ναι, η κάμερα μάλλον φταίειGoBzi έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 10:51Η κάμερα είναι καλή και φαίνεται μέχρι και η σκόνη. Τι να κάνουμε, εμείς στην Δύση δεν παράγουμε μόνο πετρέλαιο.dna replication έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 00:32κρατα τα να το πας σε πλυντηριο ένα μεσα-έξω γιατί σε έχει φάει η μπιχλα
New York Post για τις κυρώσεις της Δύσης στην Ρωσία: Δεν της κάνουν τίποτα – Εμείς ζούμε στην ακρίβεια και θα παγώσουμε
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: New York Post για τις κυρώσεις της Δύσης στην Ρωσία: Δεν της κάνουν τίποτα – Εμείς ζούμε στην ακρίβεια και θα παγώσο
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: New York Post για τις κυρώσεις της Δύσης στην Ρωσία: Δεν της κάνουν τίποτα – Εμείς ζούμε στην ακρίβεια και θα παγώσο
Απο οτι φαινεται ομως εσυ εισαι πελουσιος και φουλαρεις το ντεποζιτο με 66 λιτρα μπεντζινα για τους συνταξιουχους
περα βρεχει γλυκια μου Μαρια Αντουανετα.

Δεν τα κλέβω, ούτε χροστάω σε κάποιον. Ίσα ίσα χρήμα φέρνω στην χώρα τους απ'εξω, μου το φορολογούν και οτι περισσέψει ακουμπάω πίσω στην οικονομία τους.plouf έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 12:04Απο οτι φαινεται ομως εσυ εισαι πελουσιος και φουλαρεις το ντεποζιτο με 66 λιτρα μπεντζινα για τους συνταξιουχους
περα βρεχει γλυκια μου Μαρια Αντουανετα.

-
18 ιανουαρίου, ακόμα να παγώσουμε
εκει μας κατάντησαν οι αλήτες
Τι να παγώσουμε βρε συ;Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 12:2818 ιανουαρίου, ακόμα να παγώσουμε
Η Κίνα παίρνει από τη Ρωσία μισοτιμής και πουλά στους υπόλοιπους. Πιο τσαμπατζής πεθαίνεις.
Στο δούλεμα την έχει τη Ρωσία.
Να μου το θυμηθείς. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ρωσίας δεν ονομάζεται Ουκρανία, αλλά Κίνα.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Και εμεις μια χαρα στο τσιμπουκωμα και με το παπαρι τους στο στομα θα εχουμε τους αμερικανους οταν θα πληρωνουμε τηςstavmanr έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 12:35Τι να παγώσουμε βρε συ;Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 12:2818 ιανουαρίου, ακόμα να παγώσουμε
Η Κίνα παίρνει από τη Ρωσία μισοτιμής και πουλά στους υπόλοιπους. Πιο τσαμπατζής πεθαίνεις.
Να μου το θυμηθείς. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ρωσίας δεν ονομάζεται Ουκρανία, αλλά Κίνα.
μυριαλης το LNG που θα μας πουλανε δεν νομιζω να σε χαλαει.

Μπορείς να επαναλάβεις χωρίς να γράφεις παράλληλα διαλόγους για ερωτική ταινία;plouf έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 12:43Και εμεις μια χαρα στο τσιμπουκωμα και με το παπαρι τους στο στομα θα εχουμε τους αμερικανους οταν θα πληρωνουμε τηςstavmanr έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 12:35Τι να παγώσουμε βρε συ;Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 12:2818 ιανουαρίου, ακόμα να παγώσουμε
μυριαλης το LNG που θα μας πουλανε δεν νομιζω να σε χαλαει.
Κάπου τα μπλέκεις μεταξύ τους. Δύο δραστηριότητες ταυτόχρονα δεν γίνονται.

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν βαζω το χερι μου στην φωτια γιατι πολυ απλα εισαι ελληνιαρης και φυσικα Μέχρι το 1960 τα γαλλικά λεξικά ερμήνευαν τον Έλληνα ως «απατεώνα» οποτε πως μπορω να ειμαι σιγουρος αν εισαιGoBzi έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 12:26Δεν τα κλέβω, ούτε χροστάω σε κάποιον. Ίσα ίσα χρήμα φέρνω στην χώρα τους απ'εξω, μου το φορολογούν και οτι περισσέψει ακουμπάω πίσω στην οικονομία τους.
νομοταγης η λαμογιο;

Τις ομορφες καλημερες μου.

Μπα ρε αδερφέ. Στο όνομα μου έχω το φουλαρισμένο αμάξι, υπάλληλος 9-5 είμαι και στο νοίκι. Έτυχε να μπλεχτώ με υπολογιστές και μπλιμπλίκια απο μικρός και η δουλειά πλερώνει καλά. Δεν θα απολογηθώ για την ζωή που κάνω, απλά δεν γουστάρω να βλέπω κομπλέξικούς, όπως ο DNA, που παρακαλάει να καταστραφούμε όλοι μας.plouf έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 12:48Δεν βαζω το χερι μου στην φωτια γιατι πολυ απλα εισαι ελληνιαρης και φυσικα Μέχρι το 1960 τα γαλλικά λεξικά ερμήνευαν τον Έλληνα ως «απατεώνα» οποτε πως μπορω να ειμαι σιγουρος αν εισαι
νομοταγης η λαμογιο;
Τις ομορφες καλημερες μου.
Τελικά, το θέμα πήρε έκταση:hjshiaqwws έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 00:04Ρε μαλάκα πες στην πρεσβεία ότι έχουν βάλει τη Κριμαία στην Ουκρανία
https://www.businessinsider.com/russian ... ine-2023-1
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- dna replication
εγώ είμαι άρχοντας, σου άφησα και λεφτά να καθαρίσεις το αμάξι σου

εσύ τριγυρνάς μαρσάροντας στη γειτονιά με κατεβασμένα παράθυρα και τραπεράδικα
- dna replication
govzit, να δινεις και για την Ουκρανία ε?!
- dna replication
- dna replication
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι κυρωσεις στην Ρωσια βαζουν σε κινδυνο την....παραγωγη των F-35
από Στρακαστρουκας » 15 Απρ 2024, 13:41 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 489 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
15 Απρ 2024, 13:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση New York Times και Washington Post βγάζουν τον Biden ακατάλληλο σαν υποψήφιο στις εκλογές
από Αρίστος » 14 Σεπ 2023, 15:22 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 702 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
16 Σεπ 2023, 19:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι..... New York Times!!!! καταρρίπτουν την αφήγηση του «απρόκλητου πολέμου» στην Ουκρανία
από Frappezitis » 01 Μαρ 2024, 07:02 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
02 Μαρ 2024, 23:43
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 592 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
18 Αύγ 2024, 12:14