ποιά τεχνολογία προχώρησε;Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 09:28δεν βλεπω καποιον να "πιεζει". δεν βλεπω θεωρια συνομωσιας.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 09:10Δεν πα να πιέζουν όσο θέλουν, αν δεν υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν λεφτά. Αν παραπιέσουν το πολύ να μειωθούν τα αυτοκίνητα γενικά (το οποίο δε με χαλάει)
αν ειναι να εχει δυναμη πιεσης καποιος, ειναι οι πετρελαιαδες και οι αυτοκινητοβιομηχανιες μεκ. οχι οι ηλεκτρικοι, που φυτρωσαν χθες.
ειναι απλως η εξελιξη. η τεχνολογια προχωρα μπροστα.
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 17 Ιαν 2023, 10:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

οι μπαταριες εγιναν αρκετα αποδοτικες και ελαφριες ωστε να μπορουν να χρησιμοποιηθουν για την αυτοκινηση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όταν ξεκινάει η φόρτιση του αυτοκινήτου δε βγαίνει η "πρίζα" απο το αυτοκίνητο, κλειδωνει έτσι που δε παίζει να βγεί. Απο την άλλη αυτο εξυπηρετεί μόνο τους έχοντες γκαράζ.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 08:57Και κάθε πρωί θα ανακαλύπτω πως μέσα στη νύχτα κάποιοι μλκες έβγαλαν τη σούκο από την υποδοχή με το που έσβησαν τα φώτα στο σπίτι.
Εκτός κι αν νομίζεις πως δεν υπάρχουν μλκες.
Δε γίνεται αν δε μένεις στο ισόγειο, βαριά στον πρώτο, με γκαράζ και θέση κοντά.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 08:53εκτος αν δε σε νοιαζει η ταχυτητα φορτισης, αφου θα το αφηνεις ολη νυχτα, οποτε απλα τραβας μια σουκο. 50 ευρω.Ερμής έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 14:22Θα τραβήξεις γραμμή δική σου και θα φτιάξεις wallbox. ενα διχίλιαρο στο νερό.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 14:05
Έχω πυλωτή, δεν μπαίνει αυτοκίνητο, απαγορεύεται. Όπως απαγορεύεται και να χρησιμοποιήσω πρίζα του κοινόχρηστου φυσικά. Μπορώ να κατεβάσω μπαλαντέζα από το μπαλκόνι την οποία θα πατάνε διάφοροι για ώρες. Επίσης δεν μου φτάνει μία μπαλαντέζα μέχρι το πάρκινγκ. Σε καθημερινή βάση είναι σκότωμα, εκτός του ότι θα την βγάζω στο μπαλκόνι γιατί θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να έρθει κανένας μλκας και να τη μαζέψει όσο εγώ θα είμαι σπίτι νομίζοντας πως φορτίζω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο υπάρχει πάνω από αιώνα.
Από τότε βελτιώθηκε, αλλά και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα βελτιώθηκαν και μάλιστα πάρα πολύ. Η τεχνολογία δεν προχώρησε μόνο στα ηλεκτρικά.

τραβας κατευθειαν απο το ρολοι σου. τα ρολογια στο ισογειο ειναι.
για ολα τα προβληματα, υπαρχουν λυσεις. μη μου πειτε τωρα οτι θα σου κλεβουν ρευμα οι αλλοι, κι αυτο εχει λυση, η πριζα σε κουτι που κλειδωνει, ασφαλειοδιακοπτης διπλα στο ρολοι, wi-fi..
γιατι ψαχνετε συνεχεια για προβληματα;
σωστα, αλλα το λιθιο ηταν αλμα, που εκανε τα ηλεκτροκινητα ανταγωνιστικα. με τις μολυβδου επρεπε να ζυγιζει 5 τονους για να εχει αυτονομια 100 χλμ. και να κοστιζει απειρα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 10:26Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο υπάρχει πάνω από αιώνα.
Από τότε βελτιώθηκε, αλλά και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα βελτιώθηκαν και μάλιστα πάρα πολύ. Η τεχνολογία δεν προχώρησε μόνο στα ηλεκτρικά.
και ψηφιακες φωτογραφικες υπηρξαν πριν πεθανει το φιλμ. και στην αρχη ηταν χειροτερες. ε, καποια στιγμη εγιναν καλυτερες.

- EKPLIKTIKOS
MIT Study: Mitsubishi Mirage Tops TESLA and BMW as the Most Environment-Friendly Car
Τι λεει η έρευνα για οσους βαριουνται να τη διαβασουν; Ότι ένα μικρο ΜΕΚ όπως το Mitsubishi mirage (στην Ελλάδα το ξέρουμε ως space star) είναι πολύ πιο "πρασινο" από ένα μεγαλύτερο ηλεκτρικό. Βέβαια με ένα ταπεινό μιτσουμπισι δεν μπορείς να πουλήσεις μουρη ούτε να προσποιείσαι ότι θα σώσεις τον πλανήτη, περιμένοντας να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά. Ένα μικρό ηλεκτροκινητο, βεβαίως, κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν ακόμα πιο οικολογικό. Παρ όλα αυτά τα νούμερο 1 και 2 σε πωλήσεις ηλεκτρικά στην Ευρώπη είναι της Tesla. Οπότε ας τελειώνει κάπου το καλαμπουρι με τους οδηγούς τους με τις οικολογικές ευαισθησίες. Ας πούνε, κύριε, το γούσταρα κ το αγόρασα, τέλος. Το κλου πάντως είναι αυτο: θέλετε πραγματικά οικολογική νοοτροπία; Κ γω θέλω. Τότε θέλουμε με τα σημερινά δεδομένα downsizing. Τώρα. Όχι μόνο είναι η πράσινη επιλογή, αλλά είναι και η οικονομική επιλογή. Ποτέ ένα space star δε θα σου κοστίζει όσο το tesla, ακόμη και αν χρειαστεί κάνα rebuild μετά από 200 ή 300κ χλμ.
Για μένα, βέβαια, η εξίσωση "οικονομική μετακίνηση στην πόλη" έχει λυθεί εδώ και δεκαετίες, από τότε που πήρα μηχανάκι
. Περιμένω με ενδιαφέρον το ηλεκτρικό μέλλον των μικρών, πρακτικών δικύκλων
Τι λεει η έρευνα για οσους βαριουνται να τη διαβασουν; Ότι ένα μικρο ΜΕΚ όπως το Mitsubishi mirage (στην Ελλάδα το ξέρουμε ως space star) είναι πολύ πιο "πρασινο" από ένα μεγαλύτερο ηλεκτρικό. Βέβαια με ένα ταπεινό μιτσουμπισι δεν μπορείς να πουλήσεις μουρη ούτε να προσποιείσαι ότι θα σώσεις τον πλανήτη, περιμένοντας να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά. Ένα μικρό ηλεκτροκινητο, βεβαίως, κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν ακόμα πιο οικολογικό. Παρ όλα αυτά τα νούμερο 1 και 2 σε πωλήσεις ηλεκτρικά στην Ευρώπη είναι της Tesla. Οπότε ας τελειώνει κάπου το καλαμπουρι με τους οδηγούς τους με τις οικολογικές ευαισθησίες. Ας πούνε, κύριε, το γούσταρα κ το αγόρασα, τέλος. Το κλου πάντως είναι αυτο: θέλετε πραγματικά οικολογική νοοτροπία; Κ γω θέλω. Τότε θέλουμε με τα σημερινά δεδομένα downsizing. Τώρα. Όχι μόνο είναι η πράσινη επιλογή, αλλά είναι και η οικονομική επιλογή. Ποτέ ένα space star δε θα σου κοστίζει όσο το tesla, ακόμη και αν χρειαστεί κάνα rebuild μετά από 200 ή 300κ χλμ.
Για μένα, βέβαια, η εξίσωση "οικονομική μετακίνηση στην πόλη" έχει λυθεί εδώ και δεκαετίες, από τότε που πήρα μηχανάκι

O κουμπάρος μου έχει ηλεκτρικό καμια πενταετία(και άλλα 2 αμάξια βέβαια και γενικά πακετάκι). Όταν ήθελε να κάνει αυτό που λες του το μπλόκαρε η συνέλευση της πολυκατοικίας* και του είπε πως αν θέλει να φορτίζει να τραβήξει δική του γραμμή, όπως και έκανε με δικο του wallbox.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 10:32τραβας κατευθειαν απο το ρολοι σου. τα ρολογια στο ισογειο ειναι.
για ολα τα προβληματα, υπαρχουν λυσεις. μη μου πειτε τωρα οτι θα σου κλεβουν ρευμα οι αλλοι, κι αυτο εχει λυση, η πριζα σε κουτι που κλειδωνει, ασφαλειοδιακοπτης διπλα στο ρολοι, wi-fi..
γιατι ψαχνετε συνεχεια για προβληματα;
Δε ψαχνω προβλήματα, όταν ξεκίνησαν τα ηλεκτρικά ήμουν υπέρμαχος, μετά το ξανασκέφτηκα είδα τις παθογένειες και άρχιζα να αλλάζω άποψη, όμως δοκίμασα με ηλεκτρικό(γιατι αλλιώς είναι απόψεις μονο για καφενειακή κουβέντα) και μάλιστα 2 φορές με δυο διαφορετικές μάρκες ουτως ώστε είτε να επιβεβαιωθώ, είτε να διαψευσθώ. Επιβεβαιώθηκα πανηγυρικά.
*με την αιτιολογία πως αν αρχίζεις και πειράζεις κάτω πράγματα, που ξέρω εγω οτι δε θα κλέβεις και απο αλλού;
- Chilloutbuddy
Ακόμα χειρότερες είναι σε 200 πράματα

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ακόμα και να είχα τριώροφο γκαράζ, 10 θέσεων ανά όροφο, πάλι δεν θα έπαιρνα ηλεκτρικό 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
ευτυχως δεν εχω ζησει ποτε σε πολυκατοικια, καθε μερα τσακωμενος θα ημουν, ποτε δεν τα καταλαβα αυτα με τις συνελευσεις.Ερμής έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 10:51
O κουμπάρος μου έχει ηλεκτρικό καμια πενταετία(και άλλα 2 αμάξια βέβαια και γενικά πακετάκι). Όταν ήθελε να κάνει αυτό που λες του το μπλόκαρε η συνέλευση της πολυκατοικίας* και του είπε πως αν θέλει να φορτίζει να τραβήξει δική του γραμμή, όπως και έκανε με δικο του wallbox.
Δε ψαχνω προβλήματα, όταν ξεκίνησαν τα ηλεκτρικά ήμουν υπέρμαχος, μετά το ξανασκέφτηκα είδα τις παθογένειες και άρχιζα να αλλάζω άποψη, όμως δοκίμασα με ηλεκτρικό(γιατι αλλιώς είναι απόψεις μονο για καφενειακή κουβέντα) και μάλιστα 2 φορές με δυο διαφορετικές μάρκες ουτως ώστε είτε να επιβεβαιωθώ, είτε να διαψευσθώ. Επιβεβαιώθηκα πανηγυρικά.
*με την αιτιολογία πως αν αρχίζεις και πειράζεις κάτω πράγματα, που ξέρω εγω οτι δε θα κλέβεις και απο αλλού;
δεν μου φαινεται λογικο να εχει καποιος αλλος λογο στο τι θα κανω με το ρολοι ΜΟΥ, στην ιδιοκτησια ΜΟΥ.
Αυτη η δικαιολογια, ειναι για να παρεςι τηλ τον κιμ να το πατησει, σημαδευοντας την πολυκατοικια.
συμφωνα με το αγοραστικο κοινο (που στην τελικη η δικη του αποψη μετραει) ειναι καλυτερες σε ολα.

Είναι η δύναμη της μάζας. Οι περισσότεροι χέστηκαν για ποιότητα, φωτόμετρα, σκιές, φακούς κλπ, το μόνο που θέλουν είναι "να τραβάνε". Δηλαδή δεν είναι ότι είναι καλύτερες. Πλέον ούτε οι ψηφιακές κάμερες πουλάνε, όλοι βγάζουν με το κινητό και μετά ίνστα κι ας είναι κατώτερη η ποιότητα. Υποθέτω κάποια στιγμή θα σταματήσουν να βγαίνουν κάμερες, εκτός από τις πολύ χάι και ακριβές. Κόμπακτ ελάχιστες βλέπω πια.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 13:58συμφωνα με το αγοραστικο κοινο (που στην τελικη η δικη του αποψη μετραει) ειναι καλυτερες σε ολα.
Ειδες πως ξεδιαλύνονται όλα;Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 13:56ευτυχως δεν εχω ζησει ποτε σε πολυκατοικια, καθε μερα τσακωμενος θα ημουν, ποτε δεν τα καταλαβα αυτα με τις συνελευσεις.Ερμής έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 10:51
O κουμπάρος μου έχει ηλεκτρικό καμια πενταετία(και άλλα 2 αμάξια βέβαια και γενικά πακετάκι). Όταν ήθελε να κάνει αυτό που λες του το μπλόκαρε η συνέλευση της πολυκατοικίας* και του είπε πως αν θέλει να φορτίζει να τραβήξει δική του γραμμή, όπως και έκανε με δικο του wallbox.
δεν μου φαινεται λογικο να εχει καποιος αλλος λογο στο τι θα κανω με το ρολοι ΜΟΥ, στην ιδιοκτησια ΜΟΥ.
Αυτη η δικαιολογια, ειναι για να παρεςι τηλ τον κιμ να το πατησει, σημαδευοντας την πολυκατοικια.
Αμέσως αμέσως ξέρεις τι ποσοστό των Ελλήνων έχεις αποκλείσει;
Και μιλάμε για ιδιοκτητο διαμέρισμα. Σε ενοίκιο απλά το ξεχνάς.
- Chilloutbuddy
Όχι βέβαια, το αγοραστικό κοινό δήλωσε ξεκάθαρα ότι δε θέλει να έχει καν φωτογραφική μηχανή.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 13:58συμφωνα με το αγοραστικο κοινο (που στην τελικη η δικη του αποψη μετραει) ειναι καλυτερες σε ολα.
Φωτογραφικές μηχανές αγοράζουν πλέον λίγοι και περίεργοι, και οι πωλήσεις αναλογικών με φιλμ ανεβαίνουν κάθε χρόνο.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
05 Μαρ 2025, 19:58
-
- 2 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Μαρ 2025, 01:07
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανώτατη απάτη του κατώτατου μισθού
από Unique » 28 Μαρ 2025, 13:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
28 Μαρ 2025, 15:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απάτη με το ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο τάκο ο Βοθρίδης.
από Kauldron » 05 Μαρ 2025, 22:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 17:52
-