Τώρα μιλάς σωστά!Ανέστης_35 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2022, 11:35Πήξε μπουμεροκνίτη, τότε

Τώρα μιλάς σωστά!Ανέστης_35 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2022, 11:35Πήξε μπουμεροκνίτη, τότε
δεν παρανομει που τις σκιζει. παρανομουν που τις τοποθετουν.Ναύτης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2022, 11:25
Αν κάποιος παρανομεί δεν νομιμοποιείται κάποιος άλλος να παρανομεί επίσης για να αποκαταστήσει την παρανομία του πρώτου.
Πέρα από κάτι σφαλιάρες που τού είχαν ρίξει κάποτε μέσα την περιφέρεια γι' αυτόν τον λόγο κάποιοι συνδικαλιστές, ουδείς σοβαρός άνθρωπος ασχολείται με τα γκιοζιλίκια, τύπου: σκίζω τις αφίσες για να βγάλω σέλφι, του Τζήμερου. Σού είπα και προηγουμένως, σαν τον τρελό του χωριού τον αντιμετωπίζουν. Έσκισε τις αφίσες, είπανε ΟΚ τρελός είναι μη τού μιλάτε, 5 λεπτά αφότου έφυγε τις ξανακολλήσανε*.
* Καλώς-κακώς είναι άλλο θέμα. Αν θες τη γνώμη μου, πράγματι, κακώς ρυπαίνουν άναρχα τους χώρους των δημοσίων υπηρεσιών με τις αφίσες. Υπάρχουν σε κάθε υπηρεσία ειδικοί πίνακες για να αναρτώνται οι ανακοινώσεις των σωματείων. Αυτό δεν σημαίνει ότι νομιμοποιείται ο κάθε μουρλός να μπουκάρει και να τις σκίζει.
Στο ότι είναι εντελώς μαλάκες αυτοί που τον τραμπούκισαν, συμφωνώ απολύτως.Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Νοέμ 2022, 11:38δεν παρανομει που τις σκιζει. παρανομουν που τις τοποθετουν.Ναύτης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2022, 11:25
Αν κάποιος παρανομεί δεν νομιμοποιείται κάποιος άλλος να παρανομεί επίσης για να αποκαταστήσει την παρανομία του πρώτου.
Πέρα από κάτι σφαλιάρες που τού είχαν ρίξει κάποτε μέσα την περιφέρεια γι' αυτόν τον λόγο κάποιοι συνδικαλιστές, ουδείς σοβαρός άνθρωπος ασχολείται με τα γκιοζιλίκια, τύπου: σκίζω τις αφίσες για να βγάλω σέλφι, του Τζήμερου. Σού είπα και προηγουμένως, σαν τον τρελό του χωριού τον αντιμετωπίζουν. Έσκισε τις αφίσες, είπανε ΟΚ τρελός είναι μη τού μιλάτε, 5 λεπτά αφότου έφυγε τις ξανακολλήσανε*.
* Καλώς-κακώς είναι άλλο θέμα. Αν θες τη γνώμη μου, πράγματι, κακώς ρυπαίνουν άναρχα τους χώρους των δημοσίων υπηρεσιών με τις αφίσες. Υπάρχουν σε κάθε υπηρεσία ειδικοί πίνακες για να αναρτώνται οι ανακοινώσεις των σωματείων. Αυτό δεν σημαίνει ότι νομιμοποιείται ο κάθε μουρλός να μπουκάρει και να τις σκίζει.
δεν τον αντιμετωπιζουν σαν τον τρελλο του χωριου. τον τρελλο δεν του ριχνεις σφαλιαρες (οπως ειπες), με κινδυνο να σε μπουζουριασουν.
το γεγονος οτι θυμωσαν και ασκησαν βια, δειχνει καταρχην οτι ειναι τριβλακες, χειροτεροι απο τον τζημερο 100 φορες, και κατα δευτερον οτι τους πονεσε.
ξαναλεω, αν δεν νομιμοποιειται, ας του κανουν μυνηση. δεν εχουν τα κοτσια, μονο να τον τραμπουκιζουν προσπαθησαν, και αυτο το εκοψαν, απο φοβο οτι θα καταληξουν στη στενη.
Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Νοέμ 2022, 09:14δεν "κανει οτι νομιζει". μαζευει σκουπιδια.Ναύτης έγραψε: ↑02 Νοέμ 2022, 20:20
Δεν πάει έτσι. Δεν μπορεί ο κάθε "αγανακτισμένος πολίτης" να μπουκάρει σε μια δημόσια υπηρεσία και να κάνει ό,τι νομίζει. Ο Τζήμερος, αν και γραφικός γκιόζης, διαθέτει μια αναγνωρισιμότητα και του τη χαρίζουν, κάτι σαν τον τρελό του χωριού. Φαντάσου αυτό να το κάναμε όλοι, τι είδους μπάχαλο θα επικρατούσε.
αν το καναμε ολοι, θα ζουσαμε σε καλυτερο κοσμο.
δεν του τη χαριζουν. τον μισουν, και αν μπορουσαν θα τον τιμωρουσαν. δεν μπορουν.
Μου γράφει ένας εκλεκτός φίλος, από τα πρώτα μέλη της Δημιουργίας, ορθοπεδικός χειρουργός που παραιτήθηκε από το δημόσιο και τώρα ζει και εργάζεται στην Κύπρο, μετά από αρκετά χρόνια στη Σαουδική Αραβία.
Γεια σου Πρόεδρε!
Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Για την ιστορία να σου πω ότι έως το 2012 ο νόμος προέβλεπε άδεια άνευ αποδοχών έως και 2 έτη για δημοσίους υπαλλήλους. Με το μεσοπρόθεσμο αυξήθηκαν τα χρόνια από 2 σε 5. Προφανώς ο νομοθέτης ήθελε με αυτό:
1. Να ξεφορτώσει τους φορολογούμενους από το μισθό του δημοσίου υπαλλήλου για τα χρόνια που θα έλειπε,
2. Να δώσει στο δημόσιο υπάλληλο τη δυνατότητα να βγάλει χρήματα και
3. Να τον χρησιμοποιήσει στο μέλλον, όταν επιστρέψει.
Για να πάρεις την άδεια άνευ αποδοχών πρέπει:
1. Να επικαλεστείς σοβαρό οικογενειακό λόγο και
2. Να εγκρίνει το υπηρεσιακό συμβούλιο.
Ζήτησα άδεια άνευ αποδοχών για 3 έτη. Εξήγησα ότι δεν μου φτάνουν τα χρήματα του μισθού για να σπουδάσω το παιδί, ότι το παιδί έχει άλλα 3 χρόνια σπουδών και ότι οι επιλογές μου είναι τρεις:
1. Να γίνω καραγκιόζης και να ζητάω φακελάκια από τον κόσμο. 2. Να γίνω καραγκιόζης και να ζητάω μίζες από τις εταιρίες.
3. Να εργαστώ στο εξωτερικό και σε τρία χρόνια να επιστρέψω.
Μου απέρριψαν το αίτημα. Δεν θέλουν να επιστρέψω σε 3 χρόνια. Αυτή είναι η επίσημη πολιτική του κράτους για το brain drain!
Βλέπω αυξημένο ενδιαφέρον από τον κόσμο προς το πρόσωπό σου. Δεν έχω λόγο να γυρίσω στην Ελλάδα πλέον. Και δεν ελπίζω πουθενά εκτός από εσένα και τα μέλη της Δημιουργίας. Αν αλλάξετε εσείς τη χώρα, καλά. Αν δεν την αλλάξετε, πάλι καλά. 20 εκατομμύρια είμαστε οι Έλληνες. Μόνο τα 10 ζουν στο ελληνικό κράτος. Η δεύτερη Ελλάδα ζει εκτός συνόρων. Και ασχολείται με τα απολύτως σοβαρά θέματα: Πού θα σπουδάσουν τα παιδιά, πού θα πάνε διακοπές και άλλα τέτοια μικροπράγματα τα οποία είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν.
Και επειδή στο αξιακό μου σύστημα ο μέγιστος τίτλος τιμής είναι ο τίτλος του καπετάνιου, έχω να σου πω: Καπετάνιο, αγάντα!
Γιάννης Ορφανός
αεργος εισοδηματιας που αρχικά το έπαιζε μουσικός και μετά διαφημιστής μιας ανύπαρκτης διαφημιστικης εταιρείας.χεστηκε για τις συνθήκες εργασίας μισθοδοσίας και διαβίωσης όσων δε γεννήθηκαν σε πλούσια οικογένεια.τα ενοικιακια του να ανεβαίνουν κι όλα καλά
Και το χόμπι του είναι να περιφέρεται στις δημόσιες υπηρεσίες και να σκίζει αφίσες για να βγάζει σέλφι. Τι να πω, ρε φίλε, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Χμμμ...ναι.
Τον έχει πάρει για τα καλά ο κατήφορος τον Βλημερο. Απο εκεί που ξεκίνησε ως κεντρωος μεταρρυθμίστης κατάντησε να μαζεύει όλα τα ακροδεξια σκουπιδια