Λολ ο Kojima είχε cameo στο Too Old To Die Young λέει, όλα τελευταίος τα μαθαίνω.
Είδα στο Netflix
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Είδα στο Netflix
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Έχει όμως και ψήγματα αντικειμενικότητας , σε αντίθεση με τη χλέπα Fetih 1453.Yochanan έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 22:16https://en.wikipedia.org/wiki/Rise_of_Empires:_Ottoman
ναι σωστός, τουρκοσειρά ειναι
Το αυστριακό The woman of the dead.
https://www.netflix.com/gr/title/81239598
Έφτασα χωρίς να βαρεθώ στο 4ο επεισόδιο.
https://www.netflix.com/gr/title/81239598
Έφτασα χωρίς να βαρεθώ στο 4ο επεισόδιο.

- Dwarven Blacksmith
Ε τους μαλάκες, το έβλεπα κι εγώ το Inside Job.Stalker έγραψε: ↑09 Ιαν 2023, 09:37Πάει και το Inside Job
Πάντως δεν ξέρω αν συμφωνώ με το βίντεο, μια χαρά μου φάνηκε να σπρώχνεται το 1899 στο homepage, είχε word of mouth, και ήταν και στα Top 10 Ελλάδας (δεν έχω ενδείξεις ότι είμαστε κάποια τόσο cult friendly αγορά ώστε να μην σημαίνει κάτι αυτό), και από ότι φαίνεται το είδε αρκετός κόσμος ώστε να βγαίνουν βίντεο διαμαρτυρίας σαν αυτό που πόσταρες.
Άλλη πιθανότητα είναι να υπάρχει κάποιος αδιαφανής τάχα ΑΙ αλγόριθμος που έχει την μερίδα του λέοντος της απόφασης του αν θα γίνει renewed ή όχι κάτι, για τον οποίον δώσανε μια πολυκατοικία λεφτά χωρίς να έχουν ιδέα τι κάνει και πόσο καλά δουλεύει πέρα από το dataset σειρών του 2013-2017 που το εκπαιδεύσανε.

Σωστές τις βρίσκω και τις παρατηρήσεις σου, γενικά είναι πόνος αυτό το πράγμα με τα συνεχή κοψίματα γνωστών σειρών και ο κόσμος το έχει πάρει χαμπάρι, κάποια στιγμή θα αποσυνδεθεί συναισθηματικά τελείως με ο,τιδήποτε έχει μόνο μία σαιζόν. Ήδη κάποιοι γνωστοί μου με μεγαλύτερη υπομονή από εμένα αρνούνται να αρχίσουν νέα σειρά.

Και εγώ είμαι πολύ διστακτικός να κάτσω να δω πράγματα που δεν είναι εμφανώς one-off στο netflix, ευτυχώς δεν έχει πλεόνασμα από καλές σειρές.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Ιαν 2023, 19:37Ε τους μαλάκες, το έβλεπα κι εγώ το Inside Job.
Σωστές τις βρίσκω και τις παρατηρήσεις σου, γενικά είναι πόνος αυτό το πράγμα με τα συνεχή κοψίματα γνωστών σειρών και ο κόσμος το έχει πάρει χαμπάρι, κάποια στιγμή θα αποσυνδεθεί συναισθηματικά τελείως με ο,τιδήποτε έχει μόνο μία σαιζόν. Ήδη κάποιοι γνωστοί μου με μεγαλύτερη υπομονή από εμένα αρνούνται να αρχίσουν νέα σειρά.
Τώρα πόσο τους ενδιαφέρει αυτό στο νετφλιξ είναι ανοιχτό ερώτημα, καθόλου απίθανο η ευρύτερη στρατηγική να είναι παραγωγή content κατά βάση για collateral για περεταίρω δανεισμό, που σημαίνει ότι όσο δεν βλάπτεται ενεργά το brand η ικανοποίηση των θεατών ανά λεπτό παρακολούθησης είναι εντελώς δευτερεύον μέτρικ, οπότε μπορούν απλά να σκορπάνε λεφτά στην τύχη ελπίζοντας ο επόμενος μονόκερος τύπου Stranger Things να εμφανιστεί πριν αρχίσουν τα margin calls.
Και αν αργήσει λίγο δεν πειράζει, λίγο θα βάλει διαφημίσεις, λίγο θα ζητάει ξεχωριστή συνδρομή για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο, μέχρι στο τέλος να το εξαγοράσει καμιά microsoft επειδή ο καιρός που εφαρμόζονταν οι νόμοι κατά των μονοπωλείων είναι απατηλή ανάμνηση.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
η τριλογια του Baztán
ειδα το 2ο και 3ο μερος στο Νετφλιξ ... το 1ο θα το βρειτε αλλου ... δειτε τα
ειδα το 2ο και 3ο μερος στο Νετφλιξ ... το 1ο θα το βρειτε αλλου ... δειτε τα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εγώ θα, συντομα. Το εχω λιστα.
- Dwarven Blacksmith
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 22:14Τελείωσα το Alice in Borderlands, νιώθω ικανοποιημένος.

Αναμένουμε συνέχεια (?)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Απ' ότι λένε, αν πάει με βάση το μάνγκα, έκλεισε. Υπάρχουν 2 spinoffs αλλά δεν θα είναι το ίδιο καλό έχοντας τις απαντήσεις.Lugozzi έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 22:16Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 22:14Τελείωσα το Alice in Borderlands, νιώθω ικανοποιημένος.
Αναμένουμε συνέχεια (?)
Εκτός αν αποκλίνουν με βάση την τελευταία-τελευταία σκηνή.
Προσωπικά μου αρκεί ό,τι είδαμε.

Το Vikings: Valhalla είναι καλο. Η επόμενη σεζόν θα διαδραματίζεται στο Βυζάντιο και θα κάνει την εμφάνιση της και η Βαραγγειος Φρουρά
Ωραίο το Μαεστρο.
Πολύ όμορφη και ερωτευσιμη η κοπελίτσα. Μπραβο της, πολύ καλή ερμηνεια.
Και οι υπόλοιποι ηθοποιοί, όλοι καλοί. πολύ προσεγμένη σειρά για τα ελληνικά δεδομένα.
Πολύ όμορφη και ερωτευσιμη η κοπελίτσα. Μπραβο της, πολύ καλή ερμηνεια.
Και οι υπόλοιποι ηθοποιοί, όλοι καλοί. πολύ προσεγμένη σειρά για τα ελληνικά δεδομένα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
"Η τάξη της Ιτεγουόν". Σκληρό love triangle για μια ακόμη φορά. Pass
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 988 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
02 Μάιος 2025, 23:38
-
- 17 Απαντήσεις
- 1855 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
27 Νοέμ 2023, 19:18
-
-
Νέα δημοσίευση Painkiller miniseries στο Netflix και οι φαρμακοβιομηχανιες
από Portia » 14 Ιούλ 2023, 23:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker
15 Ιούλ 2023, 00:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είδα καλικάντζαρο. Πού το δηλώνω;
από Καραμελίτσα » 05 Ιαν 2025, 22:13 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 23 Απαντήσεις
- 1002 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
07 Ιαν 2025, 23:12
-