MasterChef 2023
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
MasterChef 2023
Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν βλέπω τίποτα εκτός από το μάστερσεφ. Ξεκινάει στις 16/1, Άντε και καλή αρχή.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: MasterChef 2023
Πού πας κουκλίτσα μου και ανοίγεις ριαλιτο-πανελατζίδικα νήματα? Εγώ ειμαι η κεντρικιά, εγώ τα ανοιγω αυτα!
Εστω κι ετσι, σε κηρύσσω μέλος του πχορουμικού πάνελ, δεν πειράζει. Θα κάθεσαι δίπλα μου αλλά ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!
Εστω κι ετσι, σε κηρύσσω μέλος του πχορουμικού πάνελ, δεν πειράζει. Θα κάθεσαι δίπλα μου αλλά ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!
Θα σε παρακαλέσω να μην αγνοήσεις το Dragons' Den Greece
Δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια ρε τύποι;
Είναι σαν να κόλλησε η τηλεόραση εδώ και κάποια χρόνια. Survivor, Master Chef, GNTM, shopping star, Deal, κάτι με τραγουδιστές...
Πιο πρωτότυπη ήταν η Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή. Τουλάχιστον δεν ασχολούνταν άλλες 72 εκπομπές με το τι έγινε εκεί.
Είναι σαν να κόλλησε η τηλεόραση εδώ και κάποια χρόνια. Survivor, Master Chef, GNTM, shopping star, Deal, κάτι με τραγουδιστές...
Πιο πρωτότυπη ήταν η Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή. Τουλάχιστον δεν ασχολούνταν άλλες 72 εκπομπές με το τι έγινε εκεί.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ούτε πχωρουμ βλέπεις όμως.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- NewModelArmy
Οι περισσοτεροι εχουν βαρεθει.Τα τελευταια Μαστερ Σεφ και Σαρβαιβορ απατα πηγαν απο τηλεθεαση.Τωρα της μοδας ειναι τα ντοπια σιριαλFeindflug έγραψε: ↑08 Ιαν 2023, 22:21Δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια ρε τύποι;
Από τότε που έγινε θεσμός η συνδρομητική τηλεόραση στην Ευρώπη, όλες οι αξιόλογες παραγωγές έχουν μετακομίσει εκεί. Ο επόμενος Maestro θα βγει κατευθείαν στο Netflix ή σε κάποια αντίστοιχη πλατφόρμα. Στα δωρεάν κανάλια παίζουν πλέον μόνο ριάλιτυ και πρωινάδικα, γιατί αυτές οι παραγωγές είναι πιο φτηνές και πιο εύκολες να στηθούν στο πόδι.Feindflug έγραψε: ↑08 Ιαν 2023, 22:21Δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια ρε τύποι;
- vantono

Καλή επιστροφή, και με το καλό να σε δούμε να γράφεις περισσότερο εδω μεσα.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι φέτος δεν θα υπάρξουν επιστροφές παικτών στο σπίτι, από τους ήδη υπάρχοντες, αλλά προβλέπεται διεκδίκηση εισόδου από "εισβολείς", δλδ παίκτες παλαιότερων κύκλων. Καλή φάση θα είναι. Φέρτε μέσα Παντελή, "εν κουλί", Μπόμπαινα κοκ.
- vantono
Και Μαράκι, και Μαράκι!

Οκ, έστω και μαζί με τον Μητσάρα, τι να κάμομε...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
27 Φεβ 2024, 19:34
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ 28-2-2023 «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023»
από SeaHawk » 24 Μαρ 2025, 15:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
24 Μαρ 2025, 20:25
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
17 Σεπ 2023, 18:09