Μπέρνι Μέϊντοφ - το μεγαλύτερο αεροπλανάκι στην ιστορία
Re: Μπέρνι Μέϊντοφ - το μεγαλύτερο αεροπλανάκι στην ιστορία
IIRC o Madof είχε κάνει και Nasdaq Chair ενα διαστημα, πόσο πιο οφισιαλ, ο τυπος ηταν το προσωπο της γουωλ στρητ
οταν ειχε πρωτοσκασει η ιστορια ειχε βγει ο John Stewart στον Larry King και ελεγε: "Φυσικά, ενας ορθοδοξος εβραιος δισεκατομυριουχος χρηματιστης κανει απατη και καταχραται τα χρηματα των πελατων του. Τι από όλα αυτά επιβεβαιώνει οποιοδήποτε στερεοτυπο; Το ADL πρέπει να τον λατρεύει αυτό τον τύπο!" Stewart και King ειναι κι αυτοι εβραιοι οποτε τους επαιρνε
οταν ειχε πρωτοσκασει η ιστορια ειχε βγει ο John Stewart στον Larry King και ελεγε: "Φυσικά, ενας ορθοδοξος εβραιος δισεκατομυριουχος χρηματιστης κανει απατη και καταχραται τα χρηματα των πελατων του. Τι από όλα αυτά επιβεβαιώνει οποιοδήποτε στερεοτυπο; Το ADL πρέπει να τον λατρεύει αυτό τον τύπο!" Stewart και King ειναι κι αυτοι εβραιοι οποτε τους επαιρνε
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Να κάνω μια μικρή παρέμβαση και να πω ότι στην Ελλάδα το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό σκάνδαλο με την έννοια ότι ακόμα και μετρητά που αναφέρονταν σε λογιστικές καταστάσεις ήταν αέρας κοπανιστός (υπόθεση Folli Follie), βρίσκει αυτή την περίοδο τους εμπλεκόμενους εκτός φυλακής, τη δίκη να έχει διακοπεί και εξαιρετικά ορατό τον ενδεχόμενο παραγραφής. Τα συγχαρητήρια μας στις ελληνικές αρχές και τον υπουργό δικαιοσύνης.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
ωραία σύνοψη/ανάλυση, το είδα και εγώ.
μια λεπτομέρεια που μου έκανε εντύπωση, χωρίς να αντίκειται σε κάτι που δεν ξέρω ήδη, ήταν το προφίλ και ο αντίκτυπος του "ευρωπαίου" ενδιάμεσου επενδυτή.
είναι τέτοια η άγνοια στις ΗΠΑ ακόμα και στο ανώτερο μορφωτικά τεταρτημόριο, που με το που λες "European" (όπου Europe = δυτική και βόρεια Ευρώπη), εκπέμπεις ευμάρεια και έχεις γαλλική προφορά, κατευθείαν πάει ο νους τους ότι συναλάσσεσαι με πρίγκηπες και βασιλιάδες.
μια λεπτομέρεια που μου έκανε εντύπωση, χωρίς να αντίκειται σε κάτι που δεν ξέρω ήδη, ήταν το προφίλ και ο αντίκτυπος του "ευρωπαίου" ενδιάμεσου επενδυτή.
είναι τέτοια η άγνοια στις ΗΠΑ ακόμα και στο ανώτερο μορφωτικά τεταρτημόριο, που με το που λες "European" (όπου Europe = δυτική και βόρεια Ευρώπη), εκπέμπεις ευμάρεια και έχεις γαλλική προφορά, κατευθείαν πάει ο νους τους ότι συναλάσσεσαι με πρίγκηπες και βασιλιάδες.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
έχω βρεθεί σε παρέα με στέλεχος συμβουλευτικής που χειριζόταν την υπόθεση από διεθνή σκοπιά και έλεγε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πτωχευτικό δίκαιο και δεν ήξερα τι να απαντήσωMaspoli έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 11:39Να κάνω μια μικρή παρέμβαση και να πω ότι στην Ελλάδα το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό σκάνδαλο με την έννοια ότι ακόμα και μετρητά που αναφέρονταν σε λογιστικές καταστάσεις ήταν αέρας κοπανιστός (υπόθεση Folli Follie), βρίσκει αυτή την περίοδο τους εμπλεκόμενους εκτός φυλακής, τη δίκη να έχει διακοπεί και εξαιρετικά ορατό τον ενδεχόμενο παραγραφής. Τα συγχαρητήρια μας στις ελληνικές αρχές και τον υπουργό δικαιοσύνης.

- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
καλά Ελλάδα είναι φαρ ουέστ τελείως, αν ξέρεις τον μπάρμαν όλα γίνονται
αν δεν τον ξέρεις δεν είναι να ανοίξεις ούτε κουλουράδικο στη γωνία
είναι κλασσική χώρα που θέλει φίξερ.
Θυμάμαι πρηγούμενο αφεντικό μου (Γαλλική εταιρία) μου έλεγε ότι πήγανε να μπούνε στα νερά στη Θεσ/κη αλλά χάσανε γιατί όπως αποδείχτηκε "λαδώναμε το λάθος άνθρωπο"
αν δεν τον ξέρεις δεν είναι να ανοίξεις ούτε κουλουράδικο στη γωνία
είναι κλασσική χώρα που θέλει φίξερ.
Θυμάμαι πρηγούμενο αφεντικό μου (Γαλλική εταιρία) μου έλεγε ότι πήγανε να μπούνε στα νερά στη Θεσ/κη αλλά χάσανε γιατί όπως αποδείχτηκε "λαδώναμε το λάθος άνθρωπο"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 23 Ιαν 2023, 11:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

αυτο είναι και το σωστό, πρέπει με καθε μέσο να σταματήσει η κατρακύλα.Maspoli έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 11:39Να κάνω μια μικρή παρέμβαση και να πω ότι στην Ελλάδα το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό σκάνδαλο με την έννοια ότι ακόμα και μετρητά που αναφέρονταν σε λογιστικές καταστάσεις ήταν αέρας κοπανιστός (υπόθεση Folli Follie), βρίσκει αυτή την περίοδο τους εμπλεκόμενους εκτός φυλακής, τη δίκη να έχει διακοπεί και εξαιρετικά ορατό τον ενδεχόμενο παραγραφής. Τα συγχαρητήρια μας στις ελληνικές αρχές και τον υπουργό δικαιοσύνης.
ισχυει αλλα και μας τους ελ european μας λενε οι ΗΠΑνοι. Αυτο ηταν το πιο endearing χαρακτηριστικο τους οταν ημουν εκει για λιγους μηνες. Αισθανομουνα για πρωτη φορα ΕΥΡΩΠΑΙΟΣΑπολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 11:40ωραία σύνοψη/ανάλυση, το είδα και εγώ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
τους ειχε ξεμπροστιασει ενα αμερκανικο φαντ απο τεξας νομιζω, ειχε βγει ο θεουλης στα μεσα τοτε. πολυ δυνατος, εκτοτε εχει κανει και για μια αλλη ελ εταιρια, δε θυμαμαι ποια ομως, ισως το ψαξωMaspoli έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 11:39Να κάνω μια μικρή παρέμβαση και να πω ότι στην Ελλάδα το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό σκάνδαλο με την έννοια ότι ακόμα και μετρητά που αναφέρονταν σε λογιστικές καταστάσεις ήταν αέρας κοπανιστός (υπόθεση Folli Follie), βρίσκει αυτή την περίοδο τους εμπλεκόμενους εκτός φυλακής, τη δίκη να έχει διακοπεί και εξαιρετικά ορατό τον ενδεχόμενο παραγραφής. Τα συγχαρητήρια μας στις ελληνικές αρχές και τον υπουργό δικαιοσύνης.
https://finance.yahoo.com/news/akazoo-s ... 10064.html
με την ελλαδα βρήκε το μηνα που θρεφει τους δωδεκα
με την ελλαδα βρήκε το μηνα που θρεφει τους δωδεκα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
το πάτησα και κόλλησα έιτζ
τι αντισώματα έχει το πισί σου ρε φίλε, κροκόδειλους το ταϊζεις;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Πραγματικά δε μου πεταξε τιπτ και εχω καλο αντιβιρούσι (Τοταλ)
Βάλτε Λίνουξ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εϊχαμε έναν τύπο στη γειτονιά, που σε όποιο μπαρ και να έμπαινε, φώναζε όλη την ώρα
Βάλτε Ζάππα ρεεεεεε
Έτσι έχεις καταντήσει
Ο Φρανκ ΓΑΜΑΕΙ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στην Κρήτη το μεγαλύτερο υβριδικό ενεργειακό έργο στην Ευρώπη
από Ίακχος » 29 Οκτ 2024, 14:36 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
29 Οκτ 2024, 14:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που έχουμε μεγαλύτερο βάρος? Όταν πετάμε με αεροπλάνο ή στην γή?
από seismic1 » 04 Ιούλ 2024, 16:49 » σε Θετικές Επιστήμες - 309 Απαντήσεις
- 6413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
19 Σεπ 2024, 18:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πρώτη εργατική (εργασιακή) απεργία στην ιστορία έγινε στην αρχαία Αίγυπτο τον 12ο αιώνα π.Χ.
από Frappezitis » 03 Απρ 2025, 05:44 » σε Ιστορία - 5 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
03 Απρ 2025, 07:52
-
-
- 886 Απαντήσεις
- 20851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 16:07