Και μπορουσατε να επιλεξετε (θα σας δινοταν η δυνατοτητα να επιλεξετε) μεταξυ των τιτλων Βαρωνος-Κομης-Μαρκησιος-Δουκας (και μια γεωγραφικη περιοχη μαζι με τον τιτλο πως λεμε Duke of Norfolk ας πουμε).
Τι τιτλο θα επιλέγατε για τον εαυτο σας?

Τους εβαλα με την ιεραρχικη σειρα απο τον μικροτερο στο μεγαλυτερο.
Αυτο δεν ειναι τιτλος ευγενειας.
να βαλουμε ενα χερακι να καταλαβαινει και το ποπολο, πρωτου διαλέξει τίτλο...George_V έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 21:25Ας υποθέσουμε οτι σας απονεμοταν τιτλος ευγενειας (ναι το ξερουμε οτι δεν επιτρεπεται η απονομη κτλ. αλλα ας υποθεσουμε οτι επιτρεπεται).
Και μπορουσατε να επιλεξετε (θα σας δινοταν η δυνατοτητα να επιλεξετε) μεταξυ των τιτλων Βαρωνος-Κομης-Μαρκησιος-Δουκας (και μια γεωγραφικη περιοχη μαζι με τον τιτλο πως λεμε Duke of Norfolk ας πουμε).
Αν και εκτος title range που εθεσα ετσι σκετος θα μεινεις? Χωρις γεωγραφικο προσδιορισμο?
Πας καλά; Δούκας φυσικά. Γιατί να διαλέξεις οτιδήποτε άλλο;George_V έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 21:25Ας υποθέσουμε οτι σας απονεμοταν τιτλος ευγενειας (ναι το ξερουμε οτι δεν επιτρεπεται η απονομη κτλ. αλλα ας υποθεσουμε οτι επιτρεπεται).
Εκείνο που δεν είπε ότι οι τίτλοι αντιστοιχούσαν και σε μια περιοχή αναλόγως της ισχύος τους.Δηλαδή δεν θα μπορούσα να είμαι δούκας των Πατησίων αλλά μόνο μαρκήσιος.
Δεν έχει βάλει ούτε τον Αρχιδούκα, ούτε τον Μαγκνους Δουκα που ειναι ανωτεροι του Δουκα... τα κραταει για τους δικους του...πατησιωτης έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 22:45Εκείνο που δεν είπε ότι οι τίτλοι αντιστοιχούσαν και σε μια περιοχή αναλόγως της ισχύος τους.Δηλαδή δεν θα μπορούσα να είμαι δούκας των Πατησίων αλλά μόνο μαρκήσιος.Δουκάτο θα ήταν όλη η Αθήνα,κάτι μάλλον υπερβολικό.
Βαρώνος της ΝΔ δεν θα ήθελες;πατησιωτης έγραψε: ↑18 Ιαν 2023, 22:45Εκείνο που δεν είπε ότι οι τίτλοι αντιστοιχούσαν και σε μια περιοχή αναλόγως της ισχύος τους.Δηλαδή δεν θα μπορούσα να είμαι δούκας των Πατησίων αλλά μόνο μαρκήσιος.Δουκάτο θα ήταν όλη η Αθήνα,κάτι μάλλον υπερβολικό.