Εγώ φταίω που γράφεις σαν να σου κάνει εντύπωση που δεν κάθονται σε όποιον τις πολιορκεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 20:28
Ενώ δεν διαφωνείς, πρέπει σώνει και καλά να διαμορφώσεις την πρόταση έτσι ώστε να φαίνεται σα να διαφωνείς.
Σεξουαλικες αποριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Σεξουαλικες αποριες
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 20:31Εγώ φταίω που γράφεις σαν να σου κάνει εντύπωση που δεν κάθονται σε όποιον τις πολιορκεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 20:28
Ενώ δεν διαφωνείς, πρέπει σώνει και καλά να διαμορφώσεις την πρόταση έτσι ώστε να φαίνεται σα να διαφωνείς.
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να σου αρέσει αλλά να μην είσαι σε φάση για να κάνεις κάτι;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Μονες δεν μένουν ποτέ .
Το συγχέεις με την '' σοβαρη σχεση''
Καλύπτονται και συναισθηματικά και σεξουαλικά με τις πολλές διαφορετικού σκοπου εναλλακτικές που πάντα φροντιζουν να έχουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Τι θα πει "δεν είναι σε φάση", χλαμύδια έχει; Είναι ερωτευμένη με άλλο; Δεν έχει χρόνο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το επαναδιατυπώνω. Υπάρχει περίπτωση να σου αρέσει κάποιος αλλά να μην προχωρήσεις;Cecily Anne έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 20:34Τι θα πει "δεν είναι σε φάση", χλαμύδια έχει; Είναι ερωτευμένη με άλλο; Δεν έχει χρόνο;
- Dwarven Blacksmith
Δεν μου κάνει εντύπωση, έτσι είναι η φύση τους, το αναφέρω επειδή τέθηκε θέμα πολιορκίας. Είναι εντελώς χολυγουντιανος μύθος τα περί πολιορκίας, εξ' αρχής ξέρουν ποιος τους κάνει και ποιος δεν τους κάνει.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 20:31Εγώ φταίω που γράφεις σαν να σου κάνει εντύπωση που δεν κάθονται σε όποιον τις πολιορκεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 20:28

- Cecily Anne
Δεν φτάνει το να σου αρέσει, για να προχωρήσεις. (εννοείς σχέση ε; όχι σεξ;)
Μπορεί να μην ταιριάζω με το χαρακτήρα του, μπορεί να μη μου αποπνέει καμία εμπιστοσύνη, μπορεί να είμαι με άλλον ερωτευμένη, χίλιους 2 λόγους μπορώ να σκεφτώ.
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 20:38
Δεν μου κάνει εντύπωση, έτσι είναι η φύση τους, το αναφέρω επειδή τέθηκε θέμα πολιορκίας. Είναι εντελώς χολυγουντιανος μύθος τα περί πολιορκίας, εξ' αρχής ξέρουν ποιος τους κάνει και ποιος δεν τους κάνει.
Φυσικά. Μπορεί να είναι πολύ μπάχαλο στο μυαλό σου από διάφορες καταστάσεις που να μην έχεις τη καθαρότητα στο νου και την αντοχή να μπεις σε μια Χ διαδικασία.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 20:31Cecily Anne έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 20:31Εγώ φταίω που γράφεις σαν να σου κάνει εντύπωση που δεν κάθονται σε όποιον τις πολιορκεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 20:28
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να σου αρέσει αλλά να μην είσαι σε φάση για να κάνεις κάτι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σεξ ή σχέση.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 20:40Δεν φτάνει το να σου αρέσει, για να προχωρήσεις. (εννοείς σχέση ε; όχι σεξ;)
Μπορεί να μην ταιριάζω με το χαρακτήρα του, μπορεί να μη μου αποπνέει καμία εμπιστοσύνη, μπορεί να είμαι με άλλον ερωτευμένη, χίλιους 2 λόγους μπορώ να σκεφτώ.
Αυτές 1-0.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 20:43Ποιες ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οταν το αφεντικο της μαφιας βαλει τους μπραβους ναα δειρουν τον ομορφο μπροστα σου και δεν υπαρχει μεγαλυτερη δυναμη απο αυτον, τοτε ποιος θα σου αρεσει;Cecily Anne έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 19:48Στο looks είναι το μόνο που θα συμφωνήσω. Και πιστεύω είναι το βασικό πρόβλημα όλων όσων λέτε μπαρούφες για στάτους και λεφτά. Η γκόμενα που σας άρεσε φατσικά, σας γείωσε για άλλον και δεν καταλαβαίνεται το λόγο, γιατί στο δικό σας μυαλό είναι "πιο χάλια". Και τότε αρχίζουν τα "είχε λεφτά" , "είχε στάτους".
Ενώ εμείς λέμε το απλό "δεν με ήθελε, του άρεσε άλλη" και πάμε παρακάτω. Εσείς δεν το δέχεστε. Θα πρέπει πάντα να είναι άλλος ο λόγος και όχι ότι δεν της αρέσατε.Καλέ μου, φέρε όσα παραδείγματα θες, για να δικαιολογήσεις τη μία από τις παραπάνω φράσεις που σου περιέγραψα σε οποιοδήποτε πλαίσιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 19:44
Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τι σημαίνουν τα αρχικά "π.χ."
Η ουσία είναι αυτή, "δικαιολογίες".
- Otto Weininger
Αυτές, δε σας ξέρω. Καθόλου.
- Otto Weininger
Βέβαια αν ο αντίλογος προέρχεται από τον Ορέστη σε αυτό το νημα είναι λογικό να γελάει ο κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πως η ΕΦΣΥΝ παρουσιαζει τις σεξουαλικες παρενοχλησεις σε σχεση με τη πραγματικοτητα
από southern » 29 Νοέμ 2023, 09:27 » σε Εγκληματικότητα - 11 Απαντήσεις
- 600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
29 Νοέμ 2023, 19:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο διασημότερος φαν του Βαρουφάκη κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις σε ανηλίκους
από Σενέκας » 17 Σεπ 2023, 22:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
01 Οκτ 2023, 09:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορίες σχετικά με το Αττικό ημερολόγιο
από τίποτα » 08 Ιούλ 2024, 11:30 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
09 Ιούλ 2024, 16:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΎΟ ΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΡΊΕΣ (για θέματα Ληστείες)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 01 Σεπ 2024, 08:39 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Σεπ 2024, 12:06
-