Λυπάμαι για την απάντηση, αλλά δεν ξέρω ούτε καν ποιος είσαι για να ξέρω αν αξίζει να σου απαντήσω.
Μπορεί να είσαι μποτάκι, αιχμάλωτος (που λέει ένας φίλος) ή απλά μαλάκας (προς αυτό δείχνει η απάντηση σου).
Λυπάμαι για την απάντηση, αλλά δεν ξέρω ούτε καν ποιος είσαι για να ξέρω αν αξίζει να σου απαντήσω.
Γιατί ρε Μπιλακο εδώ μας λες ο δανειολήπτης που χρωστά 10000 και έχει σπίτι που κοστίζει 100000 θα πάρει 90000 πίσω. Να μην σου δώσω την ευκαιρία να ξανασκεφτεις τι λες;Bill Hicks έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 18:55άσε μας, ρε Νάιδα, που δουλεύεις και μαιευτική μέθοδο.Naida έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 18:07Δηλαδή κάνει το σπίτι 100000 το βγάζει η τράπεζα σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης τα 100000, βρίσκεται κάποιος και το παίρνει 100000 κρατάει η τράπεζα τα 10000 και σου μένουν τα υπόλοιπα 90000. Σωστά;Bill Hicks έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 09:51
δεν σού παίρνουν το σπίτι, τα 10.000 που χρωστάς σού παίρνουν και σού μένουν τα 90.000.
αυτό με τους τόκους που δεν είναι αληθινά λεφτά, τι φάση; είναι σαν τα άυλα ευρώ τού πέττυ;
Λέμε ένα σπίτι που αν το πουλήσει κάποιος πιάνει 100000. Ε εσύ λες ότι τα 100000 θα τα πάρει και με τον πλειστηριασμό απλά θα πάρουν και οι πιστωτές του τα 10000. Ε;Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 18:27σωστα, μονο να δουμε ποιος λεει οτι κανει 100, και οχι 50 η 200.Naida έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 18:07Δηλαδή κάνει το σπίτι 100000 το βγάζει η τράπεζα σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης τα 100000, βρίσκεται κάποιος και το παίρνει 100000 κρατάει η τράπεζα τα 10000 και σου μένουν τα υπόλοιπα 90000. Σωστά;Bill Hicks έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 09:51
δεν σού παίρνουν το σπίτι, τα 10.000 που χρωστάς σού παίρνουν και σού μένουν τα 90.000.
αυτό με τους τόκους που δεν είναι αληθινά λεφτά, τι φάση; είναι σαν τα άυλα ευρώ τού πέττυ;
οτι πει η αγορα, ισχυει.
Αρκετοί από αυτούς ναι. Έχουν άλλες προτεραιότητες. Ξέρω αρκετούς τέτοιους. Φυσικά υπάρχουν κ οι περιπτώσεις που τους έπαιξε η μοίρα άσχημο παιχνίδι αλλά οι πιο πολλοί είναι στρατηγικά μπαταχτσηδες. Μου κάνει εντύπωση που ρωτάς κάτι τέτοιο, είναι λες και δεν έχεις επαφή με την κοινωνία.
Δηλαδή εσύ που έχεις επαφή με την κοινωνία σου, ο περίγυρος σου σου έχει δώσει την εντύπωση ότι είναι μπαταχτσηδες και δεν πληρώνουν;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 21:23Αρκετοί από αυτούς ναι. Έχουν άλλες προτεραιότητες. Ξέρω αρκετούς τέτοιους. Φυσικά υπάρχουν κ οι περιπτώσεις που τους έπαιξε η μοίρα άσχημο παιχνίδι αλλά οι πιο πολλοί είναι στρατηγικά μπαταχτσηδες. Μου κάνει εντύπωση που ρωτάς κάτι τέτοιο, είναι λες και δεν έχεις επαφή με την κοινωνία.
Τώρα με δουλεύεις ε;
Σκέψου με τί άτομα κάνει παρέα...Naida έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 21:24Δηλαδή εσύ που έχεις επαφή με την κοινωνία σου, ο περίγυρος σου σου έχει δώσει την εντύπωση ότι είναι μπαταχτσηδες και δεν πληρώνουν;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 21:23Αρκετοί από αυτούς ναι. Έχουν άλλες προτεραιότητες. Ξέρω αρκετούς τέτοιους. Φυσικά υπάρχουν κ οι περιπτώσεις που τους έπαιξε η μοίρα άσχημο παιχνίδι αλλά οι πιο πολλοί είναι στρατηγικά μπαταχτσηδες. Μου κάνει εντύπωση που ρωτάς κάτι τέτοιο, είναι λες και δεν έχεις επαφή με την κοινωνία.
Δεν ξέρω ρε συ, ίσως επειδή είναι το συναφι τέτοιο των επιχειρηματιών να είναι έτσι. Στον δικό μου κύκλο (εργαζόμενοι) ιδρώνουν μην χάσουν καμιά δόση και μπουν Τειρεσία. Όχι ότι δεν γνωρίζω και σταρχιδιστές αλλά είναι ελάχιστοι και συγκεκριμένοι.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 21:31Τώρα με δουλεύεις ε;
Καλέ οι μισοί μου φίλοι κ συγγενείς είναι έτσι
Στα λένε κ χύμα κιόλας. Απόδοση ΦΠΑ, εισφορές εργαζομενων μη φάμε καμία προσωποκρατηση κ τα άλλα πετσα τους
με πλειστηριασμο μπορει να παρει 50, η και 200. δεν το ξερει.Naida έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 21:17Λέμε ένα σπίτι που αν το πουλήσει κάποιος πιάνει 100000. Ε εσύ λες ότι τα 100000 θα τα πάρει και με τον πλειστηριασμό απλά θα πάρουν και οι πιστωτές του τα 10000. Ε;
εκει που δουλευεις, ποσοι και ποσα χρωστανε στην επιχειρηση; ποσοι απο αυτους κρινεις οτι εχουν να πληρωσουν, αλλα επιλεγουν να μην; θα ηθελες σε αυτους να κατασχεθει το σπιτι;Naida έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 21:41Δεν ξέρω ρε συ, ίσως επειδή είναι το συναφι τέτοιο των επιχειρηματιών να είναι έτσι. Στον δικό μου κύκλο (εργαζόμενοι) ιδρώνουν μην χάσουν καμιά δόση και μπουν Τειρεσία. Όχι ότι δεν γνωρίζω και σταρχιδιστές αλλά είναι ελάχιστοι και συγκεκριμένοι.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 21:31Τώρα με δουλεύεις ε;
Στα λένε κ χύμα κιόλας. Απόδοση ΦΠΑ, εισφορές εργαζομενων μη φάμε καμία προσωποκρατηση κ τα άλλα πετσα τους
Δεν ξερω τις λεπτομερειες για να ειμαι τοσο αφοριστικος οσο εσυ.Bill Hicks έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 16:11πολύ πιο απλό, εφόσον θέλεις να πληρώσεις τα χρωστούμενα, από το να αποφεύγεις την πληρωμή και να πολεμάς την έξωση για χρόνια ή και δεκαετίες όπως είδαμε με την άλλη αναξιοπαθούσα.axilmar έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 14:55Δεν ειναι και τοσο απλο παιδια να παρεις σπιτι.Bill Hicks έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 12:19
μετά πας και παίρνεις σπίτι με 90.000 όπως είπε κι ο Ασέβαστος.
αν σε κάτσει/κάνεις τέτοια στραβή, πουλάς - ξεχρεώνεις και κάνεις καινούρια αρχή. η εναλλάκτική σε άλλες χώρες, η οποία νομίζω αρχίζει να θεσμοθετείται και στην Ελλάδα, είναι προσωπική χρεωκοπία. τότε, φυσικά, χάνεις όποια περιουσία έχεις και μετά δικαιούσαι κρατική βοήθεια.
εσύ πώς την είδες; να μάς χαρίζονται τα χρέη για να μην ξεβολευόμαστε;
Να θέλω να κατασχεσουν το σπίτι ενός ανθρώπου για να πάρω μεγαλύτερο μισθό; ευτυχώς ο εργοδότης μου είναι άνθρωπος της κοινωνίας και όχι της βασιλικής αυλής όπως εσύ. Κατά τ άλλα, προτιμώ οι εργοδότες να μην είναι αχόρταγοι και να δίνουν μεγαλύτερο μισθό για να μην χρωστάνε οι άνθρωποιΑσέβαστος έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 09:20εκει που δουλευεις, ποσοι και ποσα χρωστανε στην επιχειρηση; ποσοι απο αυτους κρινεις οτι εχουν να πληρωσουν, αλλα επιλεγουν να μην; θα ηθελες σε αυτους να κατασχεθει το σπιτι;Naida έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 21:41Δεν ξέρω ρε συ, ίσως επειδή είναι το συναφι τέτοιο των επιχειρηματιών να είναι έτσι. Στον δικό μου κύκλο (εργαζόμενοι) ιδρώνουν μην χάσουν καμιά δόση και μπουν Τειρεσία. Όχι ότι δεν γνωρίζω και σταρχιδιστές αλλά είναι ελάχιστοι και συγκεκριμένοι.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 21:31
Τώρα με δουλεύεις ε;
κατανοεις οτι αν ολοι αυτοι, πληρωναν, εστω με κατασχεσεις, θα μπορουσες να παρεις μεγαλυτερο μισθο;
κατανοεις οτι αν αρχισουν και αλλοι να μην πληρωνουν, θα φαλιρησει η επιχειρηση και θα βρεθεις ανεργη;
δυσκολευεσαι ν ακαταλαβεις οτι αυτα που χρωστανε και δεν πληρωνουν, λειπουν και απο τη δικη σου τσεπη;Naida έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 22:19
Να θέλω να κατασχεσουν το σπίτι ενός ανθρώπου για να πάρω μεγαλύτερο μισθό; ευτυχώς ο εργοδότης μου είναι άνθρωπος της κοινωνίας και όχι της βασιλικής αυλής όπως εσύ. Κατά τ άλλα, προτιμώ οι εργοδότες να μην είναι αχόρταγοι και να δίνουν μεγαλύτερο μισθό για να μην χρωστάνε οι άνθρωποι
ναι ακριβώς αυτό θα γίνει, θα πάρει ότι ποσό απομένει. Εκτός αν χρωστάει και αλλού οπότε όλοι όσοι έχουν να πάρουν κάτι θα το πάρουν. Όπως έγινε με την συνταξιούχο πριν ένα 2μηνο.Naida έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 21:13Γιατί ρε Μπιλακο εδώ μας λες ο δανειολήπτης που χρωστά 10000 και έχει σπίτι που κοστίζει 100000 θα πάρει 90000 πίσω. Να μην σου δώσω την ευκαιρία να ξανασκεφτεις τι λες;