν για δεύτερη φορά σε κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας πάλι έρχεσαι απέναντι;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 14 Ιαν 2023, 22:33

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 14 Ιαν 2023, 22:37

Otto Weininger έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:32
Nostalgia έγραψε:
Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει, μας κουνανε το δαχτυλο τα ορφανα του ταπερμαν που δεν εχουν περασει ουτε εξω απο τα γραφεια της τοπικης τους. Μας αποκαλουν και ζαιους απο πανω, οταν ομως ρωτας ποσα χρονια εισαι στο κομμα απαντουν στην πλειοψηφια τους "οσα θελω".
Καλά τα λες, απλά έχε στο νου σου ότι τα ορφανά του ταπερμαν το 2015 προσπάθησαν μαζί με μας να αποτρέψουν την λαίλαπα των ζαίων.
Εσύ τότε της έκανες αβάντα δια της ψήφου σου, συγκυβερνησατε και τα αποτελέσματα τα είδαμε.

Τώρα, σε μια φοβέρα κρίσιμη στιγμή (για άλλους λόγους) είσαι έτοιμος να ξανακάνεις το ίδιο: να ανοίξεις μονοπάτια στους ζαίους. Το δις εξαμαρτείν λένε.

Τι να το κάνω όταν είσαι Νεοδημοκράτης μόνο τις καλές εποχές (1981 - 2009) ή εκ του ασφαλούς (2019);

Τι να το κάνω το να είσαι χρόνια Νεοδημοκράτης όταν στα δύσκολα (2012 και 2015) εναντιώθηκες στην παράταξη με χίλιες δυο προφάσεις και έκανες τον τσιλιαδορο του Τσίπρα ψηφίζοντας ΑΝΕΛ;

Και γιατί να μην έχω τα ορφανά του ταπερμαν μαζί μου την στιγμή που τον Νοέμβριο του 2015 εκείνοι ψήφιζαν Πρόεδρο Δημοκρατίας ενώ εσύ πανηγύριζες που έπεφτε η κυβέρνηση Σαμαρά και ερχόταν ο Τσίπρας;

Και εν κατακλείδι, τι να το κάνω το να είσαι χρόνια Νεοδημοκράτης όταν για δεύτερη φορά σε κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας πάλι έρχεσαι απέναντι;
Οττο, ειμαι φιλοβασιλικος πανω απο ολα, η ΝΔ οσο της χαιδευουμε τα αφτια τοσο χειροτερη θα γινεται, να μου πεις εβαλε μυαλο οταν την τιμωρησαμε; οχι, δεν εβαλε, αλλα την ψηφο μου δεν θα την χαρισω σε μερικα τσογλανια που δεν σεβαστηκαν τον τελευταιο Βασιλια της Ελλαδος. Δεν θα διαγραψω ουτε τα πιστευω μου ουτε το ποιος ειμαι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Ιαν 2023, 22:39

Όοοχι, πρέπει με το ζόρι να είσαι καλό κομματόσκυλο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 14 Ιαν 2023, 22:42

sys3x έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:39
Όοοχι, πρέπει με το ζόρι να είσαι καλό κομματόσκυλο.
Ναι ρε παιδί μου, αλλά να μιλάει για τα ορφανά του τάπερμαν το ορφανό του "είναι ελληνικοί οι υδατάνθρακες" εντάξει, το λες και λίγο μπλακ χιούμορ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 14 Ιαν 2023, 22:45

Εδώ που τα λέμε από το "φιλοβασιλικος πανω απο ολα", η κομματοσκυλίαση είναι μια αναβάθμιση.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 14 Ιαν 2023, 22:46

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 14 Ιαν 2023, 22:47

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 14 Ιαν 2023, 22:48

Nostalgia έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:37
Otto Weininger έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:32
Nostalgia έγραψε:

Οττο, ειμαι φιλοβασιλικος πανω απο ολα, η ΝΔ οσο της χαιδευουμε τα αφτια τοσο χειροτερη θα γινεται, να μου πεις εβαλε μυαλο οταν την τιμωρησαμε; οχι, δεν εβαλε, αλλα την ψηφο μου δεν θα την χαρισω σε μερικα τσογλανια που δεν σεβαστηκαν τον τελευταιο Βασιλια της Ελλαδος. Δεν θα διαγραψω ουτε τα πιστευω μου ουτε το ποιος ειμαι.
Όλα αυτά θα είχαν νόημα αν ήταν θεωρητικά.
Δεν ξέρω τι εννοείς ότι "δεν έβαλε μυαλό όταν την τιμωρήσατε".
Την χώρα τιμώρησες με όσα έλεγες και ψηφιζες την περίοδο 2012 - 2015. Όχι την ΝΔ. Εναντιώθηκες στον πιο Δεξιο Πρωθυπουργό που θα έχεις ποτέ πιστεύοντας συριζοπαραμυθια που μετά σου έσκασαν στα μούτρα και την πλήρωσε η χώρα.

Βγήκε η ΝΔ το 2019, σου μείωσε καμία 50αρια φόρους με το καλημέρα, σου έκανε ψηφιακό κράτος, εξοπλισε τον στρατό και έκανε αμυντικές συμφωνίες που δεν φανταζόσουν, απέκρουσε τον Έβρο, πάει κωλοφερατζα τις ΜΚΟ και σκούζουν ομαδικά Τούρκοι και ζαίοι, έχει κάνει ρεκόρ επενδύσεων, το χρέος ως όριο το του ΑΕΠ μειώνεται, οι πληρωμές προς τους εταίρους έγιναν νωρίτερα κλπ κλπ κλπ κλπ και εσύ πάλι, το τονίζω, ΠΑΛΙ τα γράφεις όλα αυτά στα αρχίδια σου, μαζί και την χώρα προφανώς, και έρχεσαι ΠΑΛΙ απέναντι κάνοντας αβάντα στους ζαίους.

Όχι φίλε. Προφάσεις εν αμαρτίαις. Για άλλη μια φορά θα είσαι στην λάθος πλευρά της ιστορίας.
Δεν ξέρω αν η ΝΔ έμαθε από τα λάθη της, εσύ πάντως σίγουρα δεν έμαθες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 14 Ιαν 2023, 22:49

Nostalgia έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:46
Εικόνα
Μπράβο, να κάνετε και Kickstarter :smt005:
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 14 Ιαν 2023, 22:50

Dwarven Blacksmith έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:45
Εδώ που τα λέμε από το "φιλοβασιλικος πανω απο ολα", η κομματοσκυλίαση είναι μια αναβάθμιση.
Είπα να μην το μπλέξω το δημοκρατικό σύμπλεγμα μέσα στην ορδή βασιλικών. :003:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 14 Ιαν 2023, 22:50

200 Ίκαροι κατατάσσονται κάθε χρόνο . Απ 'αυτούς μόνο ένα 10% στον 4ο χρόνο αποφοιτούν ως χειριστές.
Αμ δεν ήξεραν ότι ο μακαρίτης τέως βασιλεύς "αποφοίτησε" στον 8ο μήνα !! κι απ' την Ικάρων !!

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 14 Ιαν 2023, 22:52

Στύγιος έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:50
200 Ίκαροι κατατάσσονται κάθε χρόνο . Απ 'αυτούς μόνο ένα 10% στον 4ο χρόνο αποφοιτούν ως χειριστές.
Αμ δεν ήξεραν ότι ο μακαρίτης τέως βασιλεύς "αποφοίτησε" στον 8ο μήνα !! κι απ' την Ικάρων !!
Εδώ πήρε Ολυμπιακό μετάλλιο. Πάνε παραπέρα, δεν ξέρεις απ'αυτά.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 14 Ιαν 2023, 22:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:31
Αγις έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:25
George_V έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:24

Και απο τον Φρυδια δεν φημολογουνταν οτι ειχε φαει χαστουκι ή θυμαμαι λαθος?
και χαστουκι
Κι εγώ αυτό θυμάμαι. Δεν ξέρω αν είναι hoaχ αλλά μεταξύ βρεττανίδας κομμουνίστριας (που θυμίζει ανέκδοτο) και σερραίου πολιτικού, βρίσκω πολύ πιο πιθανή την δεύτερη εκδοχή.
Το επεισόδιο αυτό έχει άμεση σχέση με την αλλαγή κυβερνήσεως και το κυπριακό.Οι Άγγλοι έψαχναν ευκαιρία για να τορπιλλίσουν τις συμφωνίες της Ζυρίχης στην Κύπρο που είχαν υποχρεωθεί να υπογράψουν λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή (επανάσταση Ιράκ κλπ).
Ο Καραμανλής είχε επιβάλλει στον Μακάριο την αυστηρή εφαρμογή τους που αυτός δεν ήθελε.
Τα επεισόδια στο Λονδίνο που είχαν αφεθεί να γίνουν από την αγγλική αστυνομία προκάλεσαν ρήγμα μεταξύ Καραμανλή και Ανακτόρων διότι προετοιμαζόταν επίσημη επίσκεψη των βασιλέων στην Αγγλία που ο Καραμανλής ζήτησε να μη γίνει διότι γνώριζε ότι θα γίνουν παρόμοια επεισόδια.Δεν είχε δε αμφιβολίες και για τον λόγο των επεισοδίων.Ενώ υποτίθεται ότι η επίθεση κατά της Φρειδερίκης έγινε για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Ελλάδα,την επόμενη μέρα οι αγγλικές εφημερίδες έγραφαν για την "τρομοκρατία της ΕΟΚΑ" για την οποία ανέχθηκαν οι Έλληνες βασιλείς.Όμως οι βασιλείς δεν ήσαν σε θέση να αρνηθούν την πρόσκληση της Ελισάβετ διότι ο αγγλικός θρόνος λειτουργούσε ως επίκεντρο όλων των ευρωπαικών θρόνων.Έτσι λόγω διαφωνίας για την επίσκεψη παραιτήθηκε ο Καραμανλής και προκηρύχθηκαν εκλογές τις οποίες θα κέρδιζε ο Παπανδρέου.Στο μεσοδιάστημα της προεκλογικής περιόδου χτύπησε ο Μακάριος απελευθερωμένος από την κηδεμονία Καραμανλή.Υπέβαλε 13 σημεία αλλαγής του κυπριακού συντάγματος που όλα ήσαν υπέρ των Ελληνοκυπρίων.Φυσικά οι Τούρκοι δεν τα δέχθηκαν και άρχισαν οι διακοινοτικές συγκρούσεις.Οι συμφωνίες της Ζυρίχης μπήκαν στο ψυγείο.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 14 Ιαν 2023, 22:54

Cecily Anne έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:52
Στύγιος έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:50
Εδώ πήρε Ολυμπιακό μετάλλιο. Πάνε παραπέρα, δεν ξέρεις απ'αυτά.
Ομολογώ δεν τα ξέρω, μόνο σε υποβρύχιο δεν μπήκε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών